Inventum VFG6034WGRVS roestvrijstaal - Reviews

Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 24 reviews die zijn achtergelaten voor de Inventum VFG6034WGRVS roestvrijstaal op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,7

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Tjalling 28-03-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie uitstraling

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum VFG6034WGRVS roestvrijstaal

Algemene score

10,0
Mooie gasfornuis handig in gebruik
Ook doormiddel van de elf oven programma's
Fijne indeling van de gaspitten goeie prijs kwalitijd verhouding

Pluspunten

  • Makkelijk in gebruik
  • De elf programma's

Minpunten

  • Geen wokring bij de wokbrander

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Kees H. 26-02-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Topfornuis met handige ovenfuncties en wokbrander

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum VFG6034WGRVS roestvrijstaal

Algemene score

9,0
Ik was op zoek naar een fornuis met een wokbrander én een ruime oven en toen ik de VFG6034WGRVS van Inventum tegenkwam voelde dat gelijk goed na het lezen van de reviews. Het apparaat werd binnen 1 dag netjes afgeleverd in de keuken en ik was aangenaam verrast door het mooie strakke design. De oven beschikt over een hoop functies die goed beschreven staan in de handleiding en ook zit er een handige baktabel aan de binnenkant van de ovendeur. Je ziet dat het apparaat tot in de details goed is uitgewerkt.

Let wel even op, want tijdens het uitpakken en plaatsen van het fornuis sneed ik mijzelf in mijn hand aan een heel venijnig scherp metalen randje aan de achterkant! Verder ben ik gelijk aan het koken geslagen en erg blij na mijn eerste week gebruik.
e sticker

Kortom: heel erg blij met dit apparaat dat een uitstekende kwaliteit biedt voor deze prijsklasse.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

GroteMarc 22-09-2021
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Redelijk voor deze prijs.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum VFG6034WGRVS roestvrijstaal

Algemene score

6,0
Het is een redelijk uitgebreid fornuis dat op zowel aard- als propaangas kan branden. De oven is prima. Pandrages zijn stevig maar de rubbers waar hij op ligt smelten er onder vandaan bij de wokbrander. Dan krijgt de pit vervolgens te weinig zuurstof en slaat af. heb dure nieuwe rubbers moeten kopen. Het RVS rond de wokbrander verkleurt ook langzaam door de warmte. De pitten liggen niet erg stevig, als ze iets maar scheef liggen ontsteekt de pit niet. Een mager 6je dus.

Pluspunten

  • Over instellingen
  • Vermogen wokbrander
  • Ruime oven

Minpunten

  • RVS verkeurd
  • Rubbers pandrager smelten
  • Schuivende pitdeksels

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Onvoldoende

Reageer

GroteMarc 04-06-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Veel opties en instellingen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum VFG6034WGRVS roestvrijstaal

Algemene score

9,0
Prijs kwaliteit verhouding was de doorslag. Goed stevig RVS fornuis met heteluchtoven oven voor een nette prijs.

Pluspunten

  • RVS
  • Prijs
  • Ruime lade
  • Thermische vlambeveiliging
  • Stvige pandragers

Minpunten

  • Lade schuifrail, geen lagers

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Fam. Mussers 12-04-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede oven en fornuis

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum VFG6034WGRVS roestvrijstaal

Algemene score

9,0
Handig in gebruik oven heeft veel functies en het ziet er ook nog mooi uit in de keuken. Je krijgt veel waar voor je geld.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

P v w 05-04-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Gasfornuis

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum VFG6034WGRVS roestvrijstaal

Algemene score

10,0
Het gasfornuis heeft een hele mooie uitstraling is heel handig in gebruik vele mogelijkheden en heeft daarbij ook nog eens 5 jaar garantie een echte aanrader goeie prijs en kwaliteit voor dit apparaat doe hier u voordeel mee

Pluspunten

  • prijs
  • kwaliteit
  • uitstraling
  • gebruik

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Theo 19-03-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Inventum fornuis

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum VFG6034WGRVS roestvrijstaal

Algemene score

9,0
Deze gekocht bij Bemmel & Kroon met order nummer `BKI964229. Na 21 jaar begaf mijn oude trouwe fornuis met oven.
Na gedegen onderzoek van mijn vrouw uitgekomen bij de Inventum VFG6034WGRVS.
Voor de RVS uiterlijk gegaan en niet voor de zwarte.
Vandaag binnen gekomen vlotte levering. Fornuis ziet en voelt degelijk aan met boekje erbij alles uitgeprobeerd en uitgelegd aan de vrouw. Alles is helemaal niet zo moeilijk. Nu dan maar lekker uitproberen en dan smikkelen.

Pluspunten

  • Licht van gewicht
  • Uiterlijk

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gasfornuis 06-03-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Gasfornuis toppie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum VFG6034WGRVS roestvrijstaal

Algemene score

9,0
Hij is erg moo om te zien en de voorkant ziet er mooi uit en hij doet het goed toppie en de prijs vindt ik rederlijk is zijn geld waard

Pluspunten

  • Erg mooi

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Peter v.d Klos 04-03-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

vormgeving perfect

Geschreven voor: Inventum VFG6034WGRVS roestvrijstaal

Algemene score

9,0
mooie vormgeving degelijk met veel functies op de heteluchtoven, goede service en vooral het garantieplan

Pluspunten

  • mooie uitstraling
  • veel mogelijkheden
  • garantieplan

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Marije R. 23-02-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede prijs-kwaliteitverhouding, makkeijke bediening

Geschreven voor: Inventum VFG6034WGRVS roestvrijstaal

Algemene score

8,0
Na 25 jaar begaf de oven van ons oude gasfornuis het. Dus op zoek naar een nieuwe. Na een aantal zoekopdrachten via internet kwamen we uit bij deze Inventum WFG6034WGRVS. Iets breder dan onze oude (60 om 55 cm) en RVS i.p.v. wit. Hij werd al 2 dagen later geleverd. Niet aangesloten, maar daar hadden we ook niet voor gekozen. Met het instructieboekje erbij is het heel makkelijk om het gasfornuis aan te sluiten en de klok in te stellen. De gietijzeren pannendragers zijn heel fijn. Onze pannen glijden niet weg tijdens het koken. Ik hoor dat sommige mensen het jammer vinden dat de sudderpit aan de voorkant zit, maar dat vind ik geen probleem. De oven is heel makkelijk te bedienen met de 2 knoppen voor de standen en de temperatuur. Op de klok stel je het aantal minuten in. Wat ik heel prettig vind is dat de bakplaten in de oven geplaatst worden in een rail. In onze oude oven was dit op twee richels. De bakplaat wilde daar nog wel eens vanaf glijden. Dat is hier totaal niet mogelijk. Onderin zit een prima la waar je de bakplaten kunt opbergen. Wij zijn heel blij met onze keuze voor dit gasfornuis en hopen er nog heel veel jaar plezier van te hebben.

Pluspunten

  • makkelijk te bedienen (kookgedeelte en oven)
  • ziet er mooi uit

Minpunten

  • nog niet gevonden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Famaurik 12-02-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Veel mogelijkheden voor een vriendelijke prijs

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum VFG6034WGRVS roestvrijstaal

Algemene score

8,0
Veel mogelijkheden voor een vriendelijke prijs. Er zitten zelfs functionaliteiten op die we op onze oude fornuis niet hadden. Bijvoorbeeld een automatische gasstop op het moment dat de vlam uit gaat. En een elektrische timer. Yes! Niet meer dat geklungel met de telefoon of zo'n irritante kookwekker. Wat ons wel opviel is dat deze oven een stuk lichter is dan wat we gewend waren. Hij is dan ook een stuk moderner dan onze vorige fornuis. Daardoor zit er iets meer beweging in bij het schoonmaken, maar je merkt er verder niets van bij koken of bakken. Bij installatie kregen we het advies om de oven eerst op volle stand te verwarmen i.v.m. de keramische plaat. We hoorde hem wel af en toe tikken. Wat klonk alsof alle materialen door de warmte nog even moesten zetten. De oven is mooi vierkant van binnen en kan niet mooie en grotere pizza's bakken. Het raster voelt maar smaller aan dan we gewend zijn. Je vergelijkt het tenslotte met wat je had. Er zit één raster bij de oven, maar een tweede is vrij goedkoop. Dus die gaan we bijbestellen. Voor deze prijs heb je een topproduct. We hebben niet veel fornuizen gezien die voor deze prijs, mogelijkheden en goede reviews een oven aanbieden. En ik nog eens met vijf jaar garantie. We hopen dat we er wederom 15 jaar plezier aan gaan beleven.

Pluspunten

  • Automatische stop gas
  • Timer
  • Goedkope onderdelen
  • Vijf jaar garantie
  • Veel ruimte aan de achterzijde voor gasslang

Minpunten

  • Voelt licht aan
  • Één raster
  • Lade onderin voelt kwetsbaar aan

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Hennie 25-11-2020
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Invetum Gasfornuis

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum VFG6034WGRVS roestvrijstaal

Algemene score

9,0
Merk en prijs en apparaat stond ons aan. Bekeken en gelijk gekocht. Ben er erg blij mee. Zeker een aanrader
Groeten van Hennie van Texel

Pluspunten

  • Ruimte
  • Makkelijk schoon te maken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

E 24-08-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi design, praktisch in gebruik!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum VFG6034WGRVS roestvrijstaal

Algemene score

9,0
Mooi design. Ruime oven, en ruime lade voor mijn (omvangrijke) collectie ovenschalen. Op het fornuis kunnen grote pannen goed naast elkaar staan, erg prettig. Ook is deze makkelijk schoon te maken en werkt de bediening eenvoudig. Aanrader wat mij betreft.

Pluspunten

  • Ruime oven
  • Makkelijke bediening

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Marco 11-08-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

VFG6034WGRVS een ideaal fornuis voor een goede prijs

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum VFG6034WGRVS roestvrijstaal

Algemene score

9,0
Zeer mooi fornuis met een groot volume oven.
Het fornuis heeft een grote lade onder de oven, een omtrek beveiliging (handig met kleine kinderen), een sterke wokbrander linksvoor welke ruim voldoende vermogen heeft.
Verder voorzien van glazen afdek plaat zodat in dichte toestand een mooi glad oppervlak overblijft.

Pluspunten

  • Sterke wokbrander
  • Groot volume oven
  • Grote lade onder de oven
  • Glazen afdekplaat

Minpunten

  • Sommige hoekjes op de lade zijn m.i. Te scherp

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Dave 10-06-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

GOEDE PRIJS / KWALITEIT

Geschreven voor: Inventum VFG6034WGRVS roestvrijstaal

Algemene score

9,0
Ziet heel mooi uit. Echter zeer goed kwaliteit aangezien het kost. Moeilijk ergens anders een mooi fornuis voor dit geld te krijgen

Pluspunten

  • Uiterlijk
  • functies

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

d.veenstra 01-04-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

VFG6034WGRVS

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum VFG6034WGRVS roestvrijstaal

Algemene score

10,0
strakke gasfornuis. makkelijk schoon te maken. heel snel op temperatuur zowel in de oven als in de pan!

Pluspunten

  • gietijzer pannenhouder
  • glas afdekplaat
  • snelle service
  • opgeleide en menselijke klantenservice

Minpunten

  • glasplaat liever van veiliger materiaal.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kim 10-08-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Top product

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum VFG6034WGRVS roestvrijstaal

Algemene score

10,0
Vandaag deze top gasfornuis gekocht bij bcc. Zag er goed uit. Mooie grote oven voorlekkere cakes en pizza's

Pluspunten

  • Snel warm
  • Grote oven

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wimmel 10-05-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi breed gasfornuis

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum VFG6034WGRVS roestvrijstaal

Algemene score

7,0
Erg fijn om mee te koken. Was wel nog een dingetje om hem te monteren op de gaskraan, maar nu dat gelukt is, werkt hij fijn. Pannen glijden niet weg en de ruime oven biedt mogelijkheden!

Pluspunten

  • Breed
  • Grote oven

Minpunten

  • Losse moer gaskraan

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Laura 21-03-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooi Fornuis

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum VFG6034WGRVS roestvrijstaal

Algemene score

9,0
Prijs kwaliteit is goed, ziet er mooi uit. Handig dat er een wokbrander op zit en een heteluchtoven.

Pluspunten

  • er zijn geen minpunten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Carlo 01-03-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi Fornuis

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum VFG6034WGRVS roestvrijstaal

Algemene score

5,0
Mooi oer nederlands fornuis , strak desing en mooi afgewerkt
Goede koop mee gedaan voor weinig geld.
Staat mooi in de keuken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews