Bemmel en Kroon

Benieuwd naar ervaringen met Bemmel en Kroon? Lees beoordelingen van consumenten en deel jouw eigen review over service, levering en betrouwbaarheid.
9.2

Deze score is gebaseerd op 23491 goedgekeurde reviews die in het afgelopen jaar voor Bemmel en Kroon zijn geschreven. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

René14-04-2026
Had het beste aanbod voor de wasmachine die ik wilde kopen. Bestelproces ging goed, niet zoals andere partijen, opeens extra kosten bij betalen met creditcard. Bezorgers zelf waren helemaal top, heel vriendelijk behulpzaam. Soepel bestelproces en snellere levering dan andere partijen. Heldere factuur, prima klantenservice. Enige waarom het geen 10 is, is het ruime bezorgvenster tussen 8 en 22 uur levering, in de ochtend hoor je een smaller tijdvak van ongeveer 3 uur, die wel vaak verschoof op die dag nog. Dat was met mijn praktijk (en dus af te zeggen klanten) minder handig.
Noortje 13-04-2026
Prima bezorgd, supersnel en goede kundige jongens. Geen 10 omdat de aansluiting (afwatering ) niet is gelukt. Ligt niet aan hen, maar toch… pech.
Arne13-04-2026
Alles prima volgens afspraak verlopen. Nette bezorgers die alles keurig hebben aangesloten. Oude apparaat mee terug. En dat op de zondag! Klasse

Alexh13-04-2026
Duidelijke en competitieve prijzen. Goede informatie over het gehele proces (vooraf bij het uitzoeken, bij het plaatsen van de order, afwikkelen van de order, alles dus.). Dik tevreden dus! Hopelijk hoef ik geen gebruik te maken van de aftersales, maar mocht dat nodig zijn dan komt dat vast ook vast goed.
MZ12-04-2026
Hier onlangs online een vaatwasser besteld. Kwam echt super snel binnen en netjes verpakt/geleverd. Het product zelf ook erg tevreden over en de prijs was ook nog eens lager dan vele andere webshops. Erg tevreden over en kan het zeker aanraden om hier iets te bestellen!
~12-04-2026
Laagste prijs, 1 dag levering, alles onberispelijk
Huib11-04-2026
Ben hier al jaren klant een zeer tevreden klant Goede aanbiedingen en duidelijke en goede afhandeling van het gehele proces Van bestelling tot levering.
Maarten11-04-2026
Keurige prijs en snel geleverd.
Meggy11-04-2026
Mooie deal en super snelle levering.
Walcis10-04-2026
4.0
4.0
Twee apparaten besteld. Wasmachine en Droger (AEG). Afgesproken dat deze geplaatst zouden worden en later een afvoerslang bij besteld. Dit zou alles geleverd en uitgevoerd worden, niet het geval. Wel machines en tussenstuk geleverd; niet geïnstalleerd. Afvoerslang niet bijgeleverd. Tweemaal een toezegging van een medewerker gehad dat deze alsnog na geleverd zou worden. Op beide data niets mogen ontvangen. Navraag leverde ander antwoord op van andere medewerker. Jammer om aan het lijntje gehouden te worden.....
DePaul10-04-2026
Dikke prima, bestelling zoals het hoort. Enige wat best wel enigszins funkend irritant is is het feit dat je voor sommige apparaten moet gaan bellen of iets dergelijks voor de speciale kortingsprijs. Bloedirritant.
Bert10-04-2026
Alles was van begin tot eind TOP
Alexandra 10-04-2026
Snel besteld en snel geleverd, wat echt fijn was want ik kan met een gezin niet lang zonder wasmachine 😄. Ook fijn dat het gratis op de etage zelf werd afgeleverd.
Yvon09-04-2026
Snelle levering, duidelijke communicatie
Werner09-04-2026
Weer enorm goed geholpen met een nieuwe vaatwasser. In de ochtend besteld en de volgende dag al geïnstalleerd! En de nieuwe Siemens vaatwasser werkt fantastisch!
doet er niet toe09-04-2026
Zeer slechte ervaring met de garantieafhandeling. Er wordt nauwelijks gereageerd, verantwoordelijkheid wordt afgeschoven op de fabrikant en er lijkt geen enkele bereidheid te zijn om mee te denken over een constructieve oplossing. Inmiddels wordt er helemaal niet meer gereageerd.
maessen09-04-2026
Ik was al klant en blijf klant vw de goede en snelle afhandeling.
Carla08-04-2026
Met spoed een nieuwe koelkast nodig omdat de oude het begaf. Op maandag stond op de website bij de gekozen koelkast: op voorraad, vrijdag geleverd. En dat klopte, hij is vrijdag geleverd. Fijn dat deze informatie betrouwbaar is. Gebeld om te vragen wanneer deze gemonteerd kon worden, telefoonnummer gekregen van het installatiebedrijf. Rechtstreeks mee kunnen afstemmen, zeer klantvriendelijk bedrijf en het lukte om vrijdag een monteur langs te laten komen. Heel fijn dat voor het paasweekend de koelkast geleverd en geïnstalleerd was. Kortom: wij zijn heel tevreden!
Wilmink08-04-2026
Prima aankoop, bezorging, plaatsing en communicatie
Sjoerd08-04-2026
Alles goed! Heel snel geleverd en prima prijs!
piet08-04-2026
uitstekend komt afspraken na
Stienstra07-04-2026
Efficiënte werkwijze. Goede voorbereiding vooraf door opvragen fot's van desituatie. Vriendelijke monteur
Radjinder07-04-2026
Een van de betere Klantenservice die ik in Lange tijd heb gesproken. Een afspraak was snel gemaakt en de monteur was top, heeft veel ervaring en was zeer vriendelijk en ging accuraat te werk.
Theo Paulussen07-04-2026
2.0
2.0
De levering van een wasdroger is niet goed gegaan, evenals de afhandeling van mijn klacht daarover. Pas na 4 pogingen om per email en Whatsapp mijn klacht onder de aandacht te krijgen bij Bemmel&Kroon, kwam er ruim 24 uur later een reactie. Nogal onhandig om het probleem eventueel nog voor de paasdagen opgelost te krijgen. Mijn wedervaren: De attitude van de bezorgers is het best te typeren als "onwillig". Ik had bij de bestelling gekozen voor de optie "Neerzetten en aansluiten". De jongens maakte me direct aan de deur duidelijk dat zij daar geen weet van hadden en dat dat wat hen betreft niet meer behelsde dan de wasdroger naar binnen dragen + stekker in stopcontact + afvoerslangetje in bestemde afvoer schuiven. Terwijl ik juist verwachtte met die optie menskracht te hebben om de droger op de wasmachine te plaatsen, waarvoor ik alle voorbereidend werk vooraf had uitgevoerd (w..o. de installatie van bijbehorende stapelkit). Na lang aandringen kreeg ik ze dan toch zover om de droger op te tillen om op de wasmachine te plaatsen. Maar die kregen ze na wat onhandig gewrik niet goed geplaatst op de stapelkit. Omdat ik het niet langer kon aanzien en niet langer wenste te smeken om voorzichtigheid en hun hulp voor het "aansluiten" van de droger, heb ik ze de deur gewezen bij de gedachte dat ik het dan toch maar zelf ga doen met hulp van buren of vrienden. Dat terwijl ik juist gekozen had voor "Neerzetten en aansluiten" om anderen niet tot last te hoeven zijn. Teruggekeerd op "plaats delict" zag ik toen dat met "het gedoe" van die jongens, een van de pootjes onder de droger was afgebroken. Als gevolg was de droger onbruikbaar. Tot zover de levering. Nu de klachtenafhandeling, die ronduit kleinzierige vormen aannam. In eerste instantie wekte Bemmel & Kroon voornamelijk de indruk geen interesse te hebben in de behandeling van mijn klacht over de bezorging. Na per email en Whatsapp meerdere pogingen ondernomen te hebben ontlokte ik pas na ruim 24 uur een reactie. En dat pas nadat ik in mijn laatste bericht had aangegeven dat als er die dag nog geen reactie zou komen, dat ik dan de droger zou retourneren. Dan komt er wel een mevrouw aan de lijn, en zij maakt excuses voor de gang van zaken. Vervolgens stelt ze dat een vervangend pootje niet nagezonden kan worden omdat die niet verkrijgbaar zijn. Ten onrechte. Ik had immers al gezien dat die pootjes bij verschillende webwinkels verkrijgbaar waren. Ook bij de website van de fabrikant, al stond daar bij vermeld dat de pootjes tijdelijk niet leverbaar waren. De klantenservice wilde me tegemoet komen door mij de betaling voor de extra service "Neerzetten en Installeren" terug te betalen. Toen ik ze wees op het vertifieerbaar gegeven dat de pootjes in kwestie weldegelijk los verkrijgbaar zijn, alleen momenteel niet bij de fabrikant, kwam het aanvullend aanbod om ze toch te gaan bestellen bij de fabrikant. Toen ik daarop reageerde dat ik dan voor onbepaalde tijd in de rommel zou blijven zitten en daarom liever een pootje wilde bestellen daar waar deze wel verkrijgbaar waren zodat ik de boel verder zelf speodiger zou kunnen installerren, werd me voorgehouden dat ik dan wel zelf de kosten (rond 15 euro) zou opdraaaien. "Het Systeem" zou een dergelijke vergoeding immers niet niet toelaten. Dat is echter het soort kleinzierigheid dat ik slecht verdraag na die stapeling van (a) onwilligheid van bezorgers, (b) onwilligheid van Bemmel&Kroon om te reageren op meerdere meldingen van mijn klacht, en (c) de rotzooi en het ongemak in huis waarmee ik bleef zitten voor mezelf en de logees die ik die paasdagen zou ontvangen. Vergoeding van slechts 15 euro staat "het systeem" niet toe! De menselijke maat is bij Bemmel&Kroon kennelijk zoek geraakt.
F. van Eijk06-04-2026
Op Eerste Paasdag besteld en al op Tweede Paasdag bezorgd. Wat een service! Alles netjes afgeleverd en geïnstalleerd. Helemaal tevreden.