Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 113 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de ETNA CM450ZT op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,5

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

l**4@c**o.nl 26-09-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Bevalt niet echt goed

Geschreven voor: ETNA CM450RVS

Algemene score

4,0
Het binnenwerk van de combi magnetron laat sterk te wensen over. De rekjes aan de zijkanten zitten met een soort van houders op z'n plaats. Alleen bij het geringste in of uit schuiven van een bakplaat of rooster vallen de houders er uit.

Voor z'n prijs verwacht je toch echt wel meer kwaliteit

Review criteria:

Goed
Slecht
Goed
Slecht
Officiele reactie van Atag 27-09-2022

Beste heer/mevrouw,

Bedankt voor de review. Vervelend om te lezen dat de houders eruit vallen en je hierdoor zo teleurgesteld bent in de CM450RVS. Natuurlijk is het nooit onze bedoeling geweest om je dit gevoel te geven. Onze apparatuur wordt altijd uitvoerig getest. Wij streven ernaar dat onze klant veel plezier mag beleven van onze apparatuur. Heb je hierover al contact opgenomen met onze klantenservice? Dit kan via telefoonnummer 088-8821803 op werkdagen van 08:00 tot 20:00 uur en op zaterdag van 08:00 tot 16:30 uur. Je kan ook mailen naar webcare@atagbenelux.com dan graag samen met de contact- adresgegevens en een kopie van de geplaatste review.

Met vriendelijke groet, Femke
Webcare ETNA

Reageer

g**1@h**l.com 21-09-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijne ruime oven

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA CM450ZT

Algemene score

8,0
Doet wat het moet doen en gebruik is erg makkelijk. Overzichtelijk display laat duidelijk zien wat je doet. Geen touchscreen is erg fijn. Goede draaiknoppen en fijne tiptoetsen. Erg blij met deze aanschaf.
Officiele reactie van Atag 22-09-2022

Beste heer / mevrouw,

Bedankt dat u de tijd heeft genomen in voor deze review. Fijn dat de combi magnetron makkelijk in gebruik en dat het display overzichtelijk is.
We wensen je nog veel bakplezier!

Met vriendelijke groet,
Kim
Webcare ETNA

Reageer

john 20-09-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht
Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA CM450RVS

Algemene score

9,0
de magnetron werk perfect word goed warm en is eenvoudig te bedienen en de was in verhouding goed

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 21-09-2022

Beste John,

Hartelijk bedankt voor deze leuke review.
Wat fijn om te lezen dat de combimagnetron zo goed bevalt.
Jij bent tevreden over het gebruiksgemak en de mogelijkheden.

Wij wensen jou dan ook heel veel kook- en bakplezier!

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

j**s@z**o.nl 15-09-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Strak model

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA CM450ZT

Algemene score

9,0
Snelle bezorging Mooi model, makkelijke installatie en uitgebreide mogelijkheden. Overzichtelijk menu met handige verzonken knoppen.

Pluspunten

  • Bediening
  • Knoppen

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Officiele reactie van Atag 19-09-2022

Beste heer / mevrouw,

Dank je wel voor het schrijven van deze beoordeling. Leuk om te lezen dat je tevreden bent met het design en werking van de combimagnetron.
We wensen je veel plezier met jouw aankoop.

Met vriendelijke groet,

Marijke
Webcare ETNA

Reageer

Fam. P 15-09-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Bevalt goed

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA CM450ZT

Algemene score

8,0
Oven voldoet aan alle verwachtingen, is snel op temperatuur. Alleen jammer dat er geen geluidsignaal is, als na het voorverwarmen de temperatuur is bereikt

Pluspunten

  • snel op temperatuur
  • eenvoudig in gebruik

Minpunten

  • geen signaal na voorverwarmen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Officiele reactie van Atag 19-09-2022

Beste heer / mevrouw,

Dank je wel voor het schrijven van deze mooie beoordeling. Wat fijn om te lezen dat de oven voldoet aan de verwachtingen. We wensen je veel bakplezier toe.

Met vriendelijke groet,

Marijke
Webcare ETNA

Reageer

e**l@h**t.nl 11-09-2022
  • Product gekocht

Top oven

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA CM450ZT

Algemene score

9,0
Mooie vormgeving duidelijk met licht erin, mooie glazen schaal toppie
Zaterdag 10 september geïnstalleerd
Officiele reactie van Atag 12-09-2022

Beste heer / mevrouw,

Dank je wel voor het schrijven van deze review. Het doet ons goed om te lezen dat je tevreden bent met de design van de combimagnetron.
We wensen je veel bakplezier toe.

Met vriendelijke groet,

Marijke
Webcare ETNA

Reageer

f**4@g**l.com 09-09-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Eerste indruk

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA CM450RVS

Algemene score

9,0
Apparaat net binnen, ziet er zeker top en degelijk uit. Nog niet getest maar aan de meeste reviews te lezen gaat dat zeker goed komen.
Goed verpakt
Veel accessoires erbij
Strak design
Ben er nou al blij mee.
Morgen installeren en kijken naar de verwachtingen.

Pluspunten

  • Degelijkheid
  • Design

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 12-09-2022

Beste heer / mevrouw,

Dank je wel voor het schrijven van deze review. Wat leuk om te lezen dat je voor ETNA hebt gekozen en je tevreden bent met jouw keuze. Dat jij tevreden bent met de combimagnetron is waar wij het allemaal voor doen.
We wensen je veel bakplezier toe.

Met vriendelijke groet,

Marijke
Webcare ETNA

Reageer

Els 04-09-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Een aanwinst in de keuken!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA CM450ZT

Algemene score

9,0
Zeer fijne combi oven! Heel makkelijk in gebruik en mooi design!
Een aanwinst in de keuken.
Ook te service van Etna is top ! 👍🏻

Pluspunten

  • Mooi design
  • Makkelijk in gebruik
  • Oven tot 250 graden

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 05-09-2022

Beste Els,

Wat een mooie score geef jij de CM450ZT, bedankt!
Fijn om te lezen dat jij zo tevreden bent met het gebruiksgemak en het mooie design van de combimagnetron.
Leuk om te lezen dat ook onze service goed is bevallen,
daar doen wij het natuurlijk voor! Bedankt voor dit mooie compliment!

Wij wensen jou heel veel plezier van de combimagnetron.

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

Peter 31-08-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Tevreden met de aankoop

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA CM450ZT

Algemene score

9,0
De combi-oven hebben wij nu 2 weken in gebruik. Het apparaat heeft een strak design met mooi verzonken draaiknoppen. Bediening is simpel; wel even de gebruiksaanwijzing door lezen.
Het is eenvoudig om met de draaiknop de juiste overstand te kiezen.
Erg fijn is de mogelijkheid om de oven voor te verwarmen en een signaal te krijgen zodra de juiste temperatuur is bereikt.

Pluspunten

  • Design
  • Eenvoudige bediening
  • LED binnenverlichting

Minpunten

  • Nog niet gevonden

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 01-09-2022

Beste Peter,

Hartelijk bedankt voor deze mooie review! Leuk om te lezen dat je tevreden bent over het gebruiksgemak en het strakke design.
Wij wensen je veel kook- en bakplezier!

Met vriendelijke groet,
Kim
Webcare ETNA

Reageer

r**s@g**l.com 27-08-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie oven voor weinig geld

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA CM450ZT

Algemene score

9,0
Mooi vormgegeven. De extra glazen blad, rooster en metalen bak rooster zijn erg nuttig. Degelijk en afgewerkt product. Zeker waar voor je geld! De oven was verpakt met piepschuim en hout, erg degelijk. De extra garantie was naast de prijs kwaliteit verhouding ook belangrijk voor me.

Pluspunten

  • zwart
  • luxe

Minpunten

  • keramische ophanging heeft beetje ruimte

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 29-08-2022

Beste heer / mevrouw,

Dank je we voor het schrijven van deze review. Het doet ons goed om te lezen dat je tevreden bent met de combimagnetron, dat is waar wij het allemaal voor doen.
We wensen je veel bakplezier toe.

Met vriendelijke groet,

Marijke
Webcare ETNA

Reageer

NoPanNick 07-08-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Nieuwe onder inbouw oven.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA CM450ZT

Algemene score

10,0
Oude oven was aan vervanging toe vandaar deze nieuwe aankoop. Oven heeft t.o.v. vorige enorm veel functies dus dat zal wel even wennen worden.
Duidelijke handleiding erbij dus zal dit niet zo een probleem zijn. Inbouwmaten zijn standaard dus weinig hoeven aan te passen.
Mooi apparaat..

Pluspunten

  • Deugdelijk verpakt.
  • Makkelijke inbouw
  • Overzichtelijk functies
  • Passend bij mijn inductie kookplaat
  • Normaal 220v

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Officiele reactie van Atag 08-08-2022

Beste heer / mevrouw,

wow, een 10! Bedankt!
Wat een leuke review, jij bent erg blij met jouw aankoop!
Fijn dat jij zo tevreden bent met het mooie design, het gebruiksgemak, en de vele mogelijkheden van de combimagnetron.

Wij wensen jou heel veel plezier bij het uitproberen van alle verschillende functies!
Dat zal vast smakelijk worden!

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

Jos Reinders 03-08-2022
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Zeker een aanrader.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA CM450ZT

Algemene score

9,0
Prachtige eenvoudig te bedienen combimagnetron met ruime inhoud en mooi design.

Pluspunten

  • Eenvoudige bediening
  • Ruime inhoud
  • Mooi design

Minpunten

  • Richel tussen deur moeilijk schoon te maken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende
Officiele reactie van Atag 04-08-2022

Beste heer / mevrouw,

Dank je wel voor het schrijven van deze review. Wat leuk om te lezen dat je tevreden bent met de werking en uitstraling van de combimangetron.
We wensen je veel bakplezier toe.

Met vriendelijke groet,

Marijke
Webcare ETNA

Reageer

r**n@g**l.com 02-08-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht
Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA CM450ZT

Algemene score

8,0
Prachtig apparaat met veel mogelijkheden.
Door deze vele mogelijkheden is voor de bediening in het begin de handleiding noodzakelijk maar de menu's zijn helder, duidelijk en begrijpelijk bij het doorlopen met de keuze toetsen. Tijdens de bediening wordt dat mooi verlicht weergegeven op de display.
Voordat je in de menu's bent moet er met tiptoetsen eerst een functie gekozen worden . Deze tiptoetsen zijn klein en helaas niet verlicht als het apparaat wordt ingeschakeld. Hierdoor is het 's avonds moeilijk een keus te maken zonder externe verlichting. Een kleine manco van dit verder perfecte apparaat.

Pluspunten

  • Veel functies
  • goede werking
  • mooi uiterlijk

Minpunten

  • Functietoetsen niet verlicht

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 03-08-2022

Beste heer / mevrouw,

Hartelijk bedankt voor het achterlaten van deze positieve review.
Wat leuk om te lezen dat jij zo tevreden bent met de vele mogelijkheden van de CM450ZT.
Fijn dat de menu's helder zijn en jij lekker aan de slag kan met de vele functies.
Jouw opmerking over de tiptoetsen nemen wij mee, bedankt voor deze feedback.

Wij wensen jou heel veel plezier van de combimagnetron!

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

serge4 21-07-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Noisy and unusable

Geschreven voor: ETNA CM450RVS

Algemene score

1,0
Horrible model, with broken microwave mode. Makes enormous amount of noise when working, making use almost impossible. I have recorded a short video to demonstrate https://www.youtube.com/watch?v=EsgvBQrlSLI

Minpunten

  • Microwave
  • Noise

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Slecht
Officiele reactie van Atag 25-07-2022

Dear Sir / Madam,

Thank you for writing this review. Annoying to read that your combi microwave is making noise. We have listened to the video and this noise is created because the combi microwave is not installed according to the installation instructions. Because of the open space above the microwave, it makes a resonating noise, we advise you to adjust this.

Kind regards,

Marijke
Webcare ETNA

serge4 25-07-2022

Hello, I have deliberately opened a shelf above the oven for the video to demonstrate source of the noise - a vibrating, very badly done thin metal cover of the oven itself. With oven top covered it make absolutely same terrible noise.

Reageer

j**o@p**t.nl 18-07-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA CM450ZT

Algemene score

9,0
Wij zijn erg blij met deze oven.
Eenvoudig in bediening. We hadden een groot fornuis met oven, deze werd alleen door ons niet vaak gebruikt.
We hadden een combi magnetron erbij. De combi magnetron is nu vervangen door deze inbouw oven.
Na installeren, direct in gebruik genomen.
We zijn zeer tevreden over deze combi magnetron

Pluspunten

  • oven
  • magnetron

Minpunten

  • nog niet ontdekt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 19-07-2022

Beste heer/mevrouw,

Wat leuk dat je de moeite hebt genomen om deze beoordeling te schrijven. Fijn om te lezen dat de CM450ZT aan al je wensen voldoet.

Wij wensen je veel kook- en bakplezier toe.

Met vriendelijke groet, Femke
Webcare ETNA

Reageer

Martijn 08-07-2022
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Prima product

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA CM450RVS

Algemene score

9,0
Goede inhoud, veel mogelijkheden en goede kwaliteit materialen.
Dankzij de automatische programma’s erg handig in gebruik

Pluspunten

  • Makkelijk in gebruik
  • Ruime inhoud

Minpunten

  • Na koelen maakt teveel lawaai

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Onvoldoende
Officiele reactie van Atag 11-07-2022

Beste Martijn,

Dank je wel voor het schrijven van deze leuke review.
Wat fijn dat jij zo tevreden bent over de ruimte, het gebruiksgemak en de vele mogelijkheden van de combimagnetron.

Wij wensen jou heel veel kook- en bakplezier toe!

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

j**4@g**l.com 26-06-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Bevalt prima !

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA CM450RVS

Algemene score

9,0
Heb deze combinatie pas in gebruik, maar ben nu al uiterst tevreden. Gebruiksgemak is erg groot en de prestaties zijn heel goed. Goede prijs-kwaliteitsverhouding.

Pluspunten

  • Prestatie
  • Prijs-kwaliteit

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 28-06-2022

Beste heer / mevrouw,

Dank je wel voor het schrijven van deze review. Leuk om te lezen dat je tevreden bent met de werking van de combimagnetron.
We wensen je veel plezier met jouw aankoop.

Met vriendelijke groet,

Marijke
Webcare ETNA

Reageer

l**n@o**k.com 21-06-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fijne oven

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA CM450RVS

Algemene score

8,0
Oven heeft mooie look. Van binnen mooi ruim en heeft diverse mogelijkheden.
Je krijgt verschillende platen erbij. Helaas zit dit wel wat los in de oven. De keramische steentjes waar het zijrekje op leunt zit niet erg stevig naar mijn idee waardoor je de bakplaten met enigzins beleid in oven moet schuiven.

Pluspunten

  • Ruim
  • Veel mogelijkheden

Minpunten

  • Rekje zit niet erg goed vast

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Voldoende
Officiele reactie van Atag 22-06-2022

Beste heer / mevrouw,

Wat leuk dat jij de moeite hebt genomen om deze review te schrijven, bedankt hiervoor!
Een pareltje in de keuken, met genoeg ruimte en vele mogelijkheden voor de lekkerste gerechten. Wij zijn blij dat u tevreden bent met de oven.
Mocht jij nog problemen ondervinden met het in en uitschuiven van de rekjes vraag ik jou om eens contact op te nemen met onze serviceafdeling, zij kijken graag eens met jou mee om het bakplezier nog groter te maken.

Wij wensen jou heel veel bakplezier!

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

Wallie 11-06-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Juiste keus

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA CM450RVS

Algemene score

8,0
Juiste prijs/kwaliteit verhouding voor degelijk en goed uitziend Nederlands product

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 13-06-2022

Beste Wallie,

Dank je wel voor het schrijven van deze review. Fijn dat je tevreden bent met de combimagnetron.
We wensen je veel bakplezier toe.

Met vriendelijke groet,
Marijke
Webcare ETNA

Reageer

R**s@g**l.com 10-06-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooi en Prima apparaat, doet wat het moet doen!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA CM450ZT

Algemene score

8,0
Ik vind het tot dusver een prima apparaat, nu 3 weken in gebruik. Wat ik persoonlijk jammer vind is dat de oven temperatuur niet hoger kan, bijvoorbeeld naar 300 of 350 graden voor het maken van pizza's, het is niet echt een gemis want 250 graden is ook prima. Maar als ik dan toch iets te "klagen" moet hebben is dat het. Verder werkt alles naar behoren. De magnetron functie is ruim voldoende, wattage is genoeg om snel eten op te warmen. De combi functie doet het ook goed. De oven functie warmt snel op en is dus snel op de ingestelde temperatuur. Ik zou dit apparaat aanbevelen, goede prijs kwaliteit verhouding.

Pluspunten

  • Ziet er mooi strak uit
  • Alle functies werken naar behoren

Minpunten

  • Oven temperatuur mag van mij hoger kunnen.
  • Draaiknoppen voelen wat "goedkoop" aan

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Officiele reactie van Atag 13-06-2022

Beste heer / mevrouw,

Bedankt voor het schrijven van deze review. Leuk om te lezen dat je tevreden bent met de werking en uitstraling van de combimagnetron. Dat jij tevreden bent met je aankoop, is waar wij het allemaal voor doen.
We wensen je veel bakplezier toe.

Met vriendelijke groet,
Marijke
Webcare ETNA

Reageer

Toon meer reviews