Bosch KIR31AD40 - Reviews

Specificaties
Energieklasse
A+++
Inhoud koelruimte (netto)
172 liter
Kleur(en)
wit

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 5 reviews die zijn achtergelaten voor de Bosch KIR31AD40 op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,6

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Alain 05-10-2018

Super stil en zeer zuinig maar beperkte inhoud

Geschreven voor: Bosch KIR31AD40

Algemene score

8,0
Deze koelkast eind 2014 besteld ter vervanging van de oude Bosch die nog prima functioneerde maar een aardige stroomgebruiker was (17 jaar oud). De KIR31AD40 daarentegen is zeer zuinig en super stil (we horen hem niet aanslaan of in rust gaan!) maar een groot nadeel dat we ons vooraf niet gerealiseerd hebben is de veel kleinere inhoud. Dit natuurlijk als gevolg van de extra isolatie die je eigenlijk zou moeten compenseren met een grotere koelkast echter past deze niet in de nis van de inbouwkeuken :-(
Wat verder nog het vermelden waard is betreft het koelvermogen, hij staat op '2' en de produkten zijn bijna ijskoud!
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Nozem 25-01-2018

Mijn eerste was een Bosch, mijn tweede was anders

Geschreven voor: Bosch KIR31AD40

Algemene score

10,0
Wat kan je nu vertellen over een koelkast? Elke koelkast fabrikant maakt in grote lijnen een zelfde produkt die ook het zelfde koude kunstje doet. Maar wanneer je wat meer gaat verdiepen in de koelkast, dan komen er wel degelijk belangrijke verschillen naar voren. Koelen doen ze allemaal, maar wel met een ander energie verbruik het gebruik van matarialen met een ander gebruik en gevoel ervaring. Op al de genoemde verschillen ervaar je dat Bosch over zijn zaken heeft nagedacht en toegepast in uitvoering. Bosch heeft voor het interieur hoofdzakelijk glas gebruikt dit is zeer goed schoon te houden en houdt geen geuren vast, de kast is makkelijk schoon te houden het ziet en voelt zeer luxe. Mijn eerste eigen koelkast was van Bosch en is met een keuken renovatie vervangen door een ander merk, mijn bederfelijk goed dragend op draadijzer en plastic plankjes, licht plaat werk, een gehorige motor en oké de aanschaf prijs was wat lager en het verbruik een heel stukkie hoger, maar alles went. totdat er weer een Bosch staat die fluisterend je op het hoogste niveau bediend.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Fenno 31-07-2017
  • Product paar weken in bezit

Stille koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch KIR31AD40

Algemene score

8,0
Fijne koelkast. Maakt bijna geen geluid. Hij heeft een prettige led-verlichting. Ruimte helemaal naar eigen inzicht te verdelen.

Pluspunten

  • zuinig
  • stil

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Ria 06-01-2017
  • Product paar weken in bezit

Koeler KIR31AD40

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch KIR31AD40

Algemene score

9,0
Moderne uitstekend uitgevoerde en energiezuinige koeler met een simpel in te stellen digitaal venster en een zeer fijn uitgevoerde indeling

Pluspunten

  • Energie zuinig A+++
  • Simpel in te stellen
  • Logische indeling
  • Strak uitgevoerd

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

willem 23-12-2016
  • Product paar dagen in bezit

Energiezuinig koelen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch KIR31AD40

Algemene score

9,0
Mooi uitgevoerde en kwalitatief goede koelkast met uitgebreide functies die ook nog eens energiezuinig is

Pluspunten

  • A merk
  • Energiezuinig
  • compleet product

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Vincent6882 30-08-2016
  • Product paar weken in bezit

Zuinig, stil, prachtig design

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch KIR31AD40

Algemene score

9,0
Mooie, stille en zuinige koelkast. Erg ruim en vele opberg mogelijkheden. Ook de speciale groentebak werkt top.
Makkelijke en duidelijke bediening.
Een echte aanrader, je betaald wel een aardig bedrag maar hebt daarvoor ook veel koelkast.

Pluspunten

  • Stil
  • Zuinig
  • Ruim
  • Led verlichting
  • Makkelijke bediening

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ans Schraven 29-12-2015

mooie indeling met mooie afwerking

Geschreven voor: Bosch KIR31AD40

Algemene score

8,0
Ziet er mooi uit van binnen en is keurig afgewerkt.
Koelt goed, maakt weinig / geen geluid.
Mooie glasplaten, makkelijk schoon te houden. Ik heb hem nog maar een dag of 10.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

LvE 01-09-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,0
Prima koelkast met een handige groenten lade die de alle producten langer vers houdt.
Mooie afwerking en simpele bediening.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

NelsoN14 03-08-2016

Prima vriezer!

Geschreven voor: Bosch KIR31AD40

Algemene score

10,0
Onze oude vriezer was niet stuk, maar verbruikte teveel stroom. Vandaar de nieuwe aankoop. Scheelt écht veel in gebruik! Prima vriezer.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer