Philips Viva Collection HD9621 - Reviews

Specificaties
Aantal pannen
1
Vermogen
1425 watt
Regelbare thermostaat
Ja
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Deze beoordeling is gebaseerd op het gemiddelde cijfer van reviews die geschreven zijn op Kieskeurig.nl

8,3

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Doc 22-01-2017 Product paar weken in bezit

Mooie en degelijke pan.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Deze airfryer aangeschaft en zijn er bijzonder tevreden over, frites zijn heerlijk krokant, ook al diverse andere gerechten geprobeerd, tot op heden geen spijt, hadden hem misschien eerder moeten bestellen.

Pluspunten

  • Doet precies wat we er van verwachten.

Minpunten

  • Nog niet kunnen vinden.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Gilbert 05-01-2017 Product paar weken in bezit

Niet vet

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Friet wordt niet vet
Gemarneerde kipkluifjes zijn mals
Geen frietlucht na het bakken
Makkelijk schoon te maken

Pluspunten

  • Schoonmaken
  • Knapperige friet
  • Niet vet
  • Geen stank

Minpunten

  • Bereidingstijd

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

HF 05-01-2017 Product paar dagen in bezit

Fijn apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
Handig in gebruik en makkelijk schoon te maken. Daarnaast is het ook nog eens stukken gezonder dan een normale frituur.

Pluspunten

  • Lekker
  • Snel

Minpunten

  • Korte snoer
  • Zwaar

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

Ludovico 04-01-2017 Product paar dagen in bezit

Lekker en gezond!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Leuk product, maakt het koken makkelijk! Wij eten vaak oosters recepten en we zien dat dat ook mogelijk is in de Airfryer (dankzij een bekende Indiaase youtube chef), dus wij zijn niet gehinderd aan een soort gerecht met dit apparaat.

Pluspunten

  • minder vet
  • makkelijker schoonmaken

Minpunten

  • maakt lawaai
  • wat klein voor een gehele maaltijd

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Leslie 03-01-2017 Product paar weken in bezit

Makkelijk in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Dit product is makkelijk in gebruik. Is meer dan genoeg voor 2 a 3 personen. Het is best om speciale ovenfrieten te gebruiken, deze zijn het lekkerst in de Airfryer. Enkel kroketten zijn niet zo super maar hier moet je misschien ook een juiste soort voor kiezen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Nico 02-01-2017 Product paar maanden in bezit

Airfryer veel gezondere friet

Algemene score

7,0
Het is even wennen om over te gaan op gefrituurde friet en snacks naar friet en snacks uit een airfryer. Maar de airfryer heeft veel voordelen. Het is gezonder. Makkelijker schoonmaken en geen luchtjes in hus.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Gert 31-12-2016 Product paar dagen in bezit

Geweldig apparaat.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Werk gemakkelijk, makkelijk schoon te maken, geen frituur lucht. Patat is snelkaar en niet vet. Geen spijt van de aankoop van dit apparaat.

Pluspunten

  • Makkelijk te bedienen
  • Makkelijk schoon te maken

Minpunten

  • Timer kan je niet terug draaien

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

sanhua 31-12-2016 Product paar dagen in bezit

airfryer

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
ik raad je de airfryer echt aan. frituren zonder vet is veel gezonder en frisser. het is makkelijk te gebruiken en het gaat snel.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Margot anis 30-12-2016 Product paar dagen in bezit

Goed

Algemene score

7,0
Geen vet goed voor de gezondheid gekkelijk om te gebruiken geen geurhinder perfeckt afwasbaar frietjes zijn lekker krokant en je kan er alle gerechten in klaarmaken zelfs muffins

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Jan Vos 30-12-2016 Product paar dagen in bezit

lekker en gezond frituren

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Frituur je zoals de meeste mensen ook af en toe graag thuis, maar herken je de nadelen van een friteuse? Ongezond, nare vetluchtjes, lastig schoonmaken,... De Philips Airfryer is hiervoor de ideale oplossing. Hiermee frituur je veel gezonder, namelijk... met lucht!

Verse frietjes bevatten hierdoor dan ook tot 80% minder vet dan verse frietjes uit een conventionele Philips-frituurpan én… ze smaken overheerlijk! Bovendien is de Airfryer gemakkelijk schoon te maken (bijvoorbeeld in de vaatwasser) en veroorzaakt deze geen nare geurtjes.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

maria 29-12-2016 Product paar dagen in bezit

mooi

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
gezonder koken. Geen stank meer in huis. Geen vetaanslag onder de afzuigkap en aanbevolen door onze dochter.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Guy 27-12-2016 Product paar dagen in bezit

Airfryer

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
lekkere krokante frites zonder vet, snel klaar.
Wel onhandig dat er niet standaard de accessoire bijzit om vlees en frites tegelijk te kunnen verwarmen.
Deze ga ik dus los kopen.

Pluspunten

  • lekker snel
  • heerlijk krokant
  • geen vet

Minpunten

  • geen accessoires erbij voor vlees en frites
  • geen controle of stekker erin zit
  • timer is onnauwkeurig

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Paul 27-12-2016 Product paar dagen in bezit

Lekker vetvrij

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Veel smaak en knapperig, maar wel weinig vet. Bitterballen komen er ook smaakvol uit. Tijdens en na afloop van het fryen nauwelijks luchtjes.

Pluspunten

  • smaak
  • knapperig

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

Rob van S. 25-12-2016 Product paar weken in bezit

Wat een fijne airfryer!

Algemene score

9,0
Wat een fijne airfryer is dit zeg! Heerlijk knappere producten en qua smaak zeker vergelijkbaar met een traditionele frituurpan.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Goed

Reageer

M 24-12-2016 Product paar dagen in bezit

Blij!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Super blij mee!Werkt heel goed.Snacks smaken goed,frites lekker knapperig.Heerlijk dat er geen vet gebruikt wordt

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Goed

Reageer

L 24-12-2016 Product paar dagen in bezit

Prima

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Voor deze gekozen vanwege prijs kwaliteit verhouding - er is een duurder model maar daar zit dan alleen een ander kleur handvat aan en een gril pan bij.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Harald 24-12-2016

Mooi compact

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Tweede airfryer in huis gehaald; nu kan de frituurpan echt het huis uit. Naast de XL Airfryer nu ook deze Airfryer Viva voor de snacks. Vernieuwd systeem voor het mandje, schoonmaken nog makkelijker.

Pluspunten

  • compact
  • makkelijk schoonmaken
  • snel

Minpunten

  • geen aan/uit knop
  • tijd minder nauwkeurig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Mirandadennis 23-12-2016 Product paar dagen in bezit

Heerlijk!!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
GeZond voor de kinderen en is lekker snel klaar. Voor werkende moeders is het een uitkomst. Ook leuk voor verjaardagen

Pluspunten

  • Gezond
  • Snel klaar
  • Lekker

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Yvette 22-12-2016 Product paar weken in bezit

Op een gezonde manier friet eten

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Het is fijn om zelf thuis op een gezondere manier friet te kunnen bakken en de normale rotzooi, die bij een normale friteuse hoort juist niet te hebben.Erg blij mee!

Pluspunten

  • geluidloos
  • ruime bak

Minpunten

  • geen aan/uit knop

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Betty 21-12-2016 Product paar weken in bezit

Het nieuwe koken/bakken: met een AIRFRYER

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Alles wat ik uitprobeer lukt ... hoe wonderlijk is dat. Zelfs pannenkoekjes gemaakt in cupcake vorm. Heerlijk!

Pluspunten

  • snel
  • knapperig resultaat
  • geen nare geuren
  • eenvoudig om mee te werken

Minpunten

  • tijdknop niet terug te draaien
  • exact instellen temperatuur lastig
  • ik mis streepje bij temp.knop.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews