Philips Viva Collection HD9230/20 - Reviews

8,5 Lees 407 reviews
Best Reviewed nov 2015 Philips Viva Collection HD9230/20
Best Reviewed november 2015
Specificaties
aantal pannen
1
vermogen
1425 watt
regelbare thermostaat
Ja
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 407 reviews

8,5

Schrijf een review Maak videoreview

Review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Kympie 24-04-2016 Product paar dagen in bezit

Airfryer gemak en tijdswinst

Algemene score

9,2
Eindelijk voor een beetje friet niet meer de frituurpan of de oven gebruiken. Door het voorverwarmen kost het heel veel energie. Tevens ideaal om even een vacuüm voorverpakt broodje er in af te bakken. Super voor erbij

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Aerts 15-05-2016 Product paar dagen in bezit

Nog niet veel gebruikt maar super blij mee.

Algemene score

9,5
Hele mooie vorm, makkelijk te verplaatsen en op te ruimen. Genoeg bereidingsruimte en een handig rekje voor vlees etc.
Ook het digitale scherm aan de buitenzijde is heel handig.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marijn 06-01-2016 Product paar weken in bezit

Algemene score

7,5
Ik vind de Airfryer een toevoeging in de keuken. Omdat maaltijden met groot gebruiksgemak te bereiden zijn, frietjes uit het vet zijn lekker maar niet heel gezond, met de Airfryer zijn ze minstens zo lekker en veel gezonder.
Het apparaat laat zich eenvoudig bedienen en reinigen. Je hoort het apparaat werken doordat er een ventilator in zit. Maar meer dat kan ik niets negatiefs over het apparaat zeggen.

Nu ik hem heb en er al een aantal maal lekker frietjes en andere gerechten in gemaakt hebt, vraag ik mij af waarom ik zo lang gewacht heb om hem aan te schaffen. Waarschijnlijk omdat ik omdat ik mij op internet door negatieve recensies heb laten beïnvloeden. (zoals: de baktijden kloppen niet in het boekje, je hoort de ventilator, het mantje is lastig schoon te maken enz) Nou mensen, hier mijn mening, ben je niet tevreden ga dan niet liggen zeuren op internet en zet dan snel je traditionele frietpan op het aanrecht. En zeur dan niet weer over vetspetters in de keuken en bakstank in je hele huis, en neem er een uurtje of wat tijd voor om hem eens de zoveel weken te schoon te maken.

Ik zal dit apparaat regelmatig gebruiken en ben aangenaam verrast door deze ontwikkeling op het gebied van keukenmachines.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

CH v Hamersveld 23-12-2016 Product paar dagen in bezit

Super apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Erg eenvoudig te bedienen en een goede
frituurresultaten
ik ben er heel erg tevreden over
Makkelijk schoon te houden

Pluspunten

  • krokante friet
  • Lekkere borrelhapjes

Minpunten

  • Geen
  • Geen
  • geen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Ilja 30-11-2016 Product paar dagen in bezit

Eerste snacks zijn meteen goed gelukt!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
Is even groot als een normale friteuse. Qua geluid ook maar veel minder stoom en frituurlucht.

Er zit ook een handig boekje bij met verschillende gerechten waarvan ik er zeker een aantal van ga proberen.

De bediening van het apparaat is super eenvoudig. Je hoeft enkel maar de temperatuur in te stellen en na 3 minuten kan het eten in het mandje. Het piepje dat het eten klaar is is ook hard genoeg.

Kortom ik ben er blij mee en zal de snackbar in het vervolg links laten liggen.

Pluspunten

  • gebruiksgemak

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Wim 15-11-2016 Product paar dagen in bezit

prima apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ik heb er nog niet veel in bereid, maar tot nu bevalt het uitstekend. De voorspelde blauwe rookwolken bleven uit, de eerste keren ruik je uiteraard een beetje brandlucht, zoals te verwachten. Maar dat verdwijnt vanzelf.

Pluspunten

  • Zeer snel op temperatuur
  • weinig vet/olie nodig

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed
Goed

Reageer

eve1ien 09-10-2016 Product paar weken in bezit

Fijn voor dagelijks gebruik!

Algemene score

9,0
Wij hebben de Airfryer voor vanalles uitgeprobeerd.
Goed gelukt: aardappeltjes, ovenfriet, calamarisringen, tempuragarnalen, gegrilde groenten, cake, tosti's, snacks zoals kipcorn en frikadel.

Nog niet tevreden over: frituurfriet, bitterballen, loempia's. Die blijven bleek en zijn droog.

Al met al zijn we erg tevreden. Hij staat standaard op het aanrecht. Ik vind het wel een groot apparaat voor de kleine inhoud. Wanneer ik 'm nogmaals moest aanschaffen zou ik voor de XL gaan (met 2 volwassenen en 2 kinderen)

Pluspunten

  • Gebruiksgemak
  • Gezon

Minpunten

  • Inhoud is vrij klein
  • Niet alles wordt lekker

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

fynnsmom 07-10-2016 Product paar weken in bezit

Maakt mijn oven compleet overbodig!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Frietjes maar ook aardappelen, cake, pizza en wat je maar bedenken kan ik maak het in de airfryer. Ipv een half uur de oven voor te verwarmen ( en laten we de schoonmaak daarvan maar niet noemen) gaat alles in de fryer, sneller klaar, even lekker en sneller schoon. Ik vind het apparaat zeer mooi dus laat het gewoon op mijn aanrecht staan. Dagelijks wordt hij gebruikt om ons avondeten te bereiden, te bakken en de broodjes voor het ontbijt lekker te warmen. Bij ons dus nooit meer zonder!

Pluspunten

  • Snel klaar met eten bereiden
  • Snel en makkelijk schoon te houden
  • Zeer diverse mogelijkheden
  • Mooie vormgeving

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Darcel 28-06-2016 Product maand in bezit

Airfryer voor meer dan alleen frituren

Algemene score

10,0
Wij gebruiken de airfryer niet alleen voor het bakken van patatjes en snacks, maar ook voor het bakken van aardappels, vlees en gebak. De airfryer neemt niet meer ruimte in dan een frituurpan en kan veel meer dan de frituurpan. Daarnaast ook geen vieze geurtjes meer in huis. Helemaal top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Daisy 28-05-2016 Product paar dagen in bezit

Super blij met dit top apparaat

Algemene score

8,3
Helemaal blij met dit super apparaat waar heel veel mogelijkheden in ziten met alle uitbreidingen en het heerlijke eten wat je er in kan maken echt een aanrader voor mensen die niet meer die vies frituurpan wil met vet

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Am 25-05-2016 Product paar weken in bezit

Heerlijk en handig!

Algemene score

8,0
Een heel fijn apparaat in de omgang, vooral de digitale display is echt een handige tool. Zeker een toegevoegde waarde.
Het is een erg veelzijdig apparaat, en het werkt super! Frietjes worden knapperig en ook snacks zijn niet te onderscheiden van de "ouderwetse" frituur pan. Maar toch een stukkie gezonder dan het dopen in vet!
Ik heb mij erg verbaasd over de grillfunctie, ik wist niet eens dat die erop zat! Maar ook die werkt prima!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Arie 30-04-2016 Product paar dagen in bezit

Fantastisch werken met de airfryer

Algemene score

8,3
Nog slechts een paar dagen in huis .al 2 keer gebruikt .heerlijk te werken zonder die nare fritesdampen ,en het resultaat smaakt fantastisch

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

P Bogers 23-04-2016 Product paar dagen in bezit

Goed, handig

Algemene score

8,0
enkele malen gebruikt voor friet en kroketten, zelfs samen tegelijk knapperig en lekker warm. wel wennen in het begin maar geen last meer van de vette hap op mijn maag :)

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Ria 22-04-2016 Product paar dagen in bezit

top Air fryer

Algemene score

8,0
mooi apparaat ,handig in gebruik en makkelijk schoonmaken.
Het is mijn 2e air fryer ,nu met grill plaat gekocht.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

Ingrid 22-01-2016 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,2
Geweldig apparaat, een aanbeveling! Verkort de kooktijd, volledig vet vrij. Geen geur en reuk. Makkelijk schoon te maken. Veel recepten voorradig op internet. Makkelijk op te bergen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Vincent Verschuren 11-01-2016 Product paar weken in bezit

Algemene score

7,8
De airfryer is sneller op temperatuur dan een oven, dus dat is al een voordeel. Verder is het niet nodig om zoiets als een hamburger of snitzel om te draaien.
Wat ik verder geprobeerd heb zijn dunne en dikkere frieten, waarbij de dunnere wel duidelijk krokanter waren, de zogenaamde krulfriet/twister fries, slavinken, krieltjes. En hij bleek ook zeer geschikt voor het opwarmen van oliebollen, ook die werden weer lekker krokant in enkele minuten.

Vandaag heb ik de Airfryer Android app geinstalleerd en naar de recepten gekeken. Nog geen geprobeerd maar er zitten mooie dingen tussen.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Boy van Gemert 17-01-2017 Product paar weken in bezit

Super keukenapparaat

Algemene score

8,0
Volwaardige vervanger van de friteuse met als voordeel dat je geen vet gebruikt . ook heerlijk om groenten en vlees te bereiden. werkt ook veel sneller dan de hete lucht oven. afbakbrood wordt lekker krokant en krijgt mooi kleurtje.
Klein nadeel is dat je bij snacks eigenlijk wel "ovensnacks" moet gebruiken voor het krokante en de goudbruine kleur. Dit is weer een stuk duurder.
Verder een fijne machine. wordt dagelijks gebruikt.

Pluspunten

  • makkelijk in gebruik
  • geen vet nodig

Minpunten

  • ovensnacks gebruiken, anders blijft het grauw

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Ed Tesselaar 15-01-2017 Product paar weken in bezit

prima en handig en werkt uitstekend

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
duidelijk beschrijving en handig schoonmaken, stille werking van de airfryer. mooi design en niet te groot. makkelijk in gebruik met goede eindresultaten.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

MX 14-01-2017 Product paar dagen in bezit

Net zo lekker

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Boven verwachting We zijn er zeer tevreden over.Wij gebruiken diepvriesfrieten van een huismerk van de supermarkt en dit gaat perfect. Door de timerfunctie hoef je niet constant bij het toestel te blijven. Gewoon acht minuten instellen, opschudden en terug acht minuten.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Thara 13-01-2017 Product paar dagen in bezit

Lekker makkelijk!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Uitstekende prijs-kwaliteit verhouding; makkelijk in gebruik; werkt snel en is energiezuinig.
Normaal zet ik de oven aan, verwarm ik hem 10 minuten voor en bakken de krieltjes zo'n 40 min. De airfryer daarentegen is in 3 minuten voorverwarmd! En de krieltjes zijn in een kwartiertje klaar! En ze smaken super!

Pluspunten

  • Snel
  • Makkelijk
  • Zuinig

Minpunten

  • Groot apparaat

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews