Siemens KI86NVF30 - Reviews

Specificaties
Energieklasse
A++
Inhoud koelruimte (netto)
188 liter
Type/soort
koelkast-vriezer

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 10 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

7,5

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Jeanet 03-10-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Siemens Koelkast

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Inbouw koelkast / diepvries, helaas kan je de temperatuur niet apart regelen voor de koelkast en diepvries. Ook zijn de lades in de diepvries niet praktisch naar mijn inzien. Koelkast heeft verder wel een goede indeling.

Pluspunten

  • No Frost diepvries

Minpunten

  • Je kan de temperatuur niet apart regelen.
  • de grote lade in diepvries is onpraktisch
Geschreven voor: Siemens KI86NVF30

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

R.Kuijken 28-05-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Compressor maakt veel herrie

Algemene score

4,0
Afgelopen Januari is de koelkast geplaatst. Helaas maakt deze koel en vries combinatie erg veel herrie. Onze vaatwasser is muisstil en de koelkast hoor je. Dit ligt volgens Siemens aan het no frost systeem. Altijd erg tevreden over Siemens geweest maar dit product raad ik ten alle tijden af!

Pluspunten

  • Koelt goed

Minpunten

  • Herrie
  • Slechte kwaliteit compressor
Geschreven voor: Siemens KI86NVF30

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

robw1882 07-01-2018

gebruiksvriendelijke koelkast/vriezer

Algemene score

10,0
Voor onze nieuwe keuken hebben wij een koel/vries combi gekocht van Siemens en zijn erg tevreden over het gebruiksgemak. Er komt geen ijs in de vriezer en er is genoeg ruimte. De koelkast maakt vrijwel geen lawaai en ook hier is genoeg ruimte.
Geschreven voor: Siemens KI86NVF30
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Esther de kok 09-07-2017

Top koelkast

Algemene score

10,0
Fijne verlichting, zeer prettig dat de eerste diepvrieslade heel hoog is, hierdoor passen er 2 broden op elkaar en kun je er in de eerste la al 6 broden kwijt.
Flessenrekje eruit te halen en dan heb je een extra legplank.
Geschreven voor: Siemens KI86NVF30
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Egbert 08-04-2017
  • Product paar dagen in bezit

Ruime koelvriescombinatie, nooit meer ontdooien

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Goede ruime koel/vries combinatie. Zeker met de no frost optie. Makkelijk te bedienen en mooi met LED verlichting. Handig met doorzichtige bakken. Zeker geen storend geluid, ik had alleen gedacht dat die nog stiller zou zijn.

Pluspunten

  • Nooit meer ontdooien
  • Koelt prima

Minpunten

  • Toch iets minder stil dan gedacht
Geschreven voor: Siemens KI86NVF30

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Willy van etten 28-12-2016
  • Product paar maanden in bezit

mooi vorm gegeven

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Mooie ruime koelst en aparte vries gedeelte.
Goed in te delen en veel ruimte.
fijne IES la voor groenten en fruit.
In vries gedeelte handige lade voor producten
Geschreven voor: Siemens KI86NVF30

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Sander 01-12-2016
  • Product paar weken in bezit

Zeer ruime koelkast

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Een hele fijne koelkast met goede verlichting.
De koelkast is heel stil en ruim. Ideaal vriesvak met ideale stevige lades.
Geschreven voor: Siemens KI86NVF30

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ciska 24-07-2016
  • Product paar weken in bezit

Koel/vriescombinatie

Algemene score

8,0
Gebruiksvriendelijke koel/vries combinatie en het is ideaal dat je hem niet meer hoeft te ontdooien.De koel/vries combinatie is zeer stil en zou erg energiezuinig moeten zijn maar omdat echt te beoordelen heb ik hem nog te kort.Het display is ook duidelijk.De super stand is ideaal voor invriezen en handig dat het zichzelf weer uitschakelt voor als je het zelf vergeet.Het alarm vind ik niet echt nodig maarja het zit er nu eenmaal op. Dus prima combinatie en ik hoop er lang plezier van te hebben.
Geschreven voor: Siemens KI86NVF30

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

doityourselve 22-07-2016

Stille, uitstekend koelende koelkast

Algemene score

10,0
In gebruik sinds 5 weken.
De koelkast is bijna geruisloos, koelt erg goed en heeft een hele handige indeling
Geschreven voor: Siemens KI86NVF30
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

MiekeP 13-12-2015

Blij!

Algemene score

10,0
Ruime koelkast op ooghoogte. Je kan duidelijk zien waar wat ligt. De waarschuwende pieptoon die aangeeft dat de deur openstaat is handig
Geschreven voor: Siemens KI86NVF30
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer