Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 15 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de ETNA KKD4122 op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,8

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

b**n@h**l.com 30-10-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Bevalt mij tot nu toe zeer goed

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KKD4122

Algemene score

8,0
Prijstechnisch een interessante aankoop met een garantietermijn van 5 jaar. Dit maakt het voor mij om voor etna te kiezen. Je koopt ook geen ferrari om boodschappen te doen bij de ah.

Pluspunten

  • Prijs
  • Garantie

Minpunten

  • Nvt
  • Nvt

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 31-10-2022

Beste heer / mevrouw,

Dank je wel voor het schrijven van deze review. Het doet ons goed om te lezen dat je voor ETNA hebt gekozen en je tevreden bent met deze keuze.
We wensen je veel koelplezier toe.

Met vriendelijke groet,

Marijke
Webcare ETNA

Reageer

Lida 16-09-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Bevalt goed, stille koelkast, lekker ruim

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KKD4122

Algemene score

9,0
Deze koelkast online gekocht, ook omdat de reviews positief waren. Hij voldoet helemaal aan onze verwachting! De scharnieren waren makkelijk zelf om te wisselen en hij was snel in te bouwen, snel op de juiste koeltemperatuur van 5 graden, stil, lekker ruim. Omdat de motor onderin zit is de groentelade wat ondieper.

Pluspunten

  • makkelijk scharnieren omzetten
  • snel in te bouwen
  • lekker ruim
  • stil

Minpunten

  • wat ondiepe groentelade

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende
Officiele reactie van Atag 19-09-2022

Beste Lida,

Dank je wel voor het schrijven van deze review. Het doet ons goed om te lezen dat je tevreden bent met de koelkast en deze voldoet aan alle verwachtingen. We wensen je veel koelplezier toe.

Met vriendelijke groet,

Marijke
Webcare ETNA

Reageer

a**g@g**l.com 08-09-2022
  • Product gekocht

Bestudeer en je moeite word beloond

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KKD4122

Algemene score

8,0
Prima prijs kwaliteit verhouding, zekerheid voor minimaal 5 jaar voor een meer dan aantrekkelijke prijs! Wat kan iemand anders wensen? Niet te weerstaan toch? Ben er super blij mee en echt in m’n element.

Pluspunten

  • Groot
  • Overzichtelijk

Minpunten

  • Energieverbruik

Review criteria:

Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 09-09-2022

Beste heer/mevrouw,

Precies, niet te weerstaan toch? Hartelijk dank voor de leuke feedback. Erg fijn om te lezen dat je zo blij bent met de koelkast.

Wij wensen je veel koelplezier toe.

Met vriendelijke groet, Femke
Webcare ETNA

Reageer

Doortje 08-09-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goed en zeker.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KKD4122

Algemene score

10,0
Pracht exemplaar voor een redelijke prijs. Mooie led verlichting en goede indeling

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 09-09-2022

Beste Doortje,

Een prachtig exemplaar; kijk dat lezen wij natuurlijk graag. 😊 Fijn dat je zo blij bent met de koelkast. Bedankt voor de mooie review met maximale score!

Wij wensen je veel koelplezier toe.

Met vriendelijke groet, Femke
Webcare ETNA

Reageer

g**e@h**l.com 11-07-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

uiteindelijk kwam het goed.

Geschreven voor: ETNA KKD4122

Algemene score

9,0
Het gaat over de inbouw koeler KKD4122. (deur op deur) Eigenlijk was er niet zo heel veel keus in dit type en deze inbouw maten. Uiteindelijk voor het toch wel vertrouwde merk ETNA gekozen na dat ik vele anderen vergeleken had. De koeling doet gewoon wat hij doen moet. Hij maakt weinig lawaai en koelt goed. Ik deed ook wat ik doen moest d.w.z. uitpakken deur omdraaien en installeren. Hoewel ik met IKEA zeer bekend ben, heeft de meegeleverde inbouw instructie mij niet geholpen! Uiteindelijk heb ik die maar terzijde gelegd en het boeren verstand gebruikt. Dit met de kwaliteit van ETNA, heeft tot goede resultaten geleid.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Officiele reactie van Atag 12-07-2022

Beste heer/mevrouw,

Wij waarderen het zeer dat je de moeite hebt genomen om deze mooie review te schrijven. Fijn om te lezen dat de installatie uiteindelijk is gelukt en de koelkast naar volle tevredenheid bevalt.

Veel koelplezier gewenst.

Met vriendelijke groet, Femke
Webcare ETNA

Reageer

Mirjam 11-04-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Bevalt goed!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KKD4122

Algemene score

10,0
Makkelijk in de bouwen! Duidelijke tekening erbij een mooie indeling van binnen alles zat er netjes bij! Nu lekker genieten van een koud biertje! Top koeler

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 12-04-2022

Beste Mirjam,

Leuk om te lezen dat je zo tevreden bent over de KKD4122. Bedankt voor de leuke positieve feedback.

Wij wensen je nog vele koude biertjes toe.


Met vriendelijke groet, Femke
Webcareteam ETNA

Reageer

t**n@o**k.com 24-03-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht
Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KKD4122

Algemene score

9,0
Tot nu toe is hij goed bevallen heb er geen problemen mee koelt goed kan hem ook aan raden voor andere

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Officiele reactie van Atag 25-03-2022

Beste heer / mevrouw,

Dank voor het schrijven van deze review. Leuk om te lezen dat de koelkast naar behoren werkt en deze aanbeveelt voor andere.
Wij wensen u veel koelplezier toe.

Met vriendelijke groet,
Marijke Webcareteam ETNA

Reageer

h**0@h**l.com 04-03-2022
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Betaalbare koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KKD4122

Algemene score

8,0
We hebben deze koelkast inmiddels al een aantal maanden in gebruik, Wij hebben voor deze koelkast gekozen vanwege zijn betaalbare prijs,we zijn zeer tevreden over de ruimte in deze koelkast en wij vinden dat hij ook geen hinderlijk geluid produceerd.
We vinden wel dat er een nog extra glazen schap mee geleverd kan worden aangezien hier wel ruimte voor is,wij hebben deze achter gehouden van een onze vorige koelkast na dit in een andere review gelezen te hebben en hebben deze extra schap vol in gebruik.
Al met al een aanrader deze koelkast!

Pluspunten

  • Ruim
  • Betaalbaar
  • Stil
  • Goede verlichting

Minpunten

  • Kan wel extra glasplaat bij
  • Ondiepe groente la

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Officiele reactie van Atag 07-03-2022

Beste heer / mevrouw,

Dank voor het schrijven van deze mooie review. Fijn om te lezen dat u nog steeds tevreden bent met de koelkast.
Uw feedback betreffende de schappen zullen wij meenemen voor eventuele verbeteringen in de toekomst.
Wij wensen u nog vele jaren koelplezier toe.

Met vriendelijke groet,
Marijke Webcareteam ETNA

Reageer

j**e@h**e.nl 20-02-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Top product voor betaalbare prijs.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KKD4122

Algemene score

9,0
De ETNA KKD4122 is een betaalbare grote koeler met een verrassend veelzijdige mogelijkheid van het indelen van de glazen legplateaus waardoor je optimaal gebruik kan maken van de beschikbare ruimte.
Daarnaast is de koeler heel stil wat ook een voordeel is bij een open keuken.
Over het stroomverbruik kan ik nog weinig zeggen omdat ik het apparaat nog niet zolang in gebruik heb.
Kortom een prima product voor een betaalbare prijs en ik heb al mijn aangeschafte keukenapparatuur van Etna via de site aangemeld wat ook weer een verhoging van de fabrieksgarantie termijn van 2 naar 5 jaar heeft, wat voor mij betekend dat Etna naast betaalbare producten ook staat voor kwaliteit.

Pluspunten

  • Ruime koeler
  • Veelzijdige indeling
  • Relatief stil

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Officiele reactie van Atag 21-02-2022

Beste heer / mevrouw,

Bedankt voor deze mooie beoordeling. Leuk om te lezen dat u tevreden bent met de ruimte en de verschillenden mogelijke indelingen van de koelkast.
Wij wensen u veel koelplezier toe,

Met vriendelijke groet,
Marijke Webcareteam ETNA

Reageer

Marc 05-01-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Inbouw koelkast Etna.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KKD4122

Algemene score

8,0
Fijne koelkast voor het geld. Makkelijk ingebouwd en maakt zeker weinig geluid. Al met al een prima aankoop!

Pluspunten

  • Stil
  • Makkelijk in te bouwen.
  • Prijs kwaliteit verhouding.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 07-01-2022

Beste Marc,

Bedankt voor deze mooie positieve review. Het is goed om te lezen dat je zo tevreden bent met uw koelkast. Wij wensen je nog jaren veel koelplezier toe!

Met vriendelijke groet,
Niki Webcareteam Etna

Reageer

Coolegast 13-11-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Gunstig in prijs

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KKD4122

Algemene score

8,0
Mooie ruime koelkast die wij stil genoeg vinden bij het aanslaan en ook nog eens gunstig in prijs is,wel hebben wij op advies van een eerder gelezen review een schap uit onze oude koelkast bewaard en inderdaad in onze nieuwe koelkast gebruikt want voor het mooie mag er best een extra schap bij aangezien er wel ruimte voor is.
Verder vinden we de groente la wat ondiep maar al met al zeker en fijne koelkast voor een wat langere prijs aanrader dus.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Officiele reactie van Atag 15-11-2021

Beste Coolegast,
Dank u voor deze review. Fijn dat u tevreden bent over de ruimte van deze koelkast. Uw feedback waarderen wij zeer en zullen we zeker meenemen om onze producten te blijven verbeteren.
Wij wensen u veel plezier met uw aankoop!
Met vriendelijke groet,
Chantal Webcareteam ETNA

Reageer

DM 18-10-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Bevalt erg goed

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KKD4122

Algemene score

10,0
Erg tevreden met de koelkast. Koelt goed, goede indeling en goede maat. Daarnaast is het licht van de koelkast ook erg fijn. Zeker een aanrader dus!

Pluspunten

  • Fijne indeling
  • Mooi licht
  • Koelt goed

Minpunten

  • maakt iets geluid, zeker niet storend.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Officiele reactie van Atag 20-10-2021

Beste DM,
Bedankt voor deze review. Goed om te lezen dat u zo tevreden bent over de indeling, de maat en het licht in de koelkast. Wij wensen u veel plezier met uw aankoop!
Met vriendelijke groet,
Chantal Webcareteam ETNA

Reageer

Vincent 08-05-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

prima koelkast voor een scherpe prijs

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KKD4122

Algemene score

7,0
om mijn bestaande keuken weer op te frissen en energie zuiniger te worden op deze koelkast uitgekomen. Prima ruime koelkast voor een scherpe prijs. Jammer dat je de motor af en toe duideijk hoort aanslaan verder werkt alles naar behoren

Pluspunten

  • ruimte
  • fliexibele indeling

Minpunten

  • soms wat rumoerig
  • geen mogelijkheid waterpas te stellen

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Officiele reactie van Atag 10-05-2021

Beste Vincent,
Bedankt voor het schrijven van deze review. Goed om te lezen dat u tevreden bent over de ruimte in deze koelkast en de flexibele indeling.
Wij wensen u veel plezier met uw aankoop!
Met vriendelijke groet,
Chantal Webcareteam ETNA

Reageer

Benjamin 13-04-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prachtige witte inbouwkoelkast deur op deur systeem

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KKD4122

Algemene score

9,0
Mooie consument prijswaardig produckt.5 Jaar garantie. Mooi afgewerkt met duidelijke beschrijving en vakkundig geïnstalleerd. Ben er heel blij mooi. Goed degelijk Hollands product.
Etna ga zo door.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 14-04-2021

Beste Benjamin,
Dank u wel voor uw mooie review. Wij wensen u veel plezier met uw aankoop!
Met vriendelijke groet,
Chantal Webcareteam ETNA

Reageer

M. van Dinther 20-01-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Ruime en zuinige koelkast met veel laden en bakjes

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KKD4122

Algemene score

10,0
De ETNA KKD4122 koelkast is zeer ruim, energiezuinig en heeft enorm veel lades en deurbakken waardoor je veel kwijt kunt.
De koelkast is heel makkelijk schoon te houden.
De koelkast heeft een heel goede kwaliteit-prijsverhouding. Je bespaart met een ETNA honderden euro's op andere merken met hetzelfde energielabel.
De garantievoorwaarden zijn goed en de servicevoorwaarden zijn goed.

Pluspunten

  • ruim met veel laden en bakken
  • energiezuinig
  • prijs-kwaliteitverhouding hoog
  • deur sluit vanzelf dus nooit per ongeluk open
  • bijna geluidloos

Minpunten

  • groente en fruitbak kan groter

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 21-01-2021

Geachte heer/mevrouw van Dinther,

Bedankt voor het plaatsen van deze uitgebreide en mooie review.
Uw mening is ook enorm belangrijk om ons te blijven verbeteren. Onze apparatuur wordt altijd uitvoerig getest, op gebruiksgemak en kwaliteit. Alle feedback is welkom en zal ook zeker door ons worden meegenomen.

We wensen u heel veel (koel) plezier toe.

Groet Ursula van Webcareteam ETNA

Reageer