Philips Viva Collection HR3741 - Reviews

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 7 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Philips Viva Collection HR3741 op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

4,6

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Let"s make things better 01-08-2022

Mixing Tools

Algemene score

8,0
Deze mixer is makkelijk in gebruik en schoon te houden. Ideaal om beslag of deeg te mengen.
Kan nog niet oordelen over de Levensduur van het apparaat.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Erwin 10-07-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Slecht apparaat

Algemene score

1,0
Hele slechte mixer. Hij spettert enorm! Snap niet dat dit product nog verkocht wordt.

Minpunten

  • Spettert enorm bij bv slagroom..

Review criteria:

Voldoende
Slecht
Voldoende

Reageer

j**w@w**k.net 13-04-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Slechte mixer, slechte klantenservice Philips

Algemene score

2,0
De mixer is feitelijk onbruikbaar. Het spettert zodanig dat je na afloop de keuken moet schoonmaken. Niet stuk maar niet bruikbaar. Philips gecontacteerd maar die geeft niet thuis (we kunnen helaas niets voor u doen). Waardeloos ding.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Slecht

Reageer

C.H. Bakgraag 09-02-2022

Product gaat maar beperkt mee!

Algemene score

2,0
Product zaterdag 15 december 2018 gekocht, vanwege versleten tandwielen van vorige product (HR1560/40). Deze serie was nieuw en leek beter (Let's make things better). Helaas waren ook hier de tandwielen zaterdag 29 januari 2022 versleten. Nieuw product besteld: toch maar weer de zelfde vanwege het gemak en de mixerkom die we nog kunnen hergebruiken.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Hans759 04-02-2022

Krachtige handmixer

Algemene score

8,0
Een krachtige handmixer met meerdere snelheden en een turbo. Mix bladen kunnen eenvoudig uit de machine gehaald worden.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Slowhand1963 29-01-2022

Doet wat hij moet doen

Algemene score

10,0
Een krachtige motor, genoeg hulpmiddelen, voor mij toch, maar ik kan begrijpen dat iemand de staafmixer mist, wat mogelijk in een andere versie verkrijgbaar is.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

j**w@w**k.net 24-12-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Slechte mixer. Spettert de hele keuken eronder.

Algemene score

2,0
De mixer spettert enorm en is daardoor feitelijk onbruikbaar.
Ik heb m een paar maanden geleden gekocht en nu eigenlijk voor het eerst echt gebruikt. Ik ga kijken of ik m kan inleveren.
Zoek even verder zou ik zeggen.

Minpunten

  • Spetteren

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Worstebroodje 23-12-2021

Mooie mixer met goede kwaliteiten

Algemene score

8,0
Mooi. Geeft bij mixen snel resultaat. Slagroom sla je heel snel stijf
De gardes kun je er niet makkelijk in klikken
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

w**r@g**l.com 07-11-2021
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

waardeloos

Algemene score

1,0
Echt een waardeloze mixer. De kloppers zijn veel te smal. Als je iets vloeibaars mixt, dan spettert het alle kanten op. Het oude model had brede kloppers. (ik weet zo gauw niet hoe ik het anders moet noemen, het gaat om de bladen van de kloppers)

Review criteria:

Onvoldoende
Slecht
Onvoldoende

Reageer

A.A. 21-10-2021

prima Mixer

Algemene score

8,0
prima mixer, goed stevig en krachtig motor, (geen licht ding, met te weinig power).
waar voor je geld
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

ElyDam 26-05-2021

Top Philips

Algemene score

10,0
Echt een geweldig product. Als je op zoek bent naar een hoogwaardige elektrische handmixer, dan is deze mixer wellicht wat je nodig hebt. Met talloze snelheden biedt deze draagbare elektrische mixer een motor die krachtig genoeg is om een ​​klein beetje van alles in de keuken te doen, van het kloppen van eieren of room tot het kneden van pizza. Het is ook een praktisch apparaat en lijkt te zijn gebouwd om lang mee te gaan. Een van de kenmerken zijn de 5 snelheden met turbo. Sterk aanbevolen
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Snorrewiets 06-05-2021

Een redelijk stille mixer

Algemene score

8,0
Een stil en krachtig apparaat.
Maar voor iemand die visueel beperkt is, is het wat lastig om de juiste deeghaak in het juiste gat te krijgen.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

jan Willem 17-03-2021

mixer

Algemene score

4,0
Mixer spettert enorm als gemixt wordt. Om het wat te verminderen gebruik ik al een diepere kom, maar evengoed spetter het nog veel. De laatste tijd doe ik zelfs een theedoek over de kom om het spetteren tegen te gaan. Lijkt mij niet de bedoeling van een product, maar er is niks aan te doen. Zal wel in de vorm van de garde zitten (dun en ijzerdraad achtig)

Mixer is zwaar en trilt. Met name voor mijn vrouw en dochter wordt dit als hinderlijk ervaren.

Al met al, vast een degelijke mixer maar de oude wordt gemist en dat kan toch niet de bedoeling zijn.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Helder75 14-12-2020

Compacte handmixer met krachtige motor

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Fijne handmixer met maar liefst 5 standen plus een turboknop. De deeghaken en kloppers zijn makkelijk te bevestigen en schoon te maken. De kloppers zijn extra breed, waardoor het mixen een stuk sneller gaat. Door het kleine formaat van de mixer is het makkelijk op te ruimen. Kortom een prima handmixer!
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Wirtz 10-12-2020

Mixer met 5 snelheden!

Algemene score

8,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Wij vinden het een hele fijne mixer, De mixer is niet zwaar. voor ons fijn, want wij bakken graag met de kinderen en doordat de mixer licht is qua gebruik kunnen zij 'm ook gemakkelijk gebruiken.
De mixer heeft niet de 3 snelheden wat doorgaans standaard is, maar 5 en dat is prettig in gebruik. Ook zijn de mixers wat dunner dan normaal gesproken.
De mixer is niet standaard wit, maar deels ook grijs en dat is wel weer eens wat anders en leuk.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Bep B. 06-11-2020

Vervanging

Algemene score

10,0
Ik had de HM 3060 maar deze gaf het na 51 jaar op en heb mijn keuze op deze laten vallen en hoop dat deze ook zolang mee gaat.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Wopereis 26-10-2020

Geweldige mixer

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Mooie fijne mixer, met genoeg power.
Apparaat is makkelijk schoon te maken, deeg haken zijn makkelijk te verwisselen.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Kasteeltje 19-10-2020

Een mooie krachtige en compacte mixer

Algemene score

8,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Deze mixer is echt top. Hij werkt zoals ik ook had verwacht. Tijdens het mixen van beslag of het kneden van een deeg werkt hij uitzonderlijk goed. Het mooie van deze mixer is dat je 5 verschillende standen hebt. Hiermee kan de mixer vrijwel alles mixen en kneden. De opzetstukken zijn makkelijk te monteren en te verwijderen en kunnen ook in de vaatwasser. Verder is de mixer goed schoon te maken door zijn gladde behuizing. Ik heb verder geen min punten omdat de mixer werkt zoals ik ook had verwacht.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

adva 15-10-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goede mixer fijn in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
werkt zoals je mag verwachten, zeer gemakkelijk in gebruik, goede mixer, doet wat hij moet doen, zeer goed apparaat.

Pluspunten

  • mixt goed
  • Makkelijk in gebruik

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

C & M 12-10-2020

Prima handmixer

Algemene score

8,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Een fijne handmixer voor een prima prijs. De mixer heeft een mooi design en ligt goed in de hand. De meerdere standen werken goed en zijn krachtig genoeg. De mixer is makkelijk schoon te maken.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Toon meer reviews