Liebherr IK 1920 - Reviews

Best Reviewed mei 2020 Liebherr IK 1920
Best Reviewed - mei 2020
Specificaties
Energieklasse
A++ energieklasse
Inhoud koelruimte
181 liter inhoud
Uitvoering
kastmodel koelkast
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 26 reviews die zijn achtergelaten voor de Liebherr IK 1920 op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,0

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Ingrid V 05-08-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi design

Ja, ik beveel dit product aan Deze review wordt nog gecontroleerd door Kieskeurig.nl
Geschreven voor: Liebherr IK 1920

Algemene score

9,0
Omdat onze vorige Liebherr-koelkast 19 jaar heeft gewerkt ook dit keer weer voor een Liebherr inbouwkoelkast gekozen.
Mooi design van binnen, stevige glazen planken.
Genoeg ruimte en een fijne bio-fresh lade om groente en fruit langer vers te houden.
Erg tevreden!

Pluspunten

  • Design
  • Geluidsarm

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wim Hendrik 27-07-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Ruime logisch ingedeelde koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr IK 1920

Algemene score

8,0
Opzoek naar een 102 cm hoge inbouw koelkast van top kwaliteit kwamen we uit bij de Liebherr IK1920-20. We hebben deze bij Bugetplan in Ridderkerk gekocht, top service en laagste prijs van Nederland. De installatie handleiding moet je goed lezen, opgelet, de afbeeldingen staan achterin het boekje, ipv voorin. Daar kwamen we later achter. De deur-op-deur montage ging goed (kijk wel op de afbeelding). De hanleiding moet herschreven worden, want de losse onderdelen komen niet meer overeen. Na ingebruikname hebben we het volgende geconstateerd: de indeling is perfect, je kunt veel producten kwijt. Twee verbeterpunten, het led licht is links in het midden geplaatst, en geeft te weinig licht, en als er iets voor staat dan is het donker in de koelkast. Tevens bij het koelen hoor je een brom, dat is echt jammer, dat had ik niet verwacht van deze kwaliteit koelkast. Vanwege de functionaliteit en degelijkheid een aanrader.

Pluspunten

  • Indeling
  • Degelijkheid
  • 7 jaar garantie

Minpunten

  • Led verlichting weing licht
  • Brom bij aanslaan
  • Gebruiksaanwijzing niet up-to-date

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Officiële reactie van Liebherr 29-07-2020

Beste meneer Hendrik, bedankt voor uw opmerking over de onjuiste informatie in de handleiding. We gaan dit controleren. Als het inderdaad zo is dat de handleiding niet correct is gaan we verzoeken of dit aangepast kan worden.

Reageer

Elisabeth 10-07-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Wat een koel feestje!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr IK 1920

Algemene score

10,0
Onze vorige koelkast begaf het, dus wij op zoek naar een vervangbare. Ons oog viel op Liebherr, vanwege de handige indeling van de plateaus, de geluidsarme decibels ( onze vorige koelkast gedroeg zich als een galopperende stoommachine telkens als hij aansloeg), de heldere verlichting en... het feit dat hij oprecht koelt! Bovendien is de verhouding prijs/kwaliteit prima in orde! Kortom: laat de zomer maar komen, de koelkast en wij staan er klaar voor!

Pluspunten

  • design
  • kwaliteit binnenwerk
  • indeling

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

AF de Jong 03-07-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Ruim met handige indeling

Geschreven voor: Liebherr IK 1920

Algemene score

9,0
Onze vorige koelkast was aan vervanging toe. We hebben gekozen voor deze Liebherr en zijn er erg blij mee: veel ruimte, handige indeling, goed verlicht en zeer solide materialen. Daarbij is het apparaat een stuk stiller dan onze vorige koelkast.

Pluspunten

  • ruimte
  • verstelbare indeling
  • stille werking
  • verlichting

Minpunten

  • niet de goedkoopste
  • geen signaal als deur te lang open staat

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Lenneke 28-06-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Super fijne koelkast!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr IK 1920

Algemene score

10,0
Hele fijne koelkast met genoeg ruimte!
Onderin 2 laden voor groente/ fruit.
Deze kun je met een schuifje open/ dicht zetten voor het gewenste vochtgehalte.
De planken kun je makkelijk verplaatsen, je hoeft deze er niet helemaal uit te halen.
Ook de plankjes in de deur zijn makkelijk te verplaatsen.
Helemaal makkelijk dat je 1 fles vast kunt zetten. Anders kan deze er makkelijk uitvallen als je de koelkast openmaakt. Dat is nu niet het geval.
Er zou iets meer licht in de koelkast mogen maar dat is natuurlijk voor het milieu zo afgesteld.
Wij zijn er hier heel blij mee!

Pluspunten

  • Genoeg ruimte
  • Kunt 1 fles vast zetten
  • Plankjes makkelijk in hoogte verstelbaar
  • Veilig glas
  • Fruit/ groente laden met vocht systeem

Minpunten

  • Mocht iets meer licht in zitten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Louis 14-06-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Geweldige afwerking

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr IK 1920

Algemene score

9,0
Al jaren hebben we een diepvriezer en voorheen ook een koelkast van Liebherr gehad. Tot nu toe hebben deze beide apparaten uitstekend gefunctioneerd. Ze zijn nooit uitgevallen. Verder zijn de Liebherr koel- en vrieskasten perfect afgewerkt. De kwaliteit pakt je. Als echte techneut kan ik deze koelkast van harte aanbevelen.

Pluspunten

  • Gebruikte materialen en afwerking
  • Inrichting en overzichtelijkheid koelkast
  • Geluidsnivo

Minpunten

  • Verlichting eenzijdig en mag zeker meer zijn
  • Deur valt open, blokkeerpen onvoldoende

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Van den Bogaart 20-05-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Super koelkast maakt bijna geen geluid

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr IK 1920

Algemene score

9,0
Ik heb de koelkast gekocht omdat ik een degelijke koelkast wilde
En vooral dat ik een koelkast wilde die weinig geluid maakt
En dat is bij deze het geval
Af en toe hoor je wat vloeistof lopen door de leidingen, maar dit hoor ik alleen als de koelkast open heb
Veel schappen enz

Pluspunten

  • Stil
  • Alle ruimte is benut

Minpunten

  • Deur sluit snel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jacques 08-05-2020
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Echt Liebherr!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr IK 1920

Algemene score

10,0
We hebben al jaren lang (20 jaar) een grote Liebherr koelkast, die we na onze verhuizing als tweede koelkast gebruiken. De nieuwe koelkast in onze complete keuken in het nieuwe huis heeft het al begeven na 15 jaar. Het lag dus voor de hand om nu weer een Liebherr te kopen.

Pluspunten

  • degelijk
  • overzichtelijk
  • veel ruimte in de deur
  • verstelbaar (laden en deuropslag)
  • gemakkelijk schoon te maken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J 07-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Stevige koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr IK 1920

Algemene score

10,0
Mooi degelijke luxe koelkast. Stevig materiaal zowel de glasplateaus als het flessenrek.
Groentelades fijn met vochtregeling. Dus al met al een super koelkast voor ons.

Pluspunten

  • Groentelade vochtregeling
  • Deelbaar legplateau

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wil evertz 04-05-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

koelkast zoals hij moet zijn goed

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr IK 1920

Algemene score

8,0
goede indeling sterke verlichting zuinig 7jaar garantie ,wil nooit meer BioFresh garandeert het perfecte klimaat voor een superlange versheid. Bij een temperatuur van net boven 0°C en een ideale luchtvochtigheid behouden groente en fruit, evenals vlees, vis en zuivelproducten hun gezonde vitaminen en smaak tot wel driemaal langer dan in het normale koeldeel.

Pluspunten

  • zuinig
  • stil

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lieke 28-04-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Verrassend ruim

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr IK 1920

Algemene score

8,0
Verrassend ruim gezien de afmeting, praktische groente bakken en geruisloos. Ik ben een Liebhebber! ;-)

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Jeanne 18-04-2020
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr IK 1920

Algemene score

9,0
Top product! alles is netjes en vooral ook degelijk, wij zijn er blij mee.
overal is over nagedacht, we kunnen erg veel kwijt door de slimme indeling, meer als dat we dachten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Poldi 09-04-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Stille inbouw koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr IK 1920

Algemene score

9,0
Ter vervaging van een 12 jaar oude Atag inbouw koelkast hebben we ten slotte voor de Liebherr IK1920-20 gekozen. Bij de keuze speelden de volgende zaken een rol:
machine moet 102 cm hoog zijn
stil (koelkast staat in open keuken)
Energieklasse A++ of hoger
De deur bevestiging het liefst sleepdeur model
Apparaat moet snel te leveren zijn
Bezorging was al de volgende dag. Jammer dat er geen monteur voor montage kon komen i.v.m. Covid 19.
Koelkast is zelf geplaatst en voldoet bovenmatig aan de verwachting.
Toch nog een kritische opmerking: de montage handleiding voor het inbouwen is heel cryptisch door middel van tekeningen. Het "lezen" van de tekeningen kostte mij veel tijd, maar uiteindelijk prima gelukt. Toch vind ik het een 9 waard.

Pluspunten

  • stil
  • zuinig
  • koelt tot 0 graden
  • niet zwaar

Minpunten

  • montage handleiding voor inbouw is cryptisch

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

RK 14-03-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Voelt zeer degelijk aan

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr IK 1920

Algemene score

9,0
Deze koelkast heb ik sinds kort in gebruik dus over de duurzaamheid kan ik nog niet zo veel zeggen al maak ik me daar geen zorgen over gezien de garantie periode en gelezen reviews. De koelkast voelt in elk geval zeer degelijk aan, is vrij stil en de plaatsing is redelijk eenvoudig met behulp van de handleiding en door Liebherr geplaatste instructie filmpjes op internet. Ook het aanzetten en instellen wijst zichzelf. Verder kan de koelkast goed naar eigen voorkeur worden ingedeeld.

Pluspunten

  • Installatie is redelijk eenvoudig
  • Voelt degelijk aan
  • Maakt vrijwel geen lawaai
  • In te delen naar eigen voorkeur

Minpunten

  • Nog geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Alfred 24-02-2020
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Liebherr koeler IK1920

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr IK 1920

Algemene score

10,0
We hebben deze koelkast gekocht, omdat je deze makkelijk zelf kunt bepalen welke indeling je wilt hebben en het materiaal voelde vele malen beter aan. De houders van kunststof in de deuren zijn van goede kwaliteit geen slappe kunststof, wat we wel bij andere merken tegenkwamen. Verder heb je 2 losse groente laden onderin, ook dit kun je bij andere merken niet meer krijgen, goede verlichting. Wij zouden deze koelkast zeker andere mensen aanraden.

Pluspunten

  • indeling van de koelkast zelf in te delen
  • 2 groente laden super
  • goede verlichting
  • top materiaal geen slappe kunststof

Minpunten

  • zijn er in mijn ogen niet

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marcel 27-01-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Degelijke koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr IK 1920

Algemene score

10,0
Degelijke koelkast met een solide afwerking. Ook de indeling is naar wens in te vullen, kortom geen moment spijt van onze aankoop.

Pluspunten

  • Indeling
  • Sluit perfect
  • Koelt snel, ook bij aanvullen van de koelkast

Minpunten

  • nog niet gevonden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jacques 19-01-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Gewoon degelijk

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr IK 1920

Algemene score

9,0
Ik heb al jarenlang een Liebherr in de berging staan. Die werkt nog steeds naar volle tevredenheid en ziet er uit als nieuw. Daarom heb ik nu een nieuwe inbouw Liebherr gekocht voor in de keuken. Hij is zuinig en gewoon degelijk. Alles is net even iets beter, sterker, praktischer en beter afgewerkt als de rest, terwijl hij niet eens zoveel duurder is. En dan nog eens 7 jaar garantie! De keus was zó gemaakt!

Pluspunten

  • zuinig
  • beter afgewerkt
  • gewoon degelijk
  • 7 jaar garantie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Horinees 16-01-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Degelijke koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr IK 1920

Algemene score

8,0
Na goede ervaringen met een vriezer van hetzelfde merk hebben we nu ook een koelkast van Liebherr gekocht nadat de oude koelkast (niet van Liebherr) na 8 jaar stuk ging. We hopen met de nieuwe op een wat langere periode. De indeling van de koelkast is makkelijk aan te passen ook een legplateau bestaat uit 2 delen en is in te klappen.

Pluspunten

  • Degelijke koelkast
  • Indeling aan te passen

Minpunten

  • geen apart rek voor liggende flessen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Samantha 09-01-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Heerlijk koud

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr IK 1920

Algemene score

8,0
Gekozen voor deze koelkast op aanraden van verkoper. Ruime koelkast. Indeling is zelf te bepalen. 1 glasplaat is gehalveerd zodat je deze 2 kan stapelen en je ook een karaf of hoge artikelen kan plaatsen.

Pluspunten

  • Ruim
  • Indeling zelf te bepalen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

formidable 21-12-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

koel en vries kasten

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr IK 1920

Algemene score

9,0
Zeer goede ervaring met Liebherr mijn derde koel en vries combinatie.
deze apparatuur om trots op te zijn . de koel vries combinatie werkt al 14 jaar perfect nu een nieuwe koelkast erbij en geen koel zorgen meer.

Pluspunten

  • zeer weinig geluid
  • zuinig in verbruik
  • goede indeling

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews