Bosch HMG636BS1 - Reviews

Specificaties
Inhoud
67 liter
Vermogen
800 watt
Kleur(en)
inox

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 15 reviews die zijn achtergelaten voor de Bosch HMG636BS1 op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,9

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

x 10-09-2016
  • Product paar weken in bezit

Snelle opwarming

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch HMG636BS1

Algemene score

10,0
Goede magnetron evenals oven. Door combinatie snelle opwarming naar gewenste temperatuur. De assist helpt bij het maken van de juiste instellingen dus je kunt het nooit laten aanbakken.

Pluspunten

  • snelle verwarming
  • assist

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Wiekenkamp 27-10-2018

Mooi design en heel uitgebreid.

Geschreven voor: Bosch HMG636BS1

Algemene score

10,0
Alles wat je nodig hebt als je meer de oven gebruikt en af en toe de magnetron welke ook prima werkt
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Marijke 11-07-2019

SUPER oven met magnetron functie

Geschreven voor: Bosch HMG636BS1

Algemene score

10,0
We hebben DE inbouw oven gevonden die voldoet aan de grote inhoud en gelijk ook een magnetron functie heeft. Echt heel blij met de aanschaf! Zeer veel mogelijkheden en mooie luxe uitstraling.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Jac DBr 08-12-2018

Lijkt de ideale combi van oven met magnetron

Geschreven voor: Bosch HMG636BS1

Algemene score

10,0
De grootte van oven- en magnetronruimte is een pré, net als de bediening met de draaischijf. Met daarbij het fraaie uiterlijk.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Vieselman 01-11-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Simpelweg geweldig

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch HMG636BS1

Algemene score

9,0
Nog nooit zulke lekkere ovenfrites gehad. Geweldige software waardoor een combinatie van tiptoetsen en fysieke toetsen geweldig werkt. Opties te kust en te keur

Pluspunten

  • Bediening
  • Gemak
  • Functies

Minpunten

  • RvS geeft vingerafdrukken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Dhr. Schaake 26-10-2018
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Fijn apparaat, aanrader, mooi groot van binnen

Geschreven voor: Bosch HMG636BS1

Algemene score

10,0
Fijn apparaat, mooi groot van binnen en is door zijn grootte echt een volwaardige oven.

4d functie is erg handig voor de pizza's, deze zijn in de helft van de tijd klaar en mooi egaal bruin.

Kort verwoord, een aanrader.

Pluspunten

  • Mooi groot van formaat.
  • 4d functie handig voor de pzza's

Minpunten

  • Niet
  • Niet

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Anne 30-08-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

ruim en snel

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch HMG636BS1

Algemene score

9,0
Ik wilde een ruime oven en dat is ze ook, apparaat heeft veel programma keuzes. De oven heeft een turbo stand om snel op te warmen en het display geeft een goed overzicht van de actuele situatie.

Pluspunten

  • ruim
  • snel op temperatuur (turbo)
  • overzichtelijk display

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MG 19-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Ruime over/magnetron

Geschreven voor: Bosch HMG636BS1

Algemene score

7,0
In mijn nieuwe keuken heb ik bewust voor de apparaten van Bosch gekozen. Ze zijn gebruiks vriendelijke en betrouwbaar.De combi oven/magnetron voldoet volledig aan mijn wensen.Hij is groter dan de gemiddelde oven/magnetron. De touch velden reageren perfect.
De enige hapering is de bedieningsring, deze digitale lijn reageert niet als ik die wil gebruiken.

Pluspunten

  • ruime oven/magnetron
  • gemakkelijke bediening

Minpunten

  • bedieningsring werkt niet

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mirlo 18-03-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Zeer veel functies

Geschreven voor: Bosch HMG636BS1

Algemene score

9,0
Het is een mooie combi-oven. De Assist functie is heel handig om eten te bereiden, je hoeft niet na te denken wat de beste instelling is, de oven denkt zelf mee!

Pluspunten

  • mooi ontwerp
  • snel warm

Minpunten

  • touchscreen werkt niet altijd meteen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Copperjet1 28-11-2017

Een erg goede aanwinst.

Geschreven voor: Bosch HMG636BS1

Algemene score

10,0
Tamelijk dure combioven, maar werkt perfect.
Alles wat beloofd wordt werkt prima. Oogt ook heel mooi.
Heel gemakkelijk in gebruik. Ik gebruik nu mijn oven bijna dagelijks, vroeger maar af en toe.
Erg tevreden met mijn nieuwe aanwinst.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Verhoef40 28-09-2017

Mooie machine, handige programma's

Geschreven voor: Bosch HMG636BS1

Algemene score

8,0
Mooie combi magnetron, hebben nu alles van Bosch in de keuken. Magnetron functie vind ik persoonlijk wel wat zwakjes, ik zet de instelling inmiddels op MAX ook als er maar 600 Watt gevraagd wordt. Anders worden gerechten niet goed warm namelijk. De oven is ook fijn , blijft heel lang op temperatuur, ook na uitzetten. Handig als je meerdere gerechten achter elkaar klaar wilt maken.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Mars35 14-06-2017

Mooi design combi magnetron

Geschreven voor: Bosch HMG636BS1

Algemene score

10,0
Enorm ruime combimagnetron met prachtig design. 1 minpunt: er zitten zoveel opties op dat je je gebruiksaanwijzing bij de hand moet houden (haha)
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Abe1 06-05-2017

Zeer gemakkelijke beienbare oven/magnetron

Geschreven voor: Bosch HMG636BS1

Algemene score

8,0
Eindelijk een oven met magnetron waarvan de ovenfunctie ook goed werkt. Wat je instelt gebeurt ook. Dus niet gokken of de temperatuur wel de ingestelde waarde haalt, dat doet ie gewoon. Assist functie wrkt ook perfect.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Paul 13-02-2017
  • Product paar maanden in bezit

Ideaal bedieningsgemak voorgeprogrammeerde menu's

Geschreven voor: Bosch HMG636BS1

Algemene score

9,0
Oven is standaard al gemakkelijk te bedienen door het overzichtelijke menu.
Mocht je niet zo goed weten hoe bepaalde gerechten voorbereid worden is de assistent ideaal. Gebruiken we standaard om vlees te ontdooien, pizaa's te bakken of andere gerechten voor te bereiden.

Pluspunten

  • Bedieningsgemak
  • Overzichtelijkheid
  • Groot

Minpunten

  • Touchscreen reageert niet altijd even snel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

CHantal 03-01-2017
  • Product paar dagen in bezit

Handig!

Geschreven voor: Bosch HMG636BS1

Algemene score

9,0
Gekozen vanwege de "luxe", maar het voldoet aan alle verwachtingen! Ontzettend gebruiksvriendelijk en gemakkelijk voor iedereen om te gebruiken. Vanwege het glas wel gevoelig voor de vette vingers :)

Pluspunten

  • Gebruiksvriendelijk

Minpunten

  • schoonmaken:)

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Vera 29-12-2016
  • Product paar weken in bezit

groot scherm, hulp programa in het menu is geweldig

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch HMG636BS1

Algemene score

10,0
combioven is erg mooi om te zien. Extra groot van binnen. duidelijk menu met allerlei mogelijkheden. hulp programma hoe lang je iets moet bakken. gewoon goed.

Pluspunten

  • duidelijke bedining
  • extra grote oven
  • mooi om te zien
  • gemakkelijk in gebruik

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Oven/magnetron 29-12-2016
  • Product paar dagen in bezit

Grote oveninhoud

Geschreven voor: Bosch HMG636BS1

Algemene score

10,0
De inhoud van de oven is zeer ruim en tevens is er een magnetron ingebouwd
De vooringestelde oven programma's zijn bijzonder handig

Pluspunten

  • vooringestelde programma,s

Minpunten

  • magnetron is minder sterk

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

de Boer 30-09-2016
  • Product paar weken in bezit

Mooi front met duidelijke aanwijzingen

Geschreven voor: Bosch HMG636BS1

Algemene score

8,0
Een mooie combi-oven . Met een mooie aanduiding / gebruik op het display. Het bakken ging heel goed. OOk de tijdsaanduiding is prima

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Bosch oven 27-06-2016
  • Product paar dagen in bezit

Bosch Oven met magnetronfunctie

Geschreven voor: Bosch HMG636BS1

Algemene score

8,0
Heel erg blij zijn wij met onze Bosch oven met magnetronfunctie, alles erop en eraan..... Een echte aanrader

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

rene 16-11-2015
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

9,0
Prachtig apparaat. Een meerwaarde voor onze keuken.
De combinatie van een full-size oven met magnetron is ideaal voor het bereiden van heerlijke gerechten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews