• Best Reviewed 4 keer dec 2023
Voeg toe aan vergelijker Prijs volgen
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 144 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de ETNA CM650Ti op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,6

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

F middendorp 20-02-2024
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

Een aanrader

Geschreven voor: ETNA CM650Ti

Algemene score

10,0
Super mooie combimagnetron,erg gebruiksvriendelijk,gemakkelijk schoon gehouden door de grote ruimte,
Goede omschrijving erbij geleverd,ik zou deze combimagnetron zeker aan bevelen,.
Ben er zeer mee in me nopjes ,
En dat zegt een kok !!!

Pluspunten

  • Ruime ovenruimte
  • Gebruiksvriendelijk
  • Gemakkelijk schoon gehouden

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

SmalDok2024 12-02-2024
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Praktische combi oven van Etna

Geschreven voor: ETNA CM650Ti

Algemene score

10,0
Ik heb de combi oven Etna CM650Ti gekocht na lezing van diverse reviews van andere gebruikers.
Mijn criteria: gemakkelijke bediening, goede prijs-kwaliteitsverhouding, compact apparaat.
De oven / magnetron functies heb ik nu deels gebruikt en deze voldoen aan mijn verwachtingen.
Gemakkelijk in gebruik, goede resultaten, gemakkelijk schoon te houden.
Ik denk dat ik plezier aan deze combi-oven ga beleven.

Pluspunten

  • compact apparaat
  • duidelijke, eenvoudige bediening
  • goede prijs

Minpunten

  • tot nu toe geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Guus 01-02-2024
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

Fantastisch!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA CM650Ti

Algemene score

10,0
Wat een geweldige combi-oven!! Prachtig design, heel gemakkelijke bediening en heerlijke ovenresultaten.
Met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding is deze aankoop een absolute aanrader. Geen poeha met overdreven functies, maar gewoon een prima oven die alles biedt!

Pluspunten

  • Gebruiksgemak
  • Prachtig design
  • Prima ovenresultaten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sandor 28-01-2024
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooie combi oven voor een goede prijs.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA CM650Ti

Algemene score

9,0
Mijn oude combi oven was stuk gegaan naar velen jaren van dienst. Ben op zoek gegaan naar een product dat goed aangeschreven staat maar ook niet de hoofdprijs kost. Daarbij kwam ik uit bij deze ETNA combi oven.

Gebruik deze nu een aantal weken en moet zeggen hij doet het perfect. Warmt snel op met de boosterfunctie .. de pizzafunctie met onderwarmte is geweldig en de magnetron doet zijn werk.
Net als met alle nieuwe apparatuur verdiep je even in de beschrijving van de functies en dan wordt het al snel duidelijk dat het best eenvoudig te doen is.

Zeker een aanrader.

Pluspunten

  • boosterfunctie
  • pizzafunctie

Minpunten

  • deze oven kan geen airfryerplaat hebben

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

j***********@m****** 27-01-2024
  • Product gekocht

Goede multicombi.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA CM650Ti

Algemene score

9,0
Mooie multicombi met voldoende mogelijkheden en bakl standen
Veel binnen ruimte ook voor meerdere bak sledes

Pluspunten

  • Ruimte
  • Standen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

s***********@g******** 25-01-2024
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Etna mat zwarte combioven

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA CM650Ti

Algemene score

10,0
Ik ben super tevreden met deze combioven. Een degelijk goed product en simpel. Automatische gaartijd. Heerlijke gerechten. Gebruiksvriendelikk en makkelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

e*************@g******** 25-01-2024
  • Product gekocht
Geschreven voor: ETNA CM650Ti

Algemene score

8,0
Mooi product en gemakkelijk te installeren. Tot slot is de bediening intuïtief.

Reageer

Hanneke 25-01-2024
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Een hele fijne combi oven/magnetron

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA CM650Ti

Algemene score

9,0
Mijn vorige Etna had het begeven. Na flink wat reviews gelezen te hebben nu weer voor Etna gekozen. Dit is een hele fijne oven/magnetron combi. Makkelijk te bedienen en makkelijk om schoon te maken. Werkt heel prettig. Enorm tevreden er over!

Pluspunten

  • Veel functies, maar wel makkelijk te bedienen.
  • Goed schoon te maken
  • Zitten wel 3 verschillende 'bakplaten' bij

Minpunten

  • Geen tot nu toe

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dhr Scheepers, Best 24-01-2024
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Zeer over te spreken

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA CM650Ti

Algemene score

10,0
Prachtige industriële uitstraling, duidelijke handleiding, zeer makkelijk te installeren. ETNA is al decennialang een toonaangevend merk.

Pluspunten

  • Bediening
  • Mooie uitstraling

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

PS 21-01-2024
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

Etna CM 650Ti een echte topper.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA CM650Ti

Algemene score

9,0
Perfect passende combi, ziet er heel mooi uit in onze keuken en werkt ook nog een geweldig. En wat een ruimte vergeleken met zijn voorganger, zelfs de smaak en de kleur van het gebakken brood is vele malen beter.
Echte aanrader voor deze prijs.

Pluspunten

  • uitstraling
  • 250 graden
  • Ruimte in de oven

Minpunten

  • geen stoomfunctie

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Wil-Papendrecht 09-01-2024
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prima. Goede prijs kwaliteit verhouding.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA CM650Ti

Algemene score

8,0
Past qua strakke vormgeving precies in onze keuken. Makkelijk te installeren en goede bijbehorende attributen. Bediening is erg gebruiksvriendelijk. Een aanrader.

Pluspunten

  • Bediening
  • Vormgeving
  • Prijs/kwaliteit

Minpunten

  • Geen
  • Geen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Nancy 30-12-2023
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

Fijne combi oven

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA CM650Ti

Algemene score

8,0
Mijn oude combi ging kapot dus online op zoek naar een nieuwe. Kwam dus uit bij de Etna en wat ben ik tevreden. Zeer ruim en een prachtige uitstraling. Mijn cakes komen er prachtig uit. Ben er zo blij mee. Goede prijs voor een hele fijne combi oven. Makkelijk in gebruik. Voorgeprogrammeerde programma 's nog niet gebruikt dus daar kan ik niets over zeggen.

Pluspunten

  • Zeer ruim
  • Fijn 2 bakplaten en een rooster erbij
  • Makkelijk in gebruik
  • Snel op temperatuur

Minpunten

  • Jammer dat de toetsen niet verlicht zijn

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jean Pierre 24-12-2023
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prima apparaat voor een nette prijs

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA CM650Ti

Algemene score

8,0
Een prima toestel wat doet wat het moet doen. Mis alleen verlichte toetsen en het piepje hard harder gemogen.

Pluspunten

  • Netjes afgewerkt
  • Modern design
  • Functioneert prima

Minpunten

  • Verlichte toetsen was wenselijk geweest
  • Geluid signaal is zwakjes

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Andy Robijn 18-12-2023
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goede oven/magnetroncombinatie, waar voor zijn geld

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA CM650Ti

Algemene score

9,0
Recent is bij ons een nieuwe keuken geplaatst. Deze is voorzien van tweetal oven/magnetroncombinatie van Etna.
Wij hebben de variant oven/magnetron waarbij er geen uitstekende knoppen zijn maar alles ingesteld kan worden op de display aan de bovenzijde. Hierdoor past de apparatuur heel goed bij een "strakke" inrichting.
De bediening is (uiteraard na het doornemen van de duidelijke bijgeleverde informatie) vrij eenvoudig.
De apparaten lijken ons behoorlijk robuust. Dat is te voelen bij het openen van de klep.
In recencies lazen wij dat moeilijk in de oven te kijken was. Dat blijkt bij deze versie van het apparaat geen probleem door de inwendige verlichting.
De apparaten zijn voorzien van stevige glazen plaat (zowel te benutten voor oven als magnetron), rooster en metalen plaat.
Hoewel we nog niet alle mogelijkheden hebben benut zijn onze bevindingen tot op heden zeer positief.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Ria 16-12-2023
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

Bevalt prima, echt een aanrader.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA CM650Ti

Algemene score

9,0
Deze combi oven kwam goed uit de test. Ziet er mooi uit, en makkelijk in gebruik. Veel mogelijkheden.

Pluspunten

  • tip toetsen
  • veel ovenfuncties

Minpunten

  • nog geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

d*****@h******** 12-12-2023
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Zeer goed.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA CM650Ti

Algemene score

10,0
Superfijn apparaat en makkelijk in de omgang. Wanneer er een klacht is helpt de klantenservice je perfect om tot een oplossing te komen. Mijn volgende apparaat wordt zeker weer een Etna!

Pluspunten

  • Makkelijk in de omgang
  • Goede service

Minpunten

  • Geen
  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Paul Kroes 08-12-2023
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

Prachtig vormgegeven funtionele combi-oven

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA CM650Ti

Algemene score

10,0
Prachtige design combi-oven, strak afgewerkt, degelijk en een overzichtelijk en uiterst gebruiksvriendelijk bedieningspaneel. Voelt solide en degelijk, functioneert uitstekend. Wordt geleverd met handige accessoires. Verwarmt mooi gelijkmatig, heldere binnenverlichting, een mooie ruime oven die volledig voldoet aan de beschrijving.

Pluspunten

  • Vormgeving
  • Bedieningsgemak
  • Functionaliteiten
  • Uitstekende werking

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

DvH 05-12-2023
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Plug and bake!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA CM650Ti

Algemene score

8,0
Stijlvolle combi magnetron voor een mooie prijs. Aansluiten en bakken maar. De combi oven is zeer gebruiksvriendelijk en makkelijk te bedienen. Twee kleine minpunten namelijk: 1. een ietwat zachte pieptoon zodra de oven op temperatuur is. 2. Het licht in de oven vind ik niet handig. Het lampje verlicht niet de gehele oven en door het felle witte led licht kleurt de goed gegaarde kip wit terwijl deze buiten de oven goudbruin is. Ondanks de minpuntjes zeker geen spijt van mijn aankoop.

Pluspunten

  • Uitstraling
  • Gebruiksvriendelijk
  • Makkelijk aansluiten

Minpunten

  • Pieptoon te zacht
  • Oven verlichting niet optimaal

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

TINEKE 04-12-2023
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

Aanrader, veel mogelijkheden en duidelijk bedieningspaneel.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA CM650Ti

Algemene score

10,0
Ten eerste vind ik fijn dat er veel binnenruimte is en dat er meerdere gerechten tegelijkertijd bereid kunnen worden.
De bediening is heel duidelijk

Pluspunten

  • Veel binnenruimte
  • Duidelijk bedieningspaneel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frits 26-11-2023
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

missen verlichting en voldoende uitleg

Geschreven voor: ETNA CM650Ti

Algemene score

7,0
Ook missen de verlichting op de bedieningsknoppen; uitleg in bijgaand boekje is heel summier

Review criteria:

Voldoende
Onvoldoende
Voldoende
Voldoende
webcare-7 28-11-2023

Beste Frits,

Bedankt voor jouw beoordeling.

Vervelend om te lezen dat je er niet zo goed uitkomt met behulp van de handleiding. Wanneer wat meer uitleg fijn is zou je een afspraak kunnen maken in ons Experience Center. Dit kan je doen via onze website: www.etna.nl Vervolgens klik je op ''Ontdek ETNA'' en daarna op ''Bezoek onze showroom''.

We wensen je heel veel kook- en bakplezier toe!

Met vriendelijke groet,
Suzan
Webcare ETNA

Reageer

d*****@p******** 23-11-2023
  • Product gekocht

Magnetron / oven

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA CM650Ti

Algemene score

8,0
Fijne magnetron oven
Alleen jammer dat er geen verlichting zit op de tiptoetsen aan de buitenkant zit
webcare-7 23-11-2023

Beste heer / mevrouw,

Bedankt voor het schrijven van deze review. Fijn om te lezen dat je zo blij bent met de Combi Magnetron.
We wensen je nog veel plezier van je aankoop.

Met vriendelijke groet,
Kim
Webcare ETNA

Reageer

LoesVervoortdeVries 21-11-2023
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Top apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA CM650Ti

Algemene score

10,0
Pracht product wat ik er van verwachte is waar
Doet alles wat ik wil,mooie grote oven

Pluspunten

  • Grote oven
  • Snel warm

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
webcare-7 23-11-2023

Beste Loes,

Wow, een 10! Bedankt voor deze mooie beoordeling! Fijn dat de Combi Magnetron alles doet wat je wil en dat je blij bent met de inhoud.
We wensen je nog veel bakplezier!

Met vriendelijke groet,
Kim
Webcare ETNA

Reageer

f**********@l****** 04-11-2023
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Een ware eye-catcher!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA CM650Ti

Algemene score

10,0
Ik heb deze oven sinds twee weken en wat een eye-catcher in de keuken, mooi en strak, past perfect in mijn zwarte keuken! Thuis aangekomen kwam ik erachter dat ik een klein onderdeeltje miste, maar die had ik binnen drie dagen thuis na een telefoontje met de klantenservice, snel geholpen dus. De oven is lekker breed en er kan veel in. De bediening van de oven is ook eenvoudig. De magnetron functie is perfect en heb er ook al een cake in gebakken. Pizza en broodjes moet ik nog uitproberen. Zo ver tevreden!

Pluspunten

  • Uiterlijk
  • Klantenservice uitstekend
  • Vele functies

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
webcare-7 23-11-2023

Beste heer / mevrouw,

Bedankt voor het schrijven van deze mooie beoordeling met een 10! Leuk om te lezen dat jij zo enthousiast bent met de Combi Magnetron. Fijn dat het design een eye catcher is in de keuken en dat het missende onderdeel zo snel bij je binnen was.
We wensen je nog veel plezier van je aankoop!

Met vriendelijke groet,
Kim
Webcare ETNA

Reageer

Marcel 06-10-2023
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

Prachtig apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA CM650Ti

Algemene score

10,0
Is een zeer mooie oven combi met luxe uitstraling en goede eigenschappen en kwaliteit
webcare-7 23-11-2023

Beste Marcel,

Bedankt voor het schrijven van deze review, een 10! Goed om te lezen dat de luxe uitstraling bevalt en tevens de eigenschappen.
We wensen je nog veel bakplezier.

Met vriendelijke groet,
Kim
Webcare ETNA

Reageer

m**8@g**l.com 06-10-2023
  • Product gekocht

Aanrader met prima prijs-kwaliteitsverhouding

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA CM650Ti

Algemene score

10,0
Deze combi magenetron-oven is meer dan voldoende groot om grote schalen in te plaatsen. Werkt heel erg fijn doordat de icoontjes op het front zeer duidelijk zijn. Gebruikstijden zijn ook makkelijk in stellen met de sleepfunctie over de streepjes. Geen overmatig geluid en na gebruik werkt het apparaat nog even door om verder te koelen of te drogen. Kortom een zeer gebruiksvriendelijk en prima apparaat met een prima prijs-kwaliteitsverhouding!

Pluspunten

  • prijs
  • bedieningsgemak
  • voldoende ruimte
  • overzichtelijk front met icoontjes

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
webcare-7 23-11-2023

Beste heer / mevrouw,

WOW, een 10! Wat leuk om te lezen dat je zo enthousiast bent over het gebruik en de inhoud van de Combi Magnetron. Fijn dat je het een goed apparaat vind met een prima prijs-kwaliteitsverhouding!
We wensen je nog veel plezier van je aankoop.

Met vriendelijke groet,
Kim
Webcare ETNA

Reageer

Toon meer reviews