Braun MultiMix HM 3000 WH - Reviews

Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 29 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Braun MultiMix HM 3000 WH op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,1

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

d**a@g**l.com 01-01-2023
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede mixer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MultiMix HM 3000 WH

Algemene score

8,0
Wilde graag een goede betrouwbare mixer. Moet gewoon prettig mee te werken zijn. Daarom dus deze Braun. Ben blij met deze aankoop. Ben er gelijk mee aan de slag gegaan : oliebollenmix met krenten&rozijnen. Helemaal goed !!!!

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

g**e@g**l.com 15-09-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goed

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MultiMix HM 3000 WH

Algemene score

8,0
Dit is een goed produkt de vorige handmixer ging27jaar mee dus met deze kunnen we nog heel wat jaren plezier hebben.

Pluspunten

  • Betrouwbaar
  • Levensduur

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

e**8@g**l.com 01-09-2022
  • Product gekocht

Algemene score

9,0
We hebben weer een mixer! Dus ik kan weer lekker aan de slag om samen met mijn kinderen lekkere dingen te maken!! Geweldig!

Reageer

m**j@h**l.com 02-07-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prettig hanteerbare mixer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MultiMix HM 3000 WH

Algemene score

8,0
De mixer is in vergelijking met andere mixers niet al te zwaar.
De haken gaan er goed in en uit en met 450 Watt is de motor krachtig genoeg voor diverse mixwerk.
Het draaiwieltje om stand te verhogen of verlagen werkt prettig.
De mixer is aan de prijs (39,99), dus hopelijk gaat t’ie lang mee.
Voor nu: tevreden.

Pluspunten

  • Gewicht
  • Krachtige motor

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

a**r@i**d.com 16-06-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht
Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MultiMix HM 3000 WH

Algemene score

8,0
Hiervoor ook een Braun mixer gehad en net als deze bevalt hij weer super! Braun gewoon topmerk

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

f**s@l**e.nl 21-05-2022
  • Product gekocht

Algemene score

9,0
Ik heb dit profuct vandaag gekocht en ga het nu uitproberen.
Kan daarna pas zeggen wat ik ervan vind.

Reageer

f**r@g**l.com 12-05-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Eens een Braun, altijd een Braun.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MultiMix HM 3000 WH

Algemene score

8,0
De vorige Braun mixer is 40 jaar meegegaan. Vandaar weer een nieuwe Braun mixer gekocht.

Reageer

Marijke 05-03-2022
  • Product gekocht
Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MultiMix HM 3000 WH

Algemene score

10,0
Prima..niet te zwaar en handig in gebruik. Gemakkelijk voor alles wat je moet kneden en pureren.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

F. 30-09-2021
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekregen

Bevalt zeer goed

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MultiMix HM 3000 WH

Algemene score

10,0
Ligt zeer prettig in de hand. Is niet te zwaar voor iemand met minder beweging in de ledematen. Niet te luid, maar toch krachtig

Pluspunten

  • Niet te zwaar
  • Niet te luid

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

p**0@g**l.com 28-07-2021
  • Product gekocht

Algemene score

8,0
Ik had een krachtige machine nodig voor alle mogelijke soorten van beslag en deeg voor brood en dat is volgens mij deze machine. Dit hebben ze mij geadviseerd en eerlijk gezegd ik moet hem nog gaan gebruiken binnenkort want ik heb hem net, een paar uur geleden, pas aangeschaft. Maar mijn verwachtingen zijn hooggespannen, het is tenslotte een krachtpatser!

Reageer

Arissen 28-09-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima mixer, gaat lang mee

Geschreven voor: Braun MultiMix HM 3000 WH

Algemene score

10,0
Eenvoudig, degeleijk, goed schoon te maken en gaat lang mee. De vorige versie is 22 jaar meegegaan...

Pluspunten

  • goede prijs-kwaliteit verhouding
  • eenvoudig

Minpunten

  • maakt veel geluid

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Patrick 30-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Braun MultiMix HM 3000 WH

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MultiMix HM 3000 WH

Algemene score

8,0
Goede prijs kwaliteit verhouding, voldoet aan de verwachtingen bij het aanschaf van het product. Krachtige motor

Pluspunten

  • Krachtige Motor
  • Prijs

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Braun MultiMix HM 3000 WH 07-05-2020
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Braun MultiMix HM 3000 WH

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MultiMix HM 3000 WH

Algemene score

8,0
Een zeer goede prijs-kwaliteitverhouding. Een zeer lange levensduur: meer dan tien jaar. Aanschaf van eenzelfde mixer was alleen nodig omdat de motor slijtageverschijnselen vertoonde.

Pluspunten

  • handzaam en lange levensduur

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

a_hahaha 06-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

raun MultiMix HM 3000 WH

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MultiMix HM 3000 WH

Algemene score

8,0
Doet wat hij moet doen. Gekocht en meteen werkend. Cake en Brownies gemaakt. Verder prima design in witte kleur.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Erica Konings 30-04-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede degelijke mixer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MultiMix HM 3000 WH

Algemene score

8,0
Vandaag gekocht en meteen gebruik van gemaakt, voldoet aan verwachtingen die ik hiervoor uit reviews gelezen heb.

Pluspunten

  • Krachtig
  • Goed vast te houden
  • Variabele standen

Minpunten

  • Iets wat zwaar in gewicht

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Martin 21-04-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Degelijk product

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MultiMix HM 3000 WH

Algemene score

8,0
Mixer lijkt degelijk gemaakt, de tijd zal moeten uitwijzen of dit ook werkelijk zo is. Zeer tevreden na eerste gebruik.

Pluspunten

  • Degelijk
  • Traploos instelbare snelheid
  • Mooi uiterlijk

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Annemieke 20-04-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede mixer met veel volume van n verschillende standen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MultiMix HM 3000 WH

Algemene score

8,0
Deze mixer gekozen omdat hij veel kracht heeft en goed in de hand ligt. Mijn vorige mixer was stuk gegaan en toen heb ik van mijn buurvrouw dit model geleend. Ik was meteen verkocht

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Hoogkamer 18-04-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Braun multimix 3

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MultiMix HM 3000 WH

Algemene score

5,0
Gebruiksvriendelijk apparaat, werkt prima.
De professionele chef-kok word hier blij van.
Het mixen van alle producten gaat fantastisch.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M 16-04-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijn product

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MultiMix HM 3000 WH

Algemene score

7,0
Fijne mixer met veel power voelt niet zwaar aan. Zin om hier veel lekkers mee te gaan maken.
Fijn dat er ook deeghaken bij zitten.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

A.C.M. van der Valk 11-04-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prettige handzame mixer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MultiMix HM 3000 WH

Algemene score

9,0
Bijzonder eenvoudig om beleg te maken. Brooddeeg moet nog uitgeprobeerd worden. De krachtige 450W motor moet dat zeker aan kunnen. Mixer ligt prettig in de hand en is zeker niet te zwaar. Het geluid is alleszins acceptabel.

Pluspunten

  • Mixer is eenvoudig in de kleine doos op te bergen

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews