Er zijn op dit moment geen prijzen beschikbaar.
Mail mij als er prijzen beschikbaar zijn

Liebherr IK 3520-21

Vergelijkbare producten

Bekijk alle Inbouw koelkasten
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 8 reviews die zijn achtergelaten voor de Liebherr IK 3520-21 op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,9

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

J. van de Ven 15-04-2021
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Fijne grote famailie koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr IK 3520-21

Algemene score

8,0
We hebben zeer bewust gekozen voor de koelkwaliteit van een liebherr. de degelijkheid als ook de ruime indeling spraken ons erg aan. het gebruik als ook service van Liebherr zijn verder top.

Pluspunten

  • ruimte
  • koelcapaciteit -temperatuur

Minpunten

  • alarm signaal bij open deur

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Robert Oudshoorn 04-04-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Heerlijk zo’n mooie grote koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr IK 3520-21

Algemene score

9,0
Super zo’n koelkast .
Zoveel ruimte .
Mooie lades om je groentes vers te houden.
En ook niet te vergeten de fles houders
Voor m’n wijn koel te houden

Pluspunten

  • Grootte
  • Versheid lades
  • Wijn rek

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Luuk Koelkast 12-03-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Super spullen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr IK 3520-21

Algemene score

9,0
Heerlijke spullen! Alles blijft vers en energie zuinig. Ich liebe herr. Het is een goede keuze op je spullen van Liebherr te kopen....

Pluspunten

  • Energie
  • Design

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Klaas 02-03-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Grote koelkast, indeling kan beter

Geschreven voor: Liebherr IK 3520-21

Algemene score

8,0
De koelkast heeft veel ruimte op de planken en nog 2 grote lades. De onderste lade is wel minder diep vanwege de techniek die erachter zit.
In de deur is voldoende ruimte om frisdrankflessen neer te zetten.
min puntje is de indeling met de nokken waar de bakken in zitten. Deze zitten te ver uit elkaar. Als deze dichterbij elkaar hadden gezeten dan was een betere indeling in de deur mogelijk.

Pluspunten

  • Veel planken
  • 2 mooie lades met vochtigheidsregeling
  • Digitaal instellen van temperatuur
  • Koelt goed

Minpunten

  • Waarom ook een halve plank?
  • Bakken niet ideaal in de deur te hangen
  • Flessenrek niet ideaal voor non-frisdranken

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

jos verhoeven 19-11-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goede toeganglijkeheid van alles wat in de koeling staat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr IK 3520-21

Algemene score

8,0
Op advies van verkoper om te gaan voor Liebherr koelkast vanwege de goede kwaliteit en garantie.
Verder vonden ook de lay-out van de koelkast goed

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Gerard 15-10-2020
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Practische koelkast

Geschreven voor: Liebherr IK 3520-21

Algemene score

10,0
Deze grote inbouwkoelkast heeft een inhoud van meer dan 200 liter en geen ijsvak bovenin.Wij kozen duidelijk voor volume.Al onze voorraad en dagelijkse benodigdheden kunnen nu overzichtelijk worden bewaard en gekoeld;mede doordat de plateaus op veel standen gezet kunnen worden.Het LED licht geeft een fris schijnsel in de kast.De koelkast staat in een woonkeuken ,maar is zo stil dat we nauwelijks iets horen als er gekoeld wordt. Veel eerdere koelkasten waren volumineus,maar niet economisch in het gebruik.Deze koelkast laat zich gemakkelijk reinigen en ontdooien is niet nodig. Deze Liebherr hadden we veel eerder moeten aanschaffen.

Pluspunten

  • optimale ruimte invulling
  • laag geluidsnivo
  • gemakkelijk reinigbaar

Minpunten

  • zelf inbouwen vergt enige ervaring

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Paul 07-10-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooie en praktische koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr IK 3520-21

Algemene score

9,0
Had eerst een electrolux koeler; na 2,5 jaar printplaat kapot; kosten E 2500,- en 2 weken leertijd
Toen deze Liebherr koeler besteld bij een (goede) plaatselijke dealer; binnen 1week geplaatst en draaiend; en met 7(!) jaar garantie

Pluspunten

  • Design en indeling
  • Is de “ Rols” onder de koelers

Minpunten

  • Kan er echt geen verzinnen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mike Floor 01-09-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Een mooie grote koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr IK 3520-21

Algemene score

10,0
Een prachtige grote koelkast wij willen ook alleen dit merk omdat wij al een paar keer verhuisd zijn en heel veel goede ervaring hebben met dit merk dus voor ons altijd liebherr

Pluspunten

  • Alles positief

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer