Bosch MFQ36460 - Reviews

8,5 Lees 240 reviews
Best Reviewed jul 2015 Bosch MFQ36460
Best Reviewed juli 2015
Specificaties
Variabele snelheid
Ja
Uitwerpknop
Ja
Mixer afneembaar
Ja
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 240 reviews

8,5

Schrijf een review Maak videoreview

Review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Sas 20-06-2016 Product paar weken in bezit

Fijne mixer!

Algemene score

8,0
Ik heb de mixer nu pas 1 keer gebruikt, maar vind het nu al heel erg fijn. Ik kocht het, omdat ik veel positieve beoordelingen erover heb gelezen. Ik ben er heel blij mee!
Het maakt inderdaad niet al teveel geluid, voelt fijn en licht aan en doet wat het moet doen. Ik heb zin om vaker te gaan bakken! ^.^

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Julia 20-06-2016 Product paar dagen in bezit

Makkelijk te onderhouden mixer met ruime kom.

Algemene score

7,7
Dit apparaat is makkelijk in gebruik en fijn om achteraf goed schoon te krijgen. Voor de 'amateurkok' een prima mixer en tevens is de losse mixer ontzettend handig voor snel bijv. slagroom kloppen. ik vind de ruime kom ook een pre.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Bosch EgroMixx MFQ36460 Zeer tevreden 16-06-2016 Product paar dagen in bezit

Tevreden over het product.

Algemene score

10,0
Het werkt heel stil.
Het heeft veel W.
Makkelijk om te gebruiken en past goed bij elke hand.
Makkelijk om schoon te maken.
Het is licht.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Els 14-06-2016 Product paar dagen in bezit

Bosch handmixer MFQ36460

Algemene score

10,0
Van het merk Bosch heb ik veel producten in huis, dus was het niet zo vreemd toen mijn handmixer stuk was mijn keuze op de Bosch handmixer MFQ36460 viel. Een goede keuze gemaakt! Gelijk de product uitgeprobeerd, mijn conclusie: Een Product die doet wat die moet doen! Aangezien ik een kleine keuken heb past de formaat ook uitstekend bij. Je hebt bij het mixen je handen vrij zodat je ondertussen aan iets anders kan doen. Toppie een aanrader die Bosch handmixer MFQ36460.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Angelique 13-06-2016 Product paar dagen in bezit

Fijne handmixer met kom voor gemakkelijk mixen

Algemene score

8,0
Stil, draaiende kom is fijn, op de hoogste stand pakt het apparaat ook de randen in de kom, dit moet je even weten. Prima resultaat, en je hebt de handen vrij.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
H Bongers 11-06-2016 Product paar weken in bezit

Een apparaat wat het zelf bakkken makkelijk maakt

Algemene score

8,3
Ik ben ben niet zo jong meer, en vond het beslag maken zwaar werk.
maar met dit apparaat is het een fluitje van een cent. super handig in gebruik, en zo weer schoon.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
J 09-06-2016 Product maand in bezit

bosch mixer met kom

Algemene score

8,0
gebruiksvriendelijke mixer met kom , je hoeft de mixer niet steeds vast te houden , makkelijk om er wat bij te doen en fijn voor mensen met zere? handen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Petra 05-06-2016 Product paar dagen in bezit

Efficiënte handmixer

Algemene score

7,7
Oude handmixer was defect na 20 jaar. Tijd voor een nieuwe. Ik wilde niet zo gek veel uitgeven, maar wel wel meer nieuwe snufjes dan die op het oude exemplaar zaten. Deze voldeed aan mijn wensen. Het feit dat je de mixer vast kan zetten en kan activeren en dan zelf wat anders kan doen maakt hem efficiënt. Je hebt letterlijk je handen vrij. Ook handig met een recept, waarbij je telkens langzaam een ingrediënt moet toevoegen. Ik ben tevreden.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Uitstekend
RINEKE 04-06-2016 Product paar dagen in bezit

Handige hulp in de keuken

Algemene score

8,3
Na 33 jaar trouwe dienst is mijn huidige handmixer (een Philips) aan vervanging toe.
Op internet rondgekeken en daarbij werd de Bosch MFQ36460 heel goed beoordeeld.
En inderdaad;de aankoop heeft zich al goed bewezen en scoort daarbij hoog op mijn lijst van wensen, gebruiksgemak en mogelijkheden.
Met veel plezier en gebruiksgemak zal de "Boss(ch)"! menig taart- en cakebeslag gaan maken.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Anne 31-05-2016 Product paar dagen in bezit

handjes over!

Algemene score

8,0
Ik wilde heel graag zelf een taart maken, maar zag behoorlijk op tegen het langdurig romig kloppen van beslag en boter. Bij deze mixer kan ik kiezen of ik hem zelf vasthoud en klop of dat ik hem in zijn standaard zet en hem laat kloppen. Perfect! Net als de taart die ik heb gebakken ;-)
Daarbij is het geheel lekker licht, dus ik kan hem ook makkelijk in een kast wegzetten en weer pakken wanneer ik hem nodig heb.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Menkveld 29-05-2016 Product paar dagen in bezit

Degelijke stille mixer

Algemene score

8,0
Nu een paar dagen in gebruik. Als eerste valt mij op dat de mixer stil is in vergelijking met onze oude mixer. Ook de kom en houder komen goed van pas. Al met al ben ik tevreden met deze aankoop. Kwam na aankoop er achter dat hij ook als staafmixer gebruikt kan worden, ik weet alleen zo niet of deze accesoires los erbij gekocht kunnen worden?

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend
jeroen 28-05-2016 Product paar dagen in bezit

superhandig

Algemene score

9,0
uitstekende krachtige mixer met draaikom waardoor je veel gemak en tijdswinst realiseert. hele handige bediening met 5 standen en een manuele knop. prima apparaat!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Rengelink 28-05-2016 Product paar dagen in bezit

Prima mixer

Algemene score

9,0
Deze mixer lijkt bijna een complete keukenmachine, zoveel mogelijkheden voor zo weinig geld, PRIMA
Bijna te mooi om waar te zijn, maar dat is meestal een negatieve reactie, iets negatiefs heb ik nog niet ontdekt!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
ML 26-05-2016 Product paar dagen in bezit

Mixer met kom

Algemene score

7,3
Eenvoudige maar degelijke mixer met kom. Prima voor eenvoudig gebruik van kneden en mixen. Kneedt zelfs de zwaardere deegsoorten prima.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
bojossammamma 26-05-2016 Product paar dagen in bezit

verademing

Algemene score

8,3
Na jaren met een gewone handmixer te hebben gewerkt is deze staande mixer een verademing: 2 handen vrij tijdens het mixen, geen gespetter, geen herrie: een aanrader

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Jan den Bakker 23-05-2016 Product paar dagen in bezit

Klein maar fijn

Algemene score

9,0
Lang gezocht naar een klein en goed app. voor het mengen van deeg en andere soorten van beslag. Gevonden en meteen opgehaald en in gebruik genomen. Wat een power en toch nog zo stil, dit gaat helemaal goed komen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
PHIL 15-05-2016 Product paar dagen in bezit

MULTIFUNCTIONELE EN ZEER GEBRUIKSVRIENDELIJK BOSCH MIXER!

Algemene score

8,0
NA AANKOOP VAN DE BOSCH MFQ36460 HEEFT MIJN VROUW DE MIXER GELIJK GEBRUIKT VOOR HET MAKEN VAN CAKE. MEDE DOOR DE STANDAARD EN DE BIJGELEVERDE KOM OM TE MIXEN, WAS ER TIJDENS HET HANDSFREE MIXEN GENOEG TIJD OM ALLE ANDERE DINGEN VOOR TE BEREIDEN. HET RESULTAAT WAS EEN ZEER LUCHTIG EN SMEUIG BESLAG WAARDOOR WE LATER OP DE DAG VAN EEN HEERLIJKE CAKE KONDEN GENIETEN! OOK ZIJN ALLE ONDERDELEN MAKKELIJK TE REINIGEN EN AFWASMACHINEBESTENDIG WAARDOOR ALLES SNEL WAS SCHOONGEMAAKT EN OPGERUIMD. DE MIXER IS LICHT VAN GEWICHT EN MAAKT WEINIG LAWAAI! WIJ ZIJN ZEER TEVREDEN MET DEZE AANKOOP!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Willeke 07-05-2016 Product paar weken in bezit

Een top-mixer!

Algemene score

7,7
Een goede mixer voor een goede prijs. Mixer is degelijk uitgevoerd en voor allerhande keukenklusjes inzetbaar d.m.v. zijn krachtige motor.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Simone 02-05-2016 Product paar dagen in bezit

Bosch Mixer

Algemene score

8,0
Doet wat het moet doen. compacte en handzame mixer die zowel los (in de hand) als via onderstel te gebruiken is

Review criteria:

Goed
Goed
Letti 01-05-2016 Product paar dagen in bezit

prima apparaat

Algemene score

10,0
Zojuist ontvangen en gebruikt, doet het prima!
Loopt mooi op toeren, handig op de standaard en niet zwaar in de hand! € 10,00 retour is een mooie actie, al met al geen duur apparaat!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Toon meer reviews