Braun HM 3100 WH - Reviews

Specificaties
Vermogen
500 watt
tile-Aantal standen
5 snelheden/standen
Type/soort
mixer
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 29 reviews die zijn achtergelaten voor de Braun HM 3100 WH op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,2

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

hoed 21-09-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Niets mis mee

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun HM 3100 WH

Algemene score

8,0
Mooi vormgegeven apparaat. En een zeer eenvoudige bediening.
Haken en garde zijn geschikt voor de vaatwasser.
Handig op te bergen.

Pluspunten

  • eenvoudige bediening
  • makkelijk schoon te maken

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

willem 26-08-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

stevige en krachtige mixer

Geschreven voor: Braun HM 3100 WH

Algemene score

9,0
Jarenlang plezier gehad van mijn vorige Braun mixer, vandaar weer een Braun, zeker omdat hij inmiddels ook krachtiger is geworden en turbo snelheid kan hebben.

Pluspunten

  • kwaliteitsproduct
  • krachtige motor

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Karel 02-10-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Doet waar het voor bedoeld is

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun HM 3100 WH

Algemene score

8,0
Vanwege de cashback actie werd het prijs/kwaliteittechnisch interessant. Verder kreeg het al goede beoordelingen, wat ik kan onderschrijven. Het is een handzame mixer.

Pluspunten

  • Handzaam
  • Ontwerp

Minpunten

  • Kracht of deeg

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Coen 30-09-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Braun Mixer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun HM 3100 WH

Algemene score

5,0
Prima, goede degelijke mixer voor huis, tuin en keukengebruik. Voldoende krachtig. Degelijke Duitse kwaliteit. Deeghaken prima maar niet in staat om een brood te kneden.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Tevreden klant 27-09-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fijne Mixer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun HM 3100 WH

Algemene score

10,0
Ik vind dit een heerlijke mixer! Eenvoudig in gebruik! En Coolblue doet wat het belooft!
Ik heb al eerder producten van Braun gebruikt en ben daarover zeer tevreden!
Ook mijn echtgenoot is een trouwe Braun fan!!!!!

Pluspunten

  • Makkelijke bediening

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

a. schalk 28-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

ligt goed in de hand

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun HM 3100 WH

Algemene score

4,0
doet wat ie moet doen. goed in de hand, en multi functioneel en handig in gebruik.
wat advertentie belooft, dat gewicht vooraan zit, helpt; minder vermoeiend

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

customer 27-05-2020
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Braun MultiMix 3 HM 3100 WH Mixer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun HM 3100 WH

Algemene score

10,0
this is a great mixer. No complaints. I would recommend it to anyone who needs a mixer. Braun is the best.

Pluspunten

  • easy to use
  • affordable

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Remko 27-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijne handmixer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun HM 3100 WH

Algemene score

8,0
Dit is een fijne handmixer welke je op verschillende snelheden kunt instellen. De prijs-kwaliteit verhouding is prima. Mixer ligt ook fijn in de hand.

Pluspunten

  • Meerdere snelheden
  • Ligt lekker in de hand
  • Maakt weinig lawaai

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Tony 21-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prettig geluid

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun HM 3100 WH

Algemene score

8,0
Vanwege de test van de Consumententrend kwam deze er als beste uit. Ligt prettig in de hand en maakt weinig geluid.

Pluspunten

  • Prettig geluid

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Maud 11-05-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Handmixer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun HM 3100 WH

Algemene score

9,0
Superapparaat
Hiervoor een andere gehad van Braun (20 jaar).
Erg over te spreken. Fijne wattage, mixt en mengt goed, maakt niet veel geluid.

Pluspunten

  • 500 watt motor
  • eenvoudige bediening

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan Scheele-Goedhart 25-03-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Functioneel, veel mogelijkheden, maar slijt wel

Geschreven voor: Braun HM 3100 WH

Algemene score

7,0
Het model mixer is handig omdat het combineert met de staafmixer en de blender die we al hebben. Dat is tegelijk het nadeel: dit is de derde mixer die ik koop die op die onderdelen past. We gebruiken 'm veel, maar ik vind het steeds toch jammer als 'ie er na een jaar of vijf mee ophoudt.

Pluspunten

  • gebruiksgemak
  • veel opties

Minpunten

  • duurzaamheid / degelijkheid

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

robtje 16-10-2019
  • Product gekocht

sterke mixer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun HM 3100 WH

Algemene score

8,0
sterke mixer
goede 'pasvorm
mooi design, je kan er van alles mee mixen vandaag pannekoeken gemaakt..

Pluspunten

  • vrom

Reageer

bwerf 30-09-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Eenvoudig en functioneel

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun HM 3100 WH

Algemene score

8,0
Onlangs gekocht nog niet veel gebruikers ervaring, maar wel met andere Braun producten. Voorlopig doet het absoluut wat er van wordt verwacht.

Pluspunten

  • Eenvoudig bediening
  • Functioneel zonder overbodige extra's

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Gandalf 28-09-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

handig

Geschreven voor: Braun HM 3100 WH

Algemene score

7,0
Betrouwbaar en gemakkelijk in gebruik.Al jaren mixer van het zelfde merk.
Het bakken begint met een prima hulpmiddel

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

K.n 18-06-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Sterke mixer

Geschreven voor: Braun HM 3100 WH

Algemene score

9,0
Ligt goed in de hand. Simpele bediening. Hier kan ik mijn oliebollenbeslag zeker mee aan! Ik hoop dat hij net zo lang meegaat als mijn vorige Braun (25 jaar).

Pluspunten

  • Sterke mixer
  • Glad. Makkelijk schoon te houden

Minpunten

  • De aan/uitknop is een tuimelschakelaar
  • De softgrip aan de bovenkant. Vaak snel lelijk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sandra 15-05-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima Mixer

Geschreven voor: Braun HM 3100 WH

Algemene score

8,0
Hij voelt wat licht aan en ziet er wat speelgoedachtig uit, echter hij werkt prima. De gardes zijn dunner dan bij mijn vorige mixer, echter ze "kloppen" goed.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Jeroen 23-09-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Handmixer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun HM 3100 WH

Algemene score

8,0
Ik heb de handmixer HM 3100 van Braun net binnen, maar in de 5 minuten dat ik de handmixer van Braun heb uitgeprobeerd ben ik al laaiend enthousiast. Wat een geweldig apparaat is dit zeg. Fenomenaal!

Pluspunten

  • Voldoet aan de zwaartekracht
  • Ligt fantastisch in de hand
  • Lekker zoemend motortje

Minpunten

  • Nog niet ontdekt

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

arjen 23-09-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Compact en makkelijk schoon te maken

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun HM 3100 WH

Algemene score

8,0
Prima mixer, door ontbreken ventilatiegaten makkelijker schoon te maken. Voldoende krachtig voor meeste mixwerk

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

kaatje 10-09-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Kek design

Geschreven voor: Braun HM 3100 WH

Algemene score

8,0
Een heel goede krachtige mixer, die lekker vasthoudt en goed neer te zetten valt als je bezig bent met mixen

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Ed 29-08-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Stevige mixer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun HM 3100 WH

Algemene score

10,0
Product gekozen omdat ik een stevige mixer zocht. Onze oude was uit de vorige eeuw en trok het niet meer. Deze Braun heeft meer dan 3x zo veel vermogen. Dat is krachtig! Snel en zonder veel geluid de heerlijkste dingen maken. Dat doet hij gewoon.

Pluspunten

  • Krachtig
  • Stil

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews