Siemens KI20RV63 - Reviews

Specificaties
Energieklasse
A++ energieklasse
Inhoud koelruimte
181 liter inhoud
Uitvoering
kastmodel koelkast

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 2 reviews die zijn achtergelaten voor de Siemens KI20RV63 op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,0

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Goed
  • Voldoende

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Sfeervolle koelkast 31-10-2019

Mooi laag en toch ruim

Geschreven voor: Siemens KI20RV63

Algemene score

10,0
Handige koelkast die ik gebruik om de huiskamer sfeer te behouden [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Ton P 21-07-2019

Ruime koelkast met handige indeling.

Geschreven voor: Siemens KI20RV63

Algemene score

10,0
De koelkast is ruim en heeft een goede/handige indeling. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Joyce91 09-07-2019

Voldoende ruimte

Geschreven voor: Siemens KI20RV63

Algemene score

10,0
Ik ben er zeer tevreden mee! Er is voldoende opberg ruimte en hij koelt super goed! Ook is hij erg stil.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

prmeems 08-05-2019

goede indeling

Geschreven voor: Siemens KI20RV63

Algemene score

10,0
Het is moeilijk om hier een goed oordeel over te geven. Het doet zeer goed. Maar omdat wij een grotere gewend zijn is het wel even wennen .
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Ben Plate 06-06-2018

Zeer fijne, degelijke en mooie Koelkast

Geschreven voor: Siemens KI20RV63

Algemene score

10,0
We hebben vorige maand een nieuwe keuken laten plaatsen met alle apparatuur van Siemens omdat onze vorige aangeschafte keuken ook alle Siemens apparatuur had en wij daar zeer tevreden over waren.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

tjitse13 13-05-2018

fijne overzichtelijke koelkast

Geschreven voor: Siemens KI20RV63

Algemene score

10,0
Goede fijne koelkast.
Mooie opstelling, overzichtelijk.
Koelt zeer goed.
Fijne prijs kwaliteit verhouding
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

I. 28-03-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Ruime koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens KI20RV63

Algemene score

9,0
Ruime koelkast met veel glazen planken en grote groentelade onderin. Ook het wijnrek is erg handig!
Maakt weinig geluid.

Pluspunten

  • Wijnrek

Minpunten

  • ...

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Pieter Buitelaar 18-01-2018

Goed formaat en mooi design

Geschreven voor: Siemens KI20RV63

Algemene score

10,0
Paar maanden geleden gekocht en bevalt goed, stil energie zuinig en strakke inrichting in de koelkast
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

wkek 12-05-2017

Geweldige indeling vooral voor flessen.

Geschreven voor: Siemens KI20RV63

Algemene score

8,0
Ik heb dit product gekocht bij onze nieuwe keuken ,en ben zeer tevreden.een mooi apparaat met vele mogelijkheden om in te delen.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

S.J.M. van Amersfoort 21-08-2016
  • Product paar maanden in bezit

Fijne koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens KI20RV63

Algemene score

9,0
Heerlijke fijne ruime koelkast. Bijzonder is de groentelade, deze kan heel gemakkelijke uitgenomen worden. 1 minpuntje: er ontbreekt een afscherming bovenop de flessenrekken aan de deur. In mijn vorige koelkast zaten die er wel op, waardoor de flessen er niet uit konden vallen bij het openen/sluiten van de deur. Nu moet je hiermee rekening mee houden. Maar voor de rest een prima koelkast.

Pluspunten

  • helder overzichtelijk
  • uitneembare groentelade

Minpunten

  • rail boven flessenrek

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer