ETNA KVS4122

Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 8 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de ETNA KVS4122 op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

7,5

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

spijt 17-11-2023
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Spijt.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KVS4122

Algemene score

5,0
De koelkast koelt goed, maar maakt teveel lawaai! Het lijkt of er in de keuken een dier ligt te spuiten en knorren. De reactie van Etna was dat het normaal is! Nou ik ben 74 jaar en dit is echt niet normaal!

Pluspunten

  • Koelt goed.

Minpunten

  • geluid

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
webcare-7 22-11-2023

Beste heer / mevrouw,

Bedankt voor het schrijven van deze beoordeling.
Wat vervelend om te lezen dat je niet tevreden bent over de koelkast.

We kijken graag met je mee naar een oplossing. Zou je een e-mail willen sturen naar webcare@atagbenelux.com met daarin een kopie van deze review, samen met jouw adres- en contactgegevens? We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

spijt 13-11-2023
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

Spijt.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KVS4122

Algemene score

5,0
Koelt goed. Verder lijkt het of er een varken in de keuken ligt. Gespuit en geknor, wat zelfs in de woon en slaapkamer te horen is. Bij Etna zeggen ze dat het normaal is.

Pluspunten

  • Koelt goed.

Minpunten

  • Geluid

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende
webcare-7 22-11-2023

Beste heer / mevrouw,

Bedankt voor het schrijven van deze beoordeling.
Wat vervelend om te lezen dat je niet tevreden bent over de koelkast.

We kijken graag met je mee naar een oplossing. Zou je een e-mail willen sturen naar webcare@atagbenelux.com met daarin een kopie van deze review, samen met jouw adres- en contactgegevens? We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

a**********@g******** 28-10-2023
  • Product getest

Etnatastisch

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KVS4122

Algemene score

8,0
Inbouw koelkast was makkelijk in te bouwen. En koelt prima, zeer tevreden over Etna producten.
webcare-7 22-11-2023

Beste heer / mevrouw,

Bedankt voor deze mooie review!
Fijn dat de installatie zo soepel verlopen is en dat jij tevreden bent over de werking van de koelkast.

Wij wensen jou heel veel koelplezier!

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

v*************@g******** 20-03-2023
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

Betaalbare koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KVS4122

Algemene score

7,0
Deze inbouwkoelkast paste in de ruimte die er was voor een koelkast en vriezer.
Deze gekocht met vriesvakje, zodat de koelkast wat groter is dan mijn vorige koelkast met aparte kleine vriezer bovenop.
Maakt weinig geluid.
Moest even zoeken naar de gebruiksaanwjzing van het vriesvakje.

Pluspunten

  • Stil
  • Veel ruimte

Minpunten

  • Kleine groentela
  • Onduidelijke gebruiksaanwijzing wb vriesvakje

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende
Officiele reactie van Atag 21-03-2023

Beste heer/mevrouw,

Wij waarderen het zeer dat je de tijd hebt genomen om deze mooie review te schrijven. Fijn om te lezen dat de KVS4122 zo goed bevalt. De feedback betreft gebruiksaanwijzing en groente lade zullen wij meenemen in de verdere productontwikkeling.

Wij wensen jou veel plezier met de aankoop.

Met vriendelijke groet, Femke
Webcare ETNA

Reageer

b**********@g******** 01-01-2023
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fijne koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KVS4122

Algemene score

9,0
Fijne koelkast hij koelt prima en het is een aanrader.
En dan ook nog eens 5 jaar garantie bij na het registreren.
Ben er erg tevreden over.
Etna bestaat al jaren en doet aan alle eisen.

Pluspunten

  • Geruisloos
  • Koelt prima

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 03-01-2023

Beste heer / mevrouw,

Wat leuk om te lezen dat jij zo tevreden bent over de koelkast.
Het gebruiksgemak, de indeling en de duurzaamheid bevallen jou goed.
Ook de verlengde garantie is natuurlijk mooi meegenomen!

Wij wensen jou heel veel koelplezier!

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

fam. de Mooij 10-07-2022
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

goede prijs en kwaliteit

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KVS4122

Algemene score

8,0
goede kwaliteit prijsverhouding. stil apparaat en goed te installeren. zeer goed aan te raden en nederlands product met service aan huis van leverancier. wij hebben reeds meerdere apparatuur van etna in huis en zullen bij volgende aanschaf van iets weer voor etna kiezen.

Pluspunten

  • prijs
  • kwaliteit
  • stil
  • service aan huis
  • nederlands product

Minpunten

  • handleiding mag iets beter (maar voldoende)

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 11-07-2022

Beste heer / mevrouw de Mooij,

wat leuk dat jij de moeite hebt genomen voor het schrijven van deze review, bedankt!
Wij zijn blij om te lezen dat jij zo tevreden bent over de koelkast.
Het design, geluidsniveau en gebruiksgemak bevallen jou goed.
Fijn dat jij ook bekend bent met onze service, dat is waar wij het voor doen!

Wij wensen jou heel veel koelplezier!

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

p*********@h********** 13-05-2022
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

Perfecte koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KVS4122

Algemene score

9,0
Het is een mooie overzichtelijke indeling! De koelkast ziet er robuust uit, en is goed!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Officiele reactie van Atag 16-05-2022

Beste heer / mevrouw,

Bedankt voor het schrijven van deze review. Leuk om te lezen dat u tevreden bent met de indeling en uitstraling van de koelkast.
Wij wensen u veel koelplezier toe.

Met vriendelijke groet,
Marijke Webcareteam ETNA

Reageer

Karin 10-04-2021
  • Product Onbekend in bezit
  • Product gekocht

Goed en goedkoop

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KVS4122

Algemene score

9,0
Ik had de voorloper van deze koelkast. De Etna EEK 205 VA. Deze heeft het 17 jaar prima gedaan. Begon wat minder te koelen maar deed het nog steeds. Als zijn opvolger net zo goed is: aanrader.

Pluspunten

  • Koelt en vriest prima
  • Duurzaam

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 12-04-2021

Beste Karin,

Wat leuk dat je de moeite neemt om deze review te plaatsen.
Wij wensen je veel ( koel) plezier toe.

Groet, Alice Webcareteam ETNA

Reageer