Liebherr ICN3314-21 - Reviews

Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 9 reviews die zijn achtergelaten voor de Liebherr ICN3314-21 op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,3

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

CorH 16-05-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Veel ruimte en perfecte koeling

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr ICN3314-21

Algemene score

10,0
Wij wilden graag een koel/vries combinatie met een minimum aan onderhoud. De adviseur van Waterink stelde ons dit apparaat van Liebherr voor. Daar hebben we nog geen minuut spijt van gehad. Extra fijn is de afzonderlijke instelmogelijkheid van het koel en het vriesgedeelte.

Pluspunten

  • Veel ruimte
  • Indeling is functioneel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Paul 28-03-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prima koellkast

Geschreven voor: Liebherr ICN3314-21

Algemene score

9,0
Na 19 jaar onze vorige Liebherr vervangen door deze nieuwe, Zeer fijne koel/vries combinatie. De vorige werkte nog steeds perfect, maar bij het vervangen van de keuken toch voor een nieuwe gekozen! De machine is zeer stil, en heeft een grote groente lade.

Pluspunten

  • zeer stil
  • grote groente lade

Minpunten

  • niet gevonden!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Jos van den Berk 26-02-2021
  • Product gekocht

Een prachtige koelvriescombinatie inbouw

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr ICN3314-21

Algemene score

10,0
Ik heb deze koelvriescombinatie gekocht omdat Liebherr een zeer goede kwaliteit levert
Mooie indeling en ziet er zeer mooi uit.

Pluspunten

  • Mooie indeling
  • Ventilator om de koelte overal gelijk te verdelen

Minpunten

  • Heb ik nog niet ondekt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rogier 19-02-2021
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Zichtbare kwaliteit

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr ICN3314-21

Algemene score

8,0
Heb heel wat merken koelkasten gehad, maar het verschil met Liebherr merk je gelijk.
Alles is stevig en veel mogelijkheden in het verstellen van de hoogte van de plankjes.
Je betaald wel wat meer, maar is het dubbel en dwars waard.
Ook heel goed ingebouwd door het Wasmachinehuis.
Al met al, zijn wij heel erg tevreden.

Pluspunten

  • vele verstelbare mogelijkheden
  • stevige bakken
  • duidelijke bediening
  • makkelijk schoonmaken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

PTM Blijleven 28-01-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Kwaliteit en prachtig ontwerp.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr ICN3314-21

Algemene score

10,0
Weer zo'n wauw-moment als je de verpakking van het apparaat afhaalt. Liebherr maakt kwaliteitsproducten waar je echt blij van wordt.
Alsof je de folie van je nieuwe iPhone afhaalt.
Compleet product met zo vreselijk veel mogelijkheden en opties die het gebruik zo plezierig maken.
Naast een vriezer nu ook de koel-vriescombinatie van Liebherr.
Top merk, het kost misschien iets meer, maar dan heb je ook wat..

Pluspunten

  • Prachtig design
  • Veel mogelijkheden
  • Zuinig
  • Makkelijke installatie
  • Laden op rolletjes

Minpunten

  • Zo goed.Ik ga niet mee bij de concurrenten kijken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

LS 09-01-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Veel ruimte

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr ICN3314-21

Algemene score

8,0
Energiezuinige koelkast met goede vakindeling. Stil. 3 grote vrieslades. Zelfinbouwen is lastig omdat er geen goede beschrijving wordt meegeleverd. Helaas geen flessenrek.

Pluspunten

  • 7 jaar garantie
  • Veel ruimte, antifrost, stil

Minpunten

  • Slechte installatie beschrijving
  • Geen flessenrek standaard

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende

Reageer

Maarten 27-11-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie koel vriescombinatie..

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr ICN3314-21

Algemene score

9,0
Mooie koel vries combinatie. Handige indeling mede door dat een van glasplaten deelbaar is. Je kunt makkelijk hierdoor hoge flessen extra kwijt. Ook het alarm, die je uit kunt zetten , is handig.

Pluspunten

  • Indeelbaarheid
  • Alarm

Minpunten

  • Geen minpunt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

T Kalma 15-11-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Liebherr koelvriescombinatie ICN3314

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr ICN3314-21

Algemene score

10,0
Ik geef deze inbouw koelvriescombinatie een 10. Het is een mooie uitvoering met grote ruime laden. Heel praktisch en no frost! Een plezier om te gebruiken en ik kan goed alles vinden omdat het zo'n goede indeling heeft

Pluspunten

  • no frost,
  • Grote ruime laden en overzichtelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jacqueline 15-11-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede grote koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr ICN3314-21

Algemene score

10,0
De oude inbouw koelkast wast aan vervanging toe. We zijn blij met deze ruime koelkast en de drie ruime lade's. Alles is mooi afgewerkt.

Pluspunten

  • Ruim
  • Strak afgewerkt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer