Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 14 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de ETNA CM941ZT op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

7,8

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

p**s@h**l.com 15-07-2022
  • Product gekocht

Algemene score

8,0
Prima product voldoet compleet aan onze verwachtingen, qua vormgeving heel mooi en gemakkelijk in gebruik. Kortom een aanrader.
Officiele reactie van Atag 18-07-2022

Geachte heer / mevrouw,

Dank je wel voor het schrijven van deze review. Het doet ons goed om te lezen dat je tevreden bent met de combimagnetron en deze aanraadt aan andere.
We wensen je veel bakplezier toe.

Met vriendelijke groet,

Marijke
Webcare ETNA

Reageer

Gijs van Tuijl 24-03-2022
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Tot op heden zeer goed.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA CM941ZT

Algemene score

8,0
Deze heeft de juiste maat en de mogelijkheden.
Mooie afwerking.
Hebben ook al een inductie plaat van ETNA.

Pluspunten

  • 250 graden
  • 1000 Watt

Minpunten

  • In display onderste niet verlicht

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Officiele reactie van Atag 25-03-2022

Beste Gijs,

Dank voor het schrijven van deze review. Leuk om te lezen dat u opnieuw voor ETNA heeft gekozen en u tevreden bent met de combimagnetron.
Wij wensen u veel plezier met uw aankoop.

Met vriendelijke groet,
Marijke Webcareteam ETNA

Reageer

l**9@g**l.com 03-03-2022
  • Product gekocht

Algemene score

5,0
Na 3 1/2 jaar doet heteluchtoven het niet meer. Gekocht bij Tummers en na 4 weken diverse bezoeken van monteur en vervangen van thermostaat en vervarmingselement is het nog steeds niet opgelost.
Ik word hier niet blij van. Enige oplossing dure reparatie of nieuwe kopen.
Officiele reactie van Atag 04-03-2022

Beste heer / mevrouw,

Vervelend om te lezen dat de oven het niet meer doet ondanks de monteursbezoeken die u gehad heeft. Graag kijken wij met u mee om te kijken wat de mogelijkheden zijn, hiervoor ontvangen wij graag uw NAW-gegevens + een kopie van deze review. Deze gegevens kunt u sturen naar webcare@atagbenelux.com

Met vriendelijke groet,
Marijke Webcareteam ETNA

Reageer

a**g@h**l.com 13-01-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekregen

erg goed

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA CM941ZT

Algemene score

9,0
omdat bij de geplaatse combi-magnetron de ruit gesneuveld was en het heel lang ging duren dat de ruit vervangen kon worden gratis deze nieuwe combi-magnetron ontvangen

Pluspunten

  • makkelijk in gebruik

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Officiele reactie van Atag 14-01-2022

​Hallo,

Bedankt dat je de moeite hebt genomen om een review achter te laten.
Service is voor ons heel belangrijk, fijn om te lezen dat er een oplossing is gekomen voor het probleem.

Veel plezier van deze oven met magnetronfunctie.

Groet Heidi
​Webcareteam ETNA

Reageer

m**k@q**t.nl 14-12-2021
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekregen

prima oven

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA CM941RVS

Algemene score

8,0
Omdat mijn andere oven gebreken vertoonde al gelijk binnen 3 maanden .Kreeg ik als service deze oven .me klok is na 2 jaar stuk.
dat is erg jammer .
de rest is top.

Pluspunten

  • snel warm
  • invoer tijd

Minpunten

  • klok snel stuk

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Officiele reactie van Atag 15-12-2021

Beste gebruiker,

Bedankt voor het achterlaten van een review.

Begrijp ik het goed dat nu de klok van de geruilde oven stuk is? Dat is een teleurstelling die ik me heel goed kan voorstellen.
Graag werken we met je aan een passende oplossing. Mocht je hiervan gebruik willen maken ontvangen wij graag je adresgegevens en nog een keer kort de omschrijving van de klacht via webcare@atagbenelux.com.

Groet Heidi
Webcareteam ETNA

Reageer

f**8@i**d.com 04-11-2021
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Etna ellende

Geschreven voor: ETNA CM941ZT

Algemene score

6,0
Wij hebben 2 magnetrons gehad, beide geven veel resonantie. Storend gebrom. Eerste keer is de oven vervangen nadat er roestvorming was opgetreden. We hoopten ook dat hiermee het resoneren verholpen zou zijn. Onafhankelijk monteur heeft vastgesteld dat geluid het geluid zou ontstaan door een ventilator die in onbalans is en vervangen dient te worden. We wachten op de nieuwe ventilator.
Na de vaatwasser met problemen nu ook de oven. Beide nog geen jaar oud. Nooit geen Etna ellende meer.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Slecht
Officiele reactie van Atag 05-11-2021

Beste Gebruiker,

Hartelijk dank voor het delen van je mening. Ik kan het me goed voorstellen dat je hier helemaal niet blij mee bent.
We streven er naar ons bedrijf iedere dag een beetje beter te maken. Wij gaan er vanuit dat de klachtenafhandeling netjes verloopt, zodat je met plezier weer gebruik kunt maken van onze producten.

Groet Heidi
Webcareteam ETNA

Reageer

Eef 30-04-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Eenvoudige bediening, inhoud is net is kleiner dan de vorige

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA CM941RVS

Algemene score

8,0
Eenvoudige bediening. Ik wilde een combimagnetron die gemakkelijk schoon te maken is zonder allerlei tiptoetsen om in te stellen. Hier draai je gewoon het programma wat je wilt en de tijd stel je met de tiptoetsen in. Werkt heel eenvoudig.
De inhoud is iets kleiner dan de vorige die ik had (ander merk) maar een braadpan past er nog gewoon in. We hopen op een lange levensduur

Pluspunten

  • eenvoudige bediening
  • braadpan past er in
  • hydrolyse, moeten we nog wel uitproberen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Voldoende
Officiele reactie van Atag 03-05-2021

Beste Eef,
Bedankt voor het schrijven van je review. Goed om te lezen dat je tevreden bent over het bedieningsgemak van deze combi magnetron.
Wij wensen je veel plezier met je aankoop!
Met vriendelijke groet,
Chantal Webcareteam ETNA

Reageer

Frits 20-02-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Super inbouw combi oven

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA CM941RVS

Algemene score

9,0
Ik zocht een nieuwe inbouw combi oven. Niet een combi met de nadruk op de magnetron-functie, maar ook een goede oven. Ik zag dat een Etna (CM751) Beste koop volgens de Consumentenbond was. Toch gekozen voor de CM941, omdat een deel van de bediening daarvan met knoppen is i.p.v. volledig met tiptoetsen.
Apparaat is solide, bediening eenvoudig. Pas een paar weken in bezit, (bak)resultaten vooralsnog prima, maar nog te vroeg om kwaliteit/duurzaamheid te kunnen beoordelen.

Pluspunten

  • Eenvoudige bediening
  • Volwaardige ovenfuncties

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 22-02-2021

Beste Frits,

Bedankt voor het plaatsen van deze uitgebreide en mooie review. Goed te lezen dat deze combimagnetron zo goed bevalt.
Jouw mening is ook enorm belangrijk om ons te blijven verbeteren. Alle feedback is welkom en zal ook zeker door ons worden meegenomen.
We wensen je veel plezier van deze aankoop.

Groet Ursula van Webcareteam ETNA

Reageer

Garnaal 01-01-2021
  • Product gekocht

Grote tegenvaller

Geschreven voor: ETNA CM941ZT

Algemene score

4,0
Wij hebben 2 magnetrons gehad, beide geven veel resonantie. Storend gebrom. Niet aan te raden wanneer men geen afgescheiden keuken heeft van woonruimte. Onafhankelijk monteur heeft vastgesteld dat geluiden niet kan worden hersteld.
Je moet bij ovenfuntie bij magnetron blijven staan om telkens de klep aan te drukken. Na aandrukken even geen gebrom maar probleem herhaalt zich.
Ook bij afkoelen.
Naar onze mening fabricagefout.

Pluspunten

  • Vormgeving

Minpunten

  • Ontdooi functie

Review criteria:

Voldoende
Onvoldoende
Voldoende
Onvoldoende
Officiele reactie van Atag 05-01-2021

Beste heer/mevrouw Garnaal,

Bedankt voor deze review. Vervelend om te lezen dat je ervaring met onze apparatuur zo teleurstellend is. Natuurlijk is het nooit onze bedoeling geweest om je dit gevoel te geven. Wij streven ernaar dat onze klanten veel plezier mogen beleven van onze apparatuur. Mochten we nog iets voor je kunnen betekenen dan horen we dat graag. Zo ja, zou je dan je adresgegevens willen mailen naar webcare@atagbenelux.com?

Met vriendelijke groet, Femke
Webcareteam ETNA

Reageer

zeer mooie vormgeving 20-11-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

???

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA CM941ZT

Algemene score

9,0
zeer mooie vormgeving, een zeer goede prijs / kwaliteits verhouding
Zeer gebruikers vriendelijk, na 10 minuten al een eitje koken
.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 23-11-2020

Beste heer/mevrouw,

Vriendelijk bedankt dat u de moeite hebt genomen om deze review te schrijven en wij vinden het fijn om te lezen dat deze combi magnetron zo goed bevalt. Veel plezier nog gewenst met deze aankoop.

Met vriendelijk groet, Claudia
Webcareteam ETNA.

Reageer

G Brandsma Ensing 28-09-2020
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Ruime Combi magnetron, eenvoudig te bedienen

Geschreven voor: ETNA CM941ZT

Algemene score

10,0
Ruime combimagnetron, waarin de gerechten gelijkmatig worden, ontdooit gegaard en gegratineerd. De bediening is goed uit te voeren. Deze magnetronoven van Etna heeft tal van verschillende mogelijkheden van ontdooien tot bakken, grillen en koken.
Bijgeleverde onderdelen zijn bv een glazen plateau en een oven-rek. Indien nodig kun je de veiligheids knop gebruiken zodat kinderen niet ongemerkt de oven kunnen openen.

Pluspunten

  • Gelijkmatige verdeling van warmte
  • Kinderbeveiliging

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 29-09-2020

Beste G Brandsma Ensing,

Bedankt voor deze mooie review en reviewscore! Hier zijn wij uiteraard erg blij mee. Fijn om te lezen dat de combimagnetron aan al je wensen voldoet.
Veel kook- en bakplezier!

Met vriendelijke groet, Femke
Webcareteam ETNA

Reageer

Jacqueline 20-08-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooie design combi, met veel verschillende functies!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA CM941RVS

Algemene score

9,0
Ik ben er heel blij mee! Ik gebruik mijn oven heel veel en met de vele verschillende functies, komen mijn baksel/ovenschotels/vis/vlees perfect uit de oven! Schoonmaken is ook super eenvoudig!
Het enige wat ik iets minder vindt, is de ovenwekker. Het is touchscreen, maar ik zou een draaiknop of gewoon toetsen handiger vinden. De touchscreen reageert soms niet heel goed en je moet lang blijven tikken als je lange baktijden hebt.

Pluspunten

  • vele functies
  • bakt / grilt gelijkmatig

Minpunten

  • liever geen touchscreen wekker

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Officiele reactie van Atag 21-08-2020

Beste Jacqueline,

Bedankt voor je mooie beoordeling en je feedback is erg welkom voor de toekomst. Fijn om te lezen dat deze combimagnetron in de basis zo goed bevalt en wij wensen je nog veel (bak) plezier toe.

Groet ,
Claudia
Webcare team ETNA.

Reageer

R en A 26-12-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fijne combi oven

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA CM941RVS

Algemene score

7,0
De oven heeft een eenvoudige bediening. De automatische schoonmaak functie (stoom) is echt een uitkomst.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 27-12-2019

Beste R en A,
Wat fijn om te lezen dat jullie zo tevreden zijn over de combi-magnetron met Hydrolyse ECO functie. .
Bedankt voor deze mooie review. Heel veel kook- en bakplezier!
Met vriendelijke groet, Femke
Webcareteam ETNA

Reageer

Adrie Winkelaar 07-09-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prettig te bedienen combi magnetron

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA CM941RVS

Algemene score

9,0
In combinatie met een nieuwe keuken deze combi magnetron uitgezocht. Hij werkt prima, levert de gewenste resultaten en is makkelijk te bedienen. Daarnaast is het rooster ook te gebruiken in de Etna oven.

Pluspunten

  • Makkelijk te bedienen
  • Levert het gewenste resultaat

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 09-09-2019

Geachte heer Winkelaar,
Wat fijn te lezen dat u zo blij bent met deze combi-magnetron van ETNA. We wensen u heel veel kook- en bak plezier toe. Met vriendelijke groet, Webcare Team ETNA Alice

Reageer