Philips Avance Collection HD9247/90 - Reviews

8,6 Lees 50 reviews
Specificaties
Aantal pannen
1
Vermogen
2100 watt
Regelbare thermostaat
Ja
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 50 reviews

8,6

Schrijf een review Maak videoreview

Review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Voldoende

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Hanna 09-12-2016 Product paar dagen in bezit

strakke vormgeving

Algemene score

9,0
Door ervaring van familie tot aanschaf overgegaan. Was de vette bende van de frituurpan een beetje zat. 1ste ervaring is uitstekend. eenvoudig in gebruik/bediening. Resultaat is goed. Frietjes smaken goed. Direct een paar accessoires aangeschaft om nog meer te kunnen doen met de airfryer. Apparaat bied veel mogelijkheden waar ik dan ook veel gebruik van zal maken.

Pluspunten

  • eenvoudige bediening
  • strakke vormgeving

Minpunten

  • nog niet kunnen ontdekken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Monique 09-12-2016 Product paar dagen in bezit

Mooi

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Schitterend vormgegeven en in moderne uitvoering.Past prima in iedere keuken. Het apparaat is makkelijk in gebruik.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Raj 09-12-2016 Product paar dagen in bezit

Handig

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
Super gemakkelijk in gebruik, wat zwaar , maar als hij op zijn plekje staat ( in de hoek van het aanrecht ) gebruik je hem heel veel, niet alleen voor frites , maar voor allerlei gerechten, door het boekje dat erbij zit probeer ik het een en ander uit .

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Goed
Jan 08-12-2016 Product paar dagen in bezit

Groter dan de eerste airfryer

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
De kleine airfryer was goed voor een 2-persoons huishouden, maar werd te klein, daarom hebben we de XL variant erbij gekocht.

Pluspunten

  • Zwart
  • Gratis bakplaat

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende
Katja 08-12-2016 Product paar dagen in bezit

Grote airfryer

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mooi design, past veel in en geeft weinig geur. Lekker vetvrij koken en lekker snel. Makkelijk in gebruik

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Martien de Groot 08-12-2016 Product paar dagen in bezit

Airfryer

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ik heb dit product gekozen omdat anderen er zeer tevreden over zijn. Zelf heb ik er nog gene ervaring mee.

Pluspunten

  • compact
  • handig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Martien de Groot 08-12-2016 Product paar dagen in bezit

Handig apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Het is een fijn apparaat om te gebruiken. Geen frietlucht meer, geen vetspetters op de muur. Zuinig in gebruik.

Pluspunten

  • Compact
  • Handig
  • Schoon

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Renske 08-12-2016 Product paar dagen in bezit

Mooi groot

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mooi apparaat, veel accessoires beschikbaar. Vanavond de eerste maaltijd hierin.. Heb a veel mooie recepten gevonden die ik dolgraag wil testen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende
K0 de Fouw 08-12-2016

Mooie Apparaat - Vet arm bakken - Gratis Bakpan

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Mooie Apparaat., Voor vet arm bakken. Voor een goede prijs bij BCC. Ik denk dat ik veel plezier kan van hebben

Review criteria:

Goed
Bertus 08-12-2016 Product paar dagen in bezit

Groot gemak

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Gezond frituren en gemakkelijk in gebruik. Met bijgeleverd Airfryer receptenboekje een aanwinst in de keuken.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
ina sakko 08-12-2016 Product paar dagen in bezit

air fryer

Algemene score

10,0
hij is geweldig.vet vrij friet bakken geweldig eindelijk wat voor mensen die aan de lijn denken.en andere producten die er in kunnen bv kippepoten braadworst en de appeltaart kijken we naar uit.

Review criteria:

Goed
A. Trinks 08-12-2016 Product half jaar of langer in bezit

Airfryer

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
We hadden een kleine, hij bevalt ons prima daarom hebben we een xl gekocht. We willen hier nog meer uit halen en uitproberen omdat het een gezonde manier i van eten bereiden.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Mandy 08-12-2016 Product paar dagen in bezit

Airfryer

Algemene score

8,0
Heerlijk gemaksproduct. Kroketten en patat worden goed knapperig. Qua geluid en stoom vind ik het nog wel meevallen. Werkt vlot en geeft een goed resultaat.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
sollie 07-12-2016 Product paar weken in bezit

eenvoudig in gebruik

Algemene score

9,0
smaakt goed, lekker knapperig, snel klaar en veel minder vet. Leuk receptenboek erbij met heerlijke producten.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Michael Tanzer 07-12-2016 Product paar maanden in bezit

Wordt bijna dagelijks gebruikt!

Algemene score

9,0
Zelfs mijn kinderen kunnen ermee overweg! Afbakbroodjes fritjes/snacks kip enz enz. Ook zeer handig voor mijn vrouw als ze s'avonds laat thuis komt.

Pluspunten

  • Bedieningsgemak

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Martin 07-12-2016 Product paar dagen in bezit

werkt snel en bediend eenvoudig

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Het werkt in grote lijnen zoals we verwacht hadden nadat wij het gezien hadden bij bekenden. Bediening is eenvoudig en heel snel op temperatuur . Daarna een zeer snelle afkoeling die wij als zeer prettig ervaren hebben

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Antje 07-12-2016 Product paar dagen in bezit

Veel mogelijkheden

Algemene score

9,0
Mooi apparaat, Mag gezien worden, veel mogelijkheden, gebruiksvriendelijk, makkelijk te reinigen, wel best prijzig, maar veel beter dan andere apparaten.

Pluspunten

  • Mooi apparaat
  • Makkelijk te gebruik

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Pierre 06-12-2016 Product paar weken in bezit

gemakkelijke bediening

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Je kunt met de philips avance airfryer xl alle produkten op een gemakkelijke manier berijden slechts 2 standen hoef je in te stellen dat is de temperatuur en de duur voor de rest gaat alles vanzelf! ben er heel blij mee.

Pluspunten

  • bediening
  • snelheid

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
marleen 06-12-2016 Product paar weken in bezit

alles perfekt,werkt goed,prima

Algemene score

10,0
Het is fantastisch om zonder de vetten de producten op te kunnen eten.En het blijft in de keuken ook schoon zonder de vetluchten aan het plafond

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Jan Heddema 05-12-2016 Product paar weken in bezit

Snel en gemakkelijk

Algemene score

9,0
Makkelijk en perfect apparaat. Je hebt snel je eten klaar en kunt er van alles in klaar maken. Naast dat je er patat in kunt klaarmaken kun je er ook broodjes in afbakken en vis in klaarmaken.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Toon meer reviews