Liebherr IKP 1960 Premium - Reviews

Specificaties
Energieklasse
A+++ energieklasse
Inhoud koelruimte
181 liter inhoud
Uitvoering
kastmodel koelkast
Bekijk 1 andere uitvoering
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 13 reviews die zijn achtergelaten voor de Liebherr IKP 1960 Premium op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,3

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Nicolette 10-12-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Stille, zuinige mooie koelkast met veel inhoud

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr IKP 1960 Premium

Algemene score

9,0
De koelkast is stil, heeft een degelijk sluitsysteem, goede verlichting, veel plankjes, laadjes en vakjes om de gekoelde producten overzichtelijk op te slaan.
Bovenal heeft de koelkast veel inhoud: 181 liter! Er kan veel meer in dan in onze oude koelkast met dezelfde buitenmaten!

Pluspunten

  • inhoud
  • goede verlichting

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

th.van Doren 05-12-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

zeer betrouwbare koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr IKP 1960 Premium

Algemene score

8,0
Onze ervaring met deze koelkast(reeds de derde van ons) van dit merk is zeer positief en ook de desbetreffende service van de verkoper.

Pluspunten

  • betrouwbaar
  • lange levensduur

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Ria 29-10-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

inbouwkoelkast Liebherr IKP1960-61n

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr IKP 1960 Premium

Algemene score

10,0
Een ideale inbouwkoelkast met goede verdeling van de aanpasbare ruimte. In vergelijking met andere inbouwkoelkast van andere merken springt deze eruit vanwege de indeling , bedieningsgemak en functionaliteit. onze vorige Liebherr inbouwkoelkast was 15 jaar oud en gaf geen problemen. Deze hebben we pas 2 dagen, We gaan ervanuit dat deze ook weer jaren goed werkt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J. S. 29-10-2020
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Overzichtelijke koelkast, compact maar met ruime inhoud

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr IKP 1960 Premium

Algemene score

8,0
Fijne compacte koelkast, vooral de lade is een praktische toevoeging
Ondanks het formaat goed ingedeeld met daarnaast mogelijkheid om naar eigen inzicht te veranderen.

Pluspunten

  • Lade voor bv vleeswaren
  • verstelbare legplanken

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

R vd Pas 26-07-2020
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Gebruiks vriendelijk

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr IKP 1960 Premium

Algemene score

9,0
Koelkast IKP1960 is zelfsluitend, energiezuinig en mede door de fijne verlichting erg overzichtelijk in te delen.

Pluspunten

  • Geluidsarm
  • Energiezuinig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Ans 18-06-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi en overzichtelijk

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr IKP 1960 Premium

Algemene score

9,0
Nog even wachten op de aansluiting voor de "deurdranger" en dan is deze mooie ijskast zoals hij zou moeten zijn. Mooi, overzichtelijk, handig met de lade en schuifbakjes. Het is een luxe uitvoering waar dan ook een redelijk prijskaartje aan hangt maar dat is een keuze natuurlijk.

Pluspunten

  • luxe uitvoering
  • makkelijke bediening

Minpunten

  • nog niet kunnen ontdekken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fam. Kooi 24-04-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product getest

Kwaliteit.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr IKP 1960 Premium

Algemene score

10,0
Al jaren tevreden met het merk Liebherr. Voldoet altijd aan de verwachtingen.
De keuze van de recente koelkast was de energiezuinigheid en de hoge kwaliteit.
Ook is deze koelkast zeer stil (staat in de keuken).
De gekoelde producten ervaren blijvende kwaliteit.
Voor mij geen ander merk.

Pluspunten

  • Energiezuinig.
  • Zeer stil.
  • Hoge kwaliteit.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Martin vdk 05-03-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

liebhher ikp196060

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr IKP 1960 Premium

Algemene score

10,0
Ik heb deze koelkast genomen na eerst de siemens ki31rds40 te hebben aan geschaft.
En wat een verschil de laden bakjes in de deur zijn ruimer en er is meer ruimte in de koelkast alles is hoogwaardig afgewerkt en bovendien hij is super stillll!!!
kort om een super goede koelkast in tegenstelling van siemens die veel lawaai maakte met het in en uitschakelen van de compressor na beklag te hebben gemaakt bij siemens is er een monteur langs geweest die concludeerde dat de compressor vervangen moest worden. Na dat te hebben gedaan was er nog niets op gelost.
Toen er weer een monteur was langs geweest bleek dat siemens van het probleem afwist en er werd besloten een nieuwe koelkast te leveren na die te hebben geplaats bleef het probleem aan houden en siemens gaf aan niks meer voor ons te kunnen betekenen het product voldeed volgens hun; toen maar meteen over gestapt op de beste LIEBHERR dus. Als ik dan een minpuntje mag aan geven is dat op de foto van de liebhher niet goed te zien is hoe mooi deze koelkast van binnen is want dat is tie zeker.

Pluspunten

  • zeerruime koelkast
  • super stil

Reageer

Arja 02-02-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Stille koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr IKP 1960 Premium

Algemene score

9,0
Fijn, praktisch en mooie koelkast. De koelkast kun je naar eigen zin indelen wat heel fijn is. Ook een flessenrek gekocht, echt super!

Pluspunten

  • Stil
  • Ruimte
  • Overzichtelijk

Minpunten

  • Nog niet kunnen ontdekken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Juus 31-12-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

fijne indeling en vakjes

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr IKP 1960 Premium

Algemene score

9,0
Gekozen voor dit type inbouwkoelkast vanwege de heldere verlichting, fijne, flexibele indeling en extra laadjes en vakjes voor kleine losse items. Alles lekker overzichtelijk in deze zuinige koelkast.

Pluspunten

  • zuinig
  • stil in open keuken
  • fijne, flexibele indeling
  • verlichting voor s'nachts

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Sherry 25-10-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

SUPER COOL!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr IKP 1960 Premium

Algemene score

10,0
Grote inhoud, maar kleine buitenmaten. Muisstille koelkast. Koelt super snel. Erg handige indeling met vele verstel mogelijkheden. Voelt allemaal erg degelijk aan. Een betere zult u niet vinden.

Pluspunten

  • Grote inhoud, maar kleine buitenmaten.
  • Muisstil.
  • Koelt super snel.
  • Voelt allemaal erg degelijk aan.
  • Handige indeling.

Minpunten

  • Geen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

KJVH 22-08-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Stil en veel volume

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr IKP 1960 Premium

Algemene score

10,0
Na 26 jaar onze inbouwkoelkast (SMEG 191 liter) vervangen voor de beste vervanger op lange termijn. Deze koelkast is stil en bovendien de enige die m.b.t. de inhoud nauwelijks een verschil laat laat zien t.o.v. de oude koelkast. Dit komt o.a. door de goede indeling. Daarnaast is hij zeer zuinig.

Pluspunten

  • zeer stil en zuinig
  • veel volume

Minpunten

  • prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cor Klaassen 23-07-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

"Lieve Heer"....Geweldige apparatuur voor dit warme weer.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr IKP 1960 Premium

Algemene score

10,0
Ik heb al jaren een "Liebherr" Diepvrieskast en die werkt perfect. Nu was ik toe aan een inbouw koelkast en de keuze stond al snel vast. Het zou en moest een Liebherr zijn. Het werd de "IKP 1960 Premium" . Nu een week in huis en ik ben meer als tevreden met dit apparaat. Prijs/Kwaliteit is perfect. Kost wat maar dan heb je ook echt iets geweldigs in huis. Wederom een perfecte aankoop van Liebherr.

Pluspunten

  • veel indelingen mogelijk
  • Deur sluit perfect met het SoftSystem
  • Prachtige verlichting

Minpunten

  • Geen
  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer