Bemmel en Kroon
Benieuwd naar ervaringen met Bemmel en Kroon? Lees beoordelingen van consumenten en deel jouw eigen review over service, levering en betrouwbaarheid.
9.2
Deze score is gebaseerd op 3121 goedgekeurde reviews die in het afgelopen jaar voor Bemmel en Kroon zijn geschreven. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening
Fantastisch bedrijf. Mooie wasmachine besteld. Precies op de afgesproken dag en tijd geleverd. Keurig op z'n plek gezet.
Goede en duidelijke website, snel besteld, super snel ontvangen en aardige bezorgers...kortom top!
Ik zal hier zeker weer kopen.
28 mei een droger besteld en 29 mei geleverd, via track en trace te volgen en 30 min. van te voren een sms, twee nette aardige jongemannen die de droger hebben geplaatst en aangesloten, oude droger en verpakking meegenomen. Dus een prima website / winkel.
Snelle levering volgens planning. Goed op de hoogte gehouden. Tot volle tevredenheid.
Transparant snel en goed!
Zeer tevreden over B&K.
Heb al meerder keuken apparaten bij deze firma gekocht.
Goede communicatie en werd altijd volgens afspraak geleverd.
Had een probleem maar werd binnen een dag opgelost echt super van ze
Ik zocht een smalle wasmachine met bovenlader. Tevreden over aankoop, levering - op derde etage - inclusief installatie.
op zondagavond een bestelling gedaan. Ik had er een vraag over en mailde deze alvast in de veronderstelling dat er die week erop wel gereageerd zou worden, maar binnen 10 minuten antwoord. EN er werd ook direct actie ondernomen. Echt hele fijne service. Ook de bezorging was goed, even van te voren bellen. Helemaal keurig.
Goede duidelijke site, en het bestelde product snel en correct afgeleverd. Maw top !!!
Vriezer besteld en bij het het uitpakken ontdekte wij dat de vriezer schade had. Melding van de schade gedaan aan de klantenservice en zonder te zeuren kregen wij bericht dat de vriezer omgeruild werd en binnen een dag werd de vriezer omgeruild.
Een groot compliment voor Bemmel&Kroon een goed bedrijf bewijst zich als er problemen zijn en ze netjes oplost.
Site, bestelling en levertermijn prima. Levering door Dynalogic zeer slecht. Ik voelde me niet fijn met de 2 mannen die mopperend snel van de job af wilde. Ik mocht o.a. niet eens de lekbak schoonmaken en ondanks dat ik het aangegeven had en het bevestigd stond in de mails wilde ze de oude machine niet meenemen (hebben ze uiteindelijk wel gedaan). Dat is geen service aan het einde van de bestelling bij Bemmel en Kroon!
Snelle levering en mooie aanbieding
Super leuke cashback actie. De Miele Guard L1 was bij jullie al het goedkoopst en met de cashback nog eens 30 euro terug. Daarnaast supersnelle levering en de track en trace heel punctueel. Fijne webshop!
Goedkoopste en snelle levering.
Besteld en binnen 24 uur in huis. Top bezorgers, erg vriendelijk.
In de winkel geweest voor advies, fijn geholpen. Toch nog even verder wezen kijken, uiteindelijk toch besteld bij Bemmel&Kroon. Volgende dag zou de koelkast al geleverd worden tussen 13:30 en 16:30, dus braaf gewacht. Om 16:15 nog niemand te bekennen, de klantenservice gebeld en zij zei dat ik nog een halfuurtje moest wachten want ze hadden enige vertraging als ik dan nog niets gehoord zou hebben of bezorgd zou zijn dan moest ik weer bellen. Je raadt het al, een halfuur later nog geen koelkast. Weer gebeld, er was een miscommunicatie. Ik stond niet op de planning er was geen bon, de bezorgers waren net op kantoor aangekomen dus ze kwamen weer terug. Dan hoop je op een beetje compensatie, dus gevraagd of ze hem dan voor de “miscommunicatie” (want mijn koelkast staat nog in je bus en mijn telefoonnummer was bekend) konden uitpakken en het karton en dergelijke mee konden nemen. Nee dat kon niet want ze hadden haast, maar je was al op kantoor? Je had eigenlijk niet eens die koelkast willen brengen. Er kwamen ook alleen maar smoesjes en geen excuses, ondertussen was ik al vanaf 13:30 aan het wachten en was het ondertussen 17:45. De koelkast staat, maar hier koop ik nooit meer iets.
nette levering in de tijdlijn fijn geholpen
Gewoon zoals je het verwacht. 's avonds besteld volgende middag bezorgd. Oude wasmachine meegenomen. Aardige bezorgers.
Snelle levering kon zelf de datum bepalen. Hoewel het niet op de orde stond, en dit kenbaar gemaakt aan de bezorgers, maar er wel voor betaald was heeft de plaatsing toch plaatsgevonden.
Gewoon goed en snel. Prijs goed
Goede prijs, snelle reactie, aangepaste offerte gekregen en.uiteindelijk hier besteld. Was een probleem tijdens de
Levering, gebeld en vlak daarna toch opgelost
Supersnelle reacties, scherpe prijs en snelle levering! Kunnen andere winkels een voorbeeld aan nemen. Topwinkel!
Price quality and clarity of site; delivery service was excellent
Vriendelijke en deskundige klantenservice die mij hebben geholpen bij de aanschaf van een inbouwvaatwasser. Voordeligste prijs met daarbij volgende dag levering.