Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 74 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de ETNA CM650Ti op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,4

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Doppie57 09-08-2022
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Service is toppie!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA CM650Ti

Algemene score

10,0
zie eerdere review 21-04-2022. Nadat de servicemonteur langs is geweest kunnen we onbeperkt gebruik maken van het rooster zonder dat telkens de geleiders loslaten. Er bleek een geleider stuk te zijn, dat was snel verholpen. Helemaal blij!

Pluspunten

  • makkelijke installatie
  • Sieraad voor de keuken
  • Bediening
  • service goed

Minpunten

  • ik zou het niet weten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 10-08-2022

Beste heer / mevrouw,

Wat leuk dat jij een update geeft over jouw ervaringen.
Fijn dat de servicemonteur het probleem met de geleiders heeft kunnen verhelpen.
Nu kan jij weer optimaal genieten van de combimagnetron!

Heel veel kook- en bakplezier!

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

Ton 03-08-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

zeer mooie combimagnetron

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA CM650Ti

Algemene score

10,0
mooie combimagnetron staat erg mooi in de keuken en werkt ook goed met touchtoetsen was wel even wennen maar mooie complete combimagnetron. tot nu toe zeer tevreden

Pluspunten

  • zeer mooi
  • gemakkelijke bediening
  • veel functies

Minpunten

  • geen
  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 04-08-2022

Beste Ton,

Wow, een 10! Dank je wel voor het schrijven van deze review. Wat leuk om te lezen dat je tevreden bent met de uitstraling en werking van de combimagnetron.
We wensen je veel bakplezier toe.

Met vriendelijke groet,

Marijke
Webcare ETNA

Reageer

a**k@h**t.nl 01-08-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product getest

warmte en energie goedkoop

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA CM650Ti

Algemene score

10,0
Etna CM650ti Magnatron/oven een fijne en simpele bediening
en de overige warmte wordt aan voor zijde uitgeblazen door middel van een blower

Pluspunten

  • verlichting automaties
  • warmte uitblaas

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 02-08-2022

Beste heer / mevrouw,

Een 10! Dank je wel voor deze mooie beoordeling. Het doet ons goed om te lezen dat je tevreden bent met het gebruiksgemak en werking van de combimagnetron.
We wensen je veel bakplezier toe.

Met vriendelijke groet,

Marijke
Webcare ETNA

Reageer

e**s@o**k.com 25-07-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Een top apparaat!!!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA CM650Ti

Algemene score

9,0
De magnetron/oven bevalt ons uitstekend. Het aanzicht van het apparaat is mooi. Hij is erg gebruiksvriendelijk. Ik heb ervaring met andere merken c/m maar deze kan ik iedereen aanbevelen.

Pluspunten

  • mooi aanzicht
  • bediening
  • ruime inhoud

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Officiele reactie van Atag 26-07-2022

Beste heer / mevrouw,

Hartelijk bedankt voor het schrijven van deze review.
Leuk om te lezen dat het mooie ruime design en het gebruiksgemak jou zo goed bevallen.

Wij wensen jou nog heel veel bakplezier toe.

Met vriendelijke groet,

Marijke
Webcare ETNA

Reageer

Ton 24-07-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

zeer mooie combimagnetron

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA CM650Ti

Algemene score

10,0
deze magnetron online gekocht en bij het uitpakken zeer verrast bij het zien van deze magnetron, wat een plaatje is een sieraad in je keuken. Het plaatsen wat erg eenvoudig. daarna gaan testen moest even wennen aan de bediening maar dat was best wel simpel ook mede door het display wat erg duidelijk is en begrijpelijk.Nu lekker gaan gebruiken.

Pluspunten

  • vormgeving
  • bedieningsgemak

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 25-07-2022

Beste Ton,

Dank je wel voor het schrijven van deze review en de 10! Het doet ons goed om te lezen dat je tevreden bent met het design en werking van de combimagnetron.
We wensen je veel bakplezier toe.

Met vriendelijke groet,

Marijke
Webcare ETNA

Reageer

mitchel_v_rijsewijk@live.nl 21-07-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Bevalt uitstekend!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA CM650Ti

Algemene score

10,0
Prima oven, warmt heel snel op en de touchscreen buttons werken heel intuïtief!

Pluspunten

  • Snelle opwarming
  • Veel verschillende functies
  • Makkelijk schoon te houden

Minpunten

  • Standaard programma's lastig te vinden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 22-07-2022

Beste Mitchel,

Wij worden hier blij van, wat een mooie score!
Wat fijn dat jij zo tevreden bent over het mooie design en het gebruiksgemak van de oven.
Ook het onderhoud gaat makkelijk, het toestel is schoon in een fluitje van een cent.

Wij wensen jou heel veel kook- en bakplezier!

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

c**t@c**a.nl 14-07-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Deze combi: een schot in de roos

Geschreven voor: ETNA CM650Ti

Algemene score

9,0
Deze combi-magnetron is een schitterende aanwinst voor elke keuken. Dit komt door het elegante, compacte design van het apparaat en het moderne bedieningspaneel. Geen knoppen maar zogenaamde "tip" toetsen. Daardoor is het bedienen van deze combi-magnetron een stuk eenvoudiger dan voorheen. De bediening gaat hierdoor efficiënter, overzichtelijker en sneller. Het grootste voordeel is dat dit apparaat de magnetron het voedsel kan garen, terwijl daarnaast de ovenfunctie aanwezig is met ook grill-mogelijkheid. Topper is ook de verscheidenheid aann kookprogramma's. Niet dan 13 automatische kookprogramma's en 3 automatische ontdooiprogramma's. Deze combi-magnetron is vergezeld van een uitgebreide en gemakkelijk te begrijpen handleiding. Hierdoor heb je de bediening van combi zo onder de knie. Kortom: een aanrader om aan te schaffen. De verkoopprijs is de combi zeker waard.

Pluspunten

  • Mooi design

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Officiele reactie van Atag 15-07-2022

Beste heer / mevrouw,

een uitgebreide review, wat leuk om deze te lezen, bedankt!
Erg leuk om te lezen dat het mooie design van de combimagnetron jou zo goed bevalt.
En dat jij zo tevreden bent over de bediening, de tiptoetsen zijn mooi én handig.
Fijn dat jij ook de verschillende mogelijkheden van de combimagnetron hebt gezien, vele lekkere gerechten zullen bereidt kunnen worden.

Wij wensen jou heel veel kook- en bakplezier toe!

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

Raderius 14-07-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

De ETNA CM650Ti is een echte aanrader.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA CM650Ti

Algemene score

9,0
De ETNA CM650Ti voldoet uitstekend aan mijn eisen, o.a. geen draaiplateau en een donker front.
Het is even wennen aan de bediening zonder knoppen maar het voordeel daarvan is een geheel glad front.
Plaatsing en montage van het binnenwerk is uiterst simpel.
Prima keuze zowel in prestaties en uiterlijk.

Pluspunten

  • Prestaties en functies
  • Uiterlijk

Minpunten

  • Even wennen aan bediening. Geen echt minpunt.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Officiele reactie van Atag 15-07-2022

Beste Raderius,

Hartelijk bedankt dat jij de moeite nam om deze leuke review te schrijven.
Wat ontzettend leuk om te lezen dat jij zo tevreden bent over de combimagnetron.
Fijn dat het mooie design en de eenvoudige bediening jou zo goed bevalt.

Wij wensen jou heel veel plezier van jouw aankoop!

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

Fleurtje07 11-07-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Een aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA CM650Ti

Algemene score

9,0
Mooie combi-oven die past qua uitstraling in onze keuken. Zowel oven als magnetron functie werken snel en nu merken we duidelijk verschil met de oude magnetron, is sneller, beter en gelijkmatiger opgewarmd.
Bediening is makkelijk, wel even handleiding doornemen. Zowel standen, temperatuur en tijd kun je instellen. Zeer tevreden dus.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Officiele reactie van Atag 12-07-2022

Beste Fleurtje07,

Wij waarderen het zeer dat je de tijd en moeite hebt genomen om deze mooie review te schrijven. Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over de CM650Ti

Wij wensen je veel kook- en bakplezier toe.

Met vriendelijke groet, Femke
Webcare ETNA

Reageer

Caat 28-06-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Tevreden over de etna combi magnetron

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA CM650Ti

Algemene score

8,0
Eerst een ander merk gehad ,maar zeer tevreden over onze etna combi magnetron oven.
Makkelijke bediening , alleen jammer dat de toetsen niet verlicht zijn als het donkerder is .
Bij eerste gebruik maakte de magnetron een brommend geluid maar dit is zeer snel verholpen door de service monteur . Zeer vriendelijk en snel gekomen . Gelukkig was het een kleinigheidje. Hoop nog lang plezier te mogen hebben van dit mooie apparaat.

Pluspunten

  • Mooie uitstraling
  • Ruime inhoud
  • Makkelijke bediening

Minpunten

  • Het bedieningspaneel zou verlicht mogen zijn

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende
Officiele reactie van Atag 30-06-2022

Beste Caat,

Bedankt voor het schrijven van deze review. Vervelend dat u bij het eerste gebruik een defect had, maar fijn dat dit snel is verholpen en dat je tevreden was over de service!
Wij hopen dat je er nog lang veel kook- en bakplezier mee hebt!

Met vriendelijke groet,
Kim
Webcare ETNA

Reageer

p**n@k**t.nl 23-06-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

zeker een aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA CM650Ti

Algemene score

10,0
Geweldig product. makkelijk in bediening. makkelijk schoon te houden.
Voldoet aan alle wensen, is een aanrader.

Pluspunten

  • makkelijke bediening
  • aan wins voor de keuken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 24-06-2022

Beste heer / mevrouw,

Hartelijk bedankt voor deze mooie review, een 10!
Wat fijn dat jij zo tevreden bent met het gebruiksgemak en de mogelijkheden van de kookplaat.
Natuurlijk is het ook erg fijn dat het toestel zo onderhoudsvriendelijk is.

Wij wensen jou heel veel kookplezier toe!

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

Pieter scholten 21-06-2022
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Bevalt, jammer van het defect

Geschreven voor: ETNA CM650Ti

Algemene score

5,0
Vind het een fijn apparaat dat makkelijk te bedienen is. Zijn er best wel blij mee.
Het enigste min puntje is dat er condens tussen het glas komt als je hem gebruikt en dit op de kastjes eronder gaat druppen. Netjes gemeld, blijkt een bekent euvel te zijn, mogen alleen nog wachten tot september voordat dit opgelost kan worden!

Pluspunten

  • gebruik
  • kookplezier
  • design

Minpunten

  • fabrieksfout
  • herstel duurt maanden

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Slecht
Officiele reactie van Atag 23-06-2022

Beste Pieter,

Bedankt voor het schrijven van deze review. Fijn om te lezen dat u tevreden bent met het gebruiksgemak van de Combi magnetron. Wat vervelend dat het vanuit de combi magnetron lekt bij de deur, maar u hoeft niet tot september te wachten. Naar verwachting zal de oplossing er in Juli zijn. Zodra dit bekend is nemen wij natuurlijk contact met je op!
We wensen je toch heel veel kook- en bakplezier!

Met vriendelijke groet,
Kim
Webcare ETNA

Reageer

Smets 18-06-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prachtige oven.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA CM650Ti

Algemene score

8,0
Zeer fijne en goede oven. Verwarmt snel en heeft veel functies. Bijvoorbeeld de pizza stand die ideaal is om een pizza goed knapperig te krijgen. Dit lukt in onze oude oven nooit.

Pluspunten

  • Mooi uiterlijk
  • Veel standen
  • Verwarmt snel

Minpunten

  • Touch bediening is even wennen

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend
Goed
Officiele reactie van Atag 20-06-2022

Beste heer / mevrouw,

Hartelijk bedankt voor het schrijven van deze mooie review.
Wat fijn om te lezen dat jij zo tevreden bent met het mooie design en de verschillende functies van de combimagnetron.

Wij wensen jou heel veel bakplezier!

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

h**g@g**l.com 06-06-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prima,en bevalt heel goed!!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA CM650Ti

Algemene score

10,0
Echt een heerlijke combi-oven
Het voldoet precies aan de eisen wat ik er van verwachtte.
Ben er blij mee!!

Pluspunten

  • Makkelijk in gebruik

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 08-06-2022

Beste heer/mevrouw,

Erg leuk om te lezen dat je zo blij bent met de combi. Dat is waar wij het uiteindelijk allemaal voor doen, een blije klant. Bedankt voor de enthousiaste feedback met een maximale reviewscore.

Veel bak- en kookplezier gewenst.

Met vriendelijke groet, Femke
Webcare ETNA

Reageer

g**m@h**t.nl 05-06-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht
Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA CM650Ti

Algemene score

8,0
Mooi design, makkelijk te installeren en uitgebreide functies. Garantietermijn is via de site van Etna eenvoudig uit te breiden naar 5 jaar. Vlot geleverd (binnen 1 dag) door Coolblue. Oude apparaat weer mee genomen. Goed geregeld!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Officiele reactie van Atag 08-06-2022

Beste heer/mevrouw,

Leuk om te lezen dat je niet alleen zo tevreden bent over de combi maar ook over onze garantievoorwaarden.
Bedankt voor de mooie feedback.

Wij wensen je veel bak- en kookplezier toe.

Met vriendelijke groet, Femke
Webcare ETNA

Reageer

f**u@m**e.com 26-05-2022
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Alleskunner

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA CM650Ti

Algemene score

10,0
Goede Combi, zowel magnetron als oven functies werken echt heel goed. Het is een ruim en strak model.

Pluspunten

  • Mooi design
  • Goed schoon te houden
  • Intuïtief

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Officiele reactie van Atag 27-05-2022

Beste heer / mevrouw,

Hartelijk bedankt voor het schrijven van deze review, een 10!
Wat fijn dat jij tevreden bent met deze alleskunner.
Leuk om te lezen dat het mooie ruime design en het gebruiksgemak jou zo goed bevallen.

Wij wensen jou nog heel veel kook- en bakplezier toe.

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

FonsN 13-05-2022
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Super combi magnetron

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA CM650Ti

Algemene score

9,0
Super apparaat. Gekocht vanwege positieve commentaren op internet en mooie uiterlijk

Pluspunten

  • Uiterlijk
  • Prijs
  • Kwaliteit

Minpunten

  • Niet gevonden

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 18-05-2022

Beste FonsN,

Dank je wel voor deze mooie beoordeling. Leuk te lezen dat je voor deze oven/magnetron van ETNA hebt gekozen en tevreden bent over het design en gebruiksgemak.
Wij wensen je veel kook- en bakplezier!

Met vriendelijke groet,
Chantal Webcare ETNA

Reageer

w**1@h**l.com 09-05-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Zeer tevreden

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA CM650Ti

Algemene score

10,0
Mooi design ,gebruiks vriendelijk, goed resultaat zeer tevreden,bij geleverde glasplaat
Is handig in gebruik

Pluspunten

  • Glasplaat
  • Gebruiksvriendelijk

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 10-05-2022

Beste heer/mevrouw,

Bedankt voor deze mooie beoordeling met maximale score. Een 10 daar zijn wij natuurlijk erg blij mee! Fijn om te lezen dat de CM650Ti aan al je wensen voldoet.

Wij wensen je veel kook- en bakplezier toe.

Met vriendelijke groet, Femke
Webcare ETNA

Reageer

Caatje 09-05-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fijn keukenapparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA CM650Ti

Algemene score

8,0
Fijne oven. Bakt goed. Fijne magnetron . Voldoet aan mijn eisen. Makkelijk te bedienen.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend
Goed
Officiele reactie van Atag 10-05-2022

Beste Caatje,

Wat leuk dat je de moeite hebt genomen om deze mooie review te schrijven. Fijn om te lezen dat de combi zo goed bevalt.

Wij wensen je veel kook- en bakplezier toe.

Met vriendelijke groet, Femke
Webcare ETNA

Reageer

a**3@t**t.nl 29-04-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Vervanging

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA CM650Ti

Algemene score

10,0
Deze combimagnetron heeft een goede uitstraling in onze keuken, de oven is behoorlijk groot en de bediening is goed overzichtelijk en makkelijk om mee te werken. We zijn blij met deze combimagnetron.

Pluspunten

  • Goede bediening
  • Mooie uitstraling

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 02-05-2022

Beste heer / mevrouw,

Een 10! Dank u wel voor deze mooie beoordeling. Leuk om te lezen dat u tevreden bent met de grote en uitstraling van de combimagnetron.
Wij wensen u veel bakplezier toe.

Met vriendelijke groet,
Marijke Webcareteam ETNA

Reageer

Toon meer reviews