Bemmel en Kroon
Benieuwd naar ervaringen met Bemmel en Kroon? Lees beoordelingen van consumenten en deel jouw eigen review over service, levering en betrouwbaarheid.
8.8
Deze score is gebaseerd op 1423 goedgekeurde reviews die in het afgelopen jaar voor Bemmel en Kroon zijn geschreven. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening
Ik koop eigenlijk al mijn witgoed spullen al jaren lang bij Bemmel en Kroon.
Ze zijn op goed bereiken qua contact leggen (Zelfs per telefoon krijg je daadwerkelijk iemand aan de lijn.)
Verder hebben ze, in deze tijd nog steeds fysieke winkels wat ik zelf in sommige gevallen ook erg fijn vind.
Hun assortiment is erg uitgebreid en scherp geprijsd. Kom je er achter dat het elders goedkoper is compenseren ze. bij het afhalen van grote apparaten krijg je korting.
De breng service is goed en mocht je een klacht hebben is de afhandeling daar van ook zeer netjes. (Dit is mij in al die jaren 1x overkomen, en hun aanpak toen was echt fenomenaal)
Uiteraard kijk ik altijd even wat de prijzen van een product bij andere doen, maar voor mij niets anders dan Bemmel en Kroon.
Toch geef ik een 9 en geen 10 maar dat is enkel als stimulans om alert en in beweging te blijven.
Ik zeg: Wil je een iets aanschaffen bij een zeer betrouwbaar bedrijf, kies dan voor Bemmel en Kroon!
Juiste prijs en levert een niet geleverd artikel netjes na++++
Snel (razend snel!), wat er afgesproken wordt wordt ook nagekomen. Wat wil je nog meer? Ik zit alleen nu met een air-fryer die als een cadeautje bij de bestelde wasmachine zat.
Goedkoopste aanbieder, snel geleverd en prima service! Tegen kleine vergoeding wasmachine op zolder laten plaatsen en aangesloten.
+ gratis airfryer nu.
Zeer tevreden
Snelle levering, betalingsprobleem telefonisch netjes en aardig opgelost.
Vreselijk, koelkast was bij bestelling leverbaar, na betaling niet meer. Bij levering is er vervolgens ook van alles mis gegaan.
makkelijk te bestellen, snelle bezorging, en een concurrerende prijs
Gunstige prijs en snel geleverd.
zo als het hoort , van a t/m alles super OKÉ gegaan , ga zo door ( diepvries leibher fc 1440 gekocht )
Online besteld en alles verliep precies zoals je verwacht, prima. Levering netjes volgens afspraak. Ook fijn dat je het aflevermoment zelf kunt kiezen. En vriendelijke jongelui die het apparaat hebben gebracht en aangesloten.
Goede prijs-kwaliteit verhouding. Bezorging verliep soepel en de bezorgers gingen voorzichtig met mijn huis en de wasmachine om.
Bij de aflevering werd de machine door de monteur ingesteld. Echter zodanig achtergelaten dat het niet langer mogelijk is om te verbinden met Home Connect. Er werd totaal geen uitleg gegeven, de handleiding helpt ook niets hierin. Geen idee wat de monteur ingesteld heeft of aangepast heeft.
Uiteindelijk hebben we de machine moeten resetten naar fabrieksinstellingen om de verbinding te maken. Daarna alle instellingen zelf moeten uitzoeken.
Geweldig hoe behulpzaam jullie zijn, zelfs in de late avond nog, dit heb ik nog nooit eerder meegemaakt, en hoe snel je een reactie krijgt op je vragen, gewoon geweldig
Site was makkelijk en overzichtelijk, keuze was vrij snel gemaakt, helaas waren ze de dag erop al volgeboekt dus moesten we een extra dagje wachten op de koelvries combi maar gelukkig hebben we het gered.
Snelle levertijd en netjes uitgepakt, geplaatst en waterpas neergezet.
Vriendelijke bezorgers.
Goede website en informatie mijn vaatwasser snel geleverd de bezorgers waren vriendelijk en snel met installeren top aanrader dit bedrijf
Makkelijke bestelling en hele goede service bij aflevering (nette bezorgers) en meenemen van onze oude wasmachine.
Duidelijke website en daarnaast ook nog de goedkoopste.Ik heb hier een Bosch droogtrommel gekocht met nog een hele leuke actie. Ook de levering was snel en droger werd keurig geïnstalleerd door de bezorgers Top!
Goed product tegen scherpe prijs. Fijne klantenservice maar..... Dynalogic bezorgservice heel slecht, met slechte communicatie en onduidelijkheid over levermoment.
Snel besteld,nog sneller bezorgd. Bezorgers zeer behulpzaam en vriendelijk
Dat er nog telefonische service tot 23:00uur bestaat is echt een pluspunt. Dat maak je bijna nergens meer mee.
Prijzen zijn ook concurrerend
Een Liebherr tafelkoelkast gekocht voor de beste prijs die ik kon vinden en ook op voorraad. Levering was al de volgende dag.
Bestelling ging gemakkelijk. Communicatie is helder. Bezorgers waren op tijd en hebben de oude vriezer meegenomen
Duidelijke website, makkelijke bestelprocedure en je wordt keurig op de hoogte gehouden over de stand van zaken en leuk dat ik bij de aanschaf van mijn diepvrieskast gratis een hetelucht friteuse geleverd kreeg.
Loze beloftes en beschadigde koelkast bij Bemmel en Kroon
Onze koelkast overleefde de hittegolf niet, dus op zoek naar een snelle vervanger. Bij Bemmel en Kroon leek de keuze logisch: een mooie AEG inbouwkoelkast, een scherpe prijs en de belofte "voor 22:00 besteld, morgen in huis". Die belofte gaf de doorslag.
Die belofte bleek loos. Tijdens het bestelproces, ruim voor 22:00, kon ik alleen nog kiezen voor bezorging op donderdag in plaats van woensdag. Na telefonisch contact kreeg ik te horen dat het heel druk was maar met de zekerheid dat het donderdag echt bezorgd zou worden bestelde ik toch, vanwege de prijs.
Ik had een vrije dag genomen en een monteur geregeld om de boel in te bouwen, op basis van de belofte dat de koelkast die donderdag echt zou komen. Vervolgens werd de levering, zonder bericht of telefoontje, alsnog een dag opgeschoven. Op mijn boze mail kreeg ik te horen dat er niets aan te doen was en dat ik gewoon pech had. Als compensatie mocht ik een tijdslot kiezen: 8:00 tot 13:00. De koelkast kwam natuurlijk pas om 12:30. Bijzonder vervelend dat ik een monteur had geregeld en een vrije dag had opgenomen voor niets. Bemmel en Kroon neemt gewoon een dag extra zonder daar iets over te communiceren.
Bij aflevering bleek de koelkast ook nog eens beschadigd: deuken in beide zijkanten en in de deur. Omdat het om een inbouwkoelkast gaat, is dit straks gelukkig niet zichtbaar maar toch, zo hoort een nieuwe product er niet uit te zien. Maar op dat moment had ik simpelweg geen zin om de monteur weer naar huis te sturen en al helemaal geen energie om de beschadigingen te melden bij Bemmel en Kroon..
Conclusie: een product met een goede prijs, maar een besteltraject vol loze beloftes, slechte communicatie en een beschadigd product bij aflevering.