Er zijn op dit moment geen prijzen beschikbaar.

Neff C17KS61N0

9,0 Lees 14 reviews

Vergelijkbare producten

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 14 reviews geschreven op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,0

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Romviel 15-11-2017

Prima apparaat

Algemene score

8,0
Sinds 2 weken gebruiken wij de volautomaat van Neff prima apparaat met goede koffie! jammer dat er zoveel water in de lekbak terecht komt!
Oorspronkelijk gepost op neff-home.com/nl

Reageer

Vero66 24-10-2017

Top apparaat

Algemene score

10,0
Ik heb deze koffiemachine sinds vorige maand en ben een super tevreden over, je hebt enorm veel mogelijkheden. Top !!!
Oorspronkelijk gepost op neff-home.com/nl

Reageer

Karel 08-10-2017

Geweldig apparaat!!

Algemene score

10,0
Deze fantastische koffieapparaat van NEFF in onze nieuwe keuken!! eenvoudig en duidelijk menu en eenvoudig in onderhoud!!
Oorspronkelijk gepost op neff-home.com/nl

Reageer

Philip 17-09-2017
  • Product half jaar of langer in bezit

Heerlijk apparaat!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Het apparaat biedt keuze uit een grote hoeveelheid heerlijke koffiebereidingen met bij elke bereiding talloze opties. Een absolute aanrader! Let er alleen wel op dat je elke keer na gebruik het melksysteem spoelt/reinigt.

Pluspunten

  • Mooi
  • Veel opties
  • Heerlijke koffie
  • Eenvoudig in gebruik

Minpunten

  • (nog) geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

P Vlot 02-07-2017

Dagelijks genieten van heerlijke koffie!

Algemene score

10,0
Sinds enkele maanden zijn wij, in verband met een nieuwe keuken, ook in het bezit van een inbouw Neff koffieapparaat. Nog geen moment spijt van deze aankoop. We genieten dagelijks van de diverse mogelijkheden waarmee dit apparaat ons verrast. En... we laten ook anderen graag meegenieten van onze koffie.
Oorspronkelijk gepost op neff-home.com/nl

Reageer

MvD3 02-07-2017

Mooi design

Algemene score

8,0
Na even smaken uitproberen kun je favorieten in stellen en heb je steeds je gewenste koffie. In alkerlei variaties op de juiste temperatuur en smaak.
Nadeel is het schoonmaken je moet veel handelingen doen.
Oorspronkelijk gepost op neff-home.com/nl

Reageer

Huub van Gastel 01-07-2017

Een hele goede keuze.................

Algemene score

10,0
Bij de definitieve bestelling van onze keuken hebben we bewust gekozen voor een espresso-/koffievolautomaat. Een dergelijk apparaat heeft vele voordelen ten opzichte van diverse traditionele methoden om koffie te zetten. Na diverse proeven gaf de kwaliteit van C17KS61NO de doorslag.
Oorspronkelijk gepost op neff-home.com/nl

Reageer

Bart 01-07-2017

NEFF koffiemachine

Algemene score

10,0
We gebruiken de koffiemachine bijna een jaar. Het apparaat zet een geweldig lekkere kop koffie. Ook alle variaties zijn heerlijk. Je kunt heel veel instellen, maar ook zonder veel in te stellen geeft hij altijd heerlijke koffie. We hebben nog geen enkele storing aan het apparaat gehad.
Oorspronkelijk gepost op neff-home.com/nl

Reageer

F Broek 30-06-2017

prima apparaat

Algemene score

10,0
Lekkere verse koffie. Natuurlijk afhankelijk van de gebruikte koffiebonen. Gebruiksvriendelijk. Goed schoon te maken. Duidelijke display.
Oorspronkelijk gepost op neff-home.com/nl

Reageer

Lelenbaas 30-06-2017

Aanwinst in onze nieuwe keuken

Algemene score

8,0
Wij hebben vorig jaar de koffiemachinegekocht. Helaas is er een storing opgetreden hetgeen nog niet verholpen is. Is vervelend maar komt goed is ons verteld. Veel mogelijkheden op her apparaat wordt heel veel gebruikt in ons gezin. Super! Fout zit en in de software
Oorspronkelijk gepost op neff-home.com/nl

Reageer

Loesje46 30-06-2017

Redelijk tevreden! Paar aandachtspunten.

Algemene score

8,0
Fijn apparaat met veel mogelijkheden.
Pluspunten
-Veel soorten koffies te maken
-Lekkere koffie
-mooie display
Verbeterpunten
- koffies met melk mogen warmer
- lekbakje moet vaak geleegd worden ( ook al is deze niet vol)
- als je het melkpijpje wil laten doorspoelen geeft hij altijd aan dat je de melk moet verwijderen, ook als je dat al hebt gedaan.
- na het schoonmaken pijpje kun je lastig terug maar home om gewone koffie te zetten.
Oorspronkelijk gepost op neff-home.com/nl

Reageer

Jerry 30-06-2017

De heer

Algemene score

6,0
Bedieningsgemak is uitstekend. Zoet er mooi uit.
Minpunt zijn de vele storingen die wij hebben ervaren. Binnen korte tijd is de setgroep vervangen. Nu nog steeds dat apparaat spontaan begint te spoelen. Jammer. De service van Neff is echter goed, maar om steeds op een monteur te wachten is erg jammer afgezet tegen de aanschafprijs.
Oorspronkelijk gepost op neff-home.com/nl

Reageer

Frans1958 30-06-2017

top koffiemachine

Algemene score

8,0
Wij hebben nu enige tijd deze machine aangeschaft. De koffie is prima. nooit problemen. tot nu alles perfect!
Oorspronkelijk gepost op neff-home.com/nl

Reageer

Frans 30-06-2017

Fijne bediening

Algemene score

10,0
Inmiddels al een jaar in het bezit van deze koffieautomaat.
Werkt prettig, snel en geeft goede koffie.
Het enige nadeel is de plastic zwarte rug bij de uitloop. De spetters die van de melk afkomen bijten in het plastic wat witte vlekken kan achterlaten.
Oorspronkelijk gepost op neff-home.com/nl

Reageer