Siemens KI34VX21 - Reviews

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 9 reviews die zijn achtergelaten voor de Siemens KI34VX21 op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,3

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

M. K. 19-08-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Overzichtelijke fijne koel-vries combinatie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens KI34VX21

Algemene score

8,0
Dit is een fijn product, ik gebruik de koelkast sinds enkele weken. Hij houdt goed koel en heeft een mooi design. De indeling is handig, genoeg vakjes en bakjes. Fijn dat het rek voor drankjes ook verplaatst kan worden. Ook zijn de onderdelen erg stevig. Enige nadeel, de groentelade is vanwege het design rond aan de achterste hoeken, daardoor wordt er minder ruimte benut dan zou kunnen. Mooi voor het design, maar onhandig in gebruik.

Pluspunten

  • Overzichtelijk
  • Handige bakjes en vakjes

Minpunten

  • Onderste groentelade is onhandig
  • Geen ijsblokjeslade in de diepvries.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Robin 15-07-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prima eerste indruk

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens KI34VX21

Algemene score

8,0
Inbegrepen bij een pakket Siemens apparaten en nu 2 weken in gebruik. Is stil, ruim, breed opgezet. Vriesgedeelte ook groot genoeg. Led verlichting. Niks op aan te merken

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Aheidari 23-06-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

simpel maar functionele koelkast

Geschreven voor: Siemens KI34VX21

Algemene score

8,0
Leuk en simpel inbouw koelkast en vriezer. iets teveel rekjes waardoor je een weg moet halen om de pannen in te krijgen. voor de rest leuk bakjes die dicht gaan om naren geuren tegen te gaan. verder een koelzone bakje voor kaas en geopend vlees.

Pluspunten

  • simpel en strak ontwerp
  • plek voor flessen
  • koelzone
  • bakjes voor geuren te voorkomen
  • super stil!

Minpunten

  • teveel rekjes. zelf eentje weg gehaald

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Joey 29-10-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Ruim en milieuvriendelijk

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens KI34VX21

Algemene score

9,0
Deze koelvriescombinatie is ruim, en idealiter voor twee mensen die graag in bulk koken en eten bewaren (om verspilling te voorkomen). Daarnaast is dit apparaat ook erg milieuvriendelijk. Dit scheelt in energiekosten en in het milieu. Tot slot kwamen er handige accessoires bij, zoals afgedekte ijsklont-vormpjes, eihouders e.d.

Pluspunten

  • Milieuvriendelijk
  • Ruim
  • Handige accessoires

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Mariska 02-09-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Ruime koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens KI34VX21

Algemene score

8,0
Ruime koelkast, genoeg plaats voor alle spullen. We hebben wel het flessenrek verwijderd omdat dat teveel ruimte in beslag neemt en onhandig is.

Pluspunten

  • Grote koelkast

Minpunten

  • Flessenrek

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Sanne 06-08-2019
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Grote koel/vriescombinatie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens KI34VX21

Algemene score

10,0
Voor dit product gekozen, omdat wij graag inbouwapparatuur wilde in de keuken. Deze koel/vriescombinatie hebben wij achter 2 deurtjes geplaatst. 1 voor de vriezer en 1 voor de koelkast, zo kan je afzonderlijk de delen openen. De koelkast is ruim en het lichtje voorziet de gehele koelkast van voldoende licht. De vriezer bestaat uit 2 grote vakken en 1 kleiner vak.

Pluspunten

  • Koelkast - genoeg ruimte om alles koel te houden
  • Hoog en groot

Minpunten

  • In te stellen graden gaan niet per cijfer

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

S 21-05-2019
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

inbouw koelkast

Geschreven voor: Siemens KI34VX21

Algemene score

8,0
Hele fijne koelkast, we hebben er 2, dezelfde, beiden met koel/ vries en inbouw. Super tevreden. Geen geluid en goeie temp.

Pluspunten

  • veel ruimte
  • geen geluid

Minpunten

  • heb er geen
  • geen minpunten verder

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

T 21-09-2017
  • Product paar weken in bezit

Koelvriescombinatie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens KI34VX21

Algemene score

8,0
Een fijne combinatie. Makkelijk voor de flessen plat te leggen.
Laden beetje klein. Maar in totaliteit fijne combinatie.

Pluspunten

  • Flessen plat
  • Vleeswarenbakje

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Steven 14-08-2016
  • Product paar weken in bezit

Prettige ijskast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens KI34VX21

Algemene score

8,0
Prettige ijskast. Niet te horen en zeer ruim koel en vriesgedeelte. Wel wat overmatige condensatie aan de achterkant van het koelgedeelte.

Pluspunten

  • Ruim
  • Zeer stil

Minpunten

  • Condensatie koelgedeelte

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer