Remington FC1000 Facial Cleaning Brush - Reviews

Best Reviewed nov 2017 Remington FC1000 Facial Cleaning Brush
Best Reviewed november 2017

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 18 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,6

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Helkli 28-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Facial brush

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Fijne brush die je huid heel zacht maakt en een schoon gevoel geeft. Het voldoet aan mijn verwachtingen en dat had ik ook gehoopt
Geschreven voor: Remington FC1000 Facial Cleaning Brush

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Carmen 13-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi product

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Product voldoet aan verwachting en ziet mooi uit Er zit ook een witte etuis bij waarin je alles kunt opbergen, handig om mee te nemen.

Pluspunten

  • Mooie vormgeving
  • Handzaam model
  • Licht gewicht
  • Voelt lekker op de huid
Geschreven voor: Remington FC1000 Facial Cleaning Brush

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Brenda 05-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Remington FC 1000 gezicht is een mooi gestroomlijnd product.

Algemene score

10,0
Mooi product om te zien, zachte en vrouwelijke kleur, is erg handzaam. Het geluid is zacht. De borsteltjes, voelen zeer prettig, met name het rubber borsteltje is mijn favoriet. Na de behandeling voel je een lichte tinteling op de huid, zeer aangenaam.

Pluspunten

  • vormgeving, handzaam, kleur, meerder borsteltjes

Minpunten

  • Borsteltjes bijkomen zijn wat aan de prijs
Geschreven voor: Remington FC1000 Facial Cleaning Brush

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

HD Aalst 03-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goed toestel, enorme accu duur

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
werkt zoals verwacht - goede accu - perfecte kracht - zeker tevreden over - had al verschillende gelijkaardige toestellen maar dit spant -zoals gebruikelijk van remington- de kroon. spijtig dat ik dit niet eerder ontdekte...
Geschreven voor: Remington FC1000 Facial Cleaning Brush

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Faya 27-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Lange accuduur, schoon en mooi!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ik vind het erg fijn dat je hem kunt opladen, geen gedoe met batterijen en beter voor het milieu.
Ligt prettig in de hand en heeft 3 snelheden en meerder fijne opzetstukken, dus je kunt hem helemaal naar wens instellen.
Schone, frisse huid.
Geschreven voor: Remington FC1000 Facial Cleaning Brush

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

L.A 27-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

FC1000

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Mooi design en qua gewicht licht om te gebruiken, makkelijk met de oplaadbare batterijen en waterdicht!

Pluspunten

  • waterdicht
  • licht gewicht
Geschreven voor: Remington FC1000 Facial Cleaning Brush

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Hilde 24-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Doet wat het belooft

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Zachte gezichtsreiniger, doet wat het belooft. Verschillende borstels, gemakkelijk in gebruik, mooi design.

Pluspunten

  • goede gezichtsreiniger
  • drie verschillende borstels
  • gebruiksgemak
  • mooi design

Minpunten

  • duur
Geschreven voor: Remington FC1000 Facial Cleaning Brush

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Tornado 21-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Schoonheid

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Super lekker om te gebruiken, je huid voelt babyzacht na de scrub, zeker als je een vochtinbrengende creme erna gebruikt. Wie heeft na dagelijks gebruik met de cleaning brush nog botox nodig?
Geschreven voor: Remington FC1000 Facial Cleaning Brush

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sonja 20-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Top product

Algemene score

10,0
Ik had een goedkope versie van een gezichts reiniger en wou toch een betere vandaar dat mijn keus op deze remington was gevallen mooie kleur en gratis etui met 2 reingingsborstels er bij en omdat ik remington ook al ken van uit mijn jeugd mijn moeder had een elektrische scheerapparaat van dit merk en is zoveel jaren meegegaan dus voor mij ook een beetje jeugd sentiment maar heel blij mee in woord TOP en prijs verhouding goed

Pluspunten

  • Mooie uitstraling
  • Reiningt goed

Minpunten

  • Voor mijn geen minpunten
Geschreven voor: Remington FC1000 Facial Cleaning Brush

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gina 14-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Aanwinst voor de dagelijkse reiniging van je gezicht

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Gebruik de cleaning brush dagelijks, na een week voelde mijn huid al zachter en gladder aan. Reinigt veel beter dan met alleen fashwash. Erg blij met dit product.

Pluspunten

  • Makkelijk in gebruik, waterdicht
  • Verschillend standen
  • Meerdere borsteltjes
  • Gaat ruim een week mee zonder opladen
Geschreven voor: Remington FC1000 Facial Cleaning Brush

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

ilse2020 21-11-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooie glimmende huid!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik dacht al langer na over de aanschaf van een gezichtsreiniger maar nu er 20 euro cashback is, heeft me dit over de streep getrokken er één aan te schaffen. Nu ik het enkele weken gebruik zie ik zichtbaar verschil. Mijn huid is niet meer zo dof en ziet er gezonder uit. Ik krijg zelfs complimenten van mijn vriendinnen!

Pluspunten

  • Goede reiniging huid
  • Makkelijk in gebruik
  • Onder de douche te gebruiken

Minpunten

  • Geen lock - kan op reis aan gaan in toilettas
Geschreven voor: Remington FC1000 Facial Cleaning Brush

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

trinh 17-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Remington FC1000 Facial Cleaning Brush

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Goed kwaliteit, mooie design, maakt eve goed schoon vergelijken met Clarins gezichtbborstel en nog goedkoper ook

Pluspunten

  • prijs, kwaliteit verhouding
Geschreven voor: Remington FC1000 Facial Cleaning Brush

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

BW 16-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Remington FC1000 Facial Cleaning Brush

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Mooie prijs, geen gedoe met batterijen maar een accu. Mijn vrouw heeft hem gebruikt en die straalt nu als een zonnetje. Ze is er erg blij mee.

Pluspunten

  • Accu (ipv batterijen)
  • Reinigt goed

Minpunten

  • Slecht in 1 kleur verkrijgbaar
Geschreven voor: Remington FC1000 Facial Cleaning Brush

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Facial Brush FC1000 09-06-2016
  • Product paar dagen in bezit

Facial Brush FC1000

Algemene score

9,0
Zeer gebruikersvriendelijk, makkelijk te onderhouden en een prima resultaat. Facial Brush FC1000 kan ik één ieder aanbevelen
Geschreven voor: Remington FC1000 Facial Cleaning Brush

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ria 19-05-2016
  • Product paar dagen in bezit

zeer tevreden

Algemene score

8,3
Facial cleaning brush sinds twee weken in gebruik ben er zeer tevreden over erg gebruiksvriendelijk.
Geschreven voor: Remington FC1000 Facial Cleaning Brush

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Jascha 07-05-2016
  • Product paar dagen in bezit

Top apparaat

Algemene score

8,5
Het is een lekker compact mooi en goed apparaat, hij is makkelijk in gebruik en heerlijk voor je gezicht.
Geschreven voor: Remington FC1000 Facial Cleaning Brush

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

JannekeD 20-05-2015
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

6,5
Mooi gevormd handzaam apparaat welke gemakkelijk te gebruiken is, bijvoorbeeld onder de douche. Er staat aangegeven dat het apparaat niet geschikt is voor actieve acne. Nu schaarde is mezelf daar niet onder met slechts af en toe wat plekjes hier en daar, maar helaas werkt het produkt voor mij daarom toch niet. De lichte acne heeft zich nu over mijn hele gezicht uitgebreid. Kortom, een mooi en fijn apparaat maar het werkt eigenlijk alleen voor een egale ideale huid..
Geschreven voor: Remington FC1000 Facial Cleaning Brush

Review criteria:

Onvoldoende
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

ericleen 19-05-2015
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

9,5
Erg gemakkelijk en stil , bovendien waterdicht ! Borsteltjes zijn heel snel te verwisselen en mijn huid voelt véél beter dan met normale verzorging. Kan geen minpuntje ontdekken en had dit al veel eerder moeten aanschaffen.
Geschreven voor: Remington FC1000 Facial Cleaning Brush

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer