ETNA KCS5178NF - Reviews

Specificaties
Energieklasse
A++ energieklasse
Inhoud koelruimte
180 liter inhoud
Uitvoering
enkeldeurs_koel/vriezer
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 4 reviews die zijn achtergelaten voor de ETNA KCS5178NF op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,3

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Voldoende
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

De heer te Kaat 06-01-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fijne indeling! Zeer gebruiksvriendelijk

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KCS5178NF

Algemene score

8,0
Super nette koel vries combinatie. eenvoudig in te bouwen.
Tevens in te bouwen met een c greep tussen koel en vriesgedeelte.
Sleepdeur werkt stabiel.
Veel waar voor je geld!

Pluspunten

  • eenvoudige montage
  • in te bouwen met een c greep
  • goede prijs kwaliteit verhouding

Minpunten

  • Maakt heel iets kabaal wat zachtjes hoorbaar is..

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 08-01-2021

Beste heer Te Kaat,

Wij vinden het ontzettend fijn om te lezen dat deze koel/vriescombinatie zo goed bevalt en willen u vriendelijk bedanken voor het plaatsen van deze beoordeling. Nog vele jaren koelplezier gewenst met deze aankoop!

Met vriendelijke groet, Claudia
Webcareteam ETNA.

Reageer

Familie uit Dronten 16-12-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooie, luxe koelkast!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KCS5178NF

Algemene score

10,0
Deze ETNA-koelvriescombinatie ziet er luxe uit, door middel van chromelook handgrepen. Tevens bevat deze koelkast een no frost-functie. Dit is zeer handig, want de vriezer blijft altijd vrij van bevroren elementen. Top koelvriescombinatie die ik iedereen kan aanraden!!!

Pluspunten

  • No frost-functie
  • Betaalbaar

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 17-12-2020

Beste familie uit Dronten,

Wat een mooie score! Hier zijn we erg blij mee maar nog fijner om te lezen dat de KCS5178F zo goed bevalt. Vriendelijk bedankt dat u de moeite heeft genomen om deze beoordeling te schrijven en wij wensen u nog veel plezier met deze aankoop.

Met vriendelijke groet, Claudia
Webcareteam ETNA.

Reageer

Alis 07-12-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prima koelkast, wel erg kleine vrieskast

Geschreven voor: ETNA KCS5178NF

Algemene score

6,0
Fijne koelkast. De ruimte van de vriezer is beperkt. Een kleine uitschuif ruimte boven. Een middelgroot laatje midden en een heel klein laatje onder. Er past niet eens een heel brood in.

Review criteria:

Voldoende
Slecht
Goed
Officiele reactie van Atag 08-12-2020

Beste Alis,

Bedankt voor het plaatsen van deze review.
Fijn om te lezen dat je ondanks het vriesgedeelte 63 liter niet geheel naar verwachting is je tevreden bent met de KCS5178NF.

Veel koel- en vriesplezier gewenst.

Met vriendelijke groet, Femke
Webcareteam ETNA

Reageer

john van kleef 16-09-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

goede koeling en vriescapaciteit

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KCS5178NF

Algemene score

9,0
prima koelviescombinatie inbouw koelt en vriest goed geen aanslag van bevriezing in vriesgedeelte.
gekocht op aan raden van familie.
de monteurs van groenenveld keukens uit den haag waren terzake zeer kundig.

Pluspunten

  • energie zuinig
  • goede indeling
  • niet meer ondooien

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 17-09-2019

Beste John,

Wat leuk om te lezen dat, op aanraden van familie, uw keuze is gevallen op een koelvriescombinatie van ETNA. Bedankt voor deze mooie review!

Groet, Femke webcareteam ETNA

Reageer