Princess 182646 - Reviews

Specificaties
Aantal pannen
1
Vermogen
1800 watt
Regelbare thermostaat
Ja

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 16 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

4,4

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Voldoende
  • Onvoldoende
  • Onvoldoende
  • Slecht

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

holger 20-01-2009
  • Product jaar of meer in bezit

Algemene score

7,0
Ik kan mij niet vinden in de kritiek die hier op deze frituurpan wordt gegeven. Heb de pan nu ruim 2 jaar in bezit en hij bevalt goed.
De opwarmtijd is ongeveer tien minuten en als je de friet of de snacks 1 à 2 minuten langer in de frituurpan laat zitten dan op de verpakking staat, heb je mooie goudbruine frietjes en lekkere snacks die niet vet zijn.

Eén keer hebben we wel slappe, vette friet gehad, maar toen hadden we goedkope B-merk olie gebruikt. Gewoon goede kwaliteit olie gebruiken, dan is het een prima frituurpan.
Geschreven voor: Princess 182646

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

wallis 06-12-2008
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

2,0
dramatische frituurpan komt niet op temperatuur is gewoon een miskoop
Geschreven voor: Princess 182646

Review criteria:

Onvoldoende
Slecht
Slecht
Slecht

Reageer

Doefie 22-07-2008
  • Product half jaar in bezit

Algemene score

6,7
De Princess 2646 heb ik nu een klein half jaar in mijn bezit. Het duurt inderdaad vrij lang voordat het vet heet is, maar het verschilt niet veel met mijn vorige Tefal pan. Bij mij bakt alles prima als het vet eenmaal heet is.

Baal er alleen van dat je nergens filters kunt kopen ..
Geschreven voor: Princess 182646

Review criteria:

Voldoende
Onvoldoende
Goed

Reageer

JeeGee 30-11-2007
  • Product half jaar in bezit

Algemene score

3,2
Zeer slechte friteuse, koop deze nooit. Inderdaad veeg je de letters er zo af, duurt eeuw voordat het vet heet is, en daar blijft het dan ook bij lijkt het wel. De thermostaat deugt van geen kant. ALS de temp al de 190 haalt, dondert deze naar mijn idee naar de 150 ofzo. Hierdoor bakken de snachs niet goed, soppige kroketten en geen mooi goudbruine frietjes.

Goedkoop is duurkoop, helaas kan ik niet meer terug naar de winkel, maar voro mij nooit meer een princes friteuse.
Geschreven voor: Princess 182646

Review criteria:

Voldoende
Onvoldoende
Slecht
Slecht

Reageer

MoNieky 23-11-2007
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

2,2
Nog nooit zoiets meegemaakt... wat duurt dat lang voordat het vet heet is, nou ja heet...
Om kwart voor 6 de pan aangezet en om kwart over zeven hadden we iets te eten, maar het was nog niet goed gebakken! Gelijk teruggebracht en een andere friteuse gekocht!
Geschreven voor: Princess 182646

Review criteria:

Voldoende
Slecht
Slecht
Slecht

Reageer

JBackus 20-01-2007
  • Product kwartaal in bezit

Algemene score

3,0
Ook wij hebben dit ding aangeschaft vanwege de aantrekkelijke prijs, maar volgens mij heeft Essent daar tot nu toe het meeste voordeel van. Frites en kroketten moeten bijna 10 minuten liggen om ze een beetje bruin te laten worden. Qua constructie nog geen problemen, maar dat zal wel komen als ik de reviews hier zo lees. Ik denk dat ik maar eens voor een andere ketel ga kijken.
Geschreven voor: Princess 182646

Review criteria:

Voldoende
Slecht
Slecht
Slecht

Reageer

melletje070 14-12-2006
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

3,5
Ik had deze friteuse aangeschaft, was een mooie aanbieding, snap nu ook waarom.
Helaas had ik de site van kieskeurig niet geraadpleegd.
Na het volschenken met vet en vol goede moed de frituese aangezet te hebben was
het wachten tot het lampje uitging. En ja hoor na ong. 30 minuten was het
zover. Ben een kleine friteuse gewend, vond het wel raar maar het kon.
De patatten lang laten bakken, en nog erg bleekjes.
Op dat moment heb ik besloten dat deze friteuse terug zou gaan. En helemaal
toen ik eens ging kijken op deze site.

Werd bij de winkel verder niet moeilijk gedaan toen ik 'm met de genoemde
klachten kwam terug brengen.

Heb nu een Delonghi gekocht en die was in 10 min. warm!
Geschreven voor: Princess 182646

Review criteria:

Onvoldoende
Onvoldoende
Onvoldoende
Slecht

Reageer

Pgs3000 26-06-2006
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

4,2
Ik heb deze friteuse nu 1 jaar in bezit. Het vet word (zoals door de meesten al
opgemerkt word) niet warm gehouden. daarnaast wreef ik de blauwe tekentjes (die
overigens niet veel nut hebben) er af, toen de pan heet was. na een tijdje
bleef de klep niet meer dicht. dit kan ook door vuil komen, maar goed.. dat
systeem hoort daar op gebouwd te zijn. nu, na een jaar (on)trouwe dienst gaat
hij niet meer aan. 't zal wel iets met de thermostaat te maken hebben, maar ik
ga een nieuwe kopen. ik vond het een verschrikkelijk apparaat. en wat ik net in
een van de vorige reviews las, is inderdaad waar, je krijgt de frites niet
lekker goudbruin!! ik wist dus niet dat dat aan de friteuse lag.
Geschreven voor: Princess 182646

Review criteria:

Voldoende
Onvoldoende
Onvoldoende
Slecht

Reageer

Ron 1956 20-05-2006
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

5,0
Zeer slechte frituurpan, dat dit nog verkocht wordt.
Vet wordt niet warm, dus vette en slappe kroketten.
Bij twee kroketten al een probleem.
Gelukkig kon ik de pan zonder problemen terug brengen bij de winkel
(fantastisch)
Geschreven voor: Princess 182646

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Slecht

Reageer

joostfr 16-12-2005
  • Product maand in bezit

Algemene score

2,3
zo lekker even dat aparaat zwart maken want we hebben hem drie maanden en hij
ligt al uit elkaar:de sluiting van de klep doet het niet meer (afgebroken zacht
plastic:constructiefout) en het mandje knikt van zelf om als je de bloedhete
friet eruit haald :veel te zwak uitgevoerd. Warmte levert ie wel genoeg ,maar
met een sopje waren de texten ook van de voorzijde af.
Van dit merk heel andere kwaliteit verwacht, maar helaas,hij gaat er uit...en
komt nooit meer terug.
Geschreven voor: Princess 182646

Review criteria:

Onvoldoende
Slecht
Slecht

Reageer

Jeteke 03-10-2005
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

4,5
Hele slechte pan.Vet is niet warm te krijgen, inderdaad zijn de kroketten 1
bonk vet, zonde van de spullen, nee ik koop geen friteuse meer van princess,
goed koop blijkt wederom duurkoop.Ik heb de pan gelukkig mogen terug brengen
bij de blokker zonder moeilijkheden.En heb daar maar weer een philips gekocht
en we eten dus weer lekkere kroketten.
Geschreven voor: Princess 182646

Review criteria:

Voldoende
Slecht
Onvoldoende
Onvoldoende

Reageer

Miepie666 08-08-2005
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

7,5
Ik ben het helemaal niet eens met de vorige reviews. Ik ben zeer tevreden met
de friteuse. Een prima ding zonder overbodige fratsen. Makkelijk te verwijderen
binnenpan, die goed schoon te maken is. Als je normale porties bakt (max 200 gr
friet of 100 gr snacks) heb je binnen een paar minuten een heerlijke snack op
tafel. Daarnaast komen er geen kwalijke bakgeuren in de keuken door het
(verwisselbare) filter in de deksel, die overigens ook gemakkelijk te
verwisselen is.
Ben er dus zeer tevreden over!!
Geschreven voor: Princess 182646

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed
Goed

Reageer

PaulUitHaarlem 24-05-2005
  • Product half jaar in bezit

Algemene score

3,2
Kl. ding deze Princess 2646. Na paar maal gebruik is het mechanisme van het
mandje kapot. Inderdaad houdt de friteuse zeer slecht zijn temperatuur vast en
duurd het eeuwen wil je lekkere krokante goudgele frietjes. Kroketten is
helemaal een ramp, deze willen niet mooi bruinen met dit onding. Ook al gebruik
je de beste vloeibare vet, het helpt allemaal niks. Heb hem zo omgekieperd in
de klikobak. Weg ermee.

p.s. als de friteuse warm is vrijf je zo de gedrukte tekst op het apparaat
eraf. Leuk!
Geschreven voor: Princess 182646

Review criteria:

Voldoende
Onvoldoende
Slecht
Slecht

Reageer

Amber1 12-01-2005
  • Product maand in bezit

Algemene score

5,5
Wij brengen ons recent aangeschafte apparaat terug. Het opwarmen duurt zeker 20
minuten en zelfs bij kleine porties van bv frites kan hij zijn warmte niet
vasthouden. Gevolg zoals eerder beschreven slappe vette patat. Absolute
afrader!
Geschreven voor: Princess 182646

Review criteria:

Voldoende
Onvoldoende
Voldoende
Onvoldoende

Reageer

william van dongen 07-01-2005
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

4,2
helemaal met de vorige recentie eens, hiervoor hadden wij een philips, waarmee
we alles veel krokanter konden bakken dan met dit apparaat, volgens mij is de
termostaat inderdaad niet in orde! niet kopen dus!
Geschreven voor: Princess 182646

Review criteria:

Voldoende
Onvoldoende
Onvoldoende
Slecht

Reageer

ronald63 02-01-2005
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

5,7
We krijgen niet dezelfde resultaten als met ons oude vertrouwde kleine tefal,
maar misschien is het een kwestie van wennen.
Snacks ed zijn niet zo krokant als we gewend zijn, daarom twijfelen we ook aan
de temperatuur en of de thermostaat wel zo nauwkeurig is.
Geschreven voor: Princess 182646

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Onvoldoende

Reageer