Bemmel en Kroon
Benieuwd naar ervaringen met Bemmel en Kroon? Lees beoordelingen van consumenten en deel jouw eigen review over service, levering en betrouwbaarheid.
9.2
Deze score is gebaseerd op 23272 goedgekeurde reviews die in het afgelopen jaar voor Bemmel en Kroon zijn geschreven. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening
Zeer tevreden met de LG GD3R509S0 en de hele aankoopervaring. De levering verliep snel en soepel en over de prijs was geen enkele twijfel mogelijk. De webshop zelf was mooi opgezet, duidelijk en erg overzichtelijk. Alle informatie die je nodig hebt is makkelijk te vinden, wat het kiezen en bestellen erg prettig maakt. Alles bij elkaar een hele fijne ervaring en absoluut een dikke aanrader!
Duidelijk,goede prijs en snel geleverd.
Uitstekende klantenservice (vriendelijk, lange openingstijden). Goede prijzen. Snelle levering.
Prima (online) winkel, scherpe prijzen en snelle levertijd. Onze vaatwasmachine werd snel en vriendelijk bezorgt.
Alles is verlopen zoals afgesproken
The price was very good compared to buying same washing machine and dryer in Belgium, the delivery service however (Dynalogic) there was some miscommunication - indicated to pick up the washing machine but that did not go through. But return of unused stacking kit went through fine, so in the end all good.
Van aankoop tot plaatsing, prima en netjes verlopen. Btw, nog een compliment aan de dame van de verkoop.
Goede deal kunnen maken. Snelle reactie met offerte. Goede service
Duidelijke website en zeer correct. Prijs was elders goedkoper.. kreeg ik een offerte was mij aangenaam verraste. Dus koop meteen gesloten en ook erg fijn voir de werkende mens dat er zelfs op zondag geleverd wordt.
Een dikke pluim!
Het is de 2de keer dat ik hier een wasmachine en droger heb besteld en Altijd wel de goedkoopste goede service
en volgende dag netjes
geleverd .
Top winkel
Goede prijzen, vaak de goedkoopste, snelle levering zelfs op zondag
Online bestellen op site van Bemmelenkroon ging probleemloos. Een avond verder hadden wij onze nieuwe diepvriezer werkend in huis staan. TOP!!
Snelle bezorging en nette bezorging
Zeer teleurstellende ervaring met Bemmel & Kroon.
Ik heb een nieuwe oven besteld inclusief betaalde installatieservice. De levering liet al bijna twee weken op zich wachten, wat op zich al vervelend was.
Toen de oven eindelijk werd geleverd, zag ik direct een scheur in de handgreep. Dit heb ik meteen aangegeven bij de installateur. Alsof dat nog niet genoeg was, heeft de monteur tijdens de installatie ook een onderdeel van mijn keuken beschadigd. Dat verwacht je echt niet van een “professionele” installatieservice.
Na contact met de klantenservice en het opsturen van foto’s werd erkend dat het om een defect ging. Mij werd óf vervanging van de handgreep via de fabrikant óf €100 compensatie aangeboden. Ik heb om beide gevraagd, aangezien het product al defect bij levering was en ik extra overlast en schade heb gehad.
Daarna werd de compensatie geweigerd en werd alles simpelweg doorgeschoven naar de fabrieksgarantie, alsof Bemmel & Kroon zelf geen verantwoordelijkheid heeft als verkoper. Dat voelt gewoon niet correct.
Tussen de late levering, de onprofessionele installatie, schade aan mijn keuken en de manier waarop deze klacht is afgehandeld, was dit een erg frustrerende ervaring. Dit had ik echt niet verwacht van een bedrijf met deze naam.
Overzichtelijke site met zeer groot assortiment en hele goede prijzen. Bestellen gaat heel eenvoudig en de communicatie over het leveren is perfect. Prima bedrijf.
een zeer goede,betrouwbare leverancier en bezorgdienst.
Alles duidelijk vermeld en gebeurt ook zo, geen kleine lettertjes of zo.
Zeer zeer tevreden
Makkelijke website en netjes bezorgd conform afspraak!
Zeer goede servies
Snelle reactie, netjes volgende dag bezorgd
heldere communicatie, prima installatie en afhandeling
Ik ben echt onder de indruk van hun service. Ze luisteren, denken mee en doen net dat stapje extra. In deze tijd is dat bijzonder. Dank jullie wel voor de fijne ervaring!
Voor 22.00 besteld morgen in huis ging niet op, pas na betaling krijg je bericht dat je onderdeel niet op voorraad is.
Dus de 24 uur werden 120 uur dat vindt ik wel jammer.
Maar is vandaag keurig op tijd geleverd
Goede omschrijving en informatie over het artikel wat wij wilden bestellen en dat ook nog eens voor een prima prijs
Top: duidelijke website en als je het lukt iemand aan de telefoon te krijgen, prima te woord gestaan. Minder: wij kregen het advies én de verzekering dat het bijbestelde AEG tussenstuk gemonteerd moest en kon worden, na aanvinken. Bij levering vertelden de medewerkers dat ze het tussenstuk niet alleen niet bij zich hadden, maar dat ze het niet mochten installeren omdat ze niet mochten boren (?). ( Het ging om plakken, volgens de handleiding op internet) . We twijfelen nu over de veiligheid/ stabiliteit van de zware condensdroger op de wasmachine. Waren verder aardige jongens, werkten vlot.
Makkelijk besteld, goed product en super vriendelijke en behulpzame levering!