Liebherr IRe 4100-20 - Reviews

Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 36 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Liebherr IRe 4100-20 op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,9

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

jos59 27-07-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

bevalt goed

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr IRe 4100-20

Algemene score

8,0
De koelkast heeft de vertrouwde degelijkheid van LIEBHERR .
Ook is hij energiezuinig

Pluspunten

  • energie zuinig
  • geluidsarm

Minpunten

  • iets kleinere laden
  • prijs

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

s**d@g**l.com 24-07-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Koelkast voel degelijk aan; inbouw lastig zelf te doen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr IRe 4100-20

Algemene score

7,0
Inbouwen van de koelkast is best een lastige klus. Ik heb al eerder koelkasten van andere merken ingebouwd in deze keuken en dat was veel eenvoudiger. Met de meegeleverde documentatie (voor meerdere types) is het niet te doen. Je moet zelf op de Liebherr website de montage handleiding voor het juiste type zoeken. Dan lukt het wel, maar blijft ook dan nog een omslachtige klus. De koelkast zelf ziet er stevig uit en is goed in te delen. De scharnieren trekken de deuren goed dicht. Degelijkheid kan ik nog weinig over zeggen maar ik neem aan dat dat wel goed zit. Als je de koelkast registreert krijg je gratis 5 jaar extra garantie. Ook die registratie verloopt overigens niet vlekkeloos.

Pluspunten

  • Voelt degelijk
  • Handig in te delen
  • 7 jaar garantie na registratie

Minpunten

  • Lastig in te bouwen
  • Registratie niet vlekkeloos

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sanne 23-07-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Duur, maar solide

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr IRe 4100-20

Algemene score

9,0
Degelijke koelkast met veel volume en opbergruimte.
Mijn oude etna koelkast was net zo groot, maar toch echt minder praktisch ingericht.
Tevens de temperatuur standaard zichtbaar is een voordeel.
Enigszins dure koelkast, maar wel solide.

Pluspunten

  • Volume
  • Handige indeling

Minpunten

  • Prijzig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Jan 17-07-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede keuze

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr IRe 4100-20

Algemene score

10,0
Alles blijft heerlijk koel. Deur sluit goed. En ideaal de verlichting die geleidelijk aangaat.

Pluspunten

  • Handige indeling
  • De verlichting die geleidelijk aan gaat

Minpunten

  • tot nu toe geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

j**e@m**e.com 14-07-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht
Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr IRe 4100-20

Algemene score

9,0
Mooi heldere verlichting
Veel mogelijkheden om de koelkast in te delen
Duidelijk display
Makkelijke bediening

Reageer

j**8@g**l.com 08-07-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Inbouwkoelkast lieberr

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr IRe 4100-20

Algemene score

10,0
Een ontzettend fijne koelkast. Mooi design met de verlichting. Gaat langzaam aan. Deur sluit erg goed vast en stevig. En er gaat een piepje als deze te lang geopend is. Heel erg tevreden.. en als kers op de taart krijg je de kans om hem gratis voor 7 jaar aan te melden bij koelen.nl voor extra garantie.. dat is echt service vd LIEBERR. Dat geeft wel aan dat je gewoon een goede koelkast hebt fekocht. Echt super geregeld. Dus die vlug meteen ingevuld via internet. Binnen een maand moest dat. Dus ook nog ruim de tijd

Pluspunten

  • Koelt supergoed. sluiting
  • Goede verlichting.
  • Deur sluit zowat vacuum af. Echt goed

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

b**n@h**l.com 09-06-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede vervanger voor de oude inbouwkoelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr IRe 4100-20

Algemene score

10,0
Deze koelkast aangeschaft omdat de vorige koelkast het niet meer goed deed na ruim 15 jaar.
Dit model gekozen vanwege goede ervaringen met Liebherr vriezers en een goed advies van mijn locale elektro speciaalzaak, waar ik deze koelkast ook heb gekocht.
Na 1 dag is het moeilijk een beeld te geven van deze koelkast maar enkele voordelen vallen al wel op.
Licht boven in is handig en de indeling is wennen gezien voor de groentelade geen flessen in de deur geplaatst kunnen worden.
Verder is hij mooi stil.

Pluspunten

  • Stil
  • Ledverlichting in bovenzijde koelkast
  • Veel legplanken

Minpunten

  • Gedeelte van de deur niet bruikbaar voor flessen
  • Nog geen verder kunnen ontdekken

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

j**s@l**e.nl 15-05-2022
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Groentelade van de boven genoemde koelkast kan Beter

Geschreven voor: Liebherr IRe 4100-20

Algemene score

8,0
Update:

Het apparaat heb ik nu enkele maanden in gebruik en alles gaat goed op een ding na
Dar is dat de groente lade in aanvaring komt met de geopende deur bij het openen en het sluiten, als ik de flessenrek op de onderste stand heb staan . en dat vind ik wel nodig. had liever een smallere groente lade gehad en flessen rekken over de gehele hoogte van de deur .Of in ieder geval een keuze daarin.
Hoop dat u met dit commentaar iets kunt doen en eventueel doorgeven aan Liebherr

-----------------------------------------------------------------
Review 22-1-22:

Het is een fijne koelkast met een grote groentenlade en hij was ook makkelijk te installeren. De lamp is echt veel beter dan van de oude koelkast, je ziet alles veel beter liggen.

Pluspunten

  • Blijftzeer goed op temperatuur

Minpunten

  • te moeilijke instelling van de temperatuur
  • de hievoor genoemde problemenmet de groenten lade
  • in combinatie met flessenrek in de deur

Review criteria:

Onvoldoende
Onvoldoende
Goed

Reageer

d**n@g**l.com 01-04-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

goede service

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr IRe 4100-20

Algemene score

9,0
wij hebben de koelkast op goed vertrouwen per telefoon besteld. daar zijn we niet in teleur gesteld.
de levering en plaatsing was goed. toen wij naderhand per telefoon toch een opmerking hadden is daar snel in voorzien en een andere motor geplaatst.

Reageer

u**i@z**t.nl 22-03-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Lange levensduur

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr IRe 4100-20

Algemene score

7,0
Prima apparaat , bromt wel iets maar dit komt misschien doordat hij volop aan het koelen is na installatie

Pluspunten

  • Levensduur
  • Service garantie

Minpunten

  • Ruimte iets minder dan vorige

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

c**k@g**l.com 18-03-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Liebherr Pure koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr IRe 4100-20

Algemene score

10,0
We zijn heel blij met onze nieuwe inbouwkoelkast. Vorig jaar een vrieskast gekocht van Liebherr; deze bevalt uitstekend, is zuinig. De koelkast heeft een mooie lijn, is stil en fijn ingedeeld. Bovendien is hij gemakkelijk schoon te maken.

Pluspunten

  • Stil
  • Strakke lijn

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

QB 16-03-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Liebherr ik wordt er koud van !

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr IRe 4100-20

Algemene score

9,0
super inbouw koelkast, zelf ingebouwd met behulp van instructie film op you-tube. erg duidelijk.
Goede verlichting , ruime indeling.
Ben er helemaal blij mee.
Liebherr ik wordt er koud van !!!

Pluspunten

  • goede verlichting
  • energie zuinig

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

j**i@l**e.nl 09-03-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht
Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr IRe 4100-20

Algemene score

8,0
Ziet er goed uit. Mooie indeling.
Wij hopen er nog vele jaren plezier van te hebben. De eerste indruk is positief.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marianne 30-01-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Liebherr what else?

Geschreven voor: Liebherr IRe 4100-20

Algemene score

9,0
Wij hadden een Liebherr koelkast die ons 20 jaar trouwe dienst heeft geleverd en wij willen dus echt geen ander merk. We zijn nu even blij met de nieuwe koelkast.

Pluspunten

  • Mooi design
  • goed licht
  • makkelijk in te stellen

Minpunten

  • groentebak is er moeilijk uit te halen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Jos Uden 22-01-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Blijk met mijn Liebherr koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr IRe 4100-20

Algemene score

9,0
Het is een fijne koelkast met een grote groentenlade en hij was ook makkelijk te installeren. De lamp is echt veel beter dan van de oude koelkast, je ziet alles veel beter liggen.

Pluspunten

  • grote groentenlade
  • temperatuur wordt heel nauwkeurig geregeld

Minpunten

  • lamp kon beter -> een strip aan de ijkanten

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

m**s@l**e.nl 20-01-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Nieuwe Liebherr inbouw koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr IRe 4100-20

Algemene score

9,0
Heel prettig vind ik dat ik d.m.v. een digitaal toetsen systeem, b.v. mijn instellingen, temperatuur (algemeen of alleen voor b.v. wijn), enz. kan beheren.
Prettige indeling, met een grote la voor groenten waarboven je weer veel flessen of bakjes kwijt kunt.
4 Glazen platen in de koelkaszelf en 4 rekjes in de deur. Alles is verstelbaar zodat je je levensmiddelen volgens jouw praktische indeling kunt instellen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

f**n@g**l.com 29-12-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Koelen doe je met een Liebherr :-)

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr IRe 4100-20

Algemene score

8,0
De koelkast is ruim, heeft een aparte groente-afdeling en koelt goed. Het is dan een koelkast uit het hoge prijssegment maar dan heb je ook wel wat. Bijvoorbeeld het koelmenu wat voor verschillende omstandigheden is in te stellen. Gewoon een topapparaat!

Pluspunten

  • Koelt goed
  • Mooie ordelijke indeling
  • Handig menu

Minpunten

  • Af en toe wat hard geluid

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kees 26-12-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Kwaliteitsproduct.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr IRe 4100-20

Algemene score

10,0
Een koelkast met veel instel mogelijkheden met digitale temperatuur aanduiding , degelijke constructie , goede verlichting . Ik raad dit product aan.

Pluspunten

  • Digitale temperatuur aflezing.
  • Easy Fresh groente / fruitlade
  • Holiday instelling
  • Superkoelen
  • Moderne vormgeving en stil.

Minpunten

  • E - label

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Een tevreden klant 12-12-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie ruime koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr IRe 4100-20

Algemene score

8,0
Mooie degelijke en ruime koelkast en werkt goed
Een goede indeling en de glas platen zijn makkelijk in hoogte te verplaatsen
Goede koeling en verlichting, temperatuur duidelijk afleesbaar

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Mart 04-12-2021
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

zeer ruime en stille koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr IRe 4100-20

Algemene score

10,0
Mooie ruime en stille koelkast. Energiezuinig en erg handig ingedeeld. Zeker een aanrader om te kopen. 2 jaar extra garantie na aanmelden is natuurlijk ook mooi meegenomen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews