Siemens KI20RV20 - Reviews

Specificaties
Uitvoering
kastmodel
Energieklasse
A+
Inhoud koelruimte (netto)
181 liter

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 12 reviews die zijn achtergelaten voor de Siemens KI20RV20 op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,2

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Voldoende
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Siemens Inbouwkoelkast gewoon goed 19-07-2016
  • Product paar dagen in bezit

Siemens Inbouwkoelkast

Geschreven voor: Siemens KI20RV20

Algemene score

8,3
Prima koelkast. Overzichtelijk, mega stil, zuinig met energie en handig ingedeeld.Een ruim vak voor groente en fruit.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Joco 04-11-2018

Praktisch en Handig

Geschreven voor: Siemens KI20RV20

Algemene score

10,0
Weer een bijzondere koelkast van Siemens.
Geweldige ruimte en praktische indeling die je geheel naar eigen wens kan indelen. De heldere led-verlichting geeft goed zicht in je koelkast.
Zeer stil en goede constante koeling. Beter?...kan me niet voorstellen; zeker niet voor die prijs!
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Joco 27-10-2018

WEER SIEMENS

Geschreven voor: Siemens KI20RV20

Algemene score

10,0
Uiteindelijk toch weer uitgekomen bij Siemens. Een bijzonder mooie koelkast; zeer handige persoonlijke indelingen. Het led-lampje geeft een mooi helder licht zodat de gehele kast te bekijken is. Al met al: weer blij!!
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

hadi 31-05-2018

Mooi afgewerkt

Geschreven voor: Siemens KI20RV20

Algemene score

8,0
De oude koelkast vervangen door deze siemens.
Was makkelijk in te bouwen met een overzichtelijke handleiding.
Is bijna geruisloos.
Op de achterwand ontstond ijsvorming, dan weer waterdruppels, dat was bij de vorige koeler niet het geval.
Maar dit is normaal volgens de beschrijving.
Een week in bezit ben er tevreden mee.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

ja46wo 19-09-2017

Complimenten

Geschreven voor: Siemens KI20RV20

Algemene score

10,0
Koelkast die geleverd is voldoet aan al onze verwachtingen. De monteur die het ingebouwd heeft heeft dit perfect gedaan.
Een 100% vakman.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Fam. Bruin 08-11-2016
  • Product half jaar of langer in bezit

Koelt zeer goed, handige groentela bij beperkte draaicirkel

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens KI20RV20

Algemene score

9,0
Wij hebben de koelkast tegen de muur aan staan (de deur gaat ri de muur open), waardoor je de groentela normaliter niet uit de koelkast zou kunnen krijgen. Deze groentela heeft een specifieke vorm waardoor de draaicirkel anders is en we hem er alsnog heel gemakkelijk uit krijgen. Top dus! Verder koelt hij zeer goed en heeft hij voldoende planken.

Pluspunten

  • handige groentela bij beperkte draaicirkel
  • koelt zeer goed
  • veel planken

Minpunten

  • kan soms wat aanvriezen aan de achterkant

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Theo 22-06-2016
  • Product paar dagen in bezit

Super product

Geschreven voor: Siemens KI20RV20

Algemene score

9,3
Netjes afgewerkt en een zeer mooie en handige indeling. Eenvoudig schoon te houden als gevolg van de gebruikte materialen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

P van der Kooi 10-02-2016

Praktische koelkast

Geschreven voor: Siemens KI20RV20

Algemene score

8,0
Goed vormgegeven koelkast, veel variatie in hoogtes van de schappen mogelijk. Geen ijsvorming aan de achterzijde en zo goed als geluidsvrij. De koele zone zorgt voor lange houdbaarheid van de artikelen
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Ayse 21-11-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
Prima aparaat, doet zijn werk, ondanks een kleine formaat, best ruim inhoud. Wel geschikt voor kleine gezinnen, mist alleen diepvries lade

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peppie54 04-09-2015

Slecht

Geschreven voor: Siemens KI20RV20

Algemene score

2,0
Scharnier klopt niet.Daardoor sluit de deur niet, daardoor geen A+ maar een D of nog slechter.
Scharnier moeten buigen om deur sluitend te krijgen.Gelukkig ben ik een monteur werktuigbouw.Vraag mij af of alle scharnieren zo zijn.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Jan Mensink 11-08-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
Deze koelkast is zeer stil en rustig. De indeling van het koelgedeelte is uitstekend en zeer doordacht.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

RenéPeter 28-05-2015
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

8,3
Er zijn veel glazen planken, zodat je veel producten overzichtelijk kunt koelen.
De deur van de koelkast sluit makkelijk, je voelt als het ware dat hij dicht zit, zodat geen koelte verloren gaat.
De verlichting in de koelkast is ideaal
De groente/fruit lade is ruim en heeft een mooi design.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

J blom 25-04-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,3
Slaat niet vaak aan. Goede vak verdeling en genoeg keuze om te verdelen. Door hem op sta hoogte te laten plaatsen, verhoogt het gebruikersgemak. Temperatuur makkelijk te regelen. Genoeg hoogte in deur om 1,5 liter flessen te plaatsen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

gebruiker251 01-04-2015
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

5,5
Prima koeler.
groot nadeel: de binnenkant van de deur heeft een iets ronde vorm. Dit neemt veel kostbare ruimte in beslag.

Review criteria:

Goed
Slecht

Reageer

Frans breemerkamp 18-03-2015
  • Product maand in bezit

Algemene score

8,5
Prima koelkast.Degelijke glazen legborden.
Fijne grote vakken in de deur.
Koelt prima en is zeer stil.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Anniehhw 13-03-2015
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

9,0
Zeer mooi design ,en een rustig geluid.
En zeer makkelijk in gebruik en goede verlichting over de kookplaat.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

TazSec 11-12-2014
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

6,0
De rekjes in de deuropening zijn wat aan de lage kant. Regelmatig bij het openen van de deur vallen er dingen uit de rekjes.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende

Reageer

WiebeUtr 22-11-2014
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

8,3
Sinds enkele weken hebben we een prachtige nieuwe keuken, met alleen maar Siemens apparatuur.

De koelkast heeft ruim voldoende opbergmogelijkheden, is praktisch ingedeeld en biedt voldoende ruimte om zelf in te richten.

Daarnaast is de koelkast stil en heeft hij geen last van condens- of ijsvorming.

Voor mijn gevoel is de koelkast erg goed geïsoleerd, dit komt doordat we hem eigenlijk nooit horen.

We hebben er bewust voor gekozen om geen vriesvak of vrieslades te nemen. We zijn van mening dat een grote aparte vriezer in de berging efficiënter is voor ons gebruik.

Wij zijn er ontzettend tevreden mee en kunnen iedereen dan ook deze koelkast aanraden.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer