Philips Viva Collection HD922020 - Reviews

8,4 Lees 1398 reviews
Best Reviewed apr 2012 Philips Viva Collection HD922020
Best Reviewed april 2012
Specificaties
Aantal pannen
1
Vermogen
1425 watt
Regelbare thermostaat
Ja
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 1397 reviews

8,4

Schrijf een review Maak videoreview

Review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

m.kuyt 06-12-2016 Product paar dagen in bezit

philips airfryer, al 6 jaar een multiaanwinst in mijn keuken

Ja, ik beveel dit product aan Deze review wordt nog gecontroleerd door Kieskeurig.nl

Algemene score

10,0
ik heb nu de airfryer xl gekocht omdat daar meer hulpstukken bij gekocht kunnen worden. maar mijn eerste philips airfryer is al 6 jaar een aanwinst !

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
erik 06-12-2016 Product paar dagen in bezit

grote inhoud

Algemene score

8,0
sommige snack producten komen mooier en lekkerder uit een airfryer dan uit een frituurpan het is gezonder en er zijn veel meer mogelijkheden maar die moeten we nog uitproberen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
R.Benthem 06-12-2016 Product paar weken in bezit

Prima product, goede resultaten. Zeer te reden

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Heb deze aangeschaft voor een ander omdat ik er zelf zeer tevreden over ben. Het gebakken product is prima, gaar en knapperig. Geen vette troep meer en binnen een mi uur is de airfryer weer schoon. Nooit geen frituurpan meer voor mij

Pluspunten

  • Krokant
  • Schoon

Minpunten

  • Geeft wel wat geur af

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Ina 06-12-2016 Product paar dagen in bezit

fijne airfryer

Algemene score

8,0
kan nog niet beoordelen, net gisteren binnen gekregen, schoondochter geeft aan dat deze goed bevalt, geproefd bij haar en daarna zelf ook besteld

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Co 06-12-2016 Product paar weken in bezit

Handige Air Fryer

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Wij hebben deze Air Fryer gekocht omdat we gezonder wilde eten. Daarnaast zijn de producten uit de Air Fryer net zo lekker als uit een frituurpan, dus zeker een aanrader!

Pluspunten

  • Gezond
  • Goedkoper (minder vet nodig)

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende
Goed
AH 05-12-2016 Product paar dagen in bezit

Minder vet

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Wij hebben de Airfryer voornamelijk gekocht om minder olie tijdens het frituren van patat en snacks te gebruiken, maar ook omdat het veel minder stinkt dan frituren. Producten speciaal voor oven en/of Airfryer geven het beste resultaat. Wij hebben er zelf nog geen andere gerechten mee gemaakt, omdat wij een goede oven hebben. Maar dit kan dus wel. Voor ons is de kleinere uitvoering dan ook voldoende.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed
Voldoende
Kunstenaar 05-12-2016

Prima apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Heerlijk apparaat. Eenvoudig in gebruik en is goed schoon te maken.. Kwaliteit friet is goed, ook de broodjes zijn knapperig.
Anne vd Meer 05-12-2016

Top apparaat!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Snel, gezond, en vele malen lekkerder als de gewone frituur! Bespaart ook enorm in de kosten, is makkelijk op te bergen. Alleen maar pluspunten!
marianne Hendrix 05-12-2016 Product paar dagen in bezit

groot scherm, gemakkelije bediening

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
product voldoet aan zijn beloftes en is goed en
gemakkelijk te bedienen, ziet er mooi uit, een aanwinst in de keuken

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Cindy 05-12-2016 Product half jaar of langer in bezit

Airfryer

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Mooie airfyer, werkt simpel en goed. Frietjes zijn lekker krokant. Gaat lang mee. Eenvoudig schoon te maken.

Pluspunten

  • Simpel

Minpunten

  • Duur

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Goed
SB 05-12-2016 Product paar dagen in bezit

Top product!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Heel blij mee! Pas twee dagen in huis dus nog niet heel intensief gebruikt. Maar apparaat is snel klaar voor gebruik. Heerlijk knapperige frietjes!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
An en Rob 04-12-2016 Product paar dagen in bezit

Makkelijk en lekker

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Eenvoudig in gebruik, lekker van smaak en makkelijk schoon te maken..........................,........................................................................ff................

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Bart 04-12-2016 Product paar dagen in bezit

Zeer makkelijk en snel

Algemene score

9,0
Het is een zeer makkelijk en handig gebruikt apparaat. Vooral als je snel iets wilt klaar maken omdat je weg moet of voor een snack tussen door. Wij hebben hem nu pas 1 dag maar hebben hem al 3 keer gebruikt. Geweldig apparaat gewoon. Ik wordt er blij van

Pluspunten

  • Makkelijk
  • Snel
  • Handig
  • Heerlijk

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Patatman 04-12-2016 Product paar weken in bezit

Lekker patat

Algemene score

7,0
Werkt snel, maakt wel veel lawaai dus aan te bevelen om het niet in de keuken te plaatsen, maar achter. Ook komt er een stank vrij, maar die blijft niet zo hangen als bij frituur

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Voldoende
Quinkaya 03-12-2016 Product paar weken in bezit

Airfryer

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Eerste paar keer even wennen, maar krokante patat zonder vet dus super! Ovenpatat werkt wel het beste.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Fratsen 03-12-2016 Product paar dagen in bezit

Lekker groot

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Wij hadden al en airfryer van Phillips maar die was kleiner en deze is groter en kan meer b.v alleen boven warmte .ed. en is ook met een digitale display, we zijn erg blij met deze aankoop.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Marieke 03-12-2016 Product paar dagen in bezit

Heerlijk krokant

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Lekker gezond frituren. Zonder vet. Makkelijk in gebruik.
Ik gebruik hem bijna elke dag. Je kunt er meer mee dan je denkt.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Claudia 03-12-2016 Product paar weken in bezit

makkelijk in gebruik.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Heel fijn apparaat om heerlijke gerechten te maken. Is makkelijk in gebruik. Makkelijk schoon te maken.

Pluspunten

  • snel opgewarmd
  • minder vet

Minpunten

  • nog niet gevonden

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Jo Celi 02-12-2016 Product paar dagen in bezit

Gezond frituren

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
lekker en gezond eten. Het frituren en braden van kip gaat geweldig. De friet was knapperig en de kip lekker mals.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
jorinde 02-12-2016 Product paar dagen in bezit

Heerlijk eten en het is snel klaar

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ik vind het een super goed product. Het was mijn geld waard. Het eten vind ik ook lekker ondanks dat het geen echte frituur is.

Pluspunten

  • lekker eten
  • gezond

Minpunten

  • groot

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Goed
Toon meer reviews