Liebherr IK 1920 - Reviews

Best Reviewed 2 keer mei 2020 Liebherr IK 1920
Best Reviewed - mei 2020
Specificaties
Energieklasse
A++ energieklasse
Inhoud koelruimte
181 liter inhoud
Uitvoering
kastmodel koelkast
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 38 reviews die zijn achtergelaten voor de Liebherr IK 1920 op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,1

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Monique-73 18-10-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Liebherr Ik 1920-20 Fijne energiezuinige koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr IK 1920

Algemene score

9,0
Mijn oude Bosch koelkast was na 22 jaar stuk gegaan. Op zoek naar een nieuwe kwamen we al snel uit bij deze Liebherr IK 1920-20. Deze was wel iets duurder, echter wij vonden de kwaliteit hoe de legplankjes en flessenhouders aanvoelden zeer degelijk t.o.v. andere koelkasten.
We hebben de koelkast nu enkele weken in gebruik. Het apparaat koelt zeer goed. Een stuk beter dan mijn vorige koelkast, echter die was ook 22 jaar oud.
Tevens zal deze ook een stuk energiezuiniger zijn. Deze is namelijk klasse A++ en mijn vorige was klasse C.
Wat mij nu wel al is opgevallen is dat mijn groenten en fruit echt veel langer vers blijven in deze koelkast en het drinken is ook echt koel.
We hebben de koelkast zelf ingebouwd. Hiervoor hadden iets langer de tijd nodig, aangezien we de handleiding niet altijd duidelijk vonden. We hebben dit opgelost door op YouTube een paar filmpjes hierover te bekijken. Hierna is het ons wel goed gelukt.
Dus het enige minpuntje wat ik zo kan bedenken is dat de handleiding om hem in te bouwen iets uitgebreider kan. Voor de rest super tevreden.

Pluspunten

  • maakt weinig geluid
  • koelt goed

Minpunten

  • inbouw handleiding kan uitgebreider

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ingrid V 05-08-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi design

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr IK 1920

Algemene score

9,0
Omdat onze vorige Liebherr-koelkast 19 jaar heeft gewerkt ook dit keer weer voor een Liebherr inbouwkoelkast gekozen.
Mooi design van binnen, stevige glazen planken.
Genoeg ruimte en een fijne bio-fresh lade om groente en fruit langer vers te houden.
Erg tevreden!

Pluspunten

  • Design
  • Geluidsarm

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wim 01-11-2020
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr IK 1920

Algemene score

10,0
Overzichtelijke indeling; helder licht; veel functionele ruimte.
Een fijne koelkast die ook nog eens energiezuinig is. Goede vervanging voor onze oude koelkast.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Monique Cafferata 20-10-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Lieberman koelkast inbouw

Geschreven voor: Liebherr IK 1920

Algemene score

10,0
Het is een overzichtelijke kleine koelkast met goede verdelingen. Mooi licht van binnen. Flessen staan goed en stevig vast. Goed schoon te maken en de meeste onderdelen kunnen in de vaatwasser.

Pluspunten

  • Licht
  • Goede koeling ventilerende groentela

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

H J Van Triest 14-10-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Super Cool

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr IK 1920

Algemene score

10,0
We zochten een inbouwkoelkast voor onze openkeuken die superstil en zuinig moest zijn.
Daarbij keken we ook naar de kwaliteit van het product met een flexibele indeling.
Uiteraard is de prijs ook erg belangrijk, maar kwaliteit, geluidsarm en zuinig met een flexibele indeling waren net iets belangrijker.

Pluspunten

  • Erg stil en zuinig.
  • Fijne indeling, goed instelbaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J.H.C. van den Elsen 21-09-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

variatie in verstelbaarheid

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr IK 1920

Algemene score

9,0
De uitleg en het advies wat we kregen van onze witgoedspecialist was mede de reden van onze aankoop van de koelkast.
De verstelbaarheid van indeling in zowel kast als deur spreekt ons erg aan.
Strakke, mooie, eenvoudige uitvoering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

B.W. 08-09-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

royale strak uitziende koeelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr IK 1920

Algemene score

9,0
Wederom een Liebherr koelkast gekocht ter vervanging van onze 15 jaar oude koelkast. Strak model, weinig of geen storende geluiden, goede indeling, dus prettig in het gebruik. Misschien iets aan de dure kant, maar kwaliteit kost nu eenmaal wat.

Pluspunten

  • strakke uitvoering
  • stil

Minpunten

  • misschien niet de goedkoopste

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Liebherr koeler IK1920-20 01-09-2020
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Goed functionerende Liebherr koeler

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr IK 1920

Algemene score

8,0
We zijn zeer tevreden met aanschaf van Liebherr koeler in onze keuken. Overzichtelijke koelkast met ruime opbergmogelijkheid. Degelijk en stevig uitgevoerd materiaal. Kortom: een koeler om jarenlang plezier van te hebben!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

HW 28-08-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Veel binnenruimte met dezelfde buitenmaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr IK 1920

Algemene score

9,0
Geweldig apparaat! Het is vooral fijn dat het bruikbare volume veel groter is dan onze vorige inbouwkoelkast, terwijl de laatste ook nog eens een stuk minder zuinig omsprong met elektriciteit (en maar 8 jaar meeging..)

Pluspunten

  • Ruim
  • Relatief zuinig

Minpunten

  • prijs

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Ruud van der Velden 25-08-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prachtige koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr IK 1920

Algemene score

9,0
Na 20 jaar koelkast kapot hebben nu voor Lieberherr gekozen fijne geluidloze koelkast koelt erg goed
En ook erg weinig stroom verbruik

Pluspunten

  • Geluidloos
  • Lekker snel iets koud zetten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans van der Dussen 23-08-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Nieuwe koelkast gekocht

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr IK 1920

Algemene score

9,0
Heeft al jaren lang ervaring met een Liebherr diepvrieskast en nog nooit problemen ondervonden van daar nu aanschaf een koelkast
gekocht bij plaatselijke dealer daar correct geholpen en netjes ingebouwd
en een goede verdeling in de koelkast

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marcel 19-08-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Geweldige indeling Koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr IK 1920

Algemene score

10,0
Ik zag deze koelkast in de winkel en was meteen verkocht. Wat een degelijke en in te delen zoals je zelf wil. Super Hier ga ik absoluut geen spijt van krijgen.

Pluspunten

  • Degelijk
  • Indeling zelf in te stellen
  • Super stil

Minpunten

  • Ik zou het niet weten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wim Hendrik 27-07-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Ruime logisch ingedeelde koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr IK 1920

Algemene score

8,0
Opzoek naar een 102 cm hoge inbouw koelkast van top kwaliteit kwamen we uit bij de Liebherr IK1920-20. We hebben deze bij Bugetplan in Ridderkerk gekocht, top service en laagste prijs van Nederland. De installatie handleiding moet je goed lezen, opgelet, de afbeeldingen staan achterin het boekje, ipv voorin. Daar kwamen we later achter. De deur-op-deur montage ging goed (kijk wel op de afbeelding). De hanleiding moet herschreven worden, want de losse onderdelen komen niet meer overeen. Na ingebruikname hebben we het volgende geconstateerd: de indeling is perfect, je kunt veel producten kwijt. Twee verbeterpunten, het led licht is links in het midden geplaatst, en geeft te weinig licht, en als er iets voor staat dan is het donker in de koelkast. Tevens bij het koelen hoor je een brom, dat is echt jammer, dat had ik niet verwacht van deze kwaliteit koelkast. Vanwege de functionaliteit en degelijkheid een aanrader.

Pluspunten

  • Indeling
  • Degelijkheid
  • 7 jaar garantie

Minpunten

  • Led verlichting weing licht
  • Brom bij aanslaan
  • Gebruiksaanwijzing niet up-to-date

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Officiële reactie van Liebherr 29-07-2020

Beste meneer Hendrik, bedankt voor uw opmerking over de onjuiste informatie in de handleiding. We gaan dit controleren. Als het inderdaad zo is dat de handleiding niet correct is gaan we verzoeken of dit aangepast kan worden.

Reageer

Elisabeth 10-07-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Wat een koel feestje!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr IK 1920

Algemene score

10,0
Onze vorige koelkast begaf het, dus wij op zoek naar een vervangbare. Ons oog viel op Liebherr, vanwege de handige indeling van de plateaus, de geluidsarme decibels ( onze vorige koelkast gedroeg zich als een galopperende stoommachine telkens als hij aansloeg), de heldere verlichting en... het feit dat hij oprecht koelt! Bovendien is de verhouding prijs/kwaliteit prima in orde! Kortom: laat de zomer maar komen, de koelkast en wij staan er klaar voor!

Pluspunten

  • design
  • kwaliteit binnenwerk
  • indeling

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

AF de Jong 03-07-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Ruim met handige indeling

Geschreven voor: Liebherr IK 1920

Algemene score

9,0
Onze vorige koelkast was aan vervanging toe. We hebben gekozen voor deze Liebherr en zijn er erg blij mee: veel ruimte, handige indeling, goed verlicht en zeer solide materialen. Daarbij is het apparaat een stuk stiller dan onze vorige koelkast.

Pluspunten

  • ruimte
  • verstelbare indeling
  • stille werking
  • verlichting

Minpunten

  • niet de goedkoopste
  • geen signaal als deur te lang open staat

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Lenneke 28-06-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Super fijne koelkast!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr IK 1920

Algemene score

10,0
Hele fijne koelkast met genoeg ruimte!
Onderin 2 laden voor groente/ fruit.
Deze kun je met een schuifje open/ dicht zetten voor het gewenste vochtgehalte.
De planken kun je makkelijk verplaatsen, je hoeft deze er niet helemaal uit te halen.
Ook de plankjes in de deur zijn makkelijk te verplaatsen.
Helemaal makkelijk dat je 1 fles vast kunt zetten. Anders kan deze er makkelijk uitvallen als je de koelkast openmaakt. Dat is nu niet het geval.
Er zou iets meer licht in de koelkast mogen maar dat is natuurlijk voor het milieu zo afgesteld.
Wij zijn er hier heel blij mee!

Pluspunten

  • Genoeg ruimte
  • Kunt 1 fles vast zetten
  • Plankjes makkelijk in hoogte verstelbaar
  • Veilig glas
  • Fruit/ groente laden met vocht systeem

Minpunten

  • Mocht iets meer licht in zitten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Louis 14-06-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Geweldige afwerking

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr IK 1920

Algemene score

9,0
Al jaren hebben we een diepvriezer en voorheen ook een koelkast van Liebherr gehad. Tot nu toe hebben deze beide apparaten uitstekend gefunctioneerd. Ze zijn nooit uitgevallen. Verder zijn de Liebherr koel- en vrieskasten perfect afgewerkt. De kwaliteit pakt je. Als echte techneut kan ik deze koelkast van harte aanbevelen.

Pluspunten

  • Gebruikte materialen en afwerking
  • Inrichting en overzichtelijkheid koelkast
  • Geluidsnivo

Minpunten

  • Verlichting eenzijdig en mag zeker meer zijn
  • Deur valt open, blokkeerpen onvoldoende

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Van den Bogaart 20-05-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Super koelkast maakt bijna geen geluid

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr IK 1920

Algemene score

9,0
Ik heb de koelkast gekocht omdat ik een degelijke koelkast wilde
En vooral dat ik een koelkast wilde die weinig geluid maakt
En dat is bij deze het geval
Af en toe hoor je wat vloeistof lopen door de leidingen, maar dit hoor ik alleen als de koelkast open heb
Veel schappen enz

Pluspunten

  • Stil
  • Alle ruimte is benut

Minpunten

  • Deur sluit snel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jacques 08-05-2020
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Echt Liebherr!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr IK 1920

Algemene score

10,0
We hebben al jaren lang (20 jaar) een grote Liebherr koelkast, die we na onze verhuizing als tweede koelkast gebruiken. De nieuwe koelkast in onze complete keuken in het nieuwe huis heeft het al begeven na 15 jaar. Het lag dus voor de hand om nu weer een Liebherr te kopen.

Pluspunten

  • degelijk
  • overzichtelijk
  • veel ruimte in de deur
  • verstelbaar (laden en deuropslag)
  • gemakkelijk schoon te maken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J 07-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Stevige koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr IK 1920

Algemene score

10,0
Mooi degelijke luxe koelkast. Stevig materiaal zowel de glasplateaus als het flessenrek.
Groentelades fijn met vochtregeling. Dus al met al een super koelkast voor ons.

Pluspunten

  • Groentelade vochtregeling
  • Deelbaar legplateau

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews