• Best Reviewed apr 2022
Voeg toe aan vergelijker Prijs volgen
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 12 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de ETNA KKS4102 op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,8

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Pandora 09-11-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Betaalbare topper

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KKS4102

Algemene score

9,0
Ik ben heel blij met deze koelkast. Mooie heldere verlichting, veel opbergruimte en hij is heel stil!

Pluspunten

  • Stil
  • Goede verlichting
  • Betaalbaar

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 10-11-2022

Beste heer / mevrouw,

Bedankt voor het schrijven van deze review. Fijn om te lezen dat de verlichting, inhoud en het geluid naar behoren bevalt.
Wij wensen je nog veel koelplezier!

Met vriendelijke groet,
Kim
Webcare ETNA

Reageer

c**8@l**e.nl 13-09-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie functionele koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KKS4102

Algemene score

9,0
Mooie stille en perfecte indeling. Erg blij mee!

De prijs is ook top voor deze fantastische mooie koelkast

Pluspunten

  • Prijs
  • Indeling

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 14-09-2022

Beste heer / mevrouw,

Hartelijk bedankt voor het achterlaten van deze positieve review!
Wat fijn om te lezen dat jij tevreden bent met het geluidsniveau en de handige indeling van de koelkast.
En natuurlijk ook belangrijk, de prijs bevalt jou ook goed.

Wij wensen jou heel veel koelplezier!

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

A.van de Riet 29-08-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

nuchtere beoordeling

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KKS4102

Algemene score

8,0
qua maatvoering gelijk aan het oudere type van etna.
ik heb de oude langer dan 10 jaar gehad.
ik verwacht dezelfde kwaliteit te hebben .
prima koelkast.

Pluspunten

  • koelt goed

Minpunten

  • ?? ik heb hem pas kort

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende
Officiele reactie van Atag 30-08-2022

Beste heer/mevrouw van de Riet,

Erg leuk om te lezen dat je opnieuw hebt gekozen voor een koelkast van ETNA. Bedankt voor het in ons gestelde vertrouwen en de mooie review.

Wij wensen jou vele jaren van koelplezier toe.

Met vriendelijke groet, Femke
Webcare ETNA

Reageer

w**s@h**l.com 05-08-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Ook nog ingebouwd

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KKS4102

Algemene score

10,0
Mooie Etnakoelkast voor een mooie prijs en ook nog ingebouwd door Witgoedservice Verhoeven.

Pluspunten

  • Prijs
  • Inbouw

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 08-08-2022

Beste heer / mevrouw,

een topscore, een 10! Bedankt!
Wat leuk om te lezen dat jij zo tevreden bent met het gebruiksgemak en de handige indeling van de koelkast.
En ook onze dealer heeft goed werk geleverd, fijn!

Wij wensen jou heel veel koelplezier!

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

d**d@l**t.nl 31-07-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prima inbouw koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KKS4102

Algemene score

9,0
Prima inbouw koelkast die genoeg ruimte biedt, een prettige indeling heeft met voldoende licht en weinig geluid maakt. Enige nadeel is de Energieklasse F. Goede prijs/kwaliteit verhouding. Heel erg blij mee!

Pluspunten

  • Grootte
  • Indeling
  • Prijs/kwaliteit

Minpunten

  • Energie klasse

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 01-08-2022

Beste heer/mevrouw,

Bedankt voor het schrijven van deze mooie review.
Goed om te lezen dat de koelkast zo goed bevalt, en dat jij zo tevreden bent met de ruimte, indeling, verlichting en natuurlijk het geluidsniveau.

Wij wensen je veel koel plezier toe.

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

j**7@g**l.com 30-06-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Super aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KKS4102

Algemene score

9,0
Het is een super mooi model .
Praktisch stil en fijn in deelbaar.
Plus dat je 5 haar gerankte krijgt top .
En de koelkast is ook betaalbaar top .

Pluspunten

  • Prijs
  • Mooi afgewerkt
  • Stil
  • Makkelijk te plaatsen

Minpunten

  • Nvt
  • Nvt

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 01-07-2022

Beste heer / mevrouw,

Een leuke review om te lezen, bedankt!
Fijn dat jij zo tevreden bent over het geluidsniveau, de indeling en het mooie design van de koelkast.
Natuurlijk geeft ook de extra garantie een zeker gevoel!

Wij wensen jou heel veel koelplezier!

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

e**k@h**l.com 22-04-2022
  • Product gekocht
Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KKS4102

Algemene score

9,0
Een mooie nette en ruime koelkast, erg tevreden mee! De ruimte in de vakken van de deur zijn ruim genoeg om er grotere flessen in te zetten.
Officiele reactie van Atag 25-04-2022

Beste heer/mevrouw,

Dank je wel voor deze review. Wat fijn dat je zo tevreden bent met de ruimte in de koelkast en deze iedereen aanbeveelt. Veel koelplezier gewenst!

Met vriendelijke groet,
Chantal Webcareteam ETNA

Reageer

Theo 21-04-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooie Koelkast van 160 liter

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KKS4102

Algemene score

10,0
Een mooie en fijne grote koelkast met zijn 160 liter.
Hij doet wat hij moet doen.
Is lekker stil

Pluspunten

  • fijn groot,
  • koelt goed
  • fijn stil

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 22-04-2022

Beste Theo,

Een 10! Dank je wel voor deze mooie beoordeling. Dat je tevreden bent met de koelkast, is waar wij het allemaal voor doen.
We wensen je veel koelplezier toe.

Met vriendelijke groet,
Marijke Webcareteam ETNA

Reageer

grootroessink-k@home.nl 02-04-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Een aanrader, vast en zeker !!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KKS4102

Algemene score

10,0
De keuze is reuze. Ik weet heel zeker dat ik voor nu en altijd voor ETNA ga !!!

Pluspunten

  • indeling
  • geluid

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 04-04-2022

Beste heer / mevrouw,

Wow, een 10! Bedankt voor deze review. Geweldig om te lezen dat je zo tevreden bent over je koelkast.
Wij wensen je nog veel koelplezier toe.

Met vriendelijke groet,
Kim Webcareteam ETNA

Reageer

Frans 06-03-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

voldoet aan verwachting !

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KKS4102

Algemene score

8,0
In eerste instantie 1 week na plaatsing lijkt de verwachting positief. Koelt goed, even wennen aan de juiste instelling en merk geen bijzonderheden en voldoet daarmee aan de verwachting voor de betaalde prijs en resultaat.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed
Officiele reactie van Atag 07-03-2022

Beste Frans,

Dank voor deze review. Leuk om te lezen dat de koelkast naar verwachting werkt.
We wensen u veel koelplezier toe.

Met vriendelijke groet,
Marijke Webcareteam ETNA

Reageer

s**g@n**t.nl 28-02-2022
  • Product gekocht
Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KKS4102

Algemene score

8,0
Mooie ruime koelkast die goed in onze keuken past en heeft een fijne indeling.
Officiele reactie van Atag 01-03-2022

Beste heer/mevrouw,

Bedankt voor het schrijven van deze mooie review. Goed om te lezen dat de koelkast zo goed bevalt.

Wij wensen je veel koel plezier toe.

Met vriendelijke groet, Femke
Webcareteam ETNA

Reageer

rossie58@outlook.com 15-12-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekregen

Goede garantie belangrijk!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KKS4102

Algemene score

7,0
Nadat onze vorige koelkast van Etna koeltechnisch defect raakte ( gelukkig bij aankoop geregistreerd ,waardoor 5 jaar garantie) is afgelopen week de nieuwe Etna koelkast geplaats. Plaatsing en afwerking via garantie top geregeld en uitgevoerd.

Over de koelkast het volgende , qua inhoud en en vakverdeling weinig verandering t.o.v. de vorige. Alleen vak voor de groenten ect bestaat nu uit een grote lade i.p.v. 2 kleine , verder maakt deze koelkast nu iets meer geluid dan de vorige.

Regeling qua temperatuur voldoet zeer goed , blijft mooi constant en de condens druppels worden ook netjes afgevoerd.

al met al blij met de goede zorg en garantie en apparatuur.

Pluspunten

  • Inhoud en vakverdeling
  • regeling van temperatuur

Minpunten

  • 1 grote groentelade i.p.v. 2 kleine
  • Iets luidruchtiger

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Officiele reactie van Atag 16-12-2021

Hallo,

Hartelijk dank voor het delen van je mening.
We vinden het fijn om te horen dat je tevreden bent over onze service.

Veel gemak van deze koelkast.

​Groet Heidi
Webcareteam ETNA

Reageer