Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 41 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de ETNA KKS6102 op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,8

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

a*****************@g******** 21-05-2024
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

Prima koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KKS6102

Algemene score

9,0
Deze koelkast gekocht ter vervanging van een 22 jaar oude koelkast.
Wat een stilte ineens, nu bleek dat de oude toch wel heel veel leven maakte.
Ik heb deze gekocht omdat de prijs bij Expert bij mijn budget paste en ik hier misschien niet meer zo heel lang kan wonen.
Hele vriendelijke installateurs ook bij Expert Zuidzande.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

j************@h********** 08-04-2024
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

zeker een aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KKS6102

Algemene score

9,0
het is een prima product makkelijk te gebruiken en een mooie uitvoering ook was het een redelijke prijs

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

i*****@h********** 04-04-2024
  • Product gekocht

Zeker een aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KKS6102

Algemene score

9,0
De koelkast was makkelijk te plaatsen. De deurindeling en de losse planken zijn erg fijn. De groente/fruitlade onderin had iets groter gemogen met een gezin van 6, maar voldoet wel. Echt een verbetering tegenover het andere merk dat we eerst hadden en voor een scherpe prijs!

Pluspunten

  • Indeling koelkast
  • Fijn licht in de koelkast
  • Je kunt er veel in kwijt
  • Makkelijk te plaatsen zelf

Minpunten

  • Groente/fruit la mag iets groter.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Laura 26-03-2024
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Bevalt goed, zeker een aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KKS6102

Algemene score

8,0
Het product werkt zoals verwacht, er is genoeg ruimte voor eten en drinken. Bovendien is de bovenste rij erg fijn voor flessen/flesjes. Het enige nadeel vind ik dat de lade niet zo groot is, waardoor niet al mijn groente/fruit erin past. Dat komt natuurlijk ook door de bouw van de koelkast, dus de rest van het groente/fruit kan ergens anders.

Pluspunten

  • Genoeg ruimte
  • Ook in de deur veel praktische ruimte
  • Doet zijn werk

Minpunten

  • Lade is redelijk klein
  • Niet veel verstelbare hoogtes

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

b********@g******** 22-03-2024
  • Product gekocht
Geschreven voor: ETNA KKS6102

Algemene score

9,0
Dit1 is mijn eerste ETNA apparaat. Toen de koelkast geplaatst werd had ik gelijk een wauw... wat een ruimte in de deur!
Met het schoonmaken vd plankjes moest ik even uitvinden hoe ze eruit en erin moesten maar dat ging op een gegeven moment heel makkelijk. Het enigste wat ik jammer vindt is de groentelade, die is wel heel klein.. maar nu een bak gekocht waar ik fruit en groente indoe en op de onderste plank gezet Opgelost!!
Goede verlichting en je hoor de motor helemaal niet.. zeer prettig
Qua verbruik moet ik nog ervaren dat daar staat hij nog tekort voor.
Maar voor nu zeer tevreden!!!

Ik geef een negen vanwege de kleine groentelade..

Reageer

b******@h******** 04-03-2024
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Blij met nieuwe koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KKS6102

Algemene score

9,0
De koelkast koelt heel goed! Indeling handig en prijs aantrekkelijk. Dik tevreden!

Pluspunten

  • Koelt heel goed
  • Handige indeling

Minpunten

  • Geen
  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sandra 29-11-2023
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

compacte koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KKS6102

Algemene score

10,0
Compacte ruime koelkast met veel ruimte en de plateaus makkelijk naar eigen hoogte te plaatsen.

Pluspunten

  • veel ruimte
  • plateaus naar eigen inzicht op hoogte te plaatsen
  • koelt goed

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

j*************@h********** 19-11-2023
  • Product gekocht
Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KKS6102

Algemene score

9,0
Mooie compacte inbouw- koelkast. Handig zelf naar eigen inzicht op diverse niveau's in te delen met de glasplaten en flessenrekken.

Reageer

babergboer@concepts.nl 28-10-2023
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Zijn zeer tevreden met de koelkast.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KKS6102

Algemene score

9,0
Wij hebben deze koelkast gekocht omdat wij het een mooi prijs vond en nog extra korting.
En nog extra garantie.
Wij zijn zeer tevreden met de koelkast.
Hopen nog jaren plezier van te hebben.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

d**6@h**e.nl 20-09-2023
  • Product gekocht

Bevalt goed, is een aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KKS6102

Algemene score

9,0
Koeler gekocht via internet en werd op de afgesproken tijd bezorgd.
De koeler is geruisloos en koelt zeer goed.
Het plaatsen van de koeler ging redelijk, tekeningen mogen wat duidelijker, met name de plaatsing van de bovenste aansluitstrip.
De koeler ziet er goed uit en is netjes afgewerkt.

Pluspunten

  • Prijs
  • Geruisloos

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Jurgen 02-09-2023
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

Mooie koelkast voor goede prijs/kwaliteit

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KKS6102

Algemene score

9,0
Wat een super mooie koelkast! Goede prijs/kwaliteit en ook een goed stappenplan hoe je de koelkast kunt installeren. De koelkast ziet er degelijk uit, is mooi afgewerkt en is vooral stil. We zijn er super blij mee!

Pluspunten

  • mooie indeling
  • afwerking
  • montage en gebruikershandleiding
  • stil

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
webcare-7 05-09-2023

Beste Jurgen,

Bedankt voor het schrijven van deze leuke review. Fijn dat de installatie met het voorschrift zo soepel verlopen is. Ook het mooie design en geluidsniveau bevallen gelukkig goed.

Wij wensen jou heel veel koelplezier!

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

deveijbertus@gmail.com 22-08-2023
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

deze koelkast bevalt goed en is een aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KKS6102

Algemene score

9,0
deze inbouwkoelkast is goed bevallen heeft heel stille motor netjes afgewerkt en duidelijke inbouwinstructie bij garantie aanmelding kreeg ik 5 jaar garantie.
..aanrader,,

Pluspunten

  • heel stil
  • niet duur

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Officiele reactie van Atag 23-08-2023

Beste heer / mevrouw,

Bedankt voor deze mooie beoordeling. Wat fijn om te lezen dat jouw nieuwe koelkast zo goed bevalt!

Het toestel was gemakkelijk in te bouwen en werkt lekker stil.

We wensen jou heel veel plezier toe van je aankoop!

Met vriendelijke groet,
Suzan
Webcare ETNA

Reageer

r********@k*********** 07-07-2023
  • Product gekocht
Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KKS6102

Algemene score

9,0
Ik ging voor een betaalbare inbouwkoelkast het inbouwen ging ook goed
Hierbij kwam ik uit op een etna
Officiele reactie van Atag 11-07-2023

Beste heer / mevrouw,

Bedankt voor de mooie review en reviewscore. Leuk om te lezen dat je voor een koelkast van ETNA hebt gekozen en deze ook goed bevalt.


Wij wensen je veel koelplezier toe.

Met vriendelijke groet, Femke
Webcare ETNA

Reageer

jens 26-06-2023
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

Prima koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KKS6102

Algemene score

9,0
Ik beveel dit product zéker aan. Onze "oude" koelkast was ook een Etna, na 21 jaar trouwe dienst deze toch maar eens vervangen. Uiteraard was de keus snel gemaakt, het moest weer een Etna worden. vandaag geïnstalleerd. Ziet er prima uit. Lijkt een stuk stiller. De flexibele indeling is perfect. Hopend op wéér 21 jaar!

Pluspunten

  • Ruime indeling
  • Stil

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 27-06-2023

Beste Jens,

Wat leuk om te lezen dat je ook nu weer voor een koelkast van ETNA hebt gekozen en je deze zo goed bevalt. Bedankt voor de mooie review.

Wij wensen je weer vele jaren van koelplezier toe.

Met vriendelijke groet, Femke
Webcare ETNA

Reageer

c*******@z******* 19-01-2023
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goede koeling voor jaren

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KKS6102

Algemene score

9,0
Onze koeling deed het niet goed meer na 18 jaar.hebben weer een etna aangeschaft om dat deze goed was bevallen. En ook deze doet het prima .wij gaan weer voor de grote aantal jaren .

Pluspunten

  • Koelt goed
  • Veel ruimte
  • Goede verlichting hting

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 20-01-2023

Beste heer / mevrouw,

Bedankt dat jullie de tijd hebben genomen om deze leuke review te schrijven. Wat leuk om te lezen dat ons merk zo goed bevallen is dat jullie opnieuw voor ons hebben gekozen bij de aanschaf van de nieuwe koelkast.

We waarderen dit zeer en wensen jullie nog heel veel jaren plezier toe van de koelkast!

Met vriendelijke groet,
Suzan
Webcare ETNA

Reageer

Carolien 14-01-2023
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Voor deze koelkast ben ik warm gelopen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KKS6102

Algemene score

9,0
Deze inbouwkoelkast voldoet aan alle eisen. Hij doet wat je van een koelkast mag verwachten. Het is zeer gemakkelijk de draairichting van de deur om te draaien en ook het inbouwen was geen probleem. Duidelijke tekeningen zijn bijgeleverd.
Een klein minpuntje vind ik dat de groentelade uit een stuk bestaat.

Pluspunten

  • Energiezuinig
  • Erg stil
  • Led-verlichting

Minpunten

  • Groentelade in een stuk

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 16-01-2023

Beste Carolien,

Bedankt voor het schrijven van deze positieve review.
Leuk om te lezen dat de installatie van de koelkast zo soepel is verlopen en dat ook het draaien van de deur eenvoudig was.
Jouw feedback over de groentelade nemen wij mij in de ontwikkeling van onze producten.

Wij wensen jou heel veel koelplezier!

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

Gerard 09-12-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goede duurzame kwaliteit koelkast.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KKS6102

Algemene score

8,0
Oude Etna koelkast na 19 jaar vervangen door nieuwe Etna koelkast
Goede betrouwbare duurzame kwaliteit.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 12-12-2022

Beste Gerard,

Dank je wel voor het schrijven van deze review. Het doet ons goed om te lezen dat je opnieuw voor ETNA hebt gekozen bij het vervangen van jouw koelkast.
We wensen je weer vele jaren koelplezier toe.

Met vriendelijke groet,

Marijke
Webcare ETNA

Reageer

a*********@g******** 27-11-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fijne ruime inbouw koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KKS6102

Algemene score

9,0
Fijne energie zuinige koelkast, veel ruimte en makkelijk in te bouwen
De lades zijn ruim en koelt heel erg goed.

Pluspunten

  • Ruim
  • Makkelijk in te bouwen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 28-11-2022

Beste heer / mevrouw,

Bedankt voor het schrijven van deze mooie review. Wat fijn dat de installatie makkelijk verliep, en dat de inhoud/indeling zo goed bevallen.
We wensen jullie veel koelplezier!

Met vriendelijke groet,
Kim
Webcare ETNA

Reageer

Marieke 24-11-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

praktische koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KKS6102

Algemene score

9,0
i.v.m. het kopen van een nieuwe keuken, deze koelkast gekozen.
Zeer tevreden over dit product. De indeling is praktisch en overzichtelijk.
Simpel in gebruik en makkelijk te installeren.
Hij is ook stil, wat zeer prettig is.
Goede verlichting in de koelkast.
Alleen de groente lade is aan de kleine kant, maar voor mij geen probleem.

Pluspunten

  • praktisch
  • stil

Minpunten

  • kleine groente lade

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 25-11-2022

Beste Marieke,

Wat leuk dat jij in jouw nieuwe keuken gekozen hebt voor ETNA!
Fijn om te lezen dat jij zo tevreden bent over de handige indeling en het gebruiksgemak.
Ook het lage geluidsniveau is natuurlijk erg prettig.

Wij wensen jou heel veel koelplezier!

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

Mick 08-09-2022
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekregen

Koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KKS6102

Algemene score

8,0
Het is een zeer zuinige stille koelkast.
De vakken in de deur zijn prima en er is veel ruimte om alles te kunnen zetten.

Review criteria:

Goed
Goed
Onvoldoende
Officiele reactie van Atag 09-09-2022

Beste Mick,

Wat fijn dat je zo tevreden bent over de koelkast. Hartelijk dank voor de mooie review.

Wij wensen je veel koelplezier toe.

Met vriendelijke groet, Femke
Webcare ETNA

Reageer

f**********@z******* 01-09-2022
  • Product gekocht

Inbouwkoelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KKS6102

Algemene score

9,0
Heb hiervoor gekozen omdat wij hiervoor ook een Etna hadden.
Met de oude 20 jaar meegedaan.
Officiele reactie van Atag 02-09-2022

Beste heer / mevrouw,

Bedankt voor deze leuke review.
Leuk dat jij opnieuw gekozen hebt voor ETNA.
20 jaar is natuurlijk een hele tijd!
Wij gaan er van uit dat je van deze nieuwe koelkast minstens zoveel plezier zal beleven!

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

r********@g******** 27-08-2022
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

Goede koelkast, makkelijk in te bouwen en garantie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KKS6102

Algemene score

9,0
De koelkast was gemakkelijk in te bouwen. Ook is ook redelijk stil. Mijn vorige koelkast was 8x zo stil, maar ook veel duurder. De koelkast was zeer goed verpakt! Ook is de kwaliteit van het product goed. De extra accessoires zijn nuttig. Zeker waar voor je geld! De extra garantie was naast de prijs kwaliteit verhouding ook belangrijk voor me.

Pluspunten

  • eenvoudig
  • energie zuinig

Minpunten

  • kon energie zuiniger maar toch waar voor je geld

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 29-08-2022

Beste heer / mevrouw,

Dank je wel voor het schrijven van deze review. Fijn om te lezen dat je tevreden bent met de werking en geluidsniveau van de koelkast.
We wensen je veel koelplezier toe.

Met vriendelijke groet,

Marijke
Webcare ETNA

Reageer

m****************@h****** 14-08-2022
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

Super

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KKS6102

Algemene score

9,0
Product is goed
Voldoet aan de verwachtingen
Ik zou het altijd eeer kopen
Goede prijs kwaliteit verhouding

Minpunten

  • Geen
  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 15-08-2022

Beste heer / mevrouw,

Dank je wel voor deze beoordeling. Het doet ons goed om te lezen dat de koelkast naar verwachting werkt.
We wensen je veel koelplezier toe.

Met vriendelijke groet,

Marijke
Webcare ETNA

Reageer

a*************@m****** 07-08-2022
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

Eenvoud

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KKS6102

Algemene score

10,0
Simpele eenvoudige koelkast zonder toeters en bellen die prima koelt en zuinig is

Pluspunten

  • Eenvoud

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 08-08-2022

Beste heer / mevrouw,

Wow een 10, bedankt!
Fijn dat jij zo tevreden bent over de koelkast.
Het gebruiksgemak, de duurzaamheid en de indeling bevallen jou goed,
geen toeters en bellen.

Wij wensen jou veel plezier van de koelkast!

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

h*************@g******** 29-07-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Zeker een aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KKS6102

Algemene score

8,0
Uitstekend werkende koelkast. Indeling is uitermate geschikt. Was bijzonder snel door leverancier ingebouwd. Koeld heel goed. We zijn enorm tevreden over dit produkt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 01-08-2022

Beste heer / mevrouw,

Bedankt voor het achterlaten van deze review!
Wat fijn dat jij tevreden bent over de werking en indeling van de koelkast.
Leuk om te lezen dat de levering en installatie zo soepel is verlopen.

Wij wensen jou heel veel koelplezier!

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

Toon meer reviews