Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 26 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de ETNA CM125HRVS op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,7

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

j**e@l**e.nl 07-07-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

June

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA CM125HRVS

Algemene score

8,0
Ben erg tevreden met mijn product. Voor een snelle hapje is mijn maaltijd snel en verdeeld verwarmd. En mij pizza is lekker krokant.

Mvg.

Pluspunten

  • Snel
  • Verdeeld verwarmd
  • Prima oven

Minpunten

  • Geen
  • Geen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 08-07-2022

Beste heer / mevrouw,

Hartelijk bedankt dat jij de moeite nam om een review te schrijven.
Wat fijn dat jij zo tevreden bent over het gebruiksgemak, de snelheid van het verwarmen en natuurlijk de verdeling van de warmte. Hiermee kan jij vast en zeker de lekkerste gerechten bereiden!


Wij wensen jou heel veel plezier van jouw aankoop.

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

Mick 01-06-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goede magnetron met een paar kanttekeningen.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA CM125HRVS

Algemene score

7,0
Mooie inbouwcombimagnetron, die doet wat die moet doen. Rechterbovenhoek sluit alleen naar correct inbouwen niet geheel aan. Lijkt niet waterpas te zijn. Verder kwamen er na twee keer pizza bakken direct vlekjes op de achterwand die er niet af te poetsen zijn.

Pluspunten

  • Mooi uiterlijk
  • Functioneert goed

Minpunten

  • Niet waterpas
  • Vlekjes op achterwand

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Voldoende
Officiele reactie van Atag 02-06-2022

Beste Mick,

Bedankt voor het schrijven van de review. Goed om te lezen dat de Combi magnetron naar behoren werkt. Graag komen wij met jou in contact om je feedback betreffende de reiniging van de achterwand te bespreken. Hiervoor ontvangen wij je NAW gegevens en een kopie van deze review per email. Deze kun je toesturen naar webcare@atagbenelux.com.

Met vriendelijke groet,
Kim
Webcare ETNA

Reageer

Jacobus 06-05-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Etna inbouw combimagnetron

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA CM125HRVS

Algemene score

9,0
Prima combi-magnetron. Goed verpakt en makkelijk te installeren. De gebruiksaanwijzing die erbij zit is heel duidelijk. De werking van het apparaat is prima. Uitstekende prijs-kwaliteit verhouding. Alleen jammer dat de buitenkant behoorlijk gevoelig is voor vette vingers. Die zijn er niet altijd makkelijk af te halen. Maar dat is dan ook het enige. Bij registratie bij Etna: 5 jaar garantie. Wat wil je nog meer.

Pluspunten

  • Prijs-kwaliteit-verhouding
  • Makkelijk te installeren en in gebruik

Minpunten

  • Snel vingerafdrukken op aluminium.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Officiele reactie van Atag 09-05-2022

Beste Jacobus,

Bedankt voor het schrijven van deze review. Leuk om te lezen dat u tevreden bent over de werking van de combimagnetron.
Wij wensen u veel plezier met uw aankoop.

Met vriendelijke groet,
Marijke Webcareteam ETNA

Reageer

j**e@b**s.com 05-05-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht
Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA CM125HRVS

Algemene score

8,0
We hebben nog niet veel ervaring. De vorige magnetron was stuk dus hebben we een nieuwe moeten kopen. Tot dusver werkt het goed.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 06-05-2022

Beste heer / mevrouw,

Dank voor het schrijven van deze review. Leuk om te lezen dat u voor ETNA gekozen heeft voor vervanging van de defecte magnetron.
Wij wensen u veel plezier met uw aankoop.

Met vriendelijke groet,
Marijke Webcareteam ETNA

Reageer

Jan 06-04-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Etna CM125HRVS

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA CM125HRVS

Algemene score

10,0
Vandaag de Etna combioven binnen gekregen. Installeren ging eenvoudig en de bediening is eenvoudig en overzichtelijk.
Zeer tevreden met deze aankoop.

Pluspunten

  • Makkelijk te installeren
  • Makkelijke bediening

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 07-04-2022

Beste Jan,

Bedankt voor je mooie beoordeling. Fijn om te lezen dat de installatie makkelijk is verlopen en de bediening eenvoudig en overzichtelijk is
Wij wensen je nog veel plezier met je aankoop!

Met vriendelijke groet,
Kim Webcareteam ETNA

Reageer

t**a@k**l.nl 18-02-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goed toestel.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA CM125HRVS

Algemene score

10,0
Omdat onze Etna magnetron na 12 dienstjaren minder werd,hebben wij besloten om een nieuwe te kopen.
Deze heeft wat minder inhoud als de vorige,maar voor ons groot genoeg,hij doet wat hij moet doen,hebben alle functies uit geprobeerd,hij werkt perfect,de bediening is heel even wennen,maar dit hadden wij zo door.Hij is ook goed schoon te houden.Prijs kwaliteitverhouding een 10.

Pluspunten

  • prijs kwaliteit.
  • doet wat hij moet doen.

Minpunten

  • geen.
  • geen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 21-02-2022

Beste heer / mevrouw,

Bedankt voor deze mooie beoordeling en dit topcijfer. Leuk om te lezen dat u opnieuw voor ETNA heeft gekozen en u tevreden bent met de kwaliteit van de combimagnetron.
Wij wensen u veel bakplezier toe.

Met vriendelijke groet,
Marijke Webcareteam ETNA

Reageer

e**0@g**l.com 14-02-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Bevalt goed, eenvoudig in gebruik.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA CM125HRVS

Algemene score

9,0
Mooie combimagnetron. Eenvoudig zelf in te bouwen en makkelijk in gebruik. Ben er blij mee.

Pluspunten

  • Eenvoudig in gebruik
  • Makkelijk in te bouwen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 15-02-2022

Beste heer/mevrouw,

Fijn om te lezen dat je zo blij bent met de CM125HRVS. Dat is waar wij het uiteindelijk allemaal voor doen, een tevreden en blije consument. Bedankt voor deze mooie review.

Wij wensen je veel kook- en bakplezier toe.

Met vriendelijke groet, Femke
Webcareteam ETNA

Reageer

p**1@p**t.nl 11-01-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

goed

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA CM125HRVS

Algemene score

10,0
Is er makkelijk in te bouwen , en eenvoudig te bedienen. is een aanrader . bestelt bij ..........

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 13-01-2022

Beste heer/mevrouw,
Wat een geweldige reviewscore. Daar zijn we erg blij mee. Fijn dat u deze combimagnetron iedereen aanbeveelt. Wij wensen u veel plezier met uw aankoop!
Met vriendelijke groet,
Chantal Webcareteam ETNA

Reageer

Lieven 05-01-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Een aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA CM125HRVS

Algemene score

8,0
Goede combi, mooie vormgeving, eenvoudig in gebruik, doet wat je van een combi verwacht: microgolffunctie perfect en ik heb er ook al een appelcake in gebakken - met prima resultaat. Alleen draait de oven soms wat schokkerig, de wieltjes draaien niet altijd even even soepel.

Pluspunten

  • Vormgeving
  • Eenvoudig in gebruik
Officiele reactie van Atag 07-01-2022

Beste Lieven,

Hartelijk dank voor het delen van uw mening. Een heerlijke appelcake in uw nieuwe combi magnetron. Het is fijn om te lezen dat u tevreden bent met uw aankoop. Tip, Als er net iets onder de wieltjes zit, zelfs een kruimel kan het iets minder soepel gaan. Mocht het erger worden? Dan vernemen wij dit natuurlijk graag in een mail naar webcare@atagbenelux.com. Vermeld u hierbij het modelnummer en uw bevindingen van de combimagnetron samen met uw adres- en contactgegevens.

We wensen u veel bak- en kookplezier toe!

Met vriendelijke groet,
Niki Webcareteam ETNA

Reageer

k**t@h**l.com 22-12-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Betere uitleg inzake gebruik

Geschreven voor: ETNA CM125HRVS

Algemene score

8,0
Erg weinig info inzake gebruik van oa rekje
Pizza bakken of stokbrood erin afbakken erg onduidelijk hoe
Officiele reactie van Atag 23-12-2021

Beste heer/mevrouw,

Bedankt voor uw beoordeling maar wat spijtig dat de informatie betreffende het rekje en pizza of stokbrood afbakken onduidelijk is.
Indien gewenst mag u uiteraard ook hierover contact met ons opnemen via 088-8821803 bereikbaar op werkdagen van 8.00 uur tot 20.00 uur of via onze website https://support.etna.nl/support/tickets/new uw vraag indienen.

Met vriendelijke groet, Claudia
Webcareteam ETNA.

Reageer

l**l@z**o.nl 21-12-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Wil je een betrouwbaar produkt kopen kies dan voor ETNA

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA CM125HRVS

Algemene score

9,0
Het is een prachtig apparaat en werk uitstekend . Wij zijn er erg blij mee . Onze oven is ook een ETNA en werkt al lang naar vollen tevredenheid

Pluspunten

  • Ziet er mooi uit
  • Werkt uitstekend
  • perfekte afwerking

Minpunten

  • NVT
  • NVT

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 23-12-2021

Beste heer/mevrouw,

Bedankt voor uw mooie en enthousiaste beoordeling! Hier zijn we natuurlijk erg blij mee en vinden het fijn om te lezen dat deze combi magnetron van ETNA zo goed bevalt!

Met vriendelijke groet, Claudia
Webcareteam ETNA.

Reageer

r**s@l**e.nl 15-12-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Snel, goedkoop en simpel

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA CM125HRVS

Algemene score

9,0
Goede koop, niet te duur en vooral voor de basis magnetron functies gekocht.
Vooral de snelknop op de magnetron voor het uitvoeren van de basisfunctie is erg handig.
Handleiding voor de inbouw klopt precies en is eenvoudig zelf uit te voeren.

Pluspunten

  • snelknop
  • eenvoudig inbouw
  • niet te zwaar

Minpunten

  • vingers op het aluminium

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 16-12-2021

Hallo,

Bedankt dat je de moeite hebt genomen om een review achter te laten.
Het is fijn om te lezen dat de magnetron goed bevalt.

Veel plezier van je aankoop.

Groet Heidi
Webcareteam ETNA

Reageer

Acep 26-11-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Degelijk product

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA CM125HRVS

Algemene score

8,0
Prijs/kwaliteit een goed product.

Pluspunten:
- eenvoudige montage met meegeleverd aftekenplan
- past perfect in standaard opening

Minpunten:
- inox buitenplaat wordt snel vuil
- microgolf is niet veel groter dan formaat 38 cm, vooral opvulling door de inox plaat
Officiele reactie van Atag 29-11-2021

Beste Acep,

Dank je wel voor deze review. Wat fijn om te lezen dat je tevreden bent met de kwaliteit van de combimagnetron.
We wensen je nog veel plezier met je aankoop.

Groet,
​Marijke Webcareteam ETNA

Reageer

m**1@o**k.com 10-11-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

valt tegen

Geschreven voor: ETNA CM125HRVS

Algemene score

7,0
micro-combi oven top maar ontdooien is van mijn voeten het eten word aan de buiten kant gebakken en van binnen nog steeds bevroren

Pluspunten

  • eten opwarmen en koken super snel

Minpunten

  • slecht om te ondooien

Review criteria:

Voldoende
Onvoldoende
Uitstekend
Goed
Officiele reactie van Atag 11-11-2021

Beste heer/mevrouw,

Bedankt voor uw beoordeling. Wat fijn dat in de basis de oven goed bevalt!
Wat betreft de ontdooifunctie is het mogelijk dat het gerecht te groot is geweest voor het aantal wattage en tijd wat is gebruikt voor de ontdooifunctie. Als voorbeeld: Een groot stuk vlees is hiervoor minder geschikt omdat de buitenkant al gaar wordt terwijl de binnenkant nog bevroren is. Tevens adviseren wij om gerechten tussendoor om te keren of om te scheppen en voor de toekomst het wattage en tijd aan te passen op het gerecht.

Met vriendelijke groet, Claudia
Webcareteam ETNA.

Reageer

Ilke 11-10-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

De combi-magnetron is zeker een aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA CM125HRVS

Algemene score

9,0
De combi- magnetron is heel gemakkelijk in gebruik. We hebben het toestel gekocht via bol.com en thuis zelf geïnstalleerd. De installatie is heel vlot verlopen door de info die je terug vindt in het installatie boekje. De installatie was klaar binnen de 10 min. Ook is het toestel heel gemakkelijk in onderhoud door de vlakke oppervlakten. Ik raad het toestel zeker aan.

Pluspunten

  • Makkelijk te bedienen
  • Makkelijk te installeren
  • Strak design

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 12-10-2021

Beste Ilke,

Bedankt voor deze enthousiaste review met mooie review score. Leuk om te lezen dat je na een vlotte installatie zo blij bent met de gebruiksvriendelijkheid van de combi en je deze ook aanraadt.

Wij wensen je veel kook- en bakplezier toe.

Met vriendelijke groet, Femke
Webcareteam ETNA

Reageer

Rob 25-06-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prachtig en Strak Aanzicht met zeer dudelijk Display.

Geschreven voor: ETNA CM125HRVS

Algemene score

10,0
Ik heb voor de ETNA CM125HRVS Combi Magnetron gekozen,omdat mij het "TOP-MERK" en de "TOP-PRIJS" bijzonder aansprak met een Prachtig en strak Aanzicht met een zeer duidelijk Display !!!

Pluspunten

  • Totale Uitstraling
  • Zeer Makkelijke Bediening
  • Prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 28-06-2021

Beste Rob,

Bedankt voor het plaatsen van deze positieve review. Dit is waar we het voor doen, producten ontwikkelen voor consumenten waar men blij van wordt. Wij wensen je veel kook en bak plezier toe.

Met vriendelijke groet,

Alice Webcareteam ETNA

Reageer

Toon Balota 18-06-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

moderne, strakke vormgeving

Geschreven voor: ETNA CM125HRVS

Algemene score

9,0
Mooi strak apparaat met een zeer eenvoudige installatie. De bediening is klantvriendelijk , logisch en bijzonder gemakkelijk.
Het toestel heeft alle benodigde functies en een goed vermogen.
De extra fabrieksgarantie van 3 jaar na registratie geeft het vertrouwen aan dat de fabrikant heeft in dit product.

Pluspunten

  • makkelijke bediening
  • mooie uitstraling
  • alle benodigde functies
  • aangenaam stil

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 21-06-2021

Beste Toon,

Bedankt voor je review. Wij vinden het fijn om te lezen dat de combi magnetron, de CM125HRVS van ETNA, aan je verwachtingen voldoet. Veel plezier gewenst met je aankoop.

Met vriendelijke groet,
Alice Webcareteam ETNA

Reageer

Qvooru 16-02-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Makkelijke bediening

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA CM125HRVS

Algemene score

10,0
Gewoon goed
Makkelijke bediening
Goed zicht op produkt in de magnatron
Veel mogelijkheden betreft het bereiden van voedsel

Pluspunten

  • Gemakkelijke bediening
  • Mooie uitvoering

Minpunten

  • Tot op heden geen minpunten
  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 17-02-2021

Beste Qvooru,

Bedankt voor het nemen van de moeite om deze review te plaatsen.
Goed te lezen dat deze combimagnetron naar wens is.

Veel plezier van deze aankoop.

Groet Ursula van Webcareteam ETNA

Reageer

Adri S. 10-02-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi, degelijk en stil, goede prijs kwaliteit

Geschreven voor: ETNA CM125HRVS

Algemene score

9,0
Ik heb eerder apparatuur van Etna gekocht en ben daar altijd tevreden over geweest. Ook volkomen tevreden met deze aankoop. Zowel de oven als magnetron functioneren goed. Het valt mij op dat het apparaat erg stil is in verhouding met mijn vorige combi-magnetron. Verder een degelijk design met luxe uitstraling. Zeer goede prijs-kwaliteit verhouding!

Pluspunten

  • Werkt zoals hoort te werken
  • Stil
  • Goede prijs-kwaliteit

Minpunten

  • Nog niet ontdekt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Officiele reactie van Atag 11-02-2021

Beste Adri S,

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om deze review te plaatsen en voor het vertrouwen die je hebt laten blijken door te kiezen voor ETNA apparatuur.
Fijn om te lezen dat je volkomen tevreden bent over deze aankoop. Ik wens je veel plezier met de CM125HRVS.

Groet Heidi
Webcareteam ETNA

Reageer

nic 29-01-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

microgolfoven etna

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA CM125HRVS

Algemene score

8,0
ik heb deze microgolfoven gekocht via bol.com
na 2 dagen heb ik deze ontvangen
super snelle service
het toestel ziet er heel degelijk uit voor deze prijs
aangezien ik hem nog maar pas heb vind ik de bedienig ook heel makkelijk en goed
het plaatse en instellen ging zeer gemakkelijk
en de micro draait zeer zacht zeer tevreden
de 5 jaar garantie heeft me over de streep getrokken aangezien ik het merk nog niet kende

Pluspunten

  • geruisloos
  • mooi desigen
  • makkelijk te bedienen

Minpunten

  • geen voorlopig

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende
Officiele reactie van Atag 01-02-2021

Beste Nic,

Bedankt voor het plaatsen van deze mooie review
Jouw mening is ook enorm belangrijk om ons te blijven verbeteren. Onze apparatuur wordt altijd uitvoerig getest, op gebruiksgemak en kwaliteit. Alle feedback is welkom en zal ook zeker door ons worden meegenomen.
We wensen je veel plezier van deze aankoop.

Groet Ursula van Webcareteam ETNA

Reageer

Toon meer reviews