Braun MultiMix HM 3000 WH - Reviews

Specificaties
Vermogen
450 watt
tile-Aantal standen
5 snelheden/standen
Meegeleverd
deeghaken, kloppers
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 18 reviews die zijn achtergelaten voor de Braun MultiMix HM 3000 WH op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

7,7

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Patrick 30-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Braun MultiMix HM 3000 WH

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MultiMix HM 3000 WH

Algemene score

8,0
Goede prijs kwaliteit verhouding, voldoet aan de verwachtingen bij het aanschaf van het product. Krachtige motor

Pluspunten

  • Krachtige Motor
  • Prijs

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Braun MultiMix HM 3000 WH 07-05-2020
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Braun MultiMix HM 3000 WH

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MultiMix HM 3000 WH

Algemene score

8,0
Een zeer goede prijs-kwaliteitverhouding. Een zeer lange levensduur: meer dan tien jaar. Aanschaf van eenzelfde mixer was alleen nodig omdat de motor slijtageverschijnselen vertoonde.

Pluspunten

  • handzaam en lange levensduur

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

a_hahaha 06-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

raun MultiMix HM 3000 WH

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MultiMix HM 3000 WH

Algemene score

8,0
Doet wat hij moet doen. Gekocht en meteen werkend. Cake en Brownies gemaakt. Verder prima design in witte kleur.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Erica Konings 30-04-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede degelijke mixer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MultiMix HM 3000 WH

Algemene score

8,0
Vandaag gekocht en meteen gebruik van gemaakt, voldoet aan verwachtingen die ik hiervoor uit reviews gelezen heb.

Pluspunten

  • Krachtig
  • Goed vast te houden
  • Variabele standen

Minpunten

  • Iets wat zwaar in gewicht

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Martin 21-04-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Degelijk product

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MultiMix HM 3000 WH

Algemene score

8,0
Mixer lijkt degelijk gemaakt, de tijd zal moeten uitwijzen of dit ook werkelijk zo is. Zeer tevreden na eerste gebruik.

Pluspunten

  • Degelijk
  • Traploos instelbare snelheid
  • Mooi uiterlijk

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Annemieke 20-04-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede mixer met veel volume van n verschillende standen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MultiMix HM 3000 WH

Algemene score

8,0
Deze mixer gekozen omdat hij veel kracht heeft en goed in de hand ligt. Mijn vorige mixer was stuk gegaan en toen heb ik van mijn buurvrouw dit model geleend. Ik was meteen verkocht

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Hoogkamer 18-04-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Braun multimix 3

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MultiMix HM 3000 WH

Algemene score

5,0
Gebruiksvriendelijk apparaat, werkt prima.
De professionele chef-kok word hier blij van.
Het mixen van alle producten gaat fantastisch.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M 16-04-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijn product

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MultiMix HM 3000 WH

Algemene score

7,0
Fijne mixer met veel power voelt niet zwaar aan. Zin om hier veel lekkers mee te gaan maken.
Fijn dat er ook deeghaken bij zitten.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

A.C.M. van der Valk 11-04-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prettige handzame mixer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MultiMix HM 3000 WH

Algemene score

9,0
Bijzonder eenvoudig om beleg te maken. Brooddeeg moet nog uitgeprobeerd worden. De krachtige 450W motor moet dat zeker aan kunnen. Mixer ligt prettig in de hand en is zeker niet te zwaar. Het geluid is alleszins acceptabel.

Pluspunten

  • Mixer is eenvoudig in de kleine doos op te bergen

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Handmixer 11-04-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Handmixer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MultiMix HM 3000 WH

Algemene score

9,0
braun heeft prima producten. We hebben al meerdere artikelen van braun
In de keuken. Dus vandaar de keuze voor braun.
En in plaatselijke winkel gekocht

Pluspunten

  • Kwaliteit
  • Prijs

Minpunten

  • Geen
  • Geen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Marja 10-04-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Krachtige mixer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MultiMix HM 3000 WH

Algemene score

8,0
Fijne krachtige mixer, ligt goed in de hand doordat hij niet te zwaar is. Makkelijk in gebruik, zowel voor beslag en deeg. Compleet met deeghaken en beslaghaken.

Pluspunten

  • Krachtig
  • Makkelijk

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Gert-Jan Smit 09-04-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima handmixer die doet waarvoor die gemaakt is.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MultiMix HM 3000 WH

Algemene score

8,0
Met de hand mixen vinden wij leuker dan dat een apparaat het automatisch voor je doet. Wij vinden het ook belangrijk dat het zo min mogelijk ruimte inneemt. Gekozen voor dit model omdat we al een aparte staafmixer hebben.

Pluspunten

  • Doet precies waarvoor die gemaakt is.
  • Met de hand mixen is leuk

Minpunten

  • nvt

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Marie-Louise 04-04-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Handig

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MultiMix HM 3000 WH

Algemene score

8,0
Werkt uitstekend, krachtige motor, ligt goed in je hand. Krachtige motor, makkelijk weer schoon te maken

Pluspunten

  • Handig
  • Krachtig

Minpunten

  • Niets

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Sanne 04-04-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Robuuste en prima te hanteren handmixer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MultiMix HM 3000 WH

Algemene score

5,0
Zoals alle Braun-producten is ook deze handmixer robuust en makkelijk te hanteren.
Er zijn geen moeilijke instellingen en het plaatsen van de juiste gardes is al voldoende.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

C.Howitt 01-10-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijne Mixer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MultiMix HM 3000 WH

Algemene score

8,0
Makkelijk te installeren en fijn in gebruik. Deze mixer werkt veel beter dan onze vorige en is ook een stuk krachtiger

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Jan H. 21-06-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Compact apparaat en snel te gebruiken

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MultiMix HM 3000 WH

Algemene score

8,0
Een mooi handzaam
en degelijk apparaat, dat ook nog eens gunstig is geprijsd. Handzaam in gebruik. Geluidsvriendelijk, ook op hoge snelheid.

Pluspunten

  • Degelijk
  • Geluidsarm

Minpunten

  • Nog niet ondekt
  • Nog te kort in bezit

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Wat bedoeld u 02-06-2018
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

PRIMA app.Fijn om mee te werken,gemakkelijk schoon te maken

Geschreven voor: Braun MultiMix HM 3000 WH

Algemene score

8,0
EDit is onze derde mixer,zelfde model, app.was aan vervanging toe.Onze keus stond vast. Na wat markt onderzoek weer een Braun gekozen,geen gezeur,
.

Pluspunten

  • Gemakkelijk in het gebruik
  • Maakt geen lawaai

Minpunten

  • Geen
  • Geen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Mari-jo 14-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede prijs/kwaliteit

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MultiMix HM 3000 WH

Algemene score

8,0
Heb goede ervaringen met producten van Braun ! Stevige en simpele mixer voor goede prijs. Nog niet echt veel gebruikt. Hoop op lange levensduur.

Pluspunten

  • goede kwaliteit
  • voordelige prijs

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer