Liebherr IRSf 3900 Pure - Reviews

Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 24 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Liebherr IRSf 3900 Pure op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,0

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

r**n@g**l.com 28-01-2023
  • Product gekocht

Bevalt erg goed

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr IRSf 3900 Pure

Algemene score

10,0
Perfecte koeler, al jaren een tevreden klant van liebherr een goede service

Reageer

o**d@z**o.nl 07-01-2023
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede service en energiezuinig

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr IRSf 3900 Pure

Algemene score

9,0
Goede en snelle service bij EP Faarts in Valkenburg. Goede uitleg gekregen.
Heel tevreden met onze nieuwe koel-vriescombinatie van Liebherr.
Voldoende ruimte en de flexibele lades en bakjes zijn een mooi voordeel.
Energiezuiniger dan onze vorige combinatie.

Pluspunten

  • Meer vrieslades dan meestel koel-vriescombinaties
  • Flexibele bakken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Lusdonk 31-12-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Perfectie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr IRSf 3900 Pure

Algemene score

10,0
Liebherr staat garant voor perfectie.
Makkelijk in te stellen en kwaliteit uitstraling.

Pluspunten

  • Goede Kwaliteit
  • Mooie Uitstraling
  • Makkelijk instelbaar

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

f**s@h**e.nl 23-12-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Bevalt goed

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr IRSf 3900 Pure

Algemene score

8,0
Vervanging oude 40 jarige Liebherr koeler wegens energie verbruik.
Deze is zuiniger en via een App in te stellen .
betere temparatuur regeling .

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Harrie 20-09-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Voldeed aan verwachtingen.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr IRSf 3900 Pure

Algemene score

8,0
Fijne koelkast. Duidelijke display. Gaat piepje als de deur te lang openstaat. Fijne indeling.In het verleden ook goede ervaringen met Liebherr. (Vrieskast)

Pluspunten

  • Duidelijke display
  • Maakt weinig herrie
  • goeie kwaliteit

Minpunten

  • Energieklasse F
  • duur in aanschaf

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Fam. B. Duinkerken 07-09-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Onze nieuwe Liebherr koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr IRSf 3900 Pure

Algemene score

8,0
Vandaag de Lieberman koelkast ontvangen. Mooi op tijd bezorgd. Het is een inbouw koelkast. Zelf ingebouwd. De inbouw beschrijving is duidelijk en overzichtelijk. Prima om gemakkelijk zelf in te bouwen. Het ging super en goed. Daarna de koelkast aan gesloten op de stroom voorziening. Hij werkt heel goed, makkelijke bediening en doet waarvoor hij bedoeld is. Economisch in gebruik. Mooi ruim van binnen, en een hele mooie indeling. Wij zijn er heel blij mee.

Pluspunten

  • Inbouw beschrijving duidelijk
  • Mooi design
  • Ruim van binnen
  • Makkelijk schoon te houden

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

s**r@o**k.com 25-08-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Uitstekend

Geschreven voor: Liebherr IRSf 3900 Pure

Algemene score

10,0
Prima apparaat, mooie indeling, helder licht, makkelijk en gebruik s vriendelijke bediening.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

John& Pauline 23-08-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Very pleased!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr IRSf 3900 Pure

Algemene score

9,0
Bought this in-built fridge and freezer after considering several options. It feels reassuringly solid opening the doors and drawers-very happy so far. The 2 standard plus 5 years extra guarantee is a great additional feature too. The 8 is purely because we still have to get used to the bright white light of the fridge!

Pluspunten

  • Quiet
  • Lots of useful settings
  • God use of space

Minpunten

  • Bright fridge light!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

n**l@h**l.com 10-08-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede inbouw koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr IRSf 3900 Pure

Algemene score

9,0
Op aanraden van de verkoper van de winkel hebben wij dit apparaat gekocht. Onbreekbaar glas, flexibele bakjes in de deur, 7 jaar garantie.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

p**s@k**l.nl 07-08-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr IRSf 3900 Pure

Algemene score

8,0
Fijne koelkast, is alleen jammer dat de deur veel ruimte van de koelkast gebruikt

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

adclaassen@hotmail.com 06-07-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Kwaliteit en levensduur ..Top.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr IRSf 3900 Pure

Algemene score

10,0
Weer een Liebherr aangeschaft onze oude is 35 jaar meegegaan zonder problemen .
Dus was de keuze niet zo moeilijk .kwaliteit top ..

Pluspunten

  • Koelt goed en zuinig stroom.
  • Eenvoudige afstelling

Minpunten

  • Geen
  • Geen

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

h**u@l**e.nl 12-05-2022
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Zeker een aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr IRSf 3900 Pure

Algemene score

7,0
Ik heb voor een Liebherr koelkast gekozen omdat ik sowieso al veel goede dingen heb gehoord over het merk.
Ik ben er best wel blij mee met deze inbouwkoelkast , omdat wij deze in onze bijkeuken hebben staan waar in de zomer wat warmer is en in de winter juist iets kouder is wat vergelijkbaar is in de garage.
Een Liebherr koelkast lijkt mij hier heel geschikt voor . Dus heel blij ermee tot nu toe!

Pluspunten

  • Stil , weinig geluid
  • Geeft aan als het te lang open staat
  • Duidelijk leesbaar display

Minpunten

  • bebepaalde model is aan de kleine kant qua inhoud

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed

Reageer

LV 04-05-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Super koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr IRSf 3900 Pure

Algemene score

10,0
Onze oude koelkast was aan vervanging toe. Wij hebben reeds 3 vriezers en 1 koelkast van Liebherr. De prijs van deze koelkast viel is wat meer dan van andere merken. Daarentegen krijg je er zoveel voor terug. Degelijk, netjes en vooral de werking is simpel. Geen toeters en bellen maar aan en gaan met die banaan. Koelen het geen waar we hem voor hebben.

Pluspunten

  • Simpel
  • Degelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

p**h@h**l.com 21-04-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede kwaliteit

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr IRSf 3900 Pure

Algemene score

8,0
De koelkast is heel erg stil en koelt goed. Ik ben heel erg tevreden, het is hele goede kwaliteit.
Ook het piepje als je de deur per ongeluk open laat staan vind ik een luxe.

Pluspunten

  • Stil
  • Koelt goed
  • Geluid bij deur langer open

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hwg 12-04-2022
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

positief apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr IRSf 3900 Pure

Algemene score

8,0
Prima inbouw koelkast. Echter de motor maakt wat geluid als de gewenste koeltemperatuur moet bereikt worden. Als de koelkast een paar keer geopend is geweest.

Pluspunten

  • goede display duidelijk afleesbaar
  • makkelijk schoon te houden.
  • energie zuinig

Minpunten

  • men moet even wennen aan geluid motor

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kees de Bruijn 17-02-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Kwaliteit een zekerheid

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr IRSf 3900 Pure

Algemene score

10,0
Mijn vorige inbouwkoelkast van liebherr is er mee opgehouden, na 28 jaar trouwe dienst. Onvoorstelbaar goed. Onze vrieskast gaat ook al jaren mee, ook een liebherr. Met deze ervaring is de keuze snel gemaakt.

Pluspunten

  • Mooi uiterlijk
  • Super handig menu

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

e**e@z**t.nl 30-12-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Topper

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr IRSf 3900 Pure

Algemene score

9,0
Dit type koelkast heeft een modern en strak interieur en van alle gemakken voorzien, zoals een goede led verlichting, handige display en makkelijk in hoogte verstelbare plateaus! Kortom gebruiksvriendelijk en bovenal zeer zuinig in verbruik! Een echte aanrader!

Pluspunten

  • Indelingen
  • Uitbreiding toebehoren mogelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

a**a@h**l.com 22-12-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

geweldig product een echte aanrader.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr IRSf 3900 Pure

Algemene score

10,0
helemaal geweldig , ben er zo blij mee. Deze koeler is precies wat we wilden.

Pluspunten

  • 10 geweldige koelkast

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

g**w@z**t.nl 22-12-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

positief apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr IRSf 3900 Pure

Algemene score

10,0
prima, koelkast. makkelijk en snel in te bouwen.
Goede temperatuur handhaving

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Max 09-10-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Aanrader

Geschreven voor: Liebherr IRSf 3900 Pure

Algemene score

8,0
Mooie koelkast, verbruikt minder stroom ,duidelijk aanduiding temperatuur, praktisch in gebruik.

Pluspunten

  • Mooi
  • Duidelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews