Philips Viva Collection HD9621 - Reviews

Specificaties
Aantal pannen
1
Vermogen
1425 watt
Regelbare thermostaat
Ja

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 152 reviews die zijn achtergelaten voor de Philips Viva Collection HD9621 op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,6

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

V. Eijk 04-06-2020

Philips airfryer xxl

Geschreven voor: Philips Viva Collection HD9621

Algemene score

10,0
Erg tevreden met de airfryer. Er kan veel in de mand en gebruik ik de airfryer sneller dan de oven en makkelijker schoon te maken.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Airfryer2019 22-01-2020

Niet makkelijk bedienbaar

Geschreven voor: Philips Viva Collection HD9621

Algemene score

6,0
De instelling van graden is zonder bijlichten met telefoon niet af te lezen.
De tijdklok is niet precies.
Ik zou voor een digitale versie gaan als ik zou mogen ruilen zou ik dat meteen doen.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

margonda 17-10-2019

lekkere friet

Geschreven voor: Philips Viva Collection HD9621

Algemene score

8,0
losse roosterbodem is onhandig .is wel makkelijk bij schoonmaken ,maar tijdens gebruik ,is dan heet , als je friet er uit gehaald hebt weer moeilijk in te leggen

snoer is te kort voor ons aanrecht, ik moet altijd verlengsnoer gebruiken . is heeel onhandig .

effe uitzetten om inhoud los te schudden is lastig je moet tijdklok dan weer helemaal terugdraaien en opnieuw instellen .
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Lucienne 30-09-2019

Beste aankoop ooit

Geschreven voor: Philips Viva Collection HD9621

Algemene score

10,0
Ik stop alles in de air fryer: broccoli 8 minuten, groene asperges 5 minuten, bloemkool. Maar het aller lekkerste is varkensvlees met een vetrandje zoals kassler of buikspek.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

JENB 21-09-2018

Omschrijving symbolen

Geschreven voor: Philips Viva Collection HD9621

Algemene score

6,0
Helaas kan ik nergens in de omschrijving(en) van Philips vinden wat de betekenissen zijn van de 6 symbolen boven op de Airfryer ter hoogte van het temperatuur instel wieltje zichtbaar zijn.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Alitjeuh 26-07-2018

Zeer aangenaam product om mee te werken!

Geschreven voor: Philips Viva Collection HD9621

Algemene score

10,0
Heb de airfryer nu al enkele weken en heb deze meermaals gebruikt voor verscheidene dingen in klaar te maken! Altijd zeer goed gelukt! Het is een vlot aangename ervaring! Het toestel is ook eenvoudig om te reinigen! Niet veel geurhinder , in vergelijking met een oven heeft het toestel niet veel warmte af dus ideaal in zomerse temperaturen! Een aangenaam vervang toestel voor de oven! Ik mis ook de friteuse totaal niet! Het oogt ook heel mooi .. dus conclusie! Top toestel een echte aanrader!!
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Jaantje 25-07-2018

Fijn apparaat

Geschreven voor: Philips Viva Collection HD9621

Algemene score

10,0
Heerlijke friet , snack , kippepoten , broodjes
1 nadeel het snoer is aan de korte kant
Bij vorige airfryer was deze langer
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Corbotje 12-07-2018

Geen twijfels meer

Geschreven voor: Philips Viva Collection HD9621

Algemene score

8,0
Een heel belangrijk voordeel vind ik de energie besparing ten opzichte van een traditionele oven.Diverse producten bereid en tot volle tevredenheid.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Jacqueline663 01-07-2018

Makkelijk in gebruik

Geschreven voor: Philips Viva Collection HD9621

Algemene score

10,0
Veel mensen in mijn omgeving hebben een Airfryer en zijn daar enthousiast over. Ik had mijn twijfels maar ben toch overstag gegaan. Afgelopen week meerdere gerechten in de Airfryer gemaakt en ik ben om.
Het eten is smakelijk en eenvoudig te bereiden.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

franst47 17-06-2018

werkt goed

Geschreven voor: Philips Viva Collection HD9621

Algemene score

8,0
bodem rooster is onhandig, gaat makkelijk los

electra snoer is veel te kort . ik moet verlengsnoer gebruiken . niet iedereen heeft overal stopcontacten in keuken . dit is mi verkeerde zuinigheid van ontwerper .
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Vinqy 28-05-2018

Een schot in de roos: gebruiksvriendelijk, lekker krokant!

Geschreven voor: Philips Viva Collection HD9621

Algemene score

8,0
Lang gewikt en gewogen, maar toch overstag gegaan. En....ik moet zeggen een schot in de roos! Het eten is snel kaar, geen vervelende luchtjes (de afzuigkap kan het beetje makkelijk aan), knapperige frietjes, ook de kroketjes krokant, kortom een aanwinst in de keuken. Weg vet, weg walm, welkom fryer met knapperige friet!!
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

aegier 16-02-2018

zeer goed

Geschreven voor: Philips Viva Collection HD9621

Algemene score

10,0
Ik heb deze nu 14 dagen in mijn bezit daar mijn eerste airfryer steeds een foutmelding aangaf bij het opstarten Geen Philips .Kreeg ik deze aangeboden heb er totaal geen spijt van.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

KVG45 20-01-2018

Geweldig apparaat

Geschreven voor: Philips Viva Collection HD9621

Algemene score

10,0
Had er eerst geen goed gevoel bij het bereiden van de producten
Maar is 100% mee gevallen mijn frituurpan kan bij de afval.
Geen miskoop geweest van de aankoop van de airfryer
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Sigrid83 14-06-2017

Handig in gebruik, duurt wat lang

Geschreven voor: Philips Viva Collection HD9621

Algemene score

8,0
Ik ben zeer tevreden over de airfryer, snel voorverwarmd en alles komt er zo lekker uit. :) alleen is de bereidingstijd lang en met een gezin van 4 is het moeilijk om frietjes te maken omdat we dan te lang op het volgende baksel moeten wachten.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Lique 13-06-2017

Wat een heerlijk apparaat!

Geschreven voor: Philips Viva Collection HD9621

Algemene score

10,0
Wat is dit een heerlijke aanvulling op ons kookhuishouden! Met een gezin die graag experimenteert meteen aan de gang gegaan en al de heerlijkste dingen gemaakt. Van de snelle hap tot brood. Hij is hier niet meer weg te denken!
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

JvanH 12-06-2017

Super !

Geschreven voor: Philips Viva Collection HD9621

Algemene score

8,0
Ik was enigzins sceptisch, zag slappe frikadellen en kleurloze kroketten voor me. Maar niets is minder waar. Het smaakt ons allemaal prima!. Krokante frietjes, en ook Krokante bitterballen, kroketten en kaassoufles. Ook de frikadellen zijn niet slap en kleurloos. Het voordeel is dat je huis niet ruikt naar frituur! Ook geen gedoe met mandjes en vet en vet spetters! Het apparaat is zo klaar voor gebruik, alles in het mandje even wachten en ping!!! Je kunt genoeg frietjes kwijt in het mandje voor het gezin dat is heel fijn. Op een verjaardag ook heel makkelijk de bitterballen opwarmen zonder dat je steeds naar de schuur moet en de rest vd avond naar frituur stinkt. Behalve voor frituur hapjes , heb ik er ook heerlijk mager vlees mee gemaakt, geweldig! Ik ben er heel tevreden over!
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

sharond 12-06-2017

super

Geschreven voor: Philips Viva Collection HD9621

Algemene score

8,0
Wat een superding ! Je kan er veel in klaarmaken, groenten, aardappelen, frietjes .. Daarvoor gebruiken wij het toestel het vaakst en werkt heel goed
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Kabes 11-06-2017

Onmisbaar

Geschreven voor: Philips Viva Collection HD9621

Algemene score

10,0
Ik ben zeer tevreden over de Philips Airfryer. Hij ziet er niet alleen stijlvol uit, maar zorgt ook voor heerlijk eten!

Het apparaat is gemakkelijk te gebruiken, laat geen vieze geurtjes achter en naar mijn mening veel gezonder dan mijn frituurpan.

Het apparaat is veelzijdig in gebruik. Let bij diepvriesproducten erop dat ze ook geschikt zijn voor de airfryer. Daarnaast zijn er veel lekkere recepten op internet te vinden!

De airfryer is onmisbaar geworden in onze keuken (en de frituurpan is inmiddels de deur uit)!
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Lschelli 11-06-2017

Beste housewarming present EVER!

Geschreven voor: Philips Viva Collection HD9621

Algemene score

10,0
Zeer tevreden over de Airfyer, en niet alleen omdat die er zo fraai uitziet! Op een gezonde manier lekkere frietjes, snacks en groenten maken, dit had ik nooit verwacht. Een handleiding had handig geweest, maar met wat zoeken vind je online veel recepten (incl. tutorials van Callum Hann van Masterchef Australia). Het is duidelijk dat lekker koken ook gezond kan!
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Castelijntje 11-06-2017

Positief verrast door de Airfryer

Geschreven voor: Philips Viva Collection HD9621

Algemene score

10,0
Ik stond altijd heel sceptisch tegenover de Airfryer. Ondertussen ben ik positief verrast door de Airfryer. De volgende gerechten heb ik gemaakt: frietjes met snacks, KFC kip en aardappeltjes.
De gerechten zijn minder vet, maar toch heel lekker. En het grootste voordeel......geen stank meer in huis na het bakken van frietjes en snacks.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Toon meer reviews