Bekijk 1 andere uitvoering
Voeg toe aan vergelijker Prijs volgen
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 275 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de ETNA CM450ZT op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,5

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Gijs 22-07-2024
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Matige magnetronfunctie

Geschreven voor: ETNA CM450ZT

Algemene score

5,0
Magnetron functie viel vanaf eerste moment tegen. Matige en onregelmatige verwarming.

Na ruim 3 jaar doet de 'play' knop het niet. Overige functies op display werken nog wel.

Monteur aangevraagd. Twee weken verder nog geen bericht van Atag/Etna. Behalve dat verzoek binnen is.

Pluspunten

  • Bedieningsgemak
  • Ovenfuncties

Minpunten

  • Magnetronfunctie onvoldoende
  • Display werkt niet meer
  • Service bij problemen niet optimaal

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Onvoldoende

Reageer

Kees 18-07-2024
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Bevalt goed.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA CM450ZT

Algemene score

8,0
Ik had een storing met het aanzetten van de oven, deze is vakkundig door een ETNA monteur verholpen . Verder ben ik tevreden over deze oven. Werkt prima.

Pluspunten

  • Goede werking
  • Service

Minpunten

  • Na 2 jaar kapotte schakelaar

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

w**********@u********* 17-07-2024
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Aanrader!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA CM450RVS

Algemene score

9,0
Deze combi oven/magnetron biedt ontzettend veel mogelijkheden. Zonder dat het moeilijk wordt.

Heel handig in gebruik, warmt goed op. Als je de oven op tijd uitschakelt, kun je nog een tijd gebruik maken van de restwarmte.

Erg duidelijke instructies in een leesbaar boekje.
Uitleg over de verschillende opties en voor welke gerechten je het kunt gebruiken.

De binnenruimte is erg ruim. Wij zijn een groot gezin en dan is het fijn als je een grote schotel zonder gedoe in de oven kunt schuiven.

Wordt geleverd met een bakplaat, een rooster en een doorzichtige plaat. Makkelijk in en uit te halen.

Het uiterlijk is mooi en rustig vormgegeven. Goed schoon te maken.

Pluspunten

  • Gebruiksgemak
  • Warmte
  • Binnenruimte
  • Accessoires
  • Design

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

p*****@h****** 20-06-2024
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Zeer tevreden

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA CM450RVS

Algemene score

10,0
De inbouw combimagnetron is gebruiksvriendelijk,duidelijke display,snel voorverwarmd.Handige programma’s vooral de pizza stand eindelijk een perfecte krokante bodem.Ik ben blij zeer met deze combimagnetron,kan hem zeker aanbevelen.

Pluspunten

  • Handige display
  • Snel voorverwarmd
  • Handige programma’s

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

m************@g******** 19-06-2024
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Meriem en Etna

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA CM450ZT

Algemene score

9,0
Het product is een inbouw apparaat die ik met mijn keuken heb gekocht. Ik had niet bewust zelf voor Etna gekozen, maar na de installatie van mijn keuken en het gebruiken van het product, vind het mooi en chique om te zien; het past perfect bij alles. Bovendien werkt het apparaat fijn en makkelijk,

Pluspunten

  • Mooi
  • Chique
  • Functionele
  • Gebruiksvriendelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

r********@h********** 18-06-2024
  • Product gekocht

Best koop

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA CM450ZT

Algemene score

9,0
Na 16 jaar moesten wij onze combi magnetron van Etna wegdoen.
We hebben nu een combi magnetron van Etna, heel makkelijk in gebruik. De tekens en draaiknoppen dat stuurt zich vanzelf, is niet moeilijk. Daarbij een boekje met gebruik aanwijzingen waar je veel uit kan halen. Dus een kind kan de was doen:) Prijs en kwaliteitsverhouding is voor ons goed.Voor ons is het merk Etna heel betrouwbaar en een goed merk. In ons geval gaan de apparaten lang mee.

Reageer

Mascha 13-06-2024
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Review na een jaar gebruik - mixed feelings

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA CM450RVS

Algemene score

8,0
Prima combimagnetron met veel ruimte, veel keuze uit opwarm mogelijkheden en veel automatische programma's. (Tip: afbakbroodjes met P11 snel en goed!) Het eruit halen/insteken van bakplaat/rooster gaat altijd echter niet altijd even makkelijk omdat je dat in een kleine hoek moet doen. Helaas na een jaar gebruik (gekocht maart 2023) zijn de keramische houders van het steunrek al duidelijk aan het slijten (brokkelen af). Wat ook opvalt in vergelijk met andere magnetrons is dat na gebruik van de magnetron-functie er veel vocht aan de binnenkant achterblijft, zodat nadrogen met een doekje aan te raden is.

Pluspunten

  • veel binnenruimte
  • veel mogelijkheden

Minpunten

  • veel vocht magnetronfunctie
  • snelle slijtage keramische houders

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

g**********@g******** 30-05-2024
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

Een topper van een oven plus een sieraad voor je keuken.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA CM450RVS

Algemene score

9,0
Na meer dan 28 jaar trouwe dienst onze huidige Etna Combi oven vervangen voor de CM450RVS. Wat een mogelijkheden/functies zijn er aanwezig op deze nieuwe type oven. Het is bovendien een sieraad voor en in je keuken plus de CM450RVS kent een hoog gebruiksgemak. Binnen een paar tellen staat het gerecht of snack wat je wilt bereiden te pruttelen in deze oven. Wat mij betreft is deze oven een absolute aanrader!!

Pluspunten

  • hoog gebruiksgemak
  • duidelijke display

Minpunten

  • nog niet gevonden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gebruiker 17-05-2024
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prima magnetron oven

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA CM450RVS

Algemene score

10,0
Product voldoet prima. Een oven magnetron met vele mogelijkheden voor een prima prijs. Garantie online verlengen tot 5 jaar. Top

Pluspunten

  • Makkelijk instelbaar
  • Tip toetsen en draaiknoppen

Minpunten

  • Deur scharnieren iets zwaarder

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Thea van der Maarel 16-05-2024
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Bevalt tot nu toe goed

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA CM450RVS

Algemene score

7,0
Mijn vorige oven was aan vervanging toe en deze Etna CM450RVS paste goed in mijn keuken. Moet nog wel het gebruik van deze magnetron/bakoven onder de knie zien te krijgen . Maar de referenties waren goed en de winkelier heeft mij verzekerd dat dit apparaat ook goed door mij gebruikt kan worden.
De eerste weken zijn mij prima bevallen. Oefening baart kunst. Ik hoop er lange tijd plezier van te hebben.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Voldoende
Voldoende

Reageer

h***********@c********** 12-05-2024
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prima aanschaf

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA CM450RVS

Algemene score

9,0
Doet wat ie moet doen, zowel als oven als als magnetron.
Het wisselen van de glasplaat, de bakplaat of het rooster is wat omslachtig.
Verder prima prijs/kwaliteit verhouding.

Pluspunten

  • Makkelijke bediening
  • Tussentijds eenvoudig aan te passen

Minpunten

  • Wisselen van platen en rooster

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

j***********@h********** 11-05-2024
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

Geweldige oven combi

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA CM450RVS

Algemene score

10,0
Het monteren van de inbouw oven was erg eenvoudig en werd in de bijgeleverde instructieboekjes ook nog eens erg duidelijk uitgelegd. In het gebruik kan ik niet anders zeggen dat het een zegening is vergeleken met onze oude (20 jaar) combi oven. Het gemak de warmte het geluid, alles voldoet aan onze verwachtingen. Hopelijk gaat deze ook weer 20 jaar mee!

Pluspunten

  • Bedieningspaneel
  • Geluid
  • Eenvoud in gebruik

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Vincent 08-05-2024
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Op plaat en rooster plaatsen goed product.

Geschreven voor: ETNA CM450RVS

Algemene score

8,0
Gewoon goed. Alleen het metalen rooster kan niet om de oven met magnetron functie. Raar: want mij vorige combi magnetron had dat wel. In deze oven moet het gerecht of bord op een glazen/hard plastic plaat. Je merkt dat de magnetron functie daardoor niet echt goed werkt. Het is echt meer en oven dan een magnetron. Ook schuiven de platen niet soepel de oven in& uit. En er staat niet goed beschreven hoe om je het rooster legt, het is namelijk niet systematisch. Maar wat nu de voor- & achterkant, boven- of onderkant is, blijft een raadsel. En welke plaat of rooster je op elk niveau moet gebruiken is ook een mysterie. Het metalen rooster schuift niet soepel niveau 3&4 in, ook 2 moet je echt wat kracht zetten ...
Is dit normaal? Zit er niet niet goed? Heb ik de onjuiste roosters/platen???

Pluspunten

  • Warmte
  • Genoeg functies
  • Uiterlijk

Minpunten

  • Fel licht van klokje 's nachts
  • Platen en roosters glijden niet soepel
  • Geen goede magnetron functie

Review criteria:

Onvoldoende
Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

Andre 07-05-2024
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

Kekke combi-oven van Etna

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA CM450RVS

Algemene score

9,0
Goede prijs-kwaliteit verhouding inde hoek van de combi-ovens. Mooie RVS-look. Veel bakmogelijkheden en duidelijke gebruiksaanwijzing.

Pluspunten

  • Helder lampje binnenin
  • Veel programma’s

Minpunten

  • Kunststof draaiknoppen voelen wat goedkoop aan

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

K.Lybaert 05-05-2024
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Combi oven bevalt goed, gebruiksvriendelijk.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA CM450RVS

Algemene score

8,0
Ik ben tevreden met deze combi oven. Gebruiksvriendelijk en werkt naar behoren.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Robin 30-04-2024
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Goede combi oven

Geschreven voor: ETNA CM450ZT

Algemene score

8,0
Goede combi oven. Ging alleen na drie en een half jaar al stuk. (Magnetron buis maakte sluiting)
Gelukkig door verkoper (..... uit Opmeer) goed opgelost en gerepareerd door ATAG/Etna monteur.

Pluspunten

  • Turbo opwarming voor oven
  • Kan met hete lucht brood knapperig maken

Minpunten

  • Ging snel defect 3,5 jaar

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Onvoldoende

Reageer

b*********@g******** 17-04-2024
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Temperatuur van CM450RVS niet betrouwbaar

Geschreven voor: ETNA CM450RVS

Algemene score

5,0
Ik heb onze defecte Siemens combimagnetron (27 jaar oud) vervangen door de ETNA CM450RVS. Eerst heel blij, looks goed en knoppen zijn prima te bedienen. Alleen ben er achter gekomen dat de oven nooit de temperatuur bereikt die ik instel. De eindtemperatuur is altijd 10-15% lager dan wat er ingesteld is. Juist bij een oven is het belangrijk dat je er op vertrouwen kunt dat de ingestelde temperatuur juist is anders gaat je bakwerk niet zoals het hoort. Navraag bij ETNA geeft alleen het zeer ongeïnteresseerde: een thermostaat mag 10% afwijken. Ook lijkt er geen mogelijkheid te zijn de thermostaat opnieuw te kalibreren.

Pluspunten

  • ziet er mooi uit

Minpunten

  • temperatuur niet betrouwbaar

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

t******@h********** 17-04-2024
  • Product gekocht
Geschreven voor: ETNA CM450ZT

Algemene score

10,0
Het is een handig machine ,het ziet er mooi uit en fijne functies zit erop ,echt een mooi ding ! Wij zijn er heel blij mee met dit apparaat.
TOP !

Reageer

i***@h****** 16-04-2024
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goede keuze ,Zeer aan te raden.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA CM450ZT

Algemene score

10,0
Ik heb mijn Etna oven combimagnetron gekocht, Waar ik 12 jaar geleden de keuken heb gekocht. Omdat er goede service is en goede uitleg , En het voelt vertrouwd en die raden mij deze fijne Etna aan. Ik heb deze oven combimagnetron nu twee weken het is nog maar kort, maar ik ben er echt heel goed over te spreken. Hij is naar goed lezen v/ d beschrijving goed te bedienen en hij werkt perfect. Ik ben zover zo goed heel tevreden met mijn aankoop. Dus ik raad U deze Etna oven combimagnetron gerust aan een goede beslissing.

Pluspunten

  • Mooie oven combimagnetron
  • Goede ruimte en werkt perfect

Minpunten

  • Nog geen gevonden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Fijne aankoop 11-04-2024
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

Mooi uiterlijk en duidelijke handleiding

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA CM450RVS

Algemene score

9,0
Ik heb de Etna nu een paar dagen. Het apparaat ziet er heel mooi uit.
Ik heb het al een paar keer gebruikt en het bevalt prima.
Vooral de automatische programma’s.
Nadeel bijvoorbeeld bij het automatische pizza-programma: een pizza van 335 gram is niet in te stellen. Alleen ingestelde gewichten. Dat is jammer.
Verder heel tevreden

Pluspunten

  • Uiterlijk
  • Automatische programma9s

Minpunten

  • Gewicht niet per gram in te stellen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

p**********@g******** 09-04-2024
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht
Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA CM450ZT

Algemene score

8,0
Combimagnetron mooi zwart glas met grijs past perfect bij mijn keuken. Ik had Inventum en was mijn melk in 30 sec. warm met deze 2 min.

Pluspunten

  • Mooi

Minpunten

  • Magnatrom duurt lang voor dat het heet is.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Harry Noordhof 05-04-2024
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

Aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA CM450RVS

Algemene score

9,0
Eerst even goed rondgekeken en de keus viel op deze. Alles gaat prima, apparaat op zijn plaats gezet, stekker erin en alles werkt naar behoren! Gemakkelijke bediening, ik ben zeer tevreden.

Pluspunten

  • Gemakkelijke installatie
  • Eenvoudige bediening
  • Strak uiterlijk

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

MLJ Spijkers 04-04-2024
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Multifunctionele combi-magnetron

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA CM450RVS

Algemene score

9,0
Na enig onderzoek de juiste keuze gemaakt. Mooi apparaat, mooie uitstraling. Alles is makkelijk te installeren en dus ook weer te verwijderen om schoon te maken. De toetsen zijn zeer duidelijk zichtbaar en makkelijk te bedienen. De combimagnetron is zeer ruim, 900w dus een snelle opwarmtijd van gerechten. Ook de oven is zeer snel voorverwarmd. Fijn is ook dat je bij het registreren van het apparaat 3 jaar extra garantie krijgt. Ik ben er superblij mee.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Sander V 04-04-2024
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Top aankoop

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA CM450RVS

Algemene score

9,0
Prachtig apparaat met zeer uitgebreide functies. Voelt solide en degelijk aan in gebruik en is ook eenvoudig te bedienen. We zijn zeer tevreden over deze aankoop

Pluspunten

  • gebruiksgemak
  • Uiterlijk
  • Prijs kwaliteit

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Meijer 01-04-2024
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Geweldige kookevaring

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA CM450RVS

Algemene score

9,0
De oven - magnetron die ik kocht, is een heel goed en veelzijdig product, waar je uitgebreid mee kan koken. Het heeft veel, verrassende functies. En het weelt fantastisch goed. Ben ee erg blij mee.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews