ETNA A2132HRVS - Reviews

Specificaties
Uitvoering
magnetron met oven en grill (combi)
Inhoud
32 liter
Vermogen
1000 watt
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 4 reviews die zijn achtergelaten voor de ETNA A2132HRVS op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,3

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Klamer 29-07-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Titel: Combi magnetron Etna A2132HRVS linksdraaiende deur

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA A2132HRVS

Algemene score

9,0
Prijs-kwaliteitverhouding is uitstekend. Mooie RVS buitenkant, duidelijke bediening. Zeer eenvoudig in te bouwen in bestaande kast. Duidelijke display.

Minpunten: geen mogelijkheid voor brede ovenplaat plaatsen

Pluspunten

  • zeer eenvoudig in te bouwen.
  • de aankoopprijs, het bedieningsgemak

Minpunten

  • geen mogelijkheid voor brede ovenplaat plaatsen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 30-07-2020

Beste Kalmer,

Wij vinden het fijn om te lezen dat je tevreden bent over de A2132HRVS Combi- magnetron van ETNA.
Bedankt voor de mooie beoordeling daar hechten wij veel waarden aan. Wij wensen je veel kook en bak plezier toe.

Met vriendelijke groet,

Alice webcareteam ETNA

Reageer

Albert 20-07-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht
Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA A2132HRVS

Algemene score

10,0
Ziet er mooi uit met links draaiende deur,simpel te plaatsen. Bediening van de combi magnetron niet moeilijk snel en makkelijk te leren. Kortom mooi apparaat voor redelijke prijs verhouding.

Pluspunten

  • makkelijk te bedienen
  • links draaiende deur

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 21-07-2020

Beste Albert,

Bedankt voor het plaatsen van deze review. Goed te lezen dat deze combi-magnetron op alle punten zo goed bevalt.
Veel kook en bak-plezier gewenst.
Met vriendelijke groet, Ursula
Webcareteam ETNA

Reageer

Tine 05-03-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

handige ideale combimagnetron

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA A2132HRVS

Algemene score

10,0
Op vakantie kennis gemaakt met deze oven. Eens thuisgekomen direct de oven besteld. Hij is ideaal wat bretreft grootte van inhoud voor een gezin van 4 personen. Broodjes afbakken in een mum van tijd. Ovenschotels veel sneller klaar dan de traditionele oven omdat er een speciale combi functie opzit waardoor er verschillende functie (vb. hetelucht+magnetron of hetelucht en grill) gecombineerd kunnen worden.
De oven is zeer gemakkelijk in de keukenkast in te bouwen. Geen gedoe met speciale aansluitingen.
Deze oven is een echte aanrader!!!

Pluspunten

  • gemakkelijke bediening
  • goede inhoud
  • hoge potten en schalen kunnen erin

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 06-03-2020

Beste Tine,

Wat leuk om te lezen dat je na zo’n positieve ervaring bij een kennis je meteen de combi-magnetron hebt besteld. Bedankt voor deze mooie review en reviewscore; een 10 daar zijn wij erg blij mee.
Heel veel kook- en bakplezier!

Met vriendelijke groet, Femke
Webcareteam ETNA

Reageer

Tonnie 19-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goed en mooi design

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA A2132HRVS

Algemene score

8,0
Het ziet er mooi uit. Ik heb dit product gekozen omdat het niet duur was. Het is gemakkelijk in gebruik. Tijdens gebruik kun je mooi door het venster alles zien.

Pluspunten

  • snel voorverwarmd
  • gemakkelijke bediening

Minpunten

  • geen bakplaat erbij

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 21-01-2019

Bedankt Tonnie voor het plaatsen van deze review. Fijn dat je zo tevreden bent. Veel plezier van deze aankoop. Met vriendelijke groet, Webcareteam ETNA

Reageer