Liebherr IRe 3920 Plus - Reviews

Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 8 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Liebherr IRe 3920 Plus op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,3

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

r**r@g**l.com 09-07-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

gewoon, een nieuwe koelkast

Geschreven voor: Liebherr IRe 3920 Plus

Algemene score

7,0
er zijn zuiniger merken, die ook stiller zijn, en goedkoper. Maar met een maand levertijd.

maar deze is al vele malen zuiniger dan de vorige, een Pelgrim van 20 jr oud, en was op voorraad.

Reageer

Anita 26-03-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Een aanrader!!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr IRe 3920 Plus

Algemene score

10,0
Ik heb gekozen voor Liebherr omdat ik al meerdere vriezers en koelkasten van Liebherr heb.
Deze producten bevallen goed omdat ze er niet alleen mooi maar ook praktisch uitzien, een fijn bedieningspanel hebben en zuinig zijn.
De prijs is in het hogere segment maar daar krijg je veel voor terug, inclusief levensduur!
Ik zou niks anders meer willen!!

Pluspunten

  • soft closing
  • melding bij te lang openen
  • veel mogelijkheden met instellingen

Minpunten

  • kan niets bedenken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Christina de Visser 15-11-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Uitstekende koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr IRe 3920 Plus

Algemene score

10,0
Altijd Siemens gehad. Liebherr inleverde alleen koelkasten goed materiaal en indeling

Pluspunten

  • Veel mogelijkheden temparatuur
  • Overzichtelijke indeling

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

d**s@z**o.nl 14-10-2021
  • Product gekocht
Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr IRe 3920 Plus

Algemene score

9,0
Op aanraden van de keuken leverancier, degelijk, goed, indeling en bediening overzichtelijk
prijs kwaliteit verhouding is goed

Reageer

AW-Horn 26-08-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Een goed product voor en goede prijs

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr IRe 3920 Plus

Algemene score

9,0
Al vele jaren meerdere Liebherr-koelkasten in gebruik. We beschikken ook over een Liebherr diepvriezer. Goede kwaliteit, duurzaam en betrouwbaar.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Nicole 14-06-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

mooie, degelijke en geluidsarme koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr IRe 3920 Plus

Algemene score

9,0
Mooie, degelijke en geluidsarme koelkast met LED verlichting en een perfecte indeling.
In een woord een Supermooie koelkast.

Pluspunten

  • LED verlichting
  • kan met WIFI worden verbonden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Han 02-05-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Super Koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr IRe 3920 Plus

Algemene score

10,0
Geweldige koelkast, mooie praktische indeling , zeer geluidsarm, ultra zuinig met energie !!
Prettige LED verlichting, met waarschuwings functie als de deur te lang open staat.

Pluspunten

  • zeer energie zuinig
  • geluidsarm

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tiny H. 27-04-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijne indeling

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr IRe 3920 Plus

Algemene score

10,0
Wij hebben deze koelkast gekocht vanwege de indeling.
tijdens inbouw blijkt dat deze perfect past tijdens inbouw, ook als men de deur open/dicht doet voel je gewoon dat dit allemaal erg degelijk aanvoelt, ook het instellingsmenu werkt erg logisch.

Pluspunten

  • degelijke deur
  • installeren

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer