Bosch KIV34A51 - Reviews

Laagste prijzen
Specificaties
Uitvoering
upside-down / koelvriescombinatie
Energieklasse
A+
Inhoud koelruimte (netto)
205 liter
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 7 reviews geschreven op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

6,8

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Onvoldoende

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

wvtoledo 22-10-2016

Goede koelvries, gare scharnieren

Algemene score

2,0
Fijne koelkast in gebruik, inmiddels is er nu 4 keer een scharnier kapot gegaan, waardoor de deur niet meer sluit. :-(
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.nl

Reageer

Johanna 08-04-2016

Prima koelkast!

Algemene score

10,0
Fijne inbouwkoelkast. Prettig dat je de indeling kan aanpassen aan eigen behoefte. Lekkere grote groentelade
Makkelijk schoon te houden.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.nl

Reageer

FransSchadevanWestrum 31-01-2014

Voldoet uitstekend en goed overzichtelij

Algemene score

10,0
voldoende ruimte in zowel het koel- als het vriesgedeelte. Goed overzichtelijke indeling, werkt geruisloos en voldoet volkomen aan de verwachting
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.nl

Reageer

John Halvemaan 16-06-2013 Product jaar of meer in bezit

Algemene score

6,0
Op het eerste gezicht een prima koelkast. Echter moest er na 2 maanden al een monteur langskomen om een opvalllend, aanhoudend getik in de vriezer te verhelpen. Heel nette service, dat wel. Helaas is het getik na anderhalf jaar weer teruggekomen. Bovendien moet nu, na 2 jaar, een defect scharnier vervangen worden. Van Bosch had ik toch echt betere kwaliteit verwacht.

Review criteria:

Goed
Goed
Slecht
Officiele reactie van Bosch 17-06-2013

Beste John Halvemaan,

Vervelend om te lezen dat uw Bosch KIV34A51 problemen geeft. Wij willen u vragen via het contact center een service afspraak te maken zodat we een passende oplossing kunnen vinden. Een afspraak kunt u maken per telefoon via nummer 088 424 4010, of via de website www.bosch-home.nl.

Met vriendelijke groet,
S. Mos
Productadviseur Bosch

John Halvemaan 11-08-2013

Update: Een korte google actie levert al gauw links op van Radar en Kassa, waarin te lezen is dat de scharnieren een bekend euvel zijn en dat monteurs deze op grote schaal aan het vervangen zijn. Interresant feit: Een week na het plaatsen van bovenstaande review is ook een tweede scharnier stuk gegaan. In het voordeel van Bosch kan ik echter wel melden dat, na contact opgenomen te hebben met hun servicedesk, voor beide sets kapotte scharnieren, vrij vlot kostenloos vervangende onderdelen toegestuurd zijn onder een zgn. coulance regeling, mits ik het (laten) vervangen van de scharnieren zelf zou regelen.

Reageer

Keukenkampioen 03-08-2012 Product paar dagen in bezit

Algemene score

5,3
Deze koel/vries combinatie leek bij het uitzoeken van de keuken een prima keuze. Groot nadeel is dat de schanieren in 3 jaar tijd al 2 keer vervangen zijn. Aan coulance doet Bosch niet dus de volgende keer gaan we voor een ander merk.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Slecht

Reageer

oude rengerink 06-04-2012 Product jaar of meer in bezit

Algemene score

6,7
Hebben nu deze koelkast kis34a51 3 jaar in gebruik
Het nadeel van deze koelkast dat we elke keer de scharnieren kapot gaan.
En deze worden niet vergoed door bosch
in de scharnier zit een veer die kapot gaat.

dhr oude rengerink

Review criteria:

Goed
Goed
Onvoldoende

Reageer

znngwr 27-07-2009 Product kwartaal in bezit

Algemene score

9,0
Hartstikke prima koelkast van Bosch, zoals ik ook gewend ben van dit merk.

Ontzettend stil. Handige indeling. Vooral het kleine bakje dat onder een plank gehangen kan worden gebruik ik graag. Ja. Heel tevreden met deze koelkast.

Vreemd genoeg heeft Kieskeurig geen specs bij deze koelkast geplaatst, terwijl die toch bekend zijn. Zie:
http://www.bosch-home.nl/producten/koelen-en-vriezen/koel-vrieskasten-inbouw/KIV34A51.html

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer