Liebherr IRf 3900 Pure - Reviews

Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 26 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Liebherr IRf 3900 Pure op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,9

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

n**w@x**l.nl 17-11-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr IRf 3900 Pure

Algemene score

9,0
Degelijke Koelkast. Inbouw vriezer eruit en extra koelkast erin. Tevens nieuwe Liebherr vriezer aangeschaft met 6 lades in de schuur. Koelkast voldoet aan de verwachting, wel laten inbouwen, 1 uurtje werk door ervaren monteur. Iets duurder dan gemiddeld, maar ga voor kwaliteit.

Pluspunten

  • Degelijk
  • Display
  • Alarm als deur te lang open blijft

Minpunten

  • Iets duurder dan andere merken

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

hdaniels 09-11-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Bevalt erg goed er is een aanrader om deze te kopen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr IRf 3900 Pure

Algemene score

10,0
Zeer goede koelkast ben erg tevreden met dit product. Poosje terug ook al een grote diepvries kast gekocht.
Van Liebherr

Minpunten

  • Geen
  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

paar dagen 08-11-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht
Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr IRf 3900 Pure

Algemene score

9,0
De inbouw vriezer past precies in de open ruimte in de keuken.
De keuze is op Liebherr gevallen , voor het lage energie gebruik en de kwaliteit van het materiaal.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

a**n@t**t.nl 18-10-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht
Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr IRf 3900 Pure

Algemene score

8,0
Ik ben zeer tevreden. Mooie display. De glazen lagen kun je makkelijk verstellen

Pluspunten

  • Makkelijk te verstellen glasplaat
  • Mooie display

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

andré 03-10-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

kies voor zekerheid en kwaliteit.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr IRf 3900 Pure

Algemene score

9,0
Na een zoektocht langs diverse sites en het doornemen van diversen onderzoeken hebben wij gekozen voor de Liebherr IRf 3900-20.
De koelkast moest voldoen aan onze nisgrootte. Deze kast past er perfect in.
Het lezen van de temperatuur aan de bovenkant van de koelkast is een groot gemak. Bovendien de mogelijkheden om verschillende situaties te kunnen programmeren vinden wij een grote luxe.
Uit ervaring weten wij, dat de Liebherr goed functioneert.
Wij zijn erg tevreden.

Pluspunten

  • temperatuiur aflezen
  • programmeer gemak
  • programma mogelijkheden.

Minpunten

  • indeling van de schappen is beperkt.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

j**k@g**l.com 02-10-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zeker een aanrader!!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr IRf 3900 Pure

Algemene score

8,0
Werkt zeer goed en makkelijk. Is gewoon goed over nagedacht. Beter dan bij andere merken.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Jim 29-08-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede ervaring

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr IRf 3900 Pure

Algemene score

8,0
Het is een goede kwaliteit koelkast. Het is ideaal dat er een vak inzit om onze groente en fruit op de perfecte temperatuur te houden. Verder is er veel mogelijk, meerdere standen kunnen worden gebruikt en daarbij de Liebherr ook nog eens zuinig. Wanneer wij op vakantie willen, kunnen wij een andere stand zetten. Zo is het verbruik een stuk lager. Wij hebben er erg veel plezier van en hopen dat deze koelkast nog jaren mee kan en eventueel hierna een andere koelkast van Liebherr gaan kopen.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Anoniem 24-08-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Bevalt goed, aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr IRf 3900 Pure

Algemene score

8,0
Liebherr kost wat, maar daar krijg je ook wat voor terug. Het is een prima koelkast met een goed design aan de binnenkant. Het doet ruim aan vanbinnen. Groente en fruit en alle andere levensmiddelen die gekoeld moeten worden blijven weer lekker vers!

Pluspunten

  • Goede indeling vanbinnen

Minpunten

  • Onvoldoende licht bij deuralarm

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

p**g@g**l.com 19-08-2022
  • Product gekocht

liebherr

Geschreven voor: Liebherr IRf 3900 Pure

Algemene score

10,0
We hebben een nieuwe Liebherr gekocht. De oude was 25 jaar oud maar deed het nog steeds. Hij zag er alleen niet mooi meer uit. Daarom hebben we een nieuwe, weer een Liebherr, gekocht

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

w**1@g**l.com 04-08-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zeer goed

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr IRf 3900 Pure

Algemene score

10,0
Een hele fijne koelkast. Geen geluid en koelt perfect zoals alle producten van Liebherr.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rieneke.gvk@gmail.com 21-07-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

SUPER

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr IRf 3900 Pure

Algemene score

9,0
Wij hadden een LIEBHER gedurende 43 jaar die was versleten ook een diepvriezertje van LIEBHER
tot grote tevredenheid Dus LIEBHER er is geen betere !!!
Nu al zeer blij met de nieuw koelkast PM ook minder stroomverbruik

Pluspunten

  • Vormgeving
  • Verlichting binnen

Minpunten

  • geen
  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

r**p@i**d.com 14-07-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Topper van een koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr IRf 3900 Pure

Algemene score

8,0
Mij viel het strakke design op van deze koelkast. Hij koelt snel. Is geluidloos wat een beauty. Ondanks de dat het een tafelmodel is, kan er vrij veel in, door de economische indeling van de koelkast. Je hebt de neiging om meer in te kopen, om de koelkast te vullen. Maar dat is helemaal niet nodig, omdat de koelkast zo goed koelt, bewaar je alles veel langer. Kort gezegd een top product.

Pluspunten

  • Mooi design
  • Koelt super
  • Waarschuwt alles deur open staat
  • Zuinig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arco 04-06-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede koelkast, eenvoudig in te stellen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr IRf 3900 Pure

Algemene score

9,0
Een koelkast die doet wat hij moet doen, goed koelen en eenvoudig in gebruik. Duidelijk display. Kortom een aanrader.

Pluspunten

  • Eenvoudige bediening
  • Ruime inhoud

Minpunten

  • Waarschuwing “deur open” wat snel actief

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Cor 03-06-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Aankoop een goede beslissing

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr IRf 3900 Pure

Algemene score

9,0
Een mooie en degelijke koelkast met een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding.
Zeer duidelijk en gemakkelijk bedienbaar bedieningsdisplay

Pluspunten

  • degelijkheid en ruimte
  • moderne display eenvoudig te bedienen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

P.Z. 10-05-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Liebherr geweldige koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr IRf 3900 Pure

Algemene score

9,0
Liebherr staat voor degelijkheid en kwaliteit.
Als back-up (extra) voor de zomermaanden en verjaardagen hadden wij al een Liebherr koelkast (tafelmodel) in de schuur staan. Het goed in kunnen stellen van de temperatuur en de eigenschap dat bij een volle koelkast alle producten goed gekoeld kunnen worden is een zeer groot voordeel. De vormgeving/nieuwe technieken en instellingen laten zien dat innovatie hoog in het vaandel staat bij Liebherr. Nadat de koelkast in onze keuken het begeven had was de keuze voor ons niet moeilijk welke merk we wilden aanschaffen.

Pluspunten

  • Degelijke kwaliteit
  • Innovatie en nieuwe technieken
  • Goede prijs / kwaliteit

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

P Willems 04-04-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Zeer fijne, praktische ijskast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr IRf 3900 Pure

Algemene score

7,0
We zijn zeer tevreden met de ijskast. Hij doet het zeer goed,vooral de groentela is een pluspunt dat daar de groente en het fruit er extra lang knapperig en vers in blijft is zeer fijn. Hij heeft een fijne en praktische indeling. Voor de rest is Hij zuinig en geluidsarm wat ook alweer een groot pluspunt is nu met de energieprijzen.

Pluspunten

  • Zuinig
  • Geluidsarm
  • Fijn gebruik

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

h**o@z**o.nl 02-04-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr IRf 3900 Pure

Algemene score

10,0
Heb alles op het gebied van koelen en vriezen van Liebherr,.... waarom?
Omdat dit merk top is op het gebied van koelen en vriezen.
Heb nu deze nieuwe koeler gekocht (inbouw) de oude (die het nog steeds doet) was 35 jaar oud dus minder zuinig!!
Deze uitvoering is in prijs\kwaliteit gewoon een top apparaat met een geluidsniveau van 35 db en een verbruik van 117 kWh, de indeling is zoals gewend van Liebherr praktisch en degelijk.
Heb nu een deur op deur uitvoering ipv een schuif deur mechanisme wat ik iedereen aan kan raden eea ziet er toch degelijker (robuuster) uit.

Pluspunten

  • Praktische indeling
  • Zuinig
  • Minimaal geluidsniveau

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

p**r@v**x.nl 13-12-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

blijft heel

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr IRf 3900 Pure

Algemene score

9,0
Stevig model, koelt goed en energiezuinig. Ook in ons vorige model van Liebherr zaten alle laden en houders er nog heel in. Dat hebben we bij andere merken wel anders meegemaakt.

Pluspunten

  • stevig
  • makkelijk installeren

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Astrid 26-11-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr IRf 3900 Pure

Algemene score

9,0
We hebben voor dit merk gekozen omdat het als degelijk en goed aangeschreven staat .
Indeling en materiaal top. Ook een grote plus punt is de Easy fresh Groente en fruit la,da blijft alles langer knapperig en vers.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

e**t@h**e.nl 24-11-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Ook nu weer Liebherr....

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr IRf 3900 Pure

Algemene score

10,0
We hebben circa 4 jaar geleden al een inbouw diepvrieskast van Liebherr gekocht op aanraden van een adviseur van (destijds) Tummers Electro in Roermond.
Afgelopen weekend ging onze inbouw koelkast stuk. We zijn op zondag naar nu EP:Tummers in Sittard-Geleen gereden waar een uitgebreide keuze aan inbouw koelkasten aanwezig was.
Bekend met de Liebherr-kwaliteit van de vrieskast werd natuurlijk ook naar de Liebherr koelkast gekeken. Hoewel hij wat duurder is dan andere koelkasten zie en merk je toch dat je over een hogere kwaliteit spreekt: ruim, degelijk, veel verstelmogelijkheid van de plateau's, luchtcirculatie, electronisch bedieningspaneel. Hoewel de adviseur neutraal bleef, was voor ons de keuze snel duidelijk. We gaan weer voor Liebherr. Na aanmelding op internet ook nog eens met 7 jaar garantie.
Plaatsing vond op dinsdag al plaats en gebeurde netjes en vakkundig.
We zijn heel tevreden en kunnen er weer jaren mee vooruit.

Pluspunten

  • degelijkheid
  • veel verstelmogelijkheden plateau's
  • luchtcirculatie in koelkast
  • electronisch bedieningspaneel dus exact
  • na aanmelden 7 jaar garantie

Minpunten

  • prijs?

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews