Philips Viva Collection HD922020 - Reviews

8,4 Lees 1596 reviews
Best Reviewed apr 2012 Philips Viva Collection HD922020
Best Reviewed april 2012
Specificaties
Aantal pannen
1
Vermogen
1425 watt
Regelbare thermostaat
Ja
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 1595 reviews

8,4

Schrijf een review Maak videoreview

Review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Judith 14-01-2017 Product paar weken in bezit

Goede kleur

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Makkelijk in gebruik en veel mogelijkheden. Je kunt echt veel soorten gerechten maken. Het ziet er mooi uit. Makkelijk schoon te maken.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

anthoinette 13-01-2017 Product paar weken in bezit

mooie kleine pan

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
ik ben geopereerd en zocht een kleine airfryer omdat ik niet meer veel en vet kan eten en dit is een mooie kleine pan en ik maar in mijn eentje ben heb ik niet zo`n grote pan nodig. en hij bevalt uitstekend

Pluspunten

  • klein
  • makkelijk in gebruik

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ans 13-01-2017 Product paar weken in bezit

Heerlijke maaltijden

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Prima prijs kwaliteit verhouding. Patat,snacks en vlees komen er uit zoals ze horen te zijn. Knapperig, mals en sappig. Makkelijk 3 porties in 1 keer uit te halen

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Daphne 13-01-2017 Product paar weken in bezit

Handig apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Handig apparaat voor meer dan frietjes. Ik heb er al kippenpootjes, eitjes en appelflappen in gebakken.
Snel warm, makkelijk in de bediening en makkelijk schoon te maken.

Pluspunten

  • Makkelijk schoonmaken
  • Vele mogelijkheden

Minpunten

  • Bak zonder mandje is er lastig uit te halen
  • Grote bak wordt ook gloeiend heet

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Jan 12-01-2017 Product paar dagen in bezit

Fijn apparaat en de juiste groote voor twee personen

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
We zijn maar met twee personen en de vormgeving is precies wat we zochten. Het is gewoon een mooi apparaat. De grootte is ook precies goed. We hebben hem nu reeds meerdere dagen en ook geprobeerd. zijn zeer tevreden. Geen geurtjes. Snel op temperatuur

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Peter 12-01-2017 Product paar weken in bezit

Makkelijk in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Makkelijk in gebruik. Geen geurtjes, geen olie, makkelijk schoon te maken. Ik frituurde nooit graag vanwege de stank en het gedoe. Ook vanwege de ongezondheid van frituren. Door aanraden van anderen een airfryer gekocht en zeer tevreden.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Dinie57 11-01-2017 Product paar weken in bezit

Met de Kerst gebruikt voor frietjes er lekker van gesmult!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
De kleinkinderen hebben heerlijk gesmult! Lekker snel klaar, geen stank in huis! En eens stuk gezonder als de vette frituurpan!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Ria Heintz 10-01-2017 Product paar dagen in bezit

Airfryer

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Goed product vetarme maaltijden en geen luchtjes meer in huis,gemakkelijk in gebruik en goed schoon te houden.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Anoniempje 10-01-2017

Mooi design

Algemene score

7,0
Heb het product nog maar net in bezit dus kan nog geen oordeel geven over het gebruik maar het design is in ieder geval erg mooi.

Reageer

MCP 08-01-2017 Product paar weken in bezit

werkt goed

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ik heb m nu 1x gebruikt en mijn zoon vond de frietjes en vissticks erg geslaagd! Ze waren goed knapperig

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

Gabrielle 08-01-2017 Product paar weken in bezit

handig formaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik ben heel tevreden over dit product. Er is geen vervelende frituurgeur , daarnaast gebruik bijna elke week.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Monique 08-01-2017 Product paar weken in bezit

Super

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Super apparaat veel plezier aan geen tot weinig reuk , als we frites er in gemaakt hebt. tevns een leuk recepten boekje erbij

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Harry 08-01-2017 Product paar dagen in bezit

Gezond frituren

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Uiterlijk is mooi, en doordat er lovende recensies waren en omdat het ook nog eens gezonder is hebben we besloten om ook een airfryer aan te schaffen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Loes 08-01-2017 Product paar dagen in bezit

Airfryer

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Goed product, maakt snacks goed bruin en krokant. Ook broodjes kunnen er goed in worden afgebakken..

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Riet Rommers 08-01-2017 Product paar weken in bezit

Philips Airfryer

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Frietbakken in de Airfryer,ze smaken heerlijk,en de bitterballen ook.Ook het vlees is lekker en gaar.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

mosselveld 08-01-2017 Product paar dagen in bezit

topper!

Algemene score

10,0
We wouden voor de grotere versie gaan maar die was uitverkocht dus toen maar deze genomen maar wat een topper!
makkelijk in te stellen, schoon te maken en het smaakt nog beter dan uit de frituur en niet z'n baklucht in je huis;)

Pluspunten

  • geen frituur lucht
  • makkelijk schoon te maken
  • makkelijk in gebruik

Minpunten

  • je hoort hem

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

annick 07-01-2017 Product paar weken in bezit

snel en makkelijk in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
snel en makkelijk in gebruik, mooi design en grootte voldoet, makkelijk schoonmaken en minimaal geurafgifte

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Tiny Hiemstra 07-01-2017 Product paar weken in bezit

Eenvoudige bediening

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Ik heb de airfrayer voor mijn moeder van 86 gekocht omdat het een makkelijk te gebruiken apparaat is waar de oudere mensen snel mee aan de slag kunnen. Door de draaiknoppen is het voor hun zeer begrijpelijk en de duidelijke recepten en baktijden uitgeprint er bij gedaan. Dit is een apparaat welke zelfs mee kan naar het verzorgingstehuis. Al was het maar om een eitje te koken. Ze ging overstag omdat het een apparaat van Philips was, waar zij en mijn vader hun leven lang zelf gewerkt hebben. Iedere zondag als wij op bezoek komen gebruiken we de airfrayer om haar te leren hoe er mee om te gaan, en het is leuk te merken dat ze nu ook alleen al aan het bakken is geslagen en hij niet zoals alle nieuwe apparaten direct in de kast wordt gezet.

Minpunten

  • Draaiknoppen zijn wat klein,
  • Cijfers op draaiknop wat te klein.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rebecca 07-01-2017 Product paar weken in bezit

Snel eten

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Het eten is eten is zo snel klaar en goed warm ook.
En het hele huis ruikt niet naar nare luchtjes. De buitenkant wordt niet heet zodat je je vingers verbrand.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Lia 06-01-2017 Product paar dagen in bezit

Airfryer

Algemene score

7,0
Zeer handig, erg gebruiksvriendelijk..praktisch in gebruik. Zelf mijn man kan er mee overweg..geen vieze geurtjes, makkelijk schoon te maken.. alleen vormgeving mag beter

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Toon meer reviews