Philips HR1561 - Reviews

Specificaties
Variabele snelheid
Ja
Uitwerpknop
Ja
Mixer afneembaar
Ja
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 12 reviews geschreven op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

5,8

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Voldoende
  • Voldoende
  • Onvoldoende

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Ria123 24-07-2017

onhandig apparaat

Algemene score

2,0
het snoer is te kort. Af en toe laten de gardes los.
lastig om tijdens het draaien de snelheid te regelen
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

Testmix 30-05-2016

Veel spetters door hoekige gardes, geen lage snelheid stand

Algemene score

2,0
De gardes zijn erg hoekig waardoor spatten gegarandeerd. Daarnaast is het ook niet mogelijk om op een lage stand te mixen, wat dit probleem verergert.
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

bollenhof 25-03-2016

na jaren nog altijd paraat

Algemene score

8,0
deze mixer is nog altijd na jaren goed. zeker de turbo-knop. je gebruikt deze turbo weinig, maar geen weigering te bemerken.
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

Ineke9 24-02-2015

Waardeloos!!

Algemene score

2,0
Een flutmixer van zeer slechte kwaliteit. De kloppers draaien ahw in elkaar waardoor ze krom zijn getrokken. Na 2x (!) gebruikt te hebben is de mixer, met de nodige frustraties, in de vuilnisbak belandt.
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

CAAT85 30-12-2013
  • Product half jaar in bezit

Algemene score

5,3
Ik heb deze voor mijn verjaardag gekregen, maar ben niet tevreden. De kloppers zijn erg dun en vallen er steeds uit. Er zit teveel speling op en daardoor werkt hij niet lekker. Heeft veel moeite met een wat dikker deeg en wil dan niet lekker meer kloppen.

Conclusie, goed om een eitje of pannenkoekenmix mee te maken maar niet geschikt voor intensief gebruik.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Slecht

Reageer

rodeb28 19-10-2013
  • Product jaar of meer in bezit

Algemene score

5,0
Wij hebben het vorige type 1571 nu zo'n 5 jaar in ons bezit.Die lijkt kwa uiterlijk veel op deze.
In totaal is de mixer ongeveer 10x gebruikt en nu al defect!
De schroefjes van de tandwielen waren losgetrilt waardoor het profiel is beschadigd. Nu slippen de tandwielen door dus de mixer werkt niet meer.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Slecht

Reageer

Chrisvans 23-07-2013
  • Product jaar of meer in bezit

Algemene score

7,0
Prima handmixer, geen problemen mee gehad. Mixt ook goed. Handig bakje erbij. Prijs kwaliteit verhouding is ook goed.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed

Reageer

Anoniem 09-04-2013

het is een fijn machine

Algemene score

8,0
het is een fijn machine,ligt goed in de hand,een krachtige motor en met de turboknop er bij gaat het allemaal nog beter.
ik ben er blij mee.
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

Marlon29 17-05-2012

Slecht te gebruiken bij vloeibare producten.

Algemene score

2,0
Voor het bereiden van kwarktaart mixen en kloppen van slagroom zijn de kloppers/de draden hiervan te dun. Gevolg dat je hele keuken onder de spetters zit als je niet iets over je mengkom heen legt. Philips zou er beter aan doen weer dikkere kloppers toe te voegen en zou het probleem opgelost zijn.
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

Anoniem 15-01-2012

motor draait in laagste stand veel te snel met als gevolg: spatten

Algemene score

6,0
Kritiek alleen op begin van beslag maken. De gardes draaien zo snel (in stand 1), dat meel en vocht de kom uit spat. Als het beslag eenmaal wat dikker is gaat het goed.
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

Petrus1949 10-10-2011

Het product voldoet ruim aan de wensen

Algemene score

8,0
Zonder aanbeveling hebben wij dit product gekocht en wij zijn zeer tevreden over de eigenschappen van dit product, door zijn krachtige motor is hem niets teveel
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

Meta27 09-10-2011

Ik vind de haken niet prettig vergeleken met de haken van mijn vorige Philips Mixer

Algemene score

4,0
De vorige Philips mixer beviel veel beter, stevigere haken, veel minder spatten (nu zit mijn aanrecht en mijn keukenraam eronder als ik het niet in een mixkom doe met anit-spatkom).

Ook vind ik het niet handig de wijze waarop je de haken losklikt. Het is me al eens (meerdere keren) overkomen dat ik dacht de mixhaken eruit te halen en per abuis de mixer met de vieze haken boven de kom. Resultaat wel in te beelden.

Vormgeving en opberging is prima
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer