Inventum IMC6044GT - Reviews

Specificaties
Inhoud
44 liter
Vermogen
900 watt
Kleur(en)
zwart
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 12 reviews die zijn achtergelaten voor de Inventum IMC6044GT op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,7

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Eric 23-02-2016
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,8
Om ruimte te besparen in onze keuken, gingen we op zoek naar een combi magnetron.
Eigenlijk bij onze eerste online zoekactie viel de Inventum al op door zijn design en prijs.
Omdat we toch niet over een nacht ijs te gaan, zijn we verder gaan zoeken en hebben vele vergeleken en ook bij diverse winkels wezen kijken.
Uiteindelijk toch besloten om de Inventum te bestellen bij Coolblue en hadden hem de volgende dag al in huis.
Het eerste wat opviel was de degelijke verpakking en het gewicht, wat een zwaar ding.
Inbouwen ging makkelijk en ondanks de in verschillende recensies vermelde klacht dat de handleiding summier is, was het apparaat makkelijk te bedienen en hadden wij het binnen 5 minuten door zonder handleiding.
En dan nog het design.....wat een prachtig ding en alles wat we er in maken komt er perfect uit.
Kortom, wij zijn super blij met dit mooie apparaat uit Nederland.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ronald 02-05-2017
  • Product paar dagen in bezit

Niet echt gebruiksvriendelijk

Geschreven voor: Inventum IMC6044GT

Algemene score

3,0
Ziet er erg mooi uit. Inbouw is zoals verwacht en schroefjes worden meegeleverd.
De bediening vind ik niet echt intuitief, dit zou wel wat eenvoudiger kunnen. Van binnen is een verwarmingselement op de bodem niet echt handig. Er vallen kruimels op en je kunt erdoor moeilijk schoonmaken. Wisselen tussen magnetron en oven funktie is niet echt handig, want het brede ovenrooster mag niet in de magnetron en dan moet je de magnetronplaat plaatsen. Het ovenrooster klemde bij ons ook erg, als je em niet exact recht eruit trekt.

Wij hebben een lade onder de combimagnetron. Deze werd te warm, waardoor het plastic, wat over het "hout" zit, krom trok. Maar mogelijk ligt dit aan onze opstelling?

De oven deed het goed. De magnetronfunktie deed het niet. Kan gebeuren. De oven is netjes weer opgehaald door de leverancier.

Pluspunten

  • Ziet er mooi uit

Minpunten

  • niet ergonomische bediening
  • bodem slecht schoon te maken

Review criteria:

Goed
Onvoldoende
Goed
Voldoende

Reageer

Petra van Brenk 15-11-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prachtig design

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum IMC6044GT

Algemene score

10,0
Vanwege de goede prijs en de grote binnenruimte (veel groter dan mijn vorige combimagnetron) ben ik voor deze Inventum combimagnetron gegaan. Dat je alle combinaties van magnetron/oven/grill kunt gebruiken vind ik erg prettig. De buitenzijde is makkelijk schoon te maken doordat er geen knoppen op het apparaat zitten.

Pluspunten

  • Design
  • Prijs
  • Formaat (binnenzijde)
  • Nederlands merk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

S. Leeuwenkuijl 23-10-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fijne combimagnetron met goede specs en een nette prijs

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum IMC6044GT

Algemene score

9,0
Fijne, modern ogende combimagnetron met goede specs voor een nette prijs.
Apparaat voelt degelijk aan, heeft voldoende programma's voor dagelijks gebruik en de bediening en het onderhoud is door de tiptoetsen hygienisch.
Al met al zeer tevreden mee.

Pluspunten

  • prijs/kwaliteit
  • goede specs/prijs
  • moderne uitstraling
  • tiptoets

Minpunten

  • ovenrooster niet op hoogte te stellen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

M. Mahabali 28-06-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi machine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum IMC6044GT

Algemene score

9,0
Mooi machine, strak design, makkelijk display bediening, degelijk machine en prijs kwaliteit in verhouding prima. Ben erg blij mee!

Pluspunten

  • Mooi design
  • Makkelijk bedienings display
  • Prijs kwaliteit goed
  • Degelijk machine

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Gustaaf 29-05-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi design. Makkelijk te bedienen

Geschreven voor: Inventum IMC6044GT

Algemene score

10,0
Na uitleg door verkoper bleek deze magnetron er niet alleen mooi uitzien maar was en is eenvoudig.Wij zijn al een beetje ouder maar ook voor ons is bediening geen probleem te bedienen.

Pluspunten

  • Mooi design
  • eenvoudig te beedienen

Minpunten

  • geen
  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arie 11-02-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi product

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum IMC6044GT

Algemene score

9,0
Mooi apparaat met voldoende functies. Enige minpuntje is dat je bij weinig licht de tiptoetsen heel moeilijk kunt zien.

Pluspunten

  • ziet er erg mooi uit
  • voldoende programmas

Minpunten

  • zichtbaarheid tiptoetsen in de avond.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

E 04-11-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooi desin

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum IMC6044GT

Algemene score

9,0
Kritisch gekozen; Een goede prijs/kwaliteit, handige bediening, weinig rvs waardoor mooi uiterlijk, geeft goed resultaat van zowel de magnetron als de oven-functie. En Inventum geeft vijf jaar garantie.

Pluspunten

  • uiterlijk
  • bediening
  • 5 jaar garantie

Minpunten

  • geen magnetronstand tussen 450 en 700 en 900 watt

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Neerijse 07-10-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi, stil en handig

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum IMC6044GT

Algemene score

9,0
Wij zochten een praktische combi oven die in een bestaande keukenkast kon passen en niet te veel lawaai maakt.
Dit is met deze oven helemaal gelukt. De verkoopinformatie klopt met de werkelijkheid.

Pluspunten

  • design
  • stil

Minpunten

  • zwaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Janette 19-09-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

prachtige combi

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum IMC6044GT

Algemene score

9,0
Paar dagen in bezit, kan er nog weinig over zeggen.
Ziet er prima uit en lijkt mij erg gebruiksvriendelijk.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Wout 08-06-2016
  • Product paar dagen in bezit

Prima combi magnetron

Geschreven voor: Inventum IMC6044GT

Algemene score

8,8
Een mooie combimagnetron voor een aanvaardbare prijs. Zeer gemakkelijk ter installeren. Twee schroefjes draaien en stekker in het stopcontact en klaar!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dirk 20-07-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,3
Zie ook de review. Duurzaamheid n.v.t., 16-07-2015 aangeschaft. Kortom super mooi design, goede prijs/kwaliteit verhouding en gemakkelijk te bedienen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer