Neff C17KS61N0 - Reviews

Specificaties
Soort apparaat
koffiebonen
Aantal kopjes per keer
2
Volautomatisch
ja (koffie+melk)

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 22 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,6

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Voldoende

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Edith 28-12-2017

Super koffiemachine!!

Algemene score

10,0
Afgelopen maand hebben wij de koffiemachine van Neff gekocht. Zo enorm blij mee. Wat een gebruiksvriendelijk apparaat. Heel eenvoudig te bedienen.
Het schoonmaken van het apparaat gaat ook erg eenvoudig.
En niet te vergeten..... de smaak van de koffie is heerlijk!
Geschreven voor: Neff C17KS61N0
Oorspronkelijk gepost op neff-home.com

Reageer

Arnaud 13-08-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Gebruiksvriendelijk en goed toegankelijk dankzij grote deur

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Dankzij de grote toegangsdeur is de espressomachine goed toegankelijk. Het ontwerp is doordacht met het oog op eenvoudig onderhoud. Ook het bijvullen van water en koffiebonen gaat snel en simpel.
De uitgebreide bedieningsmogelijkheden bieden tal van heerlijke opties.

Pluspunten

  • Simpel in onderhoud en schoonmaken
  • Grote toegangsdeur
  • Makkelijk bijvullen van water en bonen
Geschreven voor: Neff C17KS61N0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Peter 03-08-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

heerlijke koffie. boven verwachting!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Koffie is boven verwachting. Ik heb het apparaat nu 3 weken en drink geen koffie meer op kantoor of in een restaurant. Dat doe ik nu 's ochtends bij ontbijt en 's avonds gewoon thuis na een etentje. Ook veel koffie variaties in een handomdraai klaar. Eenvoudig te reinigen. Kortom in de keuken toegevoegd als leuke gadget, maar de kwaliteit van de koffie is boven verwachting dus dagelijks gebruik

Pluspunten

  • heerlijke koffie
  • eenvoudig in gebruik

Minpunten

  • nog geen ontdekt
Geschreven voor: Neff C17KS61N0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JW 14-07-2018
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Lekkere koffie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Twee jaar in huis en al 2500 kopjes koffie uit gedronken. Koffie is erg lekker. Machiatto, Capuchino erg lekker. Instelmogelijkheden zijn legio, temperatuur, hoeveelheid water/koffie.
Minpunt, na 2 jaar komen er storingen die wel binnen garantie zijn opgelost.

Pluspunten

  • instel mogelijkheden
  • bedieningsgemak
  • Bij meer dan 4 Neff apparaten 5 jaar garantie

Minpunten

  • schoonmaken is veel werk
  • na 2 jaar komen er storingen
Geschreven voor: Neff C17KS61N0

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Van Maanen 01-06-2018

Heerlijke koffie!

Algemene score

10,0
Deze koffiemachine aangeschaft voor onze nieuwe keuken zodat we geen apparaat op het kookeiland staat. De koffie is erg lekker en je hebt heel veel keuzes. Ik drink graag een Latte of Cappuccino. De eerste keer even uitzoeken welke combinatie het lekkerste is en daarna slaat het apparaat dat op. Super handig! De lekschaal moet veel geleegd worden. Ik heb dat opgelost door een kopje onder de uitloop te plaatsen als het apparaat gaat spoelen. Het is bij elkaar net zoveel werkt als onze vorige 'cupjes' koffiezetapparaat .
Geschreven voor: Neff C17KS61N0
Oorspronkelijk gepost op neff-home.com

Reageer

zsuus 19-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Neff inbouw koffie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Heerlijke koffie, makkelijke bediening, makkelijk schoon te maken, groot water reservoir. Ik ben van een vrijstaand espresso apparaat van Saeco naar deze over gegaan en vind m super! heerlijke koffie, 2 cappucino's tegelijk.

Pluspunten

  • display helder en duidelijk
  • makkelijk is gebruik
  • makkelijk schoon te maken

Minpunten

  • espresso's blijven veel onderhoud nogig hebben
Geschreven voor: Neff C17KS61N0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Femia 18-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Duidelijke weergave

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Het is een geweldig apparaat. Veel keuze mogelijkheden.
Jammer is alleen dat de koffie met melk/cappucino en niet erg warm uitkomen.
De gewone koffie is super heet.

Pluspunten

  • keuze mogelijkheid
  • makkelijk schoonmaken

Minpunten

  • melk te koud
  • wachttijd
Geschreven voor: Neff C17KS61N0

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Goed
Goed

Reageer

Arn 25-12-2017
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Lekkere koffie voor heel veel geld.

Algemene score

7,0
Heerlijke koffie, wel vaak ontkalken, is wel behoorlijk storingsgevoelig, dure servicedienst, duur apparaat.
Kortom, voor veel geld wel lekkere koffie.

Pluspunten

  • Lekkere koffie
  • Snel een bakje gezeg

Minpunten

  • Storingsgevoelig
  • Erg duur, wanneer je aanschaf,storingen meetelt
Geschreven voor: Neff C17KS61N0

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Slecht

Reageer

Romviel 15-11-2017

Prima apparaat

Algemene score

8,0
Sinds 2 weken gebruiken wij de volautomaat van Neff prima apparaat met goede koffie! jammer dat er zoveel water in de lekbak terecht komt!
Geschreven voor: Neff C17KS61N0
Oorspronkelijk gepost op neff-home.com

Reageer

Vero66 24-10-2017

Top apparaat

Algemene score

10,0
Ik heb deze koffiemachine sinds vorige maand en ben een super tevreden over, je hebt enorm veel mogelijkheden. Top !!!
Geschreven voor: Neff C17KS61N0
Oorspronkelijk gepost op neff-home.com

Reageer

Karel 08-10-2017

Geweldig apparaat!!

Algemene score

10,0
Deze fantastische koffieapparaat van NEFF in onze nieuwe keuken!! eenvoudig en duidelijk menu en eenvoudig in onderhoud!!
Geschreven voor: Neff C17KS61N0
Oorspronkelijk gepost op neff-home.com

Reageer

Philip 17-09-2017
  • Product half jaar of langer in bezit

Heerlijk apparaat!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Het apparaat biedt keuze uit een grote hoeveelheid heerlijke koffiebereidingen met bij elke bereiding talloze opties. Een absolute aanrader! Let er alleen wel op dat je elke keer na gebruik het melksysteem spoelt/reinigt.

Pluspunten

  • Mooi
  • Veel opties
  • Heerlijke koffie
  • Eenvoudig in gebruik

Minpunten

  • (nog) geen
Geschreven voor: Neff C17KS61N0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

P Vlot 02-07-2017

Dagelijks genieten van heerlijke koffie!

Algemene score

10,0
Sinds enkele maanden zijn wij, in verband met een nieuwe keuken, ook in het bezit van een inbouw Neff koffieapparaat. Nog geen moment spijt van deze aankoop. We genieten dagelijks van de diverse mogelijkheden waarmee dit apparaat ons verrast. En... we laten ook anderen graag meegenieten van onze koffie.
Geschreven voor: Neff C17KS61N0
Oorspronkelijk gepost op neff-home.com

Reageer

MvD3 02-07-2017

Mooi design

Algemene score

8,0
Na even smaken uitproberen kun je favorieten in stellen en heb je steeds je gewenste koffie. In alkerlei variaties op de juiste temperatuur en smaak.
Nadeel is het schoonmaken je moet veel handelingen doen.
Geschreven voor: Neff C17KS61N0
Oorspronkelijk gepost op neff-home.com

Reageer

Huub van Gastel 01-07-2017

Een hele goede keuze.................

Algemene score

10,0
Bij de definitieve bestelling van onze keuken hebben we bewust gekozen voor een espresso-/koffievolautomaat. Een dergelijk apparaat heeft vele voordelen ten opzichte van diverse traditionele methoden om koffie te zetten. Na diverse proeven gaf de kwaliteit van C17KS61NO de doorslag.
Geschreven voor: Neff C17KS61N0
Oorspronkelijk gepost op neff-home.com

Reageer

Bart 01-07-2017

NEFF koffiemachine

Algemene score

10,0
We gebruiken de koffiemachine bijna een jaar. Het apparaat zet een geweldig lekkere kop koffie. Ook alle variaties zijn heerlijk. Je kunt heel veel instellen, maar ook zonder veel in te stellen geeft hij altijd heerlijke koffie. We hebben nog geen enkele storing aan het apparaat gehad.
Geschreven voor: Neff C17KS61N0
Oorspronkelijk gepost op neff-home.com

Reageer

F Broek 30-06-2017

prima apparaat

Algemene score

10,0
Lekkere verse koffie. Natuurlijk afhankelijk van de gebruikte koffiebonen. Gebruiksvriendelijk. Goed schoon te maken. Duidelijke display.
Geschreven voor: Neff C17KS61N0
Oorspronkelijk gepost op neff-home.com

Reageer

Lelenbaas 30-06-2017

Aanwinst in onze nieuwe keuken

Algemene score

8,0
Wij hebben vorig jaar de koffiemachinegekocht. Helaas is er een storing opgetreden hetgeen nog niet verholpen is. Is vervelend maar komt goed is ons verteld. Veel mogelijkheden op her apparaat wordt heel veel gebruikt in ons gezin. Super! Fout zit en in de software
Geschreven voor: Neff C17KS61N0
Oorspronkelijk gepost op neff-home.com

Reageer

Loesje46 30-06-2017

Redelijk tevreden! Paar aandachtspunten.

Algemene score

8,0
Fijn apparaat met veel mogelijkheden.
Pluspunten
-Veel soorten koffies te maken
-Lekkere koffie
-mooie display
Verbeterpunten
- koffies met melk mogen warmer
- lekbakje moet vaak geleegd worden ( ook al is deze niet vol)
- als je het melkpijpje wil laten doorspoelen geeft hij altijd aan dat je de melk moet verwijderen, ook als je dat al hebt gedaan.
- na het schoonmaken pijpje kun je lastig terug maar home om gewone koffie te zetten.
Geschreven voor: Neff C17KS61N0
Oorspronkelijk gepost op neff-home.com

Reageer

Jerry 30-06-2017

De heer

Algemene score

6,0
Bedieningsgemak is uitstekend. Zoet er mooi uit.
Minpunt zijn de vele storingen die wij hebben ervaren. Binnen korte tijd is de setgroep vervangen. Nu nog steeds dat apparaat spontaan begint te spoelen. Jammer. De service van Neff is echter goed, maar om steeds op een monteur te wachten is erg jammer afgezet tegen de aanschafprijs.
Geschreven voor: Neff C17KS61N0
Oorspronkelijk gepost op neff-home.com

Reageer

Toon meer reviews