Bosch MFQ 40304 - Reviews

8,6 Lees 12 reviews
Best Reviewed dec 2014 Bosch MFQ 40304
Best Reviewed december 2014
Specificaties
Variabele snelheid
Ja
Kleuren
rood, wit
Vermogen
500 watt
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 12 reviews

8,6

Schrijf een review Maak videoreview

Review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Gerda 19-01-2016 Product maand in bezit

Algemene score

7,3
Ik heb de mixer nog niet zo heel lang maar heb hem al diverse keren gebruikt voor zowel het mixen van lichte dingen als cakebeslag, slagroom etc. en de zwaardere dingen als brooddeeg. De mixer heeft nergens moeite mee, ligt prettig en niet te zwaar in de hand en maakt geen overmatige herrie als hij op volle toeren draait. Kortom nu al heel tevreden over. Over de degelijkheid kan ik in zo'n korte tijd natuurlijk nog niet zo heel veel zeggen.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende
chico 07-01-2016 Product maand in bezit

Algemene score

8,0
sterke stille motor, meerdere snelheden en makkelijk te bedienen, lichtgewicht, mooi ontwerp en kleur

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Yvonne 29-12-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,0
Heb de mixer nog niet zo lang.
Heb de mixer inmiddels gebruikt om cakebeslag, slagroom en eieren mee te klutsen. Hij maakt niet veel lawaai en ligt prettig in de hand. Voor iemand met gewrichtsklachten in de vingers is het apparaat niet al te zwaar. Ben er tot nu toe goed tevreden over. Hoop er vaak tot volle tevredenheid gebruik van te gaan maken. Zeker een aanrader.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Marjo 20-12-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
Ligt lekker in de hand, werkt goed, stabiel. Mixt zowel zwaardere als lichte soorten met gemak. Kortom een goede aanschaf

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Trilker 11-12-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,0
Eerste indruk: voelt solide en stevig aan en ligt fijn in de hand. Goede kleur. Fijn stil.
Kloppers hebben extra "balletjes" voor luchtiger resultaat.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Carla 02-12-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,7
Na een tijd lang aangemodderd te hebben met een "goedkope" mixer, is de conlcusie goedkoop is duurkoop. Deze Bosch is werkelijk een verademing. Goede kwaliteit is niet duur en het doet wat het moet doen. Wat wil je nog meer? Bovendien, mooi rood.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
jockari 24-11-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,5
Super mixer,
beslag wordt zeer luchtig. Maakt weinig lawaai en ligt prettig in de hand. Duurzaamheid kan ik nog niets over zeggen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Elke 17-11-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,7
Ligt prettig in de hand, is wel iets aan de zware kant maar dat maakt de power die eruit komt wel goed. Doet zijn werk goed en je merkt dat hij veel aan kan. Door de mooie kleur is het ook een mooie aanwinst tussen alle saaie witte apparaten!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Mijnnaamisdenise 22-12-2014 Product maand in bezit

Algemene score

10,0
Ik ben zeer te spreken over de mixer, hij is heel stil en zeer krachtig. Ik had gehoopt dat ik m 10 jaar eerder had :)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
ArjanXL 20-12-2014 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,0
In vergelijken met onze vorige mixer draait deze heel soepel en maakt niet z'n hard geluid.
Ook heeft hij de mogelijkheid om staafmixer op aan te sluiten maar hier maken wij geen gebruik van.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
PeterPH 10-12-2014 Product paar dagen in bezit

Algemene score

10,0
Superstille en sterke mixer voor een nette prijs.
Handzaam en mooi ontwerp. De slagroom is werkelijk perfect.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
harmixer10 26-11-2014 Product half jaar in bezit

Algemene score

7,7
gebruikersvriendelijke machine met meerder gebruiksmogelijkheden, bescheiden geluidsnivo, krachtige motor.
nadeel: na 8 maanden af en toe te hebben gebruikt heeft de aandrijving (tandwieloverbrenging) het begeven.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende