Bosch KIS87AF30 - Reviews

Specificaties
Uitvoering
upside-down / koelvriescombinatie
Energieklasse
A++
Inhoud koelruimte (netto)
209 liter
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 11 reviews geschreven op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,5

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Rob 28-04-2016
  • Product paar dagen in bezit

Zijn geld waard

Algemene score

8,0
Een zeer stille koel/vriescombinatie, eenvoudig te bedienen. Tot op heden zeer tevreden. Goede indeling, helaas geen vleeswaren houder, zat in mijn vorige Bosch koel/vriescombinatie wel.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Astrid 04-07-2017

Diepvries lades zeer onhandig

Algemene score

4,0
Koel gedeelte prima. Diepvries lades zijn zeer onhandig.
Ten eerste zijn ze beide erg ondiep.
De bovenste is te hoog waardoor je de inhoud niet goed ziet.
De onderste moet met 2 handen bediend worden anders valt ie er uit.
en na nog geen twee maanden gebruik kan ik de vriezer al weer ontdooien.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.nl

Reageer

Nelisse 02-04-2017
  • Product paar dagen in bezit

Super overzichtelijk

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik vind deze koelvries combi heer overzichtelijk en praktisch. Door de vele opberg mogelijkheden in de deur, de plank op lade en de deelbare glasplaat maakt het een ruime en overzichtelijke indeling.
Door de dubbele verlichting kan je alles goed terug vinden. Vergeet het geluids niveau niet, sssssssstil!

Pluspunten

  • overzicht
  • verlichting

Minpunten

  • beetje weinig vries ruimte

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Elise 16-11-2016
  • Product paar weken in bezit

Fijne koelkast

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
We hebben de koelkast nu een maand en bevalt uitstekend. Het is een ruime koelkast die makkelijk in te delen is. Echt een pluspunt van deze koelkast is de freshbox, in deze box blijven je groeten en fruit veel langer vers.

Pluspunten

  • Groente langer vers
  • Stil

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Pim 05-08-2016
  • Product kwartaal in bezit

Goede koelkast

Algemene score

8,0
Goede en ruime koel/vries combinatie. Groenten/fruit blijft langer goed in de groentenlade. Erg gemakkelijke indeling en erg stil.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

cjdendulk 16-06-2016

Schitterende uitvoering die aan alle eisen voldoet

Algemene score

10,0
Koel-vriescombinatie is perfect ingebouwd. Alle instellingen zijn makkelijk te hanteren. In vergelijking met onze oude koelkast (20 jaar) is dit een verrijking in onze keuken. Het apparaat werkt prima. Het was wel even wennen aan de verlichting maar dat gaat nu prima
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.nl

Reageer

Simone 26-04-2016

Goe

Algemene score

10,0
Indeling is voor ons perfect en de groente lade is echt super. Vries gedeelte groot genoeg voor in de keuken we hebben nog een extra vriezer in de schuur
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.nl

Reageer

FVosseberg 04-11-2015

Geweldige koel/vrieskast

Algemene score

10,0
De koel/vrieskast doet gewoon wat hij moet doen, d.w.z. instellen op de gewenste temperatuur en het werkt. Bij de vorige(ander merk) was dat niet altijd het geval.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.nl

Reageer

RNIESSINK 04-11-2015

Fantastisch, geluidloos en degelijk

Algemene score

10,0
Super mooi design, weinig geluid en goed uitgedacht, mooi display en heldere led verlichting, ik vind hem top
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.nl

Reageer

AriedeJong 24-11-2013

TEGENVALLER

Algemene score

2,0
Vorige koel-diepvries was van Bosch, die 18 jaar goed had gefunctioneerd, dus weer een Bosch besteld. TEGENVALLER. Het mechanisme voor de beluchting via de deksel van de groentelade is slecht en gammel geconstrueerd. De deksel valt er snel uit. Opnieuw in elkaar zetten is zinloos, na een paar maal de lade te hebben gebruikt ligt het weer uit elkaar. Daarnaast kan de lade niet ver genoeg open. Een struikje broccoli of een tasje appels kun je er niet inleggen omdat de opening te klein is. Het flessenrek loopt aan de zijkanten schuin af, onhandig, scheelt een fles aan ruimte. Het tweede flessenrek heeft een te lage opstaande rand, oppassen anders vallen de flessen eruit met sluiten of opendoen. De twee vriesladen zouden er drie moeten zijn. De grote is niet handig voor terugvinden van de ingevroren spullen. Positieve ervaring: controle op deursluiting door service monteur werd erg goed afgehandeld. Samenvattend: van een Bosch product had ik aanzienlijk meer verwacht. Service organisatie werkt goed.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.nl

Reageer

Angela3 15-08-2013

Ruime Koelkast

Algemene score

10,0
Het is een ruime koelkast en de groentenlade doet zijn eer aan en houd de groente zeer lang goed. Veel opbergmogelijkhden.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.nl

Reageer