Philips Viva Collection HD9230/20 - Reviews

8,5 Lees 338 reviews
Best Reviewed nov 2015 Philips Viva Collection HD9230/20
Best Reviewed november 2015
Specificaties
Aantal pannen
1
Vermogen
1425 watt
Regelbare thermostaat
Ja
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 338 reviews

8,5

Schrijf een review Maak videoreview

Review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Sophia 03-12-2016 Product paar dagen in bezit

Airfryer....

Algemene score

8,0
Begonnen met broodjes en croisants...en in een woord ...super snel en Krokant en bruin....Heerlijk....
Morgen frietjes met de kleinkinderen en dan verder gaan ontdekken met het vlees ...Ik heb er zin in

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Peter 02-12-2016 Product paar dagen in bezit

Lekkere friet

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ik geloofde er niet zo in, maar na aanbeveling van anderen ook zo'n Fryer gekocht. De eerste keer moest het even wennen qua baktijd, maar nu zijn de frietjes uitstekend. We hebben hem pas, dus er moet nog meer ervaring worden opgedaan.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende
vos 02-12-2016 Product paar dagen in bezit

goed product

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
wij waren al bekend met deze airfryer, hebben deze aangeschaft omdat deze nauwkeuriger op temperatuur is in te stellen, ter vervanging van hd 9220

Pluspunten

  • snel op temperatuur
  • makkelijk te reinigen

Minpunten

  • lastig op te bergen snoer

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Peppie 01-12-2016 Product paar dagen in bezit

Vetvrije snacks, maar toch kanpperig

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Mijn moeder had een week voor ons opgepast en als cadeau hebben we haar de airfryer gegeven. Zelf heb ik al twee jaar een Philips Airfryer in huis. Alle reviews laten zien dat dit apparaat er als één van de weinige voor zorgt dat je baksels knapperig worden en niet zompig blijven. De gebruiksmogelijkheden zijn legio (niet alleen patat en snacks, maar ook eieren, ovenschotels en cakes).

Pluspunten

  • Smaak blijft behouden
  • Producten veel minder vet

Minpunten

  • Baktijd erg lang
  • Bak moeilijk schoon te maken

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Albert 01-12-2016 Product paar dagen in bezit

Goed alternatief voor frituurpan

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Apparaat werkt lekker snel, zeker als je het opwarmen van een frituurpan meerekent. (Vrijwel) geen geurtjes tijdens het bakken. Ook ideaal voor bv afbakbroodjes! Ideaal voor een-persoons huishouden. Meer dan groot genoeg voor minimaal 3 personen.

Pluspunten

  • Snel opwarmen
  • Ideaal voor klein huishouden
  • Goed alternatief voor frituurpan
  • (Vrijwel) geurloos
  • Werkt (ook) als hete luchtoven

Minpunten

  • Snoer had langer gemogen
  • Handgreep niet verwijderbaar

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Lilly 30-11-2016 Product paar dagen in bezit

Fijn apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Snel warm en je kunt er zo veel mee! Rekje wat er bij zit is super fijn. Mandje is niet altijd makkelijk schoon te maken.

Pluspunten

  • Simpele bediening
  • Handig rekje zit erbij
  • Staat mooi op het aanrecht

Minpunten

  • Mandje niet zo makkelijk schoon te maken

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Ilja 30-11-2016 Product paar dagen in bezit

Eerste snacks zijn meteen goed gelukt!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
Is even groot als een normale friteuse. Qua geluid ook maar veel minder stoom en frituurlucht.

Er zit ook een handig boekje bij met verschillende gerechten waarvan ik er zeker een aantal van ga proberen.

De bediening van het apparaat is super eenvoudig. Je hoeft enkel maar de temperatuur in te stellen en na 3 minuten kan het eten in het mandje. Het piepje dat het eten klaar is is ook hard genoeg.

Kortom ik ben er blij mee en zal de snackbar in het vervolg links laten liggen.

Pluspunten

  • gebruiksgemak

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Voldoende
Ryanne 30-11-2016 Product paar dagen in bezit

Heerlijke aardappelblokjes

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Heerlijke aardappeltjes gemaakt net voor het eerst. Beetje kruiden en heel klein beetje olijfolie voor de lekker. Kids smulden ervan. Maakt wel geluid maar je ruikt me niet.

Pluspunten

  • Geen geur
  • Makkelijk schoon te maken

Minpunten

  • Maakt geluid

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Goed
Thea Verhulsdonk 28-11-2016 Product paar dagen in bezit

Groot genoeg voor 2 personen

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
De inhoud lijkt mij groot genoeg voor 2 personen.
Het is wel een groot apparaat op de aanrecht, je moet hier wel plaats voor hebben, want als je hem iedere keer uit een keukenkastje moet gaan halen, gebruik je hem wellicht toch te weinig.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Zara 24-11-2016 Product paar dagen in bezit

Super snel

Algemene score

8,0
Super product, mooie vormgeving.
Eten is er super snel klaar in en geen vieze fituur geur in huis, geen gedoe met oven heel lang voorverwarmen. Je kan er bijna alles erin opwarmen. Alleen jammer dat de stekker erg kort is.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Lummie 22-11-2016 Product paar weken in bezit

Handig in gebruik en makkelijk

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Handig in gebruik.weinig olie en vet,eten is knapperig en lekker gezond.makkelijk om schoon te maken.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende
theo van der wal 22-11-2016 Product paar dagen in bezit

heel goed apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
een geweldig apparaat waar je alles mee kan ideaal voor meerdere personen raad ik de xl aan maar alleen of met zijn tweeen is ie perfect

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Theo 20-11-2016 Product paar dagen in bezit

Mooie uitstraling

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
Het apparaat werkt goed en je hebt geen frituurgeurtjes meer in de keuken. Ook kun je er lekkere snacks in maken.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Roosje 18-11-2016 Product paar dagen in bezit

Digitaal makkelijk en simpel in gebruik.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
We vinden het digitale enorm fijn. Alles kunnen wij erin bereiden. Top!
We bereiden er alles in. Zoals frietjes, snacks, diverse soorten vlees, groente. Allemaal erg lekker en veel minder vet.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Jack 17-11-2016 Product paar dagen in bezit

snelle baktijd

Algemene score

10,0
zeer tevreden,snelle baktijd,zowat geurvrij,makkelijke instellingen van temperatuur en timer,en geeft seintje van Klaar.

Pluspunten

  • gebruikers gemak
  • zowat geurvrij

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Wim 15-11-2016 Product paar dagen in bezit

prima apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ik heb er nog niet veel in bereid, maar tot nu bevalt het uitstekend. De voorspelde blauwe rookwolken bleven uit, de eerste keren ruik je uiteraard een beetje brandlucht, zoals te verwachten. Maar dat verdwijnt vanzelf.

Pluspunten

  • Zeer snel op temperatuur
  • weinig vet/olie nodig

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed
Goed
Ina Hazelaar 13-11-2016 Product paar dagen in bezit

prima

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
mooi product eenvoudige bediening en lekker resultaat
vormgeving is mooi en de handleiding is duidelijk

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
MariaM 11-11-2016 Product paar dagen in bezit

makkelijk in gebruik, ideaal

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Makkelijk in gebruik. De airfryer doet wat hij moet doen in korte tijd. Lekker eten en gezonder ook :)

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Alida 11-11-2016 Product paar dagen in bezit

Mooie vormgeving

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Aangeschaft omdat onze kinderen het gebruiken en zeer enthousiast zijn. Frietjes zien er prachtig uit smaken heerlijk en geen luchtjes
. Super!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Roel van der Meer 11-11-2016 Product paar dagen in bezit

Gezond eten

Algemene score

9,0
Heb het product nog niet zolang maar is gekocht op aanraden van vrienden die de airfryer al een tijd gebruiken en er zeer tevreden over zijn. Het resultaat van het eten is verbluffend goed en lekker.

Pluspunten

  • gebruikersvriendelijk
  • mooie frieten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Toon meer reviews