Er zijn op dit moment geen prijzen beschikbaar.

Philips Viva Collection HD9229

Vergelijkbare producten

Philips Viva Collection HD9220

Philips Viva Collection HD9220
8,4 (2500)
Bekijk alle Frituurpannen

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 26 reviews die zijn achtergelaten voor de Philips Viva Collection HD9229 op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,2

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Voldoende
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

OlgaDolsa 31-01-2015
  • Product maand in bezit

Algemene score

7,8
Erg makkelijk en snel in gebruik te nemen.
Enkel weet ik niet of ik de timer terug mag draaien.

In gebruiksaanwijzing ook aangeven, hoe schoon te maken na enige tijd van gebruik, voornamelijk de olie & vocht onderin..

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

chrisken 05-12-2017

Is een nuttig toestel,werkt vlug en is niet uitgedroogd.

Geschreven voor: Philips Viva Collection HD9229

Algemene score

8,0
Is een goed ,praktisch toestel maar ik heb een beetje pech gehad met de coating binnenkant bak .Blaasjes en afpellen Heb Philips hierover gecontacteerd We wachten op een oplossing.Er kan altijd wel iets misgaan .Kip vinden wij er zeer lekker in. Snel gaar, en nog mals en sappig en toch krokant.Je kan er veel kanten mee uit. Een beetje leren ervaring opdoen .Verse frietjes zal ik nog een beetje beter moeten leren bereiden. De ene aardappel is de andere niet.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

olimale2611 23-04-2017

super machine

Geschreven voor: Philips Viva Collection HD9229

Algemene score

10,0
ayant subi une operation de by pass il m'était impossible de manger des frites et grace à l'air fryer je peux me permettre depuis lors de cet achat de manger des frites et autre friture d'une manière saine. super !!!
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Liesbeth60 06-04-2017

Super

Geschreven voor: Philips Viva Collection HD9229

Algemene score

10,0
Zou niet meer zonder willen.
Alles veel sneller klaar dan in een oven.
Minder vet, veelzijdig, lekker
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

JBerg 06-05-2016

Super de airfryer

Geschreven voor: Philips Viva Collection HD9229

Algemene score

10,0
Wij waren nog niet in het bezit van een oven of een frituur.
Dus dan is het aanschaffen van een airfryer een goede beslissing.
Wij zijn er erg tevreden over.
Het begon met maken van verse friet. Daarna wat ovensnacks. Dit ging allemaal perfect.
De laatste tijd ben ik van alles aan het proberen.
Lasagne is super lekker en heel snel klaar. Afbak broodjes worden mooi egaal bruin en knapperig. En vorige week een cake gebakken in de airfryer, deze was ook super goed gelukt!
De kip uit de airfryer blijft super mals.
Ik ben zeer tevreden met de aanschaf.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

GeLa 25-02-2016

Ik gebruik deze airfryer pas en ben er erg enthousiast over.

Geschreven voor: Philips Viva Collection HD9229

Algemene score

8,0
Ik heb er inmiddels vis(zalm) en vlees in klaargemaakt en het is werkelijk heerlijk. Het blijft van binnen ook inderdaad sappig en het vlees(varkenshaas) mooi rosé.
Goede uitvinding van Philips, ook als je aan het lijnen bent.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

1PechVogel 13-02-2016

Jammer van de zwakke handgreep

Geschreven voor: Philips Viva Collection HD9229

Algemene score

6,0
De handgreep is spontaan afgebroken. De toegepaste kunststof in het handvat breekt spontaan af met als gevolg dat de pan met hete inhoud op de grond valt ...

Een nieuw los handvat is niet leverbaar volgens leveranciers , alleen een compleet nieuwe binnen korf met handvat wel. Kost echter een vermogen.

Ik heb een Air fryer maar kan hem niet meer gebruiken.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

marri48 14-10-2015

gemakkelijk in gebruik

Geschreven voor: Philips Viva Collection HD9229

Algemene score

8,0
gemakkelijk in gebruik, gemakkelijk schoon te maken,
heel veel mogelijkheden om de Airfryer te gebruiken
alleen lukt het mij maar niet om kroketten mooi bruin en knapperig te krijgen ,geen idee wat ik fout doe
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Gepekop67 20-09-2015

Een geweldig goed apparaat

Geschreven voor: Philips Viva Collection HD9229

Algemene score

10,0
Waarom hebben ze dit apparaat niet veel eerder gemaakt, al dat gedoe met frituurpannen, deze morst niet, ruikt niet en ook geen vieze dampen, je kan er bijna alles in klaar maken
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Emma42 03-09-2015

dit kunnen we iedereen aanraden

Geschreven voor: Philips Viva Collection HD9229

Algemene score

10,0
We hebben nu enkele maanden de Airfryer in gebruik en we gebruiken hem bijna dagelijks, voor het 'oppiepen' van een broodje, of kaasstengels, vis of vlees bakken, aardappels, frietjes, groente blokjes,wat anders in de roerbakpan ging, te veel om op te noemen, de oven gebruik ik haast niet meer. Wat een behoorlijke energie besparing is, een hele oven voor verwarmen, om wat broodjes of stokbrood af te bakken, dit gaat sneller en net zo goed
Bij twijfel...? Kopen dit ding en let op, alleen de airfryer van Philips,
Geweldig ding..!
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Els54 21-08-2015

Heerlijk in gebruik. Lekkere gerechten.

Geschreven voor: Philips Viva Collection HD9229

Algemene score

10,0
Ik heb de AF al vanaf het begin dat deze is uitgekomen. Ik heb hem steeds meer gaan gebruiken. Het is erg lekker en veel sneller dan op het gas of in een gewone oven.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Zoetje 11-07-2015

Ik vind dit een geweldig produkt!

Geschreven voor: Philips Viva Collection HD9229

Algemene score

10,0
Nou ik gebruik de airfryer bijna dagelijks , zeker als je samen bent is
het ideaal !
Voordeel is ook dat de pruducten snel klaar en vetarm zijn ,
het is echt een aanrader om de airfryer aan te schaffen !!!
Ook de nieuwe app is heel fijn omdat je heerlijke recepten op kunt zoeken en handige tips !
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Brabander 09-07-2015

Lekker, gezond en veelzijdig

Geschreven voor: Philips Viva Collection HD9229

Algemene score

8,0
Lekker, gezond en veelzijdig

Ideaal en een alleskunner op het gebied van luchtgrillen.
Je kunt er zoveel lekker gerechten mee maken en nog een gezond, zonder vet. Dus draagt ook bij aan een gezonde levensstijl.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Hans1948 08-07-2015

Perfecte innovatie

Geschreven voor: Philips Viva Collection HD9229

Algemene score

10,0
Voldoet prima.
Heb hem voor 2 personen dan is het voldoende ben je met meer personen neem dan de grotere
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

DriesJan 08-07-2015

Prima eigenschappen van de Airfryer.

Geschreven voor: Philips Viva Collection HD9229

Algemene score

10,0
Wij zijn super blij met de Airfryer. De frites en de snacks zijn heerlijk knapperig en nu dus een stuk gezonder geworden.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

cawg 26-06-2015

dit product heeft veel fijne eigenschappen.

Geschreven voor: Philips Viva Collection HD9229

Algemene score

8,0
Dit product is niet meer weg te denken bij ons.
Wat een geweldige aanwinst.
wij zijn 70 +en we vinden het geweldig.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Linsje90 24-06-2015

Super product

Geschreven voor: Philips Viva Collection HD9229

Algemene score

10,0
Ik vind het een geweldig product. Ik heb hem voornamelijk gekocht voor frieten in te maken, maar dit gaat geweldig! De andere producten, zoals aardappelschijfjes moet ik nog proberen. Broodjes afbakken ging ook prima.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Bertgreef 22-06-2015

Voldoet prima aan verwachtingen

Geschreven voor: Philips Viva Collection HD9229

Algemene score

8,0
We hebben al verschillende dingen bereid. De friet is fantastisch. Alleen aan de snacks moeten we nog wennen. Vrienden en kennissen zijn ook blij verrast
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Karin25 22-06-2015

Makkelijk product

Geschreven voor: Philips Viva Collection HD9229

Algemene score

8,0
Dit apparaat is makkelijk en fijn in gebruik. De patat en hapjes zijn heerlijk krokant en totaal niet vet. Het gaat steeds beter en zonder boekje.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Tine75 04-06-2015

Deze friteuse voldoet ruim aan mijn verwachting

Geschreven voor: Philips Viva Collection HD9229

Algemene score

10,0
De bereide producten zijn smakelijk, alleen heb ik wat moeite met kroketten.
Geen gesjouw meer met olie en makkelijk te reinigen, ook zonder vaatwasser. Tevens minder baklucht.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Toon meer reviews