Bosch BFL634GS1 - Reviews

Specificaties
Inhoud
21 liter
Vermogen
900 watt
Kleur(en)
inox
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 11 reviews die zijn achtergelaten voor de Bosch BFL634GS1 op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,5

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Chris 19-08-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,2
Geweldig apparaat we hebben het pas een paar dagen en vinden deze magnetron zeer gebruiksvriendelijk, ook een hele mooie uitvoering "een plaatje" in combinatie met de over van Bosch echt een geweldige stroomlijn. Het siert meteen de hele keuken we nu al plezier. Voor ons een topproduct

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MaykelS 25-03-2015
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

10,0
Mooie strakke magnetron waarvan de deur naar links open draait !

De deur opent dmv een druk op de touchscreen. En hij matcht perfect met onze oven die ook de zelfde draaiknop heet met het toutch gedeelte eromheen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mark 07-11-2018
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

mooie moderne magnetron

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BFL634GS1

Algemene score

9,0
ik heb deze gekocht omdat we ook de oven van deze serie hebben, mooi en modern design met vele mogelijkheden

Pluspunten

  • makkelijk schoon te maken
  • tijd makkelijk in te stellen
  • gaat van zelf uit
  • deur open met touchknop

Minpunten

  • wennen aan draaiknop voor tijd instellen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Vincent 09-06-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Top apparaat

Geschreven voor: Bosch BFL634GS1

Algemene score

8,0
Wat een fijne combimagnetron is dit zeg.. Mooi in design, zowel van binnen als van buiten en hij biedt voldoende opties om accuraat iets op te warmen of af te bakken.

De tiptoetsen in combinatie met de draaischijf werken erg fijn.

Pluspunten

  • Mooi design
  • Ruime opties voor opwarmen en afbakken

Minpunten

  • Beetje apart: niet handmatig open te doen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Laila 02-02-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Stylevol

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BFL634GS1

Algemene score

6,0
Het is een mooie en stylevol apparaat. Simpel te werken. Vooral knopje om open te doen , is handig en makkelijk schoon te maken.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

S.H. 17-11-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

duidelijk scherm

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BFL634GS1

Algemene score

9,0
Handige bediening. Fijn om te zien hoelang de gekozen optie duurt. De rode aftellijn is een heel leuk design.

Pluspunten

  • gemakkeijk schoon te maken

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Peter 03-01-2017
  • Product paar maanden in bezit

fijne magnetron

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BFL634GS1

Algemene score

8,0
We hebben de magnetron nog niet zo heel lang maar tot nu toe hebben we er veel plezier van. Makkelijk te bedienen en veel voorgeprogrammeerde instellingen

Pluspunten

  • eenvoudig te bedienen

Minpunten

  • geen blijvende verlichte toetsen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Albertine 02-09-2016
  • Product paar weken in bezit

Overzichtelijk mooie magnetron

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BFL634GS1

Algemene score

9,0
Het is een fijne magnetron met overzichtelijk bedieningspaneel. De verwarming is ook erg constant, hierdoor fijn om bijvoorbeeld babyvoeding in te verwarmen.

Pluspunten

  • Design
  • Constante verwarming
  • Ruimte

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Gokkiej 10-09-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,5
Perfecte design, binnen draait niks gewoon PERFECT, had alleen bij het begin wat moeite met instelling nu onder knie !!!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mariska 26-07-2015
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

7,8
- Zeer mooi vorm gegeven; integreert mooi in de keuken
- Heel gebruiksvriendelijk; functietoetsen heel intuitief
- Door ontbreken van draaiplateau kan je schalen in alle vormen erin kwijt.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Goed

Reageer

Mama123 13-07-2015
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

8,3
Mooi strak vormgegeven magnetron. 5 standen + voorgeprogrammeerde mogelijkheden voor bv brood ontdooien.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer