Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 13 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Bosch CMG656BS1 op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

7,8

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Roko 16-07-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

mooi van buiten slecht van binnen

Geschreven voor: Bosch CMG656BS1

Algemene score

6,0
fijn apparaat om mee te bakken en verwarmen maar schoon maken is een drama achterwand wand en zij wanden zijn niet van emaile krijg je niet meer netjes schoon ook mis ik de extra schuif frame onder in
wij hadden nog extra gevraagd aan verkoper is alles nu emaile ja hoor maar dus niet ik beveel dit product niet aan als je hem veel gaat gebruiken kook luchtjes blijven nu langer hangen in het apperaat

Pluspunten

  • mooi van buiten
  • goed bedien baar

Minpunten

  • sllecht schoon te maken
  • geen extra schuifen meer onder in

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Onvoldoende
Onvoldoende

Reageer

d**r@c**o.nl 19-01-2022
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Bosch combi ovens hebben een zeer slecht display.

Geschreven voor: Bosch CMG656BS1

Algemene score

3,0
Heel herkenbaar het display van deze Bosch machine is van zeer slechte kwaliteit. Ik heb twee Bosch combiovens laten inbouwen in mijn keuken in de zomer van 2018. Het eerste kwaaltje met het scherm begon enkele maanden geleden, dit gemeld aan de Bosch klantenservice. Blijkt dat de gehele display vervangen moet worden, al na 3 jaar(!), de kosten zijn bij mij ook ruim 400Euro. Op dit bedrag krijg ik dan wel ongeveer de helft korting, omdat de combi-oven pas 3 jaar oud is en Bosch geeft garantie tot 2 jaar, er is geen ontkomen aan deze kosten. Vandaag heb ik hetzelfde euvel met combi-oven nummer 2. Wat een rot apparatuur en dito oplossing van de klantenservice van Bosch. Voor mij nooit meer een Bosch.

Pluspunten

  • oven functioneert goed

Minpunten

  • traag display
  • display korte levensduur

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Slecht

Reageer

Sandra 08-01-2022
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Bosch display slecht!

Geschreven voor: Bosch CMG656BS1

Algemene score

3,0
Deze Bosch combi oven heb ik reeds drie jaar in mijn bezit. Ik gebruik de oven met veel plezier.
Helaas werken de toetsen op het display steeds trager en nu heeft een gedeelte van het display het begeven. Jammer dat een Bosch al zo snel stuk kan gaan en dat Bosch na twee jaar zich verschuilt achter wettelijke garantie termijnen en alleen wat wil doen tegen betaling van ruim 450 euro waar je dan nog wel een coulance op krijgt van ongeveer 250 euro. Serieus voor mij geen Bosch meer, van een Bosch verwacht je sowieso dat deze langer probleemloos meegaat dan 3 jaar.
Ik ben enorm teleurgesteld in Bosch, dit verwacht je van een goedkoop onbekend merk.

Review criteria:

Voldoende
Onvoldoende
Goed
Slecht

Reageer

stoffeerhilbrands 31-10-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prakisch instelbaar

Geschreven voor: Bosch CMG656BS1

Algemene score

8,0
We hebbe hem sinds kort, maat vinden hem zeer prettig in gebruik.
Het is ons aanbevolen bij de keukenloods veendam door de verkopster

Pluspunten

  • Gemakkelijk in gebruik

Minpunten

  • Tot nu toe geen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Sandra 07-06-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Superblij met deze combimagnetron

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch CMG656BS1

Algemene score

9,0
Echt een verwennerij zo'n apparaat met zoveel mogelijkheden. Luxe, prettig welkomstgeluid. Mooie vormgeving, de eindresultaten zijn altijd goed

Pluspunten

  • Mooie vormgeving
  • veel mogelijkheden als wecken en borden verwarmen

Minpunten

  • de draaiknop is even wennen, niet altijd soepel

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Arjan 22-02-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Strak design

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch CMG656BS1

Algemene score

8,0
Een lust voor het ook. Mooi meegenomen is dat het net zo goed werkt als dat het er uit ziet. Front blijft lekker koel tijdens het bakken.

Pluspunten

  • Strak design
  • Makkelijk in gebruik

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

D 21-12-2017
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Super ontwerp!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch CMG656BS1

Algemene score

10,0
Wauw wat een gaaf apparaat, handig menu dmv draaiknoppen en mega veel functies, De pizza functie en snelvoorverwarmen zijn bij ons favoriet. Handige zelf reinigende combi oven, absoluut een aanrader.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Somers 13-03-2017
  • Product paar dagen in bezit

Fijne bediening, snel warm

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch CMG656BS1

Algemene score

9,0
Snel warm, het apparaat voelt robuust aan. Gemakkelijk en snel je keuze maken voor het programma. Staat mooi in een strakke keuken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Rik 29-01-2017
  • Product paar weken in bezit

CMG656BS1 van BOSCH

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch CMG656BS1

Algemene score

9,0
Zeer mooi ontwerp met de 3 kleurendisplays. De displays en geluidsondersteuning zorgt voor een zeer duidelijke interface. De assist functie en de snelvoorverwarm functie zijn een echte aanwinst voor deze oven,

Pluspunten

  • snel voorverwarmen
  • kleuren display
  • assist functie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Paul 08-12-2016
  • Product paar weken in bezit

Luxe uitstraling, makkelijk menu en veel ruimte

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch CMG656BS1

Algemene score

9,0
Het is een geweldig apparaat. Alle functies werken zoals verwacht en de bediening is eenvoudig. Veel ovenruimte.
Van buiten een luxe uitstraling.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ludo 27-08-2016
  • Product paar dagen in bezit

Mooi ding

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch CMG656BS1

Algemene score

8,0
Ik heb deze oven/magnetron nog maar kort dus ik kan niets zeggen over duurzaamheid en ik heb veel functies nog niet uitgeprobeerd maar ik kan al wel zeggen dat hij er goed uitziet, dat hij belachelijk veel opties en standen heeft en dat alles wat ik geprobeerd goed werkte. Hij geeft wel een geluidje als je hem aanzet dus als dat je op je zenuwen werkt zou ik een andere kopen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

maarten 02-07-2016
  • Product paar dagen in bezit

Bosch combioven

Geschreven voor: Bosch CMG656BS1

Algemene score

10,0
Erg tevreden met dit product design ziet er super uit en er zitten erg veel functies op deze combi oven. Ben er tot nu toe erg blij mee.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kaassie 18-05-2016
  • Product paar dagen in bezit

Handig in gebruik met veel mogelijkheden

Geschreven voor: Bosch CMG656BS1

Algemene score

9,3
Intuïtieve ring werkt goed. Veel mogelijkheden en het spreekt eigenlijk allemaal voor zich. Helaas bleek na installatie de (led) verlichting niet te werken. Dit is 3 dagen later door bosch keurig vervangen onder garantie uiteraard. Volgens de monteur komt dit niet vaak voor en zou led-verlichting normaal gesproken niet stuk mogen gaan. Tevens heeft de monteur toch de Intuïtieve ring nog even los gehaald (makkelijk zelf te doen, zie omschrijving in het boekje) omdat ie toch wat zwaar liep vond hij. Na deze goed schoongemaakt te hebben loopt ie nu lichter. Al met al een mooi apparaat met een strak design. Ook de gerechten komen mooi egaal bruin en niet onbelangrijk goed gegaard uit de oven. Aangezien we de oven nu een paar dagen hebben kan ik niks vermelden over duurzaamheid.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer