Bemmel en Kroon - Reviews & Ervaringen

9,0 Lees 8111 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Bemmel en Kroon.

Bemmel en Kroon stelt zich voor

Voor 16.00 uur besteld = morgen gratis bezorgd. Ook op zaterdag. Bemmel en Kroon heeft de grootste webshop van Nederland in witgoed en keukenapparatuur. Door onze automatische prijslabels betaalt u zowel online als in onze winkels altijd de laagste prijs. Webprijs = winkelprijs! Bij Bemmel en Kroon kunt u online veilig, gemakkelijk en snel witgoed apparaten en inbouwapparatuur bestellen. Indien gewenst kunnen de deskundige medewerkers van de eigen bezorgdienst uw bestelling op de gewenste plek in huis plaatsen en aansluiten op bestaande aansluitpunten. Het oude apparaat kan eventueel retour worden genomen waarna wij dit Eco+ zullen verwerken. Onze winkel, waar tevens 150+ keukens staan opgesteld vindt u in Den Haag, Zoeterwoude Rijndijk en Cruquius. We heten u van harte welkom in een van onze winkels of in onze webshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2523 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar

9

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Rachel 22-06-2017 Via de website gekocht

Goede service, handige optie om bezorgtijd te kiezen

Ja, ik beveel deze shop aan Deze review wordt nog gecontroleerd door Kieskeurig.nl

Algemene score

9,0
Goede service, je kunt online makkelijk aangeven wanneer je wil dat je bestelling wordt bezorgd. Wasmachine is netjes geleverd en geinstalleerd. Laatstgenoemde gratis extra service was fijn, normaal gesproken betaal je hier voor. Was mij alleen even niet duidelijk dat het product niet op voorraad zat, dus aantal dagen zonder wasmachine gezeten.

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

LoukW 22-06-2017 Via de website gekocht

Deskundige Helpdesk!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle, zorgvuldige levering, nog gratis ook. En met die €5,- kassakorting is niemand goedkoper uit. Snelle website.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Roderick 22-06-2017 In de winkel gekocht
Cruquius

Gewoon bezorgd

Algemene score

7,0
Koelkast zou met levering keuken meekomen, door intern misverstand dag later apart bezorgs. Op zich prima. Was blij dat keukenmonteur er was met steekkar want bezorgers leverden tot aan de drempel, alleen had ik de Amerikaanse koelkast niet naar binnen gekregen. Ze kwamen wel binnen aangegeven tijdsbestek.

Reageer

Carl 22-06-2017 Via de website gekocht

Service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Het is de eerste keer dat ik via deze web winkel iets besteld hebt en de service was perfect alles was meteen duidelijk aangegeven met mail berichten .de levering is prima aangekomen en op tijd ook nog ..geweldig dat je 30 minuten van te voren een SMS bericht krijgt zodat je niet thuis hoeft te zijn .maar in de buurt kan zijn om op tijd thuis te zijn
Ik zou zonder meet weer iets online bestellen dankzij de perfecte en eerlijke afhandeling

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gijs 22-06-2017 In de winkel gekocht

Prima voorlichting

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snel geholpen. Deskundig advies en snelle levering. Plaatsing en aansluiting ook gedaan.
Verpakking en oude apparaat deskundig afgevoerd.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Weijzig 22-06-2017 Via de website gekocht

Uitstekend en helder te woord gestaan door de klantenservice

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Heldere informatie....klantvriendelijke opstelling....geen opdringerigheid / verkoopdrang. Verkoper ging rustig op mijn vragen in, waardoor ik de koop met vertrouwen afsloot.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Mell 22-06-2017 Via de website gekocht

Goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Alles was en is goed gegaan.
De gasfornuis werk goed en ik ben te vreden ermee.
Ga zo door met jullie goede werk

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Mario 22-06-2017 Via de website gekocht

Goed product en prijs maar ontevreden over communicatie

Algemene score

5,0
De standaard dingen zijn goed gegaan maar op mijn bestelling had ik expliciet aangegeven dat ik wilde dat de koelkast werd aangesloten. Ik had de indruk daar ook voor te betalen. Op de website staat niet duidelijk (mijn mening) dat ze dat niet doen, aansluiten geldt alleen voor wasmachines. Mijn bestelling werd geaccepteerd zonder verdere opmerkingen dus ik veronderstelde dat aansluiting ook geregeld was. Volgens mij is er helemaal niet gekeken naar mijn aanvullende opmerkingen. Dus: standaard procedure e.d. zal beslist heel goed zijn maar dit ging echt fout. Jammer, het product is verder met veel zorg afgeleverd. Bij de koelkast kreeg ik een barbecue die ik zelf via Samsung moest regelen: niets mis mee maar volkomen onduidelijk in de communicatie.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten

Minpunten

  • Klantenservice

Review criteria:

Onvoldoende
Onvoldoende
Goed

Reageer

Len 22-06-2017 In de winkel gekocht
Cruquius

Top fornuis

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Via een vriend kregen we de tip om bij deze winkel een kijkje te nemen. We zijn super goed geholpen door de aanwezige medewerkers, die net zo enthousiast waren over onze aankoop als dat wij dat waren.
Ook prima nazorg, waarbij we keurig op de hoogte zijn gehouden van de status van de bestelling.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Skalma 22-06-2017 Via de website gekocht

Mooie koelkast, levering volgens afspraak, extra garantie

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Bij Van Bemmel een koelkast gekocht, de Liebherr TP1764-22. Je kan de levering inplannen op dag naar keuze en krijgt avond van te voren keurig een smsje met verwachte levertijd (in mijn geval tussen 8:00 en 11:00). Ik werd 20m van tevoren ook nog even gebeld, verliep soepel allemaal. Koelkast werd tot in de achtertuin bij schuurtje gesjouwd en oude koelkast werd keurig afgevoerd. Ik moest zelf nog de deur verwisselen, volgens koerier een fluitje van een cent. Kostte mij toch behoorlijk wat tijd, zeker omdat ik juiste gereedschap niet had. Als hij dat 'fluitje ve cent' karweitje er even bij gedaan had was beoordeling een 10 geweest. Aftersales kan ik nog niks van zeggen, nog geen ervaring mee.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Johan 22-06-2017 Via de website gekocht

Fijne service

Algemene score

9,0
Telefonische besteld artikel type wat ik wou wat er niet meer en kreeg voor de zelfde prijs en service het nieuwste model. Medewerker heeft ook kennis van de producten en kreeg een goede uitleg wat het verschil eventueel was en wat het kon.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Patrick 21-06-2017 Via de website gekocht

ZEER TEVREDEN

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
zeer scherpe prijs, supersnelle service, duidelijke prijsafspraak, zeer degelijke uitbouw/inbouw door ervaren technieker (in Belgiê). Enig klein minpuntje : de wat lange wachttijd (2 w) voor plaatsing (koeler in zomerperiode...) Maar het verzorgde werk compenseerde dit !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Steve 21-06-2017 Via de website gekocht

Snelle levering en alles duidelijk

Algemene score

9,0
Prijs was inderdaad het laagste en levering volledig volgens afspraak. Klantenservice per telefoon ook prima!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

jannegien 21-06-2017 Via de website gekocht

op en toppie

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
een 9 omdat een 10 zo slijmerig over komt ,maar het had een 10 kunnen zijn
we hadden twee producten op het oog
en bij bemmel en kroon kun je een offerte aanvragen
binnen 10 min alles geregeld en een scherpe prijs
de volgende dag al keurig netjes in huis SUPER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Margriet 21-06-2017 Via de website gekocht

Heel goede service. Ook nog extra uitleg gekregen.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik had voor bemmel en kroon gekozen omdat ze een kortingsactie hadden van mijn wasmachine (l7fe86ew). Ze belden keurig 15 minuten van tevoren. Kwamen binnen de afgesproken tijd en hebben de wasmachine helemaal aangesloten (terwijl ik daar niet voor betaald had).

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

René 21-06-2017 In de winkel gekocht
Denhaag

fijne en vriendelijke service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Nette en ruim op gezette winkel met vele produckten klant gerichte service met top merken winkel makelijk bereikbaar met voldoende parkeer gelegenheid.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

karel 21-06-2017 Via de website gekocht

Uitstekende dienstverlening

Algemene score

10,0
gisteren besteld, vandaag conform afspraak geleverd. Alles netjes uitgepakt en materiaal mee terug genomen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mirjam 21-06-2017 Via de website gekocht

Top!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Maandag bij Bemmel & Kroon een wasmachine besteld, na heel goed voorgelicht te zijn over de verschillende types en dinsdag staat hij al thuis en draait de eerste was!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ES Coban 21-06-2017 Via de website gekocht

Heel tevreden

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Mooie, stevige vrijstaande koelkast. Mooi design. Fijne indeling. Met no frost systeem. Ruime koelkast met 230 liter inhoud. Tot nu toe zijn wij zeer tevreden en zullen het zeker aanbevelen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Agnes 21-06-2017 Via de website gekocht

Prima geleverd!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Snelle bezorging. Goed geïnformeerd over tijdstip. Ook was de stofzuiger eerst niet voorradig, maar al snel kwam er bericht dat ze konden leveren.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Tom 21-06-2017 Via de website gekocht

Geweldig

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Buren hadden een stofzuiger gekocht in de winkel. Ik besloot de web shop te gebruiken. Nadat ik het de stofzuiger had gevonden was het een aantal simpele klikken om de bestelling af te ronden. Bezorging was gratis, waarbij ik de gewenste bezorg datum kon aangeven en ik op de hoogte werd gehouden over bezorgtijd per email en sms. Nu heel blij met een zeer goeie Miele stofzuiger voor een zeer goeie prijs en 5 jaar extra garantie. Webshop is geweldig. Ik zie er naar uit ook eens naar winkel te gaan.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RobK 21-06-2017 Via de website gekocht

Snel en Goed

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Afzuigkap inclusief montage besteld via internet. De afzuigkap voldoet aan de specificaties op de website van Bemmel en Kroon en werd binnen enkele dagen geleverd en netjes gemonteerd door AjTec. De planning van de afspraak ging via telefoon en mail. Keurige service, zeer vriendelijke en nette monteur. Kortom: zeer tevreden.

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Irma Gijselman 20-06-2017 Via de website gekocht

Service was goed wasmachine netjes aangesloten, goede uitleg

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Heb gekozen voor deze shop, omdat deze er overzichtelijk uitziet en vooral de prijzen voor de wasmachines erg interessant zijn.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Bart V. 20-06-2017 Via de website gekocht

Keurige afhandeling, correcte aflevering.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
In onze nieuwbouwwoning waren we op zoek naar een goede prijs/kwaliteit vriezer. Dit gevonden bij veiligkopen.nu met 5 jaar garantie er bovenop!
Ook de samenwerking met Dynalogic als leverancier was prachtig, veel beter dan eerdere ervaringen met andere koeriersbedrijven.

Pluspunten

  • Afleverservice

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Martin van Mourik 20-06-2017 Via de website gekocht

Goed bedrijf maar laat toch een steekje vallen.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Goede prijs, keurige leveringsinformatie, snelle levering.
We hebben een Bosch wasmachine gekocht met Gratis bezorgen en Gratis extra service.
Op het laatste invoer scherm kon je echter alleen kiezen tussen Gratis bezorgen OF Gratis extra service.
Koos je voor beiden dan verdween het vinkje bij de ander. De volgende dag gebeld met Bemmel en Kroon.
Ze zouden het meteen fixen, en ook de extra service regelen bij de vervoerder.
Helaas de volgende dag bij levering wist de vervoerder van niets, en mocht 2 minuten gebruiken om het artikel te bezorgen. Dus zelf uitpakken en verpakking weggooien, schroeven van de vervoersbeveiliging losmaken en naar de gewenste plaats slepen.
Voor een 25 jarige jonge man is dat prima te doen, maar ik ben 65 jaar en heb een handicap aan mijn voeten. Dus dat was voor mij een te heftige klus.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • Afleverservice

Review criteria:

Goed
Onvoldoende
Onvoldoende

Reageer

Eric 20-06-2017 Via de website gekocht

Service top.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ze handelen direct, het voordeel van deze winkel is dat je de datum zelf mag kiezen voor de levering
de communicatie per mail is perfect, alsook de tijd dat ze leveren, en ook een proficiat aan de
koerierdienst.
Mvg, Eric vanuit België

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ran 20-06-2017 Via de website gekocht

Top bedrijf! Zeer correct en beteouwbaar!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb een smeg gasfornuis/oven besteld bij Bemmel en Kroon. Heb vooruit betaald met ideal (op goed geluk) en alles is verlopen naar wens. Zeer heldere communicatie over de levering en factuur. Geleverd door dynalogic, aardige bezorgers. Op de 5 minunten stipt! Perfect en zal zeker meer bestellen bij dit bedrijf. Ga zo door! Groeten ran

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

P.N 20-06-2017 In de winkel gekocht
Rijswijk

Goede service en voorlichting

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zijn al jaren klant door de fijne voorlichting, het uitgebreide aanbod en prijs/kwaliteit verhouding.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dennis 20-06-2017 In de winkel gekocht
Cruquius

meer dan tevreden!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
vanaf het 1e moment prima geholpen in de vestiging in Cruquius. Geen opdringerige verkoper die continue achter je aan loopt, maar wel hulp bieden wanneer er om gevraagd wordt. We hebben een mooie prijs kunnen maken bij de aanschaf van de keukenapparatuur. Afspraak met de installateur liep daarna ook heel vlotjes en we genieten nu weer van een 'koele koelkast' en een 'warme oven'

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Do Rijnja 19-06-2017 In de winkel gekocht
Forepark

KROON OP SERVICE Bemmel& Kroon ??

Algemene score

10,0
Binnen korte tijd heb ik een vaatwas - en wasmachine gekocht, waarbij service monteurs en transportmannen ongelovelijk plezierig en exact conform
Afspraken hun diensten leverden. Ik ben echt onwijs blij met hun correcte, tijdige én zorgvuldige werkwijze. Daarnaast ben ik blij met deze nieuwe goed werkende machines, dus wat mij betreft beveel ik Bemmel & 👑Van harte aan, met de compliment van Do

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Edwin 18-06-2017 Via de website gekocht

Top service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Vrijdag gebeld en zaterdag geleverd
Dit voor een leuke prijs en vriendelijke service
Wij zijn blijf met onze nieuwe wasmachine
Het is onze tweedehands aan koop via bemmel en kroon en zal zeker niet de laatste zijn.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Familie Rozier 18-06-2017 Via de website gekocht

Uitstekende service en prima bezorging.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goed aangegeven hoe het product te vinden is.Goede vormgeving en duidelijke uitleg. Ziet er keurig uit, mooie site.Zeer vriendelijk te woord gestaan bij telefonische informatie en product Bosch Koelvrieskast is erg mooi.Aflevering vond op aangegeven dag plaats door zeer vriendelijk personeel. Gaan zeker nog meer kopen bij Bemmel en Kroon. Een aanrader.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Albert 18-06-2017 In de winkel gekocht
Leidschenveen

Geheel volgens afspraak

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Op tijd afgeleverd. Oude spullen mee terug genomen. Keurig geïnstalleerd. Afgerekend bij aflevering. Keurig en vriendelijk personeel. In winkel goed voorgelicht.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Adrie van den Hoek 18-06-2017 Via de website gekocht

fantastisch. meedenken en goede service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Mijn telefonische vragen werden met flair omgezet in een bestelling. Waarbij men duidelijk uitlegde wat ik wel en niet kon verwachten bij de verschillende leveringssoorten. Ik bestelde geluidsdempers/trillingsdempers mee.
Toen de machine werd geplaatst, gaf men aan dat deze niet zouden werken bij de versie waarin wij onze machine hebben staan. Men gaf een goedkoop alternatief aan, nam de dempers van 17 euro weer mee terug en drie werkdagen later zag ik op de rekening dat dit bedrag ook weer was terug gestort. De machine zelf is een verademing qua geluid. We zijn dus zeer tevreden over de levering met ordernummer DH606986

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

SylviaVogel 18-06-2017 Via de website gekocht

Snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Snelle levering en ruim assortiment.
Helaas werd de bbq niet meegeleverd waar mee geadverteerd werd.

Pluspunten

  • Verzendkosten

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Ellis Plagmeijer 18-06-2017 In de winkel gekocht
Zoeterwoude

Goede service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Opnieuw voor Bemmel & Kroon gekozen vanwege de goede service en advies. Afspraken worden nagekomen.
Super!

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

TeunP 18-06-2017 Via de website gekocht

Snel en goed

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wasmachine en droger gekocht. Goede prijs en op basis van klant beoordeling voor Bemmel en Kroon gekozen. Bestellen ging vlot en dag later apparaten binnen. Keurige aflevering door Dynalogic.naar eerste verdieping gebracht en aangesloten. Oude apparaten afgevoerd.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Silvia 18-06-2017 Via de website gekocht

Goede service.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijke omschrijving van de producten. Goede prijzen. Je krijgt een offerte aangeboden, en daardoor korting. Super goedkoop daardoor.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

A.yasar 18-06-2017 Via de website gekocht

Top service! Zeer tevreden!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Koerier van dynalogic was een geweldig persoon,netjes afgehandeld.service van bemmel en kroon was prima op de gewenste dag product geleverd gekeregen. Product onbeschadigt op ze plek neer gezet door koerier.. Super blij mee hoe het allemaal is gegaan. Bemmel en kroon is zeker een aanrader als online shop.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bas 18-06-2017 Via de website gekocht

Correct bedrijf en afhandeling

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Product op voorraad
Goede bestelprocedure
Betaling via verschillende wegen.
Ideaal via ideal.
Levering was goed
Oude apparaat ging mee terug

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

??? 18-06-2017 In de winkel gekocht
Cruquius

Goed aankoop,zeer content

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Via m'n broer die er ook al het een en ander heeft gekocht heeft mij deze zaak aangeraden,
goed en vakkundig geholpen.

De volgende dag had ik m'n koelkast al in huis en hij werkt naar volle tevredenheid.
Ga er beslist naar terug voor een wasmachine.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Anouk 17-06-2017 Via de website gekocht

Super (oplossingsgerichte) klantenservice!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Gisteren een Siemens eq6 koffieapparaat besteld bij Bemmel en Kroon. Ik kreeg al vrij snel een mailtje dat het artikel niet meer voorradig was en ook niet meer binnen zou komen. In plaats van mijn bestelde artikel kreeg ik daarom een andere type apparaat (de vernieuwde versie). Een duurdere versie maar voor dezelfde prijs als mijn oorspronkelijke bestelling.
Vandaag al geleverd (met Dynalogic, ontzettend handig omdat je de status van verzending precies kan volgen!). Ik ben ontzettend blij met mijn apparaat en de fijne service van deze winkel!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J.Swierstra 17-06-2017 Via de website gekocht

Bestelling volledig volgens verwachting geleverd.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Bezorgers durfden in eerste instantie e aflevering niet uit te voeren, omdat tweedeurs koelkast en wasmachine op derde verdieping moesten worden geleverd, via een lastige trap. Bemmel en Kroon gaf direct een nieuwe opdracht voor aflevering en de volgende dag is de levering volgens wens uitgevoerd.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Herman 17-06-2017 In de winkel gekocht

Betrouwbare leverancier

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goede service en uitleg over het product gekregen. Vervolgens is de levering conform de afspraak afgewikkeld. Als klant ben ik zeer tevreden en zie ik terug op een goede ervaring met Bemmel & Kroon

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rikkers 17-06-2017 Via de website gekocht

Super service duidelijke afspraken

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Site overzichtelijk en duidelijk, de prijzen zijn ook super goed en bezorgen zeker een dikke 10 kortom en goede aanrader!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Stijn 17-06-2017 Via de website gekocht

Goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik heb voor de aankoop van een Siemens KG36EBW40 koelkast voor de website van Bemmel & Kroon gekozen vanwege de goede recensies en de lage prijs-garantie. De levering was prima. Meteen de volgende dag op het aangegeven tijdstip kwamen ze hem brengen. Ik had voor 'extra service gekozen'. Dat hield in dat ze hem netjes op zijn plek zetten en uitleg gaven. De koelkast doet het goed en ik ben er blij mee! Al met al een prima service!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Ludo 17-06-2017 Via de website gekocht

Samsung side by side

Algemene score

8,0
Prima shop, goede prijs, klantvriendelijk en behulpzaam
Alleen een bijzonder slechte koeriersdienst dit is erg jammer
Doet afbreuk aan Bemmel en Kroon

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Slecht

Reageer

Carlijn 17-06-2017 Via de website gekocht

Snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Had een vraag via mail gesteld, snel antwoord gekregen. Product werd ook snel geleverd.
Wat wel raar is: op internet promoten dat het gratis geleverd wordt, maar als je het zelf komt ophalen is hetzelfde product toch echt stukken goedkoper!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Graafmans 17-06-2017 Via de website gekocht

Correcte vlugge service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Gemakkelijke website, goede prijs/kwaliteitverhouding, snelle bezorging en vakkundige/ vriendelijke service!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Patrick 17-06-2017 Via de website gekocht

Super service en goed op de hoogte gehouden

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De website is zeer overzichtelijk. De service van het afleveren was helemaal top! Duidelijk hoe laat ze zouden komen en hele vriendelijke monteurs die het keurig netjes aangesloten hebben.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews