Bemmel en Kroon
Benieuwd naar ervaringen met Bemmel en Kroon? Lees beoordelingen van consumenten en deel jouw eigen review over service, levering en betrouwbaarheid.
8.8
Deze score is gebaseerd op 1423 goedgekeurde reviews die in het afgelopen jaar voor Bemmel en Kroon zijn geschreven. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening
Snelle levering en fijn dat je de bezorging kan volgen en je van te voren ook nog bericht krijgt hoelaat ze er zijn
Snel, goed en duidelijke communicatie. Top bexorging en installatie ook.
Heel eerlijk, bij de aanschaf van onze keuken apparatuur zijn we goed geholpen en misschien ligt het niet helemaal aan B&K maar zij maken de keuze met wie ze samenwerken dus als er dan iets mis gaat dan is B&K aansprakelijk. Vooraf gebeld met B7K of de vriezer in kwestie op voorraad was en de andere dag geleverd zou worden, ja geen probleem. Andere dag zou deze laat bezorgd worden. Om 20:00 uur lees ik de melding dat er waarschijnlijk lijk door drukte niet geleverd kan worden. Ik heb contact met B&K omdat ik er echt haast mee heb en wil horen wanneer er dan wel geleverd word. Bel om 21:45 terug voor meer informatie. Op dat moment konden zij mij niet meer vertellen dan dat ik gewoon maar moest afwachten en dat de dag er na geleverd zou worden. De volgende morgen kreeg ik de melding dat ook weer tussen 18: en 22:00 geleverd zou worden. twee uur later een bericht dat het niet ging lukken. Geen nadere uitleg. Daar moet je dan zelf over bellen. Dan blijkt dat het pakket is meegegeven met een bode alleen, en dat het zwaarder is dan 25 kg. Ik denk dan, hebben die mensen geen pallet- of steek-wagen. Weer gebeld; wanneer krijg ik het nu, wat gaan jullie er aan doen? Morgen komt het. Dat ik twee sterren geef is dat ik op dat moment nog van de telefoniste gedaan kreeg dat ze niet avonds kwamen maar voor de middag. En het verbazende is dan dat een knul met de vriezer in de armen zo naar mijn voordeur komt lopen, hoezo moeten ze met z'n tweeën zijn? Ze hadden ook nog een steekwagen.
PRIJS KWALITEIT IS GOED. Na een leveringsprobleem door de monteurs werd dit na een telefoontje de andere dag opgelost.
Alles super geleverd en geïnstalleerd.
Prima, website is goed. B&K zegt wat ze doen en doen wat ze zeggen. Aanrader!
Snelle levering, deskundige montage
Snelle levering en goede prijzen.
Snelle levering en topservice!Met spoed een nieuwe wasautomaat besteld en de volgende dag al bezorgd en aangesloten. De monteurs waren erg vriendelijk en gingen zeer professioneel te werk. De website maakt de belofte van snelle service helemaal waar. Als kado kregen we er ook nog een onverwachte airfryer bij. Wat een leuke verrassing! Echt een aanrader voor iedereen die kwaliteit en snelheid zoekt.
Gisteren heb ik een wasmachine besteld bij Bemmel & Kroon. Tijdens het bestellen had ik niet goed opgelet of deze op voorraad was. Kort daarna kreeg ik netjes een e-mail met de bevestiging van mijn bestelling. Vervolgens heb ik direct telefonisch contact opgenomen. De medewerkster aan de telefoon was erg vriendelijk, en hielp mij uitstekend. Uiteindelijk heb ik gekozen voor een ander type wasmachine dat wel op voorraad was.
Vandaag is de wasmachine keurig bezorgd door Dynalogic. Ook de communicatie rondom de bezorging was duidelijk en prettig.
Al met al een zeer goede ervaring met zowel Bemmel & Kroon als Dynalogic. Zeker een aanrader!
Duidelijke website en snelle goede levering
snel geregeld ! goede aanbieding. bezorging ook top ! keurig op aangegeven tijdstip. oude droger zonder gedoe zo meegenomen.
Klantenservice is heel goed en heel netjes. Alleen het bedrijf dat ze inhuren (dynalogic) om de wasmachine te installeren en oude mee te nemen dieet zn werk niet en zijn ontzettend onbeleefd. Nu sturen Bemmel en Kroon gelukkig negen hun eigen mensen m in het alsnog in orde te maken. Maar vraag vooral of dynalogic het niet komt brengen want dan kan je lang wachten. Bemmel en Kroon zelf is een heel net bedrijf met een goede klantenservice maar je aub een ander bedrijf in om de gekochte artikelen te laten brengen. Er zijn ook alleen maar slechte reviews van dynalogic Gelukkig komen jullie morgen het in orde maken!
Goed geleverd en goed personeel
Nog nooit zo’n fijne webshop gehad. Alles netjes afgeleverd en keurig verzorgd tot in de puntjes.
Zeer snel zeer correct en netjes
De aanschaf ging top, leverancier slecht. Dag te laat, aansluiten en weggaan en vervolgens een lekkage. Helemaal top
Prettige site, goede prijzen, uitstekende service, betrouwbaar en prima merken en producten..
Zeker een aanrader.
Tot dusver, perfect gegaan! Levering werd de dag erna verstuurd (wasmachine) + gratis airfryer. Alles netjes afgegeven. Beveel het zeker aan!!
7 dgn telefonisch bereikbaar voor overleg, super fijn.
En dan ook nog zondagavond besteld en maandag om 12u nieuwe koel-vriescombie in huis! Super geregeld!
klantvriendelijk en goede service. Levering prima geregeld. Keurig geplaatst door de monteurs .
Ik heb een wasmachine gekocht en de service is uitstekend de wasmachine is vandaag geplaatst en dat is zeer goed bevallen alles is netjes gedaan ben heel blij met mijn aankoop
Inductiefornuis geleverd op afgesproken datum tegen een zeer concurrerende prijs. Bezorging met een goede tijdsplanning.
Klantvriendelijk, levering was snel en in orde.
Duidelijke selectie mogelijkheden. Snel overzicht in geschikt apparaat. Scherpe prijs. Snelle levering.