Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 18 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de ETNA KKS4122 op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,1

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

judith 31-10-2022
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Spijt!!!!!

Geschreven voor: ETNA KKS4122

Algemene score

1,0
Spijt van de aankoop. Maakt veel lawaai. Komt boven een draaiende vaatwasser uit. Rammelt als hij afslaat en slaat ieder half uur/uur met veel gebrom aan. Nooit meer Etna. Al contact gehad met klantenservice, maar zij oordelen dat het geluid normaal is na het beluisteren van een doorgestuurd filmpje via de mail!!!!!!! Werkelijk geluid hebben ze nooit naar komen luisteren.

Pluspunten

  • koelt spullen

Minpunten

  • absoluut niet stil
  • kleine groentela

Review criteria:

Slecht
Onvoldoende
Voldoende
Officiele reactie van Atag 04-11-2022

Beste Judith,

Bedankt voor de review. Vervelend om te lezen dat jouw ervaring met de koelkast en onze service zo teleurstellend is. Natuurlijk is het nooit onze bedoeling geweest om je dit gevoel te geven. Wij betreuren het dan ook zeer wanneer een klant niet tevreden is. Graag kijken wij of wij hierin nog iets voor jou kunnen betekenen. Indien gewenst zou je ons contact- , adresgegevens en een kopie van de geplaatste review willen mailen naar webcare@atagbenelux.com.

Met vriendelijke groet, Femke
Webcare ETNA

Reageer

Theo Sdl 29-10-2022
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Deur bergruimte te royaal ,product is goed

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KKS4122

Algemene score

7,0
Koelkast functioneerd goed,alleen het groentevak is veel te klein voor dit formaat koelkast.Dit komt volgens mij omdat men de deur opbergvakken te diep heeft gemaakt om er superdikke flessen in kwijt te kunnen, maar de praktijk is dat normale flessen ruimte over hebben wat ten koste gaat van de diepte van de legplanken en de groentenbak.Foute keuze van de ontwerpers.

Pluspunten

  • Geluid
  • Etna kwaliteitsgevoel

Minpunten

  • Te kleine groentelade
  • Te ondiepe legplaten

Review criteria:

Goed
Slecht
Goed
Officiele reactie van Atag 31-10-2022

Beste Theo,

Dank je wel voor het schrijven van deze review. Leuk om te lezen dat je tevreden bent met de werking van de koelkast. Jouw feedback betreffende de groentelade waarderen wij en zullen wij doorgeven aan de betreffende afdeling.

We wensen je veel koelplezier toe.

Met vriendelijke groet,

Marijke
Webcare ETNA

Reageer

i**4@g**l.com 31-08-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KKS4122

Algemene score

10,0
Werkt allemaal prima. Erg blij met de apparatuur. Zowel de oven als de koelkast als vaatwasser zijn een goede koop.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 01-09-2022

Beste heer / mevrouw,

Wow, een 10! Bedankt voor deze mooie review. Fijn om te lezen dat zowel de oven als de koelkast bevallen!
We wensen je nog veel koel-/bak- en kookplezier!

Met vriendelijke groet,
Kim
Webcare ETNA

Reageer

s**j@g**l.com 29-08-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima koelkast.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KKS4122

Algemene score

8,0
We hebben niet specifiek gezocht naar een bepaald type, in de winkel stond deze ingebouwd in de showroom. Qua hoogte precies goed in de gewenste kast, vandaar deze gekocht.
Het is een mooie ruime koelkast, ik had in de deur graag nog iets meer willen schuiven met de houders.
En de groentelade is vrij klein. Verder tot dusver tevreden, heb het een paar dagen in bezit.

Pluspunten

  • mooie hoogte
  • ruimte

Minpunten

  • kleine groentela

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende
Officiele reactie van Atag 30-08-2022

Beste heer/mevrouw,

Hartelijk dank voor de mooie review. Leuk om te lezen dat je zo tevreden bent over de koelkast.

Wij wensen je veel koelplezier toe.

Met vriendelijke groet, Femke
Webcare ETNA

Reageer

s**h@k**l.nl 18-08-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Aanschaf inbouwkoelkast ETNA

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KKS4122

Algemene score

7,0
De oude koelkast van IKEA was na trouwdienst na 10 jaar niet meer koel te krijgen. Dus defect een ander moest er komen
de internet afgezocht. Het is dus deze Etna KKS4122 geworden die aan de inbouw maat voldeed en zag er prachtig uit en 5 jaar garantie. dus die ingebouwd wat net paste. Maar doet het tot heden perfect en staat stevig op zijn plaats.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Officiele reactie van Atag 19-08-2022

Beste heer/mevrouw,

Leuk om te lezen dat na onderzoek op internet je gekozen hebt voor de KK4122 van ETNA. Bedankt voor het in ons gestelde vertrouwen. Fijn dat de koelkast en onze garantievoorwaarden je zo goed bevallen.

Wij wensen je vele jaren van koelplezier toe.

Met vriendelijke groet, Femke
Webcare ETNA

Reageer

b**2@k**l.nl 26-07-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Het is een echte aanrader.....prima keuze

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KKS4122

Algemene score

9,0
Een mooie compacte en handzame koelkast. Deze keuze is een perfecte verhouding qua prijs en kwaliteit.....

Pluspunten

  • handzaam
  • compact
  • goede kwaliteit

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 27-07-2022

Beste heer / mevrouw,

Dank voor het schrijven van deze review. Leuk om te lezen dat je tevreden bent met de werking en kwaliteit van de koelkast.
We wensen je veel koelplezier toe.

Met vriendelijke groet,

Marijke
Webcare ETNA

Reageer

pleun 18-07-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

ruim maar veel geluid

Geschreven voor: ETNA KKS4122

Algemene score

6,0
Heerlijk ruime koelkast, ben alleen niet gewend aan een koelkast die herrie maakt

Pluspunten

  • indeling
  • ruimtes

Minpunten

  • herrie

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 19-07-2022

Beste Pleun,

Bedankt voor de review. Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over de inhoud van de koelkast. Vervelend dat het geproduceerde geluid zo tegenvalt. Wellicht dat de tips en uitleg in de onderstaande link je hierin verder kunnen helpen.

https://support.etna.nl/support/solutions/articles/77000412722-waarom-maakt-mijn-koelkast-of-vriezer-een-geluid-etna-

Mocht je twijfelen en/of vragen hebben raden wij je aan om even contact op te nemen met onze serviceafdeling via 088-8821803. Wij zijn bereikbaar op werkdagen van 08:00 tot 20:00 uur en zaterdag van 08:00 tot 16:30 uur.

Veel plezier met de aankoop.

Met vriendelijke groet, Femke
Webcare ETNA

Reageer

chris 15-07-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

goede kwaliteit voor weinig geld

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KKS4122

Algemene score

10,0
hele fijne ruime koelkast
zonder dat vervelende vriesvak
heel ruim vanbinnen
fijne ledverlichting
koelt goed
en aangename prijs voor deze kwaliteit
scheelt een stuk met andere merken

Pluspunten

  • ruim van binnen
  • goed verlicht

Minpunten

  • heb ik niet kunnen vinden

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 18-07-2022

Beste Chris,

Een 10! Dank je wel voor deze mooie beoordeling. Het doet ons goed om te lezen dat je tevreden bent met de indeling en werking van de koelkast.
We wensen je veel koelplezier toe.

Met vriendelijke groet,

Marijke
Webcare ETNA

Reageer

Ldb 12-05-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Echte aanrader!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KKS4122

Algemene score

10,0
We vinden het een goede fijne koelkast. Ziet en voelt er zeer degelijk uit. Heeft een goede en makkelijke indeling en hij is heel stil. Kortom het is een echte aanrader!

Pluspunten

  • Degelijk
  • Indeling
  • Stil

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 13-05-2022

Beste heer / mevrouw,

Hartelijk bedankt voor deze mooie beoordeling, een 10!
Wat fijn dat u zo tevreden bent met het design en de handige indeling van de koelkast.
Natuurlijk ook erg fijn dat de koelkast erg stil is.

Wij wensen u heel veel (koel)plezier toe!

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

a**n@g**l.com 10-05-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Degelijke koelkast met veel ruimte

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KKS4122

Algemene score

8,0
Degelijke koelkast, met 5 jaar garantie na registratie. Maakt weinig geluid en schappen zijn behoorlijk flexibel in te delen door groot aantal schapdragers. In de handleiding staat vermeld dat inbouwhoogte vanaf 122,5 is maar dat klopt niet (zeker een cm meer nodig). Onze nis was 122,7 en hier paste de koelkast niet in door de ijzeren beugeltjes aan de bovenkant waar de afwerkstrip in wordt geklikt.

Pluspunten

  • Stil
  • Flexibel in te delen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Officiele reactie van Atag 11-05-2022

Beste heer/mevrouw,

Wij waarderen het zeer dat je de moeite hebt genomen om deze mooie review te schrijven. Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over de koelkast en onze garantievoorwaarden. De feedback betreffende de inbouwmaten gaan wij meenemen.

Heel veel plezier met de aankoop.

Met vriendelijke groet, Femke
Webcare ETNA

Reageer

Carla 28-04-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

De praktische koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KKS4122

Algemene score

9,0
Een mooie grote goed koelende koelkast, Werk je praktisch mee doordat de plankjes en houders in de deuren allemaal doorzichtig zijn, heb je snel een goed overzicht van de inhoud van de koelkast.

Pluspunten

  • goed overzicht
  • koel heel goed

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Officiele reactie van Atag 29-04-2022

Beste Carla,

Bedankt voor het schrijven van deze review. Leuk om te lezen dat je tevreden bent met de indeling en overzicht van de koelkast.
Wij wensen je veel koelplezier toe.

Met vriendelijke groet,
Marijke Webcareteam ETNA

Reageer

r**d@s**e.net 16-04-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Lekker stille koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KKS4122

Algemene score

9,0
De oude koelkast was defect. Deze Etna is mooi stil in vergelijking met de oude. Voor een open keuken een wereld van verschil!

Pluspunten

  • Stil
  • Genoeg plateaus

Minpunten

  • Geen verhoogd rekje voor flesjes

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 19-04-2022

Beste heer / mevrouw,

Hartelijk bedankt voor deze mooie score.
Wat fijn dat de nieuwe koelkast zo goed bevalt.
In een open keuken is een mooi en stil toestel natuurlijk ideaal.
Wij wensen jou heel veel (koel)plezier van jouw aankoop.

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcareteam ETNA

Reageer

f**t@g**l.com 03-04-2022
  • Product gekocht
Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KKS4122

Algemene score

8,0
Mooie ruime koelkast die we op hoogte hebben laten plaatsen. Na plaatsing wat problemen met thermostaat maar netjes onder garantie opgelost door Etna.
Officiele reactie van Atag 05-04-2022

Beste heer/mevrouw,

Bedankt voor deze review met mooie review score. Vervelend dat er in het begin problemen zijn geweest met de thermostaat. Wij kunnen het goed voorstellen dat je dit als een teleurstelling hebt ervaren. Des te fijner voor ons om te lezen dat dit naar volle tevredenheid is opgelost.

Wij wensen je veel plezier met de aankoop.

Met vriendelijke groet, Femke
Webcareteam ETNA

Reageer

s**d@t**k.nl 09-03-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Koelkast zonder poespas.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KKS4122

Algemene score

9,0
Het apparaat doet wat hij moet doen zonder poespas. Ondanks dat we openkeuken hebben is het geluid zeer acceptabel.
Een klein opmerking, er wordt een plastic slede voor 6 eieren mee geleverd. Het zou beter zijn als, zoals andere koelkasten, twee stuks meegeleverd en moeten de mensen zelf weten of ze een willen gebruiken of twee. Wat kost nou zo'n slede? volgens mij nog geen een euro.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Officiele reactie van Atag 10-03-2022

Beste heer/mevrouw,
Dank u voor het schrijven van deze review. Fijn te lezen dat u tevreden bent over de koelkast. Indien u een eierhouder wenst te ontvangen, kunt u dit doorgeven via webcare@atagbenelux.com. Vermeldt u hierbij uw adres- en contactgegevens en een kopie van uw geplaatste review.
Wij wensen u in ieder geval veel plezier met uw koelkast!
Met vriendelijke groet,
Chantal Webcareteam ETNA

Reageer

s**d@t**k.nl 28-02-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goedkoop is niet altijd slecht.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KKS4122

Algemene score

8,0
Omdat mijn overleden koelkast een sleepdeursysteem had en door de constructie van de deur ( twee delen en langer dan de koelkastdeur) was het erg moeilijk om een koelkast met een deur op deur systeem te plaatsen.
Ik twijfelt of ik ETNA moet kopen door de lage prijs. Ik heb hem nu geplaatst. En eerlijk is eerlijk. Ik heb er geen spijt van. Hij doet wat hij moet doen. Geen toeteren en bellen en ik hoor hem bijna niet.

Review criteria:

Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 01-03-2022

Beste heer/mevrouw,

Leuk om te lezen dat je ondanks jouw scepsis toch voor deze koelkast van ETNA hebt gekozen. Bedankt voor het vertrouwen. Fijn dat de koelkast zo goed bevalt.

Wij wensen je veel koel plezier toe.

Met vriendelijke groet, Femke
Webcareteam ETNA

Reageer

l**t@z**t.nl 23-02-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Super koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KKS4122

Algemene score

10,0
Het is een geweldige koelkast, ruim en overzichtelijk. Koelt super goed. Als hij op 1 staat (hij kan tot 6) is de temp 6 graden in de koelkast. We hebben voor deze gekozen omdat hij ruim is en veel opbergruimte heeft in de deur .

Pluspunten

  • Ruim
  • Overzichtelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 24-02-2022

Beste heer/mevrouw,
Bedankt voor deze mooie review. Fijn te lezen dat de koel/vriescombinatie goed koelt en ruim en overzichtelijk is. Veel plezier gewenst met uw aankoop!
Met vriendelijke groet,
Chantal Webcareteam ETNA

Reageer

p**n@h**e.nl 17-02-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Ziet er naar verwachting uit.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KKS4122

Algemene score

8,0
Koelkast, inbouw zonder vriesvak, ziet er goed uit. Duurzaamheid ed. nog niet te beoordelen na twee weken.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Officiele reactie van Atag 21-02-2022

Beste heer / mevrouw,

Bedankt voor het schrijven van deze review. Fijn om te lezen dat u tevreden bent met de koelkast.
Wij wensen u veel plezier met uw aankoop.

Met vriendelijke groet,

Marijke Webcareteam ETNA

Reageer

Sam 13-12-2021
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Bevalt erg goed

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KKS4122

Algemene score

8,0
Onlangs deze inbouwkoelkast aangeschaft. Tot nu toe zeer tevreden, koelt goed, er zit veel ruimte in en is heel stil wat betreft geluidsniveau.

Pluspunten

  • Veel ruimte
  • Koelt goed
  • Maakt geen geluid

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 14-12-2021

Beste Sam,

Bedankt voor het plaatsen van deze mooie review, hier zijn wij erg blij mee. Fijn om te lezen dat de KKS4122 aan je verwachtingen voldoet.

Wij wensen je veel koelplezier toe.

Met vriendelijke groet, Femke
Webcareteam ETNA

Reageer